![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/sivassporsevinc.jpg[/IMG]
SivasSpor 1 - 0 Eskişehirspor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz. Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Taraftar nasıldı ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
zorlandık takım olarak ama çok önemli bi 3 puan aldık. seyirci iyiydi bugun sürekli tezahürat duyduk. rakibin verilmeyen penaltısı var bizim direkten dönen topumuz var. mehmet yıldız çok net pozisyonları harcadı ama sağlık olsun. 3 puanımız hayırlı uğurlu olsun
|
:D işte takım ya :) şimdi burda ahkam kesen esesler konussun bakalım bol bol...
tebrikler Sivasspor.;) |
Taraftar bu hafta çok iyidi. Maça giden herkese teşekkürler
|
Çok zorlu geçen bi mücadeleden 3 puan almak sevindirici...Fakat oyun kurmakta çok eksiğimiz var gerçekten..Kamanan mükemmell..inş fb deplasmanından 3 puanla dönersek kesin şampiyonuz
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ? Yannick Kamanan
Maçın en kötüsü kimdi ?- Maçta göze çarpanlar ?58. dakika Ne gibi eksiklerimiz var ? orta saha da yine kayıplar veriyoruz Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? maç başında bulduğumuz fırsatları değerlendirdik ve rakip takıma hücum yönünde fazla şans vermedik Taraftar nasıldı ? taraftar bu maçta iyi görüntü verdi çoğunlukla tezahürat kesilmedi [/B] |
oyun olarak kabul etmek gerekirse iyi değiliz son maçlarda ancak sonuca gitmeyi biliyoruz.Bu sonuç almaya birazda göze hoş gelen oyun oynanırsa çok güzel olucak...
|
[QUOTE=Medusa;481354]:D işte takım ya :) şimdi burda ahkam kesen esesler konussun bakalım bol bol...
tebrikler Sivasspor.;)[/QUOTE] hiç bir şey demiyorum her şey ortada..elinizi vicdanınıza koyun..sizie bundan sonraki maçlada başarılar dilerim... hakem 1 - 0 ESES |
sivassporumuzu tebrık edıyorum..kutlama yaparken eskısehırınde hakkını yemeyelım arkadaslar. cokı gusel mucadele ettıler.. bundan sonrakı maclarında basarılar dılıyorum..
|
[B][COLOR="Black"][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]Helal olsun yiğidolara Ve özellikle Kamanan a ...
Eğer Sivas`ta durursa kesin gol kralı olur .. ŞAMPİYONUZ BEA HEMDE FARKLA ! ! ! :D [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] |
ES ES ÇOK ÜSTÜNÜ BAŞINI YIRTTI AMA BURASI SİVAS BURDAN ÇIKIŞ YOK.TAKIM BİRAZ TUTUK OLMASINA KARŞIN MAÇI KAZANMASINI BİLDİ TEBRİK EDERİM.YİNE APO BİLİCA MUSA SÜPERDİ MEHMET HALEN KENDİNE GELEMEMİŞ KAMANAN İSE HARİKA.KEŞKE TUM OYNASAYDI.BALİLİDE MEHMET GİBİ KAYIPLARA OYNADI.HERŞEYE RAGMEN 3 PUAN İYİ.
|
[QUOTE=Medusa;481354]:D işte takım ya :) şimdi burda ahkam kesen esesler konussun bakalım bol bol...
tebrikler Sivasspor.;)[/QUOTE] bu yorumu yapıyorsan futbolun f sini bilmiyosun demektir eze eze oynadık yani yazıklar olsun hakeme |
Maçın en kötüsü Mehmet Yıldız ve Musa.. Özellikle Mehmet yıldız ligin ikinci yarısında çok vasat oynuyor.. Bence ,Mehmet yıldız Sivas sayfasını kapatmış gibi..
|
[B]3 haftalık Ara Mehmet'e Yaramamış Toparlanması Lazım...Mehmet Yıldız'ın PErformansı Kamananada Yansır...Biran Önce Toparlanması Lazım...Kamanan yine İşi Bitirdi Sezon Sonuna Kadar İsmindne Çok Bahsettirir...
