![]() |
Bursa Taraftarından Sivasspora Ödül!
Bursasporun en popüler sitesi Bursasporum.com'dan yılın en iyileri ödüllerinde Sivassporumuz çeşitli dallarda ödüle layık görüldü.
[B][COLOR="red"]Gecede dağıtılan ödüller şöyle:[/COLOR][/B] [B][COLOR="blue"]ULUSAL MEDYA ÖDÜLLERİ[/COLOR][/B] [B]Yılın Köşe Yazarı[/B] Uğur Meleke [B]Yılın TV Yorumcusu[/B] Mehmet Demirkol [B]Yılın TV Spor Programı[/B] Stadyum ( TRT ) [B]Yılın TV Maç Spikeri[/B] Melih Şendil (Lig Tv) [B]Yılın Radyo Maç Spikeri[/B] Ümit Aktan (Lig Radyo) [B]Yılın Spor Sitesi (Görsel)[/B] Ligtv.com.tr [B]Yılın Spor Sitesi (İçerik)[/B] Ajansspor.com [B]Yılın Spor Radyosu[/B] Lig Radyo [B][COLOR="blue"]ULUSAL SPORTİF ÖDÜLLERİ[/COLOR][/B] [B]Yılın Futbolcusu[/B] [COLOR="red"]Mehmet YILDIZ[/COLOR] [B]Yılın Teknik Direktörü[/B] [COLOR="red"]Bülent UYGUN[/COLOR] |
Cevap: Bursadan Sivasspora Ödül!
.Teşekkürler bursa spor...................:D:D:confused:
|
[B][COLOR="Blue"]göstermiş olduğunuz iligden dolayı teşekkürler[/COLOR][/B] [COLOR="Lime"]bursasspor[/COLOR]
|
inşallah gelecekte sivasspor.com'umuzda böyle bir organizasyon gerçekleştirir...
|
özellikle ajanssporda ki bursalilardan sivasspora cok destek görüyorum hepsine tesekkürler
|
Bursaspor sen bizim kardeşimizsin !...
AYK |
[B]TexaSa Teşekkürler..
Biz Sivassporluyuz.![B][/B][/B] |
[B]ümit aktan denen adamın orda ne işi var anlamış değilim her nedense Sİvasımızın maçlarını REZİL bir şekilde anlatıyor. Köşe yazılarında da devamlı bizim hakkımızda ağır eleştirilerde bulunuyor. Bir sormak lazım bu şahsa Sivas'a olan kini nerden gelıyor...[/B]
|
eyvallah bursa spor .............................:D
|
bu organizasyonda emeği geçen bursalı kardeşlerimize, dostlarımıza, bursasporum.com yöneticilerine teşekür ediyoruz...
|
teşekkürler bursaspor teşekkürler
|
ben kardes takim olarak gördügüm BURSASPORa tsk ediyorum ve FORZA ANADOLU diyorum.
|
ümit aktan denen kişinin ismini duymak bile insanın tansiyonunu çıkarıyor...sivasın baş düşmanı...
|
bursasporlular gercekten taraftar ve bu işten anlıyorlar vesselam...
|
[QUOTE=by_hunter;483242]bursasporlular gercekten taraftar ve bu işten anlıyorlar vesselam...[/QUOTE]
darısı trabzouların başına..:D:D:D:D |
Ödülü bursaspor vermemişki o sitenin sahipleri vermiş sağolsunlar sonuçta bursasporun resmi sitesi değil...;)
|
Cevap: Bursa Taraftarından Sivasspora Ödül!
teşekkürler bursaspor, yaşasın anadolu kardeşliği
|
[B]Teşekkürler Bursaspor.....................[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59. |