![]() |
Maça Akıyoruz Ankaraspor
[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]UMUZ DESTEKLEMEK UĞRUNA
TARIH : 07/03/2009 da Yer Heykeldeyız Maç Baslamasına 4 Saat Kala Orada Olalım[/B] [B]SİVASSPOR-ANKARASPOR MAÇI ICIN HERKEZI BEKLIYORUZ..![/B] [B]YİĞİDO GENÇLİK[/B] |
Cevap: Maça Akıyoruz Ankaraspor
Geçen haftaki performansınız çok iyiydi.Önümüzdeki hafta daha iyi olacaktır umarım.Deplasmanda galip gelemiyoruz bari desteğinizle kendi sahamızda maçları alalım.
|
evet hepımız gelelım ve sıvasspor taraftarı kımmış gosterelım kazanız mubarek olsu:D
|
bende gelmek isterim ama ne yazıkki dershanem var.
|
allah verede yenerızde yolumuza devam ederız
|
Ahmet abi bu maç dershaneye gitmiyorum kaçacam :)
Kesin ordayım . |
[B]Tamam koçum beklerım ama sorun olmassa haa :))[/B]
|
[B]1 MAĞLUBİYETLE YIKILACAK TAKIM DEĞİLİZ BİZ ÇIKAR ÇATIR ÇATIR OYNAR ALNIMIZIN AKIYLA DEVİRİRİZ ANKARAYI DA[/B]
|
[B][I]Kactane nıckın var senın yuh beee ...![/I][/B]
|
[QUOTE=tribünbrothers;484954][B][I]Kactane nıckın var senın yuh beee ...![/I][/B][/QUOTE]
[B]Dostum Nıck Degıstırdım Sorunlar Dolayısıyle :)[/B] |
[B][I]Istanbula geldın mı sen ........................![/I][/B]
|
[QUOTE=tribünbrothers;484961][B][I]Istanbula geldın mı sen ........................![/I][/B][/QUOTE]
[B]yok gardaş.. sınavım dolayısıyla gıdemedım ne oldu..[/B] |
esit sartlarda bir bac olacaktir iki takimda kupadan yorgun gelecek ama seyircimizin desdeyi ankara sporu yikacak inaniyorum hep desdek tamdestek.
|
[B]Ankara Maçı İçin Saat 11de Heykeldeyız. Pazar Gunu[/B]
|
[B]Maça gelip takımımıza gereken desteği verelim bu maç bizim için çok önemli ve zor geçecek herkesi Kale Rakası Gar'a bekliyoruz.. [/B]
|
Hep destek tam destek.biz istanbulda siz sivasta.ortak amaçlar uğruna feda olsun şanlı sivasıma.
bu arada sivastan istanbula gelen 30 kadar cefakar kardeşlerime teşekkür ediyorum.stad önünde başkanla görüştüğümde zor sıkıntılarla geldiklerini öğrendim.uykusuz yorgun bi haldeydiler ama gözlerindeki umut hiç bitmemişti.buradan hepsine helal olsun diyorum.TEŞEKKÜRLER YİĞİDO GENÇLİK. |
[B]Senınleyız Her Zaman Sivas Yiğido GençLik[/B]
|
[B]Heryerdeyiz Oradayız Buradayız Yiğido Gençlik[/B]
|
[B]Arkadaşlar talihsiz bir kupa maçı geçirdik lütfen bazı kendini Sivas taraftarı sanan kişiler gibi yanlış düşüncelere kapılmayan bu takım çok şeyi başardı bir iki maç ile böyle takıma sırt çevirmeyin hala ligde lideriz ve hala finale çıkma şansımız var inanıyorum ki Sivasspor gerçek futbolunu sahaya yansıtırsa değil feneri reali bile eler yeter ki istesin Yiğidolar..
Lütfen Ankara maçında tribünlerdeki yerimizi alıp takımımızı 90 dk destekleyelim.. Bu takıma inanan herkesi Kale Arkası Gar tarafına Yiğido Gençliğin yanına bekliyorum.. Hazırmısınız bayılana kadar bağırmaya..[/B] |
Arkadaşlar bu maçta hiç durmadan fenev marşını söyleyelim maziinde i.neler yatarrr y..... fenevhaceee
Hiç durmadan bunu söyleyelim. |
[quote=FatihCan;487200]Arkadaşlar bu maçta hiç durmadan fenev marşını söyleyelim maziinde i.neler yatarrr y..... fenevhaceee
Hiç durmadan bunu söyleyelim.[/quote] gercekden süper olur yawfff:D......................... |
bu takım bizim arkasında duralım ve şu zamana kadar bağırmadığımız kadar bağıralım takımın buna ihtiyacı var bu sefer iş ciddi
|
[QUOTE=isa60;487210]bu takım bizim arkasında duralım ve şu zamana kadar bağırmadığımız kadar bağıralım takımın buna ihtiyacı var bu sefer iş ciddi[/QUOTE]
[B][I]Evet hırslı bır sekılde destek vermek lazım kