![]() |
FENERBAHÇE TARAFTARI...
Bir saat kadar fenerbahcenin taraftar sitesi antu.com a girdim herkez sivasın şampiyon olmasını istiyorum. diyor. Bir kaç mesajıda buraya taşımak istedim. Bunlar kadar artık bizde inanalım.
M.D Sanirim Sivasspor sampiyon olacak. Bu gucumuzle Sivassporu yenebilecegimizi pek sanmiyorum. Hakkeden kazansin. ............................. Baran biz nasıl olsa şampiyon olamayacaz görüntü öyleeee sivas yensın bizi yenıpde lazlara ve cınconun ekmeğine yağ sürmeyelim ......................................... 22.02.2009 11:43 Pazar #53 Fenerli Baba Turkcell Süper Lig 22.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor Bari Sivas´i engellemiyelim... ..................................... 22.02.2009 11:54 Pazar #54 AhMeTfB Turkcell Süper Lig 22.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor bizden bişey olmıcağı belli oldu hiçolmassa sivasa yardım edelim ........................................ unihamburg Ya hocam sen hala sampiyonlukta misin? Kacti o tren... Bari Sivas´in yoluna tas koymayalim. Gecen sene bizim yüzümüzden UEFA´ya kalamadilar‚ bu senede bizim yüzümüzden sampiyonlugu kacirmasinlar bari... Gerci biz böyle oynarsak Sivas bizi rahat yener... ............................................. 22.02.2009 15:39 Pazar #63 burak35 Turkcell Süper Lig 22.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor Kazanıp Sivasa çelme çakmaktansa ve galibiyetle eziklere şampiyonluk yolunu açacaksak varsın kazanmayalım . .................................. 22.02.2009 16:47 Pazar #65 ili34 Turkcell Süper Lig 22.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor Sivasspor favori bence ................................... 23.02.2009 12:02 Pazartesi #87 doguefe37 Turkcell Süper Lig 22.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor Bence kesin Sivas´ı yeneriz. Sonra‚ Bize de yazık olur‚ Sivas´a da... .............................. |
Cevap: FENERBAHÇE TARAFTARI...
doğru söylüyorlar fakat zaten onların bize kolaylık göstermesine gerek yok biz işimize bakacağız..
|
[B][COLOR="Blue"]buradan tüm fenerbahçenin iyi ve kötü gününde her zaman desteğini esirgemeyen ve fenerbahçenin büyük taraftarı antu ve gfb grubuna bir sivasspor taraftarı olarak bizlere böyle güzel yazıları yazan değerli abilerimize ve kardeşlerimize sevgilerimi iletirim.Ve burada bize paylaşan değerli arkadaşımızada teşekkür ederim.spor sevgi ve kardeşliktir.sporda teröre hayır sporda birli ve beraberlik benim için en önde gelir.kim şampiyon ulrsa olsun ama hepimiz kardeşiz.[/COLOR][/B]
|
[B]paylaşım için teşekkürler...........[/B]
|
Gümbür Gümbür Geliyoruz Be Türkiye
|
fener taraftarı, diğer istanbul takımlarının taraftarlarına göre bize daha fazla sempatiyle bakıyor, bu bir gerçek...inönü ve ali samiyende dünya kadar küfür yiyen takımımıza fb stadında küfredildiğini duymadım....ancak, kimsenin bize kolaylık göstermesine ihtiyacımız yok...ilk maçta feneri eze eze yendik, bakmayın skorun 2-1 olduğuna...inşallah gene yenebilecek güçteyiz...skor tahmini yapmam genelde ama bu maçı da sanki aynı skorla alacağız gibi geliyor bana...Allah yardımcınız olsun yiğidolar...
|
ayıdan post ıstanbuldan dost olmaz
|
öyle yada böyle biz onları burda yenecez.çünkü sivassporum bu sene ilklerin hepsini gerçekleştiriyor.