Eskişehirin 2 Tane Penaltı İtirazı Vardı...Allahtan Hakem Penaltı Vermedi..BAşka Hakem Olsaydı Kesinlikle PEnaltıyı verirdi..O yönden şanslıyız..ama birde bizim direkden dönen topumuz var...herşeye rağmen 3 puanı aldık hayırlı olsun..haftayada fenevbahceye aynı tarifeyi uygularız inşallah taraftara gelince sanki bu maçta biraz kıpırdanma vardı...stad sessiz kalmadı...basit tezauratlarda stad tamamen coştu..ama tabiki yeterli değil maç başlamadan önce lig tv yorumcusunun sözlerini duyunca çok üzüldüm bi bakımada çok haklıydı...aynı başarıyı eskişehir göstermiş olsaydı lige çok renk olurdu dedi...sivasın bu konumda olmadığını bilen birisi gelse maçı izlese zannederki kümeye düşmemek için mücadele eden bir takım taraftarı zanneder...sözlerindede çok'da haklı...inşallah zamanla taraftar konusuda aşılcak herşeye rağmen 3 puan güzeldi...TEBRİKLER SİVASSPORUMMMM[/B] |
[B]Kendi sahamızda hiç bu kadar baskı yememiştik. Tek sevindirici durum galibiyet. Eskişehirspora da tebrikler. [/B]
|
[QUOTE=eseslimali;481360]hiç bir şey demiyorum her şey ortada..elinizi vicdanınıza koyun..sizie bundan sonraki maçlada başarılar dilerim...
hakem 1 - 0 ESES[/QUOTE] Kardeş haklısın bu maçı böyle almak istemezdik.. Faruğun hareketi yüzde yüz penaltı.. Keşke o pozisyon olmasaydı.. |
Cok zorlu bir macta 3 puani almayi basardi sahadaki yildizlarimiz, evet oyunumuz o kadar mükemmel degildi, ama su varki haftalar ilerledikce futbol güzellikten cikacak mücadeleye yerini birakacak, buda sade Sivassporumuz icin gecerli degil tüm lig icin gecerli.
Tebrikler hepimize Anadoludan parlayan Yildiz büyük avantaj yakaladi, haftaya insallah kadiköydende puan veya puanlarla dönecegiz, Sampiyonluk bu kadar yakinlasti, artik elden vermemeye calisacagiz....... SAMPIYON SIVAS |
Güzel oynamadık ama olsun bazı maçlar da böyle olacak artık.1-0 oldu bizim oldu çok şükür...
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ? bilica ve faruk(defansı sağlam tuttular gercekten)
Maçın en kötüsü kimdi ? rıza çalımbay(öz.maçtan sonra kendisine yakışmayan hareketlerde bulundu.hemşehrimiz olan rıza hocayı kınıyoru) Maçta göze çarpanlar ?taraftar(bu soğuğa rağmen stad tam doluydu.destek olarakta önceki haftalara göre çok daha iyilerdi) Ne gibi eksiklerimiz var ? maç 1-0 olunca sanki maç bitmiş gibi oyundan kopuyoruz.oyunu 90 dakikaya yayma alışkanlığımız azaldı.bülent hoca dikkat!!! Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? oyundan olmasa da skordan memnun kaldım.kendi sahamızdaki yenilmezlik serimiz devam ediyor.ancak bu oyunla ileriki haftalarda zorlanırız.futbolcular erken havaya girmez umarım.ayrıca tarafatarında destekleri iyiydi.onlara da teşekkürler...[/B] Taraftar nasıldı ? |
[QUOTE=ceyhad;481365]bu yorumu yapıyorsan futbolun f sini bilmiyosun demektir eze eze oynadık yani yazıklar olsun hakeme[/QUOTE]
arkadaslar ıyı oynadınız tamam .ama futbolun f sını senınde bılmedıgın ortada kımı ezdınız.ortada bı mactı.hakkıda beraberlıkdı,ne ezmesınden bahsedıyosun sen.. |
[QUOTE=Cley;481368][B]Kendi sahamızda hiç bu kadar baskı yememiştik. Tek sevindirici durum galibiyet. Eskişehirspora da tebrikler. [/B][/QUOTE]
Sagol Kardeşim Herkes Senin Gibi Olsun Canımı Yesin |
tebrikler sivassporuma cok guzel 3 puan bu
|
[B]Maçın yıldızı kimdi = KAMANAN
Maçın en kötüsü kimdi =MEHMET YILDIZ KALEYİ TUTAN TEK ŞUTU YOK Maçta göze çarpanlar =BILICA SÜPERRR Ne gibi eksiklerimiz var= AYAĞA TOP YAPMAMIZ LAZIM Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler =TARAFTAR BİRAZ DAHA CANLANMALI Taraftar nasıldı = BİRAZ DAHA CANLANLAMALARI LAZIM[/B] |
Fenerbahçe ve Trabzon'un puan kaybettiği bu haftada farkı açmak güzel oldu ama istiyorum ki bir kere de mükemmel bir oyunla maç kazanalım.Olmuyor.
