SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Ziraat Türkiye Kupası (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   FTK/Fenerbahçe - Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24086)

GokhanTurna 28.02.2009 21:16

FTK/Fenerbahçe - Sivasspor

[B]Çarşamba günü Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu stadında yarı finalin ilk maçına çıkacağız. Bu maç hakkındaki tahmin ve görüşleriniz.[/B]

Benm tahminim 1-1. Burdan alcagımız bi bereberlik bile bize kesinlikle 4 Eylülde tur atlatacaktır. Takımıma güveniyorum yenilsek bile helal olsun hepsine buralara kadar geldik.

zaralı19 28.02.2009 21:17

Cevap: FTK/Fenerbahçe - Sivasspor

BEN 0-1 SİVAS ALACAK DİYORUM BUGÜNKÜ MAÇIN ÖCÜNÜ ALACAĞIZ İŞALLAH

GLoBe-Y-Gençlik 28.02.2009 21:19

[B][CENTER]2-0 Bıter Dıyorum Takıma Basarılar..![/CENTER][/B]

Cley 28.02.2009 21:21

[B] Bu maç 2-2 biter. 4 Eylülde hallederiz.[/B]

GokhanTurna 01.03.2009 10:59

Yuh diyorum ya taraftarımızın böle olduguna inanmıyorum. Yazıklar olsun sizin gibi taraftara. Başarıda takımı sahiplenin mağlubiyette arkasında durmayın maçı sattı diyecek kadarda alçalın.

Kocaeli taraftarı haklı çıktı.İki yüzlü taraftar istemiyoruz hepiniz yol alın artık fb,gs ve bjki tutun.

Tur atlayıp finale kalcagız hiç şüphem yok.

ertor58 01.03.2009 11:00

son oynadığımız lig maçı gibi oynarsak fener favoridir.

LosTie58 01.03.2009 11:04

Ben Sivasın dünki maçtan ders çıkarıp kupa maçında daha farklı oynayacağına inanıyorum aslında.Maçta ya 2-2 biter ya da 2-1 alırız.Kupa için iyi sonuç olur bunlar burdada eleriz.

KIZILCAN 01.03.2009 11:12

Gönlümün skoru: Fb:1 Sivasspor:2
Mantığımın skoru: Fb:2 Sivasspor:1
İnşallah mantığım yanılır...

ademgoze 01.03.2009 11:31

haydi sivassporum fenerliler bizle çok alay geçti al şu maçıda ne olduklarımızı görsünler

fener:2
sivas:3

yigidomustafa58 01.03.2009 11:54

[B]alayına isyan Anti Fener..

fenerbahçe : 1
[COLOR="Red"]Sivasspor :3[/COLOR][/B]

sinan-58 01.03.2009 11:57

sivassporum:1
fener:0.......................

Eyvaz94 01.03.2009 12:09

1-1 olur insallah..........onlarri da Sivasa bekleriz.

MeXeS58 01.03.2009 15:15

bu macta gorusecegız ezıkler sızlee hocam dogru duzgun bı kadro cıkar allah askına su mehmet yıldızı kes 2. yarının basından berı bır varlık gosteremıyor kontra atak oynamaya oynuyacagız barı bunları en ii yapan balılı ve kamanan oynasın forvette

Agcalli 01.03.2009 16:22

[QUOTE=GokhanTurna;484980]Yuh diyorum ya taraftarımızın böle olduguna inanmıyorum. Yazıklar olsun sizin gibi taraftara. Başarıda takımı sahiplenin mağlubiyette arkasında durmayın maçı sattı diyecek kadarda alçalın.

Kocaeli taraftarı haklı çıktı.İki yüzlü taraftar istemiyoruz hepiniz yol alın artık fb,gs ve bjki tutun.

Tur atlayıp finale kalcagız hiç şüphem yok.[/QUOTE]

Kardeş herkes senin gibi düşünmüyor diye kimseyi yargılama.. İkincisi dünkü maça bakıp Sivas fark atar diyemeyiz ki.. O yüzden ben bu maç için hiç ümit beslemiyorum.. Çünkü kaybedince üzülüyorum ve bazıları gibi susmasını da bilmiyorum.. Sonra gelen giden ana avrat sövüyor.. Eğer dünkü maç gibi olacaksa sivas yine fark yer..