|
[QUOTE=etzel1967;484253]fener taraftarı, diğer istanbul takımlarının taraftarlarına göre bize daha fazla sempatiyle bakıyor, bu bir gerçek...inönü ve ali samiyende dünya kadar küfür yiyen takımımıza fb stadında küfredildiğini duymadım....ancak, kimsenin bize kolaylık göstermesine ihtiyacımız yok...ilk maçta feneri eze eze yendik, bakmayın skorun 2-1 olduğuna...inşallah gene yenebilecek güçteyiz...skor tahmini yapmam genelde ama bu maçı da sanki aynı skorla alacağız gibi geliyor bana...Allah yardımcınız olsun yiğidolar...[/QUOTE]
Kardeş sana katılıyorum...İnönü'de. Sami Yen'de ne ayılığımızı bıraktılar ne de yemediğimiz küfür kaldı. Saraçoğlu'nda her zaman iyi karşılandık...Durun bakalım birde bugüne neler olacak...Biz herkesi iyi karşılıyıruz..Kargalar Kediler gibi yapmazlar umarım... |
Gerçekten 3 büyüklerin içinde Sivasspora en iyi bakan ,seven taraftar Fenerbahçe taraftarıdır.Bundan dolayı onlara teşekkür ederiz özelliklede Gfbye.
|
[B]doğru söze ne denirki.gs liler bile bu maçta fb yi tutuyor.nerdeyse ittifak imzalayacaklar.Ama ben bundan anladım ki biz artık 5. büyük olduk ve bunu başkaları çekemiyor:)[/B]
|
tesekkürler fb taraftarına ama isteselerde istemeseler de feneri yenecez[B][/B]
|
[QUOTE=merkez_emre;484257]ayıdan post ıstanbuldan dost olmaz[/QUOTE]
ezıklere hıc guvenılmez hemdee |
[CENTER][B]BUGUN FENERİ YENECEĞİZ :)[/B][/CENTER]
En kötü ihtimalle berabere kalırız |
Mantikli bir fener taraftari var anlasilan.Bizi engellemeleri onlara bir faydasi olmaz. Ama fener ve diger takim taraftarlari bir gun sivassporun gucunu anlayacak, tum basarilar tepside sunulmuyor bizlere,soke soke alacagiz.
|
[B]Katılıyorum Emre Kardeşim Haykırarark Antı Istanbul[/B] |
Beş yıl önce bende Fenerbahçeliydim. Şimdi onlar SİVASSPOR'lu oldular. Şu ALLAH'ın işine bak. Sağolsun bizi buralara taşıyanlar.
|
[B]iSteseLerde iStemeseLerde SiVAS Sampiyon ;)[/B]
|
en buyuk sivasspor oleeey. şampiyon sivaasss
|
bak ya sole bır yazı var BİZLER İNANDIK SİZDE İNANIN siz fenere bole maçısatark mı ınanıyorsunuz da bıede inann dıyorsunuz ya
|
Baya umutsuzlarmış yendiklerinde avantaj sağlıycaklardı yendiler yola devam ediyorlar...matematikle problemleri var galiba...biz işimize bakalım ayrıca teşekkürler...
|
maç içerisinde yer yer bağırdıkları bazı şeyler hoşuma gitmedi yakışmadı
|
Aynen öle kardeş demedikleri kalmadı ! nasıl istiolarsa bizim sampiyon olmamızı ! |
ne istemesi kardeşim yüzmüze başka arkamızdan başka seözler ediyorlar
bunlar bizi istemıyor |
arkadaslar siz bunlarin yazdiklarini ciddiye almayin ellerinden gelse bizi kumeye dusururler sakin bize bizden baskasi dost oolmaz ne fb ne bjk ne gs hic biride bizim sonpiyon olmamizi istemiyor sakin yalan sozlerine kanmayin hepsi timsah gozyaslari sivaslinin dostu sivaslidir.