|
[QUOTE=Agcalli;481370]Kardeş haklısın bu maçı böyle almak istemezdik.. Faruğun hareketi yüzde yüz penaltı.. Keşke o pozisyon olmasaydı..[/QUOTE]
zaten sivasa birşey söylemiyoruz tebrikler aldılar 3 puanı ama bu kaçınca hata artık yeter yani bir değil iki değil ben bütün oyuncularımı kutluyorum çok güzel oynadılar... |
yan hakem eger ona penaltı calmıyosa bıraksın gıtsın artık yanı,yapmasın bu ısı..tamam ısımıze yaradı ama eskısehırlı arkadasların yerıne koyunca kendını kızmamak mumkun degıl..kotu oynadıgımız bı macta 3 puan süper oldu,tabı bu ıkı haftadır oynadıgımız futbolla nereye kadar gıdecek bole bılemıyorum.toparlanmamız sart..
|
Bugün zor bir maç oldu.Sivas'ım bu sıralar kötü oynuyor.İnşallah önümüzdeki haftalarda daha güzel oynarız.Ama sonuç olarak 3 puanımızı aldık yolumuza devam ediyoruz ;) Hem lideriz,hem averaj yaptık,şimdide puan açıyoruz ((: Kamanan'a helal olsun hep diyorum tam bir yiğido valla ((: Diğer takımların aldıkları durun az oyuncu alışsın derlerken adamımız golleri takır takır sıralıyor :D Mehmet Yıldız beklediğimiz patlamayı yapamadı,darısı febe maçına inşallah.Haa bi'de kuduranlar olduysa kudurmaya devam etsinler ((: Ayrı bir parantezde Eskişehirspor'a,tebrik etmek lazım iyi mücadele ettiler.
|
ARTIK ŞAMPİYONUZ KİM NE DERSE DESİN HELAL BU HAFTA TARAFTAR VE TAKIM ÇOK GÜZELDİ
|
macin yildizi mehmet ti genel olarak kötü oynadik sezerde bir düsüs var umarim toparlar rakibin penaltisi verilmedi bu kötü oyun bence rakiplerin puan kaybindandi hocamizin balili yi oyuna gec aldigini düsünüyorum ne azindan 15 dk daha erken alsaydi bu pozisyonlari raki bulamazdi hemde 2-0 yapabilirdik
|
hakemler bu sene 15 puanımız aldı..karından çocuğundan çıksın..yeter artık....bu maçın hakkı bizim ya da beraberlikti..bu arada sivaslılar maçtan önce siz kimsiniz fark açarız diyordu..işte gördünüz kim olduğumuzu..bundan sonra 3 ezikler gibi takımları küçük görmeyin..sivası tebrik ederim..ama bu futbolla şampiyon zor olursunuz..ama inşallah olursunuz...
|
[B]58 Dakika oLayı Gerçekden Çok Saçma Hemen Buna İtiraz Edilmeli...
Yapıcı Olalım AlıntıyLa İşler Yapmayalım.[/B] |
maçın yıldızı kamanan dı maç güzeldi seyirci coşkuluydu :D
|
Eskişehirli arkadaşlar Sivasspor'un buraya kadar şans eseri yada hakemlerin yardımıyla geldiğini zannediyorlar.Onlara tavsiyem Sivassporun baştan sona kadar oynadığı tüm maçları izlesinler,üç büyüklere nasıl kök söktürdüklerini,yendiklerini,fazla zorlanmadan aldıkları maçlara bir göz atsınlar.