ZİZU58 01.03.2009 16:27

[QUOTE=GokhanTurna;484980]Yuh diyorum ya taraftarımızın böle olduguna inanmıyorum. Yazıklar olsun sizin gibi taraftara. Başarıda takımı sahiplenin mağlubiyette arkasında durmayın maçı sattı diyecek kadarda alçalın.

Tur atlayıp finale kalcagız hiç şüphem yok.[/QUOTE]

KARDEŞ FENERBAHCE İLE KADIKÖYDE OYNUYORSAN DİKKATLİ VE AKILLI OYNAMAN GEREKLİ LİG MAÇINDA BEN BUNU SÖYLEDİM ŞİMDİ DE SÖYLÜYORUM BUNUN İNANMAK YADA İNANMAMAKLA İLGİSİ YOK BENCE KADIKÖYDE BERABERE KALIRSIN NEDEN DEPLANSMANDIR GÜÇLÜ TAKIMDIR ONDAN EVİNDE SİVAS DA 1-0 ALIRSIN ELERSİN OLAYIN ÖZÜ BUDUR BENCEE.....

Tşk...

GokhanTurna 01.03.2009 21:41

[B]Sabırsızlıkla bu maçı bekliyorum inşallah hocamız aynı hataları tekrarlamaz[/B]

TSemre61 01.03.2009 22:40

Bu maçı Sivas zorlanmadan alır merak etmeyin. En azından berabere biter. Başarılar dilerim.

serrrkan 01.03.2009 23:03

Sivassporumuz hırslandı.Kupa maçında kanaryayı yolarız! en kötü ihtimal 1-1 berabere biter.Ama içimden geçen 2-1 sivassporumuz alır.

gül5858 01.03.2009 23:05

Bu maçı alıcaklarından çok emindim umutlarım ama suya düştü dünden beri aklımda yenilgi
Bu maç için hiç bişiy demiycem ya!!!!:confused::confused:

GokhanTurna 02.03.2009 17:23

[QUOTE=gül5858;485354]Bu maçı alıcaklarından çok emindim umutlarım ama suya düştü dünden beri aklımda yenilgi
Bu maç için hiç bişiy demiycem ya!!!!:confused::confused:[/QUOTE]

[B]bana ümitsizlige kapılma diyodun gül ablacım şimdide sen ümitsizlige kapılıyorsun[/B]

YENİÇERİLER 02.03.2009 18:08

MAÇ BAŞLADIKTAN SONRA SABAHA KADAR MOKOKO...

FEBE:0
SİVASSPOR:7

TRAPER 02.03.2009 18:18

Bülent hoca ilk açda takımı geri çekdi hatasını anladı bu sefer öyle olmayacak kesinlikle avantajlı donecegiz ben inanıyorum ki öyle de olacak

sivasli_boy 02.03.2009 19:00

Bu ateş başka türlü sönmez SİVASSPOR :3 ezikler :1
ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ...

kadir984 02.03.2009 19:01

KAZANACAĞIMIZ %51 OLAN BİR.
UMARIM KAZANIP LİGDEKİ MAĞLUBİYETİN ÜZÜNTÜSÜNÜ ATARIZ

ÇAĞLAR GİYİM 02.03.2009 19:59

SİVASSPOR ARTIK SİVASSPORLULUGUNU GÖSTERECEK EZİKLERİ YENE YENE

Yiğiter 02.03.2009 20:15

İlk maçtan ciddi dersler çıkarıldığını ümit ediyorum..Fenerbahçe bu kadar sıkışık ve gaza gelmiş oynamayacak biz de kendi futolumuzu oynayıp avantajlı skorla döneriz...Maçın hakemi de Fırat Aydınusmuş..

GuVeN 02.03.2009 20:43

bülent hocanın demeclerıne bakılırsa beraberlıgı alıp doneceğiz umarım..lıg macı kadar hızlı gecmeyecegıde kesın..umarım en az 1 puan bızım olur,son vuruşuda 4 eylülde yapar,bi adım daha yaklaşırız kupaya..

izmirliyiğido35 02.03.2009 20:44

BENİM ARTIK AKLIMA YENİLECEĞİMİZ GELMİYO YA BERABERLİK YADA YENERİZ GELİYO RAKİP KİM OLURSA OLSUN TARAFTARLIK BU OLSA GEREK YENİLGİ AKLIMDA HİÇ BİR ZAMAN YOK VE DE OLMUYACAK İNŞALLAH
fenerbahçe : 1
SİVASSPOR : 2

ofgurleyuk78 02.03.2009 21:05

Galibiyetten başka hiçbir sonuç beni mutlu etmez. O dört golün intikamı alınmalı. Fb. li topçuların söyledikleri onlara yedirilmeli..