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"][B]Çok doğru söylüyorlar ağızlarına sağlık.............................[/B][/COLOR][/FONT]
|
[QUOTE=spainloco;484797]Aynen öle kardeş demedikleri kalmadı ! nasıl istiolarsa bizim sampiyon olmamızı ![/QUOTE]
bu senaryolar çok oldu türkiyede. helede ş.ligine direk gidecek bu yıl şamp. olan takım. sivasın işi çook zor. inönüde ve samiyende maçı var daha. çok zor gözüküyor |
msj dikkat edersek diğerleri olmasında diye bizi istiyorlar amaç sivasın şampiyonluğu değil rakip gördüklerinin şampiyon olmaması
|
[B]Gfb Yenmek Çok İyi Olucaktır.................[/B]
|
NEDEN BİLİYORMUSUNUZ :)
İSTANBULUN YARISI SİVASLI VE EN ÇOK TA FENERBAHÇE TARAFTARI VAR EE İNSAN MEMELEKTİNE KABALIK YAPABİLİRMİ :))) YAPMAZZ HELEDE SİVASLI OLMA GİBİ Bİ GURURU VARSA HİÇ YAPMAZ FENERBAHÇELİYİM MEMLEKETİMİN TAKIMIYLADA GURUR DUYUYORUM. |
sizin gibi zihniyet var oldukça işte bu nedenle Büyük takım olamayız. ayıp!
|
Beyler bırakın bunları bize bizden baska dost yok gecen sezon bizi uefa dan eden fenerbahce degilmiydi ??? Bırakın bu 4 buyuk yalakalıgınıda her sartta sadece yenince degil yenilincede takimina insan nasıl sahip cıkar onu dusunun...
|
sivasima destek veren herkese tesekkürler
|
hala yok dost olmaz bilmem ne olmaz ... biraz akıllı olun denge kuralım dengeee... trabzon-gs ittifakı var karsımızda fenerden neden dost olmasın bize ... fener yarın gidecek inönüde kartala vuracak işimize gelmez mi ? o zaman bıraksın bjk ye dost olmaz ki nie olsun .... denge kuracagız gerektiginde dost olacak gerektiginde rakip ;)
|
[QUOTE=azgeç;486806]hala yok dost olmaz bilmem ne olmaz ... biraz akıllı olun denge kuralım dengeee... trabzon-gs ittifakı var karsımızda fenerden neden dost olmasın bize ... fener yarın gidecek inönüde kartala vuracak işimize gelmez mi ? o zaman bıraksın bjk ye dost olmaz ki nie olsun .... denge kuracagız gerektiginde dost olacak gerektiginde rakip ;)[/QUOTE]
BOYLE SACMA SAPAN SOZLER KULLANMA EZIK SEMPATIZANI GIT ANGUT.COM A ORDA YORUM YAA NE İŞİMİZ OLUR BIZIM EZIKLERLE zaten basımızda ıkı tane var onlar yetıyorr yorma sen guzel kafanıı(anlayan anladı) |
[QUOTE]doguefe37
Turkcell Süper Lig 22.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor Bence kesin Sivas´ı yeneriz. Sonra‚ Bize de yazık olur‚ Sivas´a da... [/QUOTE] Benim mesajımdı bu arkadaşlar. Yaptığım yorumun bugün de arkasındayım. Bu galibiyetten sonra önümüzdeki haftalar yine yenilip Sivasspor'un şampiyon olmasına engel olursak gerçekten çok üzüleceğim. İnşallah ligi ilk iki sırada bitiririz, samimi söylüyorum benim için hangisinin birinci olduğu hiç önemli değil. |
işte gerçek taraftar doğruyu söleyen hep takımım demeyen taraftardır
paylaşım için teşekkürler |
al birini vur ötekine.
herkes kendi çıkarına olunca dost most ayaklarına yatıyor. bjk taraftarı her sene istanbulda küfür eder. gs taraftarı öyle. bunlar böyle. nerde bunların dostlukları. önlerinden biraz birşeylerin gideceğinin farkına vardılar ya artık dost ayakları da bitti. sahte dostlar. bırakın ya bize kimse dost olmasın biz kendi içimizde birbirimize düşman olmayalım yeter. ayrıca bu aşamadan sonra sivaslı olupta hala fb sempatizanı varsa aramızda onlara da yazıklar olsun. kınıyorum o eziklerin takımını tutanları. |
sivaslının sivaslıdan başka dosttu yok dost dedik anadolu takımı dedik bunlara kayseri,bursa,ankara bizi üzen bizden puan almak için elinden geleni yaptılar hiç bir şeye iddaları olmadı takdırde.söze gelince anadolu ne anadolusu istanbul yalakası bunlar...........
|
3 Büyük sempatizanları lütfen gelmeyin kardeşim şu siteye yorum yapmayın.iyice içimizi parçalıyorsunuz.ayıptır ya.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:39. |