Eskişehir,Sivasspor'un ölüsünden bile puan alamadı.Bir iki penaltı pozisyonunun arkasına sığınmak yetmez.Bariz üstün olan taraf yoktu. Sivasspor'da maçın yıldızı Bilica'ydı.Çünkü son zamanlarda orta sahadan geçen top defansa zor anlar yaşatıyor.Bilica da hatasız bir şekilde telafi ediyor.Mehmet Yıldız asist dışında etkisizdi.Geçen haftaki Bursa maçında söylemiştim.Mehmet Yıldız o maçta olsaydı fazla birşey değişmezdi diye.Golü erken bulduğumuz için oyunu ceza sahasına taşımaktan kaçındık.1-0'a razı bir oyun sergiledik.Takımın toparlanması lazım.3 puan güzel ama oyun vasat.Seyircinin sesini nihayet duyabildik.Özellikle Yiğido Gençlik sesli ve görsel olarak güzel anlar yaşattı.Hepsine teşekkürler.Hakemin Eskişehirli futbolculara gösterdiği sarı kart ağırdı.Faruk yerdeyken ilk başta top koluna çarptı sonra koluyla vurdu hemen ardından kolunu çekti.Bana göre penaltıydı. |
Öncelikle Sivassporumuzu kutluyorum, çok yerinde çok zamanında bir üç puanı aldık. Fener maçı öncesinde şampiyonluk yolunda bizim için belki de kırılma maçı olan Eskişehir maçını kayıpsız geçmemiz gerekiyordu ve öyle de oldu.
Diğer bir tebrik Eskişehir'e... Çok koştular, mücadele ettiler, forvetlerinin eksikliğini ve Bilica'nın çokluğunu fazlasıyla hissettiler. :) Tabii bir de yüzde yüzlük penaltıları verilmedi. Açıkçası bu durum ve Faruk'un bu acemiliği hiç içime sinmedi. Bu yolda biz Yiğido yürüyüşü yapıyoruz, emeğimizle, alın terimizle, yüreğimizle... Bize en ufak bir hakem hatasından puan almak yakışmaz ve içimize sinmez. Lütfen futbolcularımız bu gerçeği beyinlerine kazısınlar ve daha dikkatli olsunlar. Maça gelecek olursak, bence maçın iki yıldızı İbrahim Dağaşan ve Bilica idi. Maçın kötüleri ise Mehmet Yıldız ve Faruk idi. Öncelikle Mehmet'e hatırlatalım ki sen golcüsün, gol atmak görevin, gol atmak için çok istekli olmanı anlayışla karşılıyoruz ancak unutma ki seni yıldız yapan diğer önemli özelliğin gol attırmandı. Bu maçta hep kendin gol atmayı düşündün, bencillik yaptın sana yakışmadı. Lütfen dikkat et, sen atsan da attırsan da atamasanda bizim yıldızımızsın, seni her halükarda alkışlarız. Faruk için ise artık Hayrettin'le benzer özellikleri olduklarını söylesek yanlış olmaz herhalde. Tamam canla başla oynuyorsun, savaşıyorsun, süratlisin ancak sol kanat otobana dönüyor, rakip akınlarını kesmede çok başarısızsın ayrıca yaptığın pas hataları da cabası. Biraz daha soğukkanlı ve akıllı oynaman gerek. Kamanan için ayrı bir parantez açmak gerek. Orta sahamızdaki zaafiyetten dolayı Kamanan gibi bir hazineden yeterince faydalanamıyoruz. Orta sahanın zayıf kalması ve bunun üstüne Mehmet'in de eski asistlerini göremeyişimiz Kamanan'ın performansını düşürüyor. Taraftarımız bu maçta soğuk havaya rağmen gelerek takımımıza sahip çıktı, sağolsunlar, varolsunlar. İnşallah önümüzdeki maçlarda şampiyonluğumuzu inşallah ilan edene kadar desteğe devam! |
top oynamadık eses bizden daha iyi oynadı ama üç puan almasını bildik... önemli olan üç puandı.... bekledıgım gusel futbolu izleyemedım bugun.. ayrıca penaltı pozısyonunda hakem verse kımse bısey dıyemezdı...(gercı penaltıyı versede pek atacaklarını sanmıyorum ya) PETKOVİÇ................