KADİR AKTÜRK 02.03.2009 21:22

İÇİMİZDEKİ GALATASARAYLILAR FENERE YENİLDİK DİYE KARALAMA KAMPANYASINA GİTMİŞLER GAYSARAYLILARI YENDİK YA MUTLAKA
FENERİDE KADIKÖYDE YENMEMİZ GEREKİYORMUŞ BAK ŞU İŞE
KUPADA YENERİZ GSLİLERİ G.T EDERİZ UĞUR BORAL BEKLE O LAFLARI
SANA YEDİRECEZ

ademgoze 02.03.2009 21:31

sivasspor bu yenilgi kendine getirmiştir feneri yenip gücümüzü gözterecektir bülent hocamız ve oyuncularımız

omercoskun 02.03.2009 21:55

bülent hocamız ilk maçtan bazı sonuçlar muhakkak çıkarmıştır. ben bu maçı kazanacağamızdan eminim.

izmirligardaş58 02.03.2009 22:35

değerli arkadaşlar çok gollü bi maç olmayacak lig göz önüne alınacak biz rahatız ligde evimizde yapacağız fener düşünsün artık isterse koşsunlar kayseri seri pastırma yedirtecek onlara bu maç bizim 1-0 veya 2 sıfır olacak alacağız feneri yeneceğiz kayseri sizce stadının açılış maçında kaybetmek istermi fenerli bi taraftar pankar açmışsa sivası yensek nolur kayseriye yenilcez die aynende öle olucak kursaklarında kalacak sevinçleri ankara maçınada dikkat edin sivas fenerin acısını acı çıkartacak ligdeki en çok gol attığımız maç olacak benim tahmini skorum 4-0 gibi çünki onlar bizim kuyruğumuza iki yıldır basıyor sıra boyun koparmada

SenSetik 02.03.2009 22:37

turu Sivas'a bırakmayacak bir skor almayı temenni ediyor ve inanıyorum...

Ibrahim1983 02.03.2009 22:37

0-2 Sivasspor yenecegiz insallah Takimimiza güvenimiz sonsuz

pover58 02.03.2009 23:55

bu maçta sivas daha iyi motive olup iyi defansla galip ayrılacagını düşünüyorum.beraberlikte fena olmaz.ama bence sivas bu maçı alacak.

Dark Force 03.03.2009 02:45

[B]Fenerbahçe 1 [COLOR="Red"]SİVASSPOR 2...............[/COLOR][/B]

scheinwetten 03.03.2009 02:54

Bu mac ligde ki maca benzemez.Cünkü gece hafta fenerbahce macina kadar
Svasspor okadar gündemde ve favori gösterliyorduki
bunu kendifutbolcularimiz bile hissetti ve bunu rehavetine kapildilar,kesin yeneriz düsünceleri vardi kafalarinda.
Nasil hissetti? söyle; maca f.bahce okadar sitresli ciktiki daha sivas macin basinda 1-0 önde basladi ve futbolcular ``tamam bu is dediler`` sonra 1-1 vehemen 10 dakika sonra 2-1 bu skor bece bir anda futbolculari öyle rehavete
soktuki Ne oldugunu bile onlar bile anlamadi. Bence bu maglubiyet
futbolcularimiza iyi bir ders oldu ;
Her maci skor ne olursa olsun cidiye alinmasi gerektigini
birkez daha anlamislardir.
Bu yüzden Kupa macin da yenilgininde verdigi bir hirs olcagini düsünüyorum
futbolcularimizda.
Fenerbahce...1
SIVASSPOR...2

GLoBe-Y-Gençlik 03.03.2009 07:49

[B]dualarımız senınle sıvas hep yanındayız yen su fenerı[/B]

Del Piero 03.03.2009 07:59

bence fenerbahçe ig maçında hayatının ender maçarından brsin oynadı inter chesea gibitakımlar gbi oynuyrmuş gibi oynadı amabu sinr patlaması idi ged geçti bu sefer patamayı inşaah sivassporumuz yapamacak ve bu maçı net br skorla kazanacağız arkadaşlar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:28.