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
[COLOR="Red"]-Yannick kamanan[/COLOR] Maçın en kötüsü kimdi ? [COLOR="red"]----[/COLOR] Maçta göze çarpanlar ? [COLOR="red"]Mactan Sonra oyuncularimiz taraftarimiz la beraber galibiyeti kutlamalari, gercekten güzel görüntülerdi, yurt disinda gözlerim doldu.[/COLOR] Ne gibi eksiklerimiz var ? [COLOR="red"]---[/COLOR] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [COLOR="red"]Zorda olsa üc puanimiza ulastik, EsEs'i kutluyorum güzel oynadilar.[/COLOR] Taraftar nasıldı ? [COLOR="red"]Bugün Süperdi, ama 90. dk ortalik gerildiginde Yigido Genclik sahayi basacak gibiydi yüregim agzima geldi!![/COLOR] __________________[/B] |
[QUOTE=eseslimali;481391]hakemler bu sene 15 puanımız aldı..karından çocuğundan çıksın..yeter artık....bu maçın hakkı bizim ya da beraberlikti..bu arada sivaslılar maçtan önce siz kimsiniz fark açarız diyordu..işte gördünüz kim olduğumuzu..bundan sonra 3 ezikler gibi takımları küçük görmeyin..sivası tebrik ederim..ama bu futbolla şampiyon zor olursunuz..ama inşallah olursunuz...[/QUOTE]
bazı sözlerin dogru ama biz 2 haftadır kötü futbol oynuyoruz yoksa 8-9 posizyondan aşagı maç çıkarmazdık ama büyük takım oynamadanda kazanmasını bilir |
ben maça bakarım bravo sivasspor iyi oynamadın ama kazanmayı bildin ?fenerıde yıkkarsan kımse tuttamz daha seni ?bundan sonraki maçlarında eskişehire basarılar
|
hakemler istanbul takımlarını tutar zannederdim ama artık anladımki hakemler sadece bizi tutmuyo(bizi tutmasından değil adam gibi mç yönetmiyorlar) illa zorla bizi küme düşürüceklerdi
bence bu maçın galibi eses di ancak hakem saolsun karşımızda defans olarak durdu sivassporu kutlarım dostlarım söylediklerim tamamen hakeme sizide tebrik ederim taraftarınızda stadı doldurmuştu ama dostça bir uyarı yazıyım bu futbolunuz şampiyonluk için değil seneye bakacağız diyenler (bursa-kayseri su an ligde hedefleri olmayan) gibi oynadınız fb karşınızda bu futbol ile kazanamassınız ama tabiki hocanız tkviye yapar umarım fbye 5-6 atarsınız fb küme düşsün zaten karşınızda böyle bir takım olmucak fb takımı esesin mücadelesinin 10da 1ini yapmaz biz 2 tane çok çok çok önemli forvetsiz oynadık mücadele oalrak iyiydik ama son vuruş yapmaya hakem izin vermedi umarım bizim şu an yaşadığımız üzüntüyü sizde haftaya yaşamassınız malum çok iyi oynayıp hakem yüzünden kaybetmek ne kadar üzüntülü birleş sinir bozucu birşey olduğunu bundan sonra inş yaşamassınız şu an sivastaki arklarıma sordum gayet iyi karşılamışsınız güzelce maç oldu tüm sivaslı dostlarıma başarılar dilerim umarım şampiyon olursunuz çünkü rtık trabzonuda sevmiyorum başarıalr yiğidolar... |
Maçın yıldızı kimdi ? Abdurrahman Dereli
Maçın en kötüsü kimdi ? ---------- Maçta göze çarpanlar ? Hakem Kararları Ne gibi eksiklerimiz var ? Ofsayta Düşme Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?Her iki takımda iyi oynadı. Taraftar nasıldı ? Diğer Maçlara Göre Çok İyi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:01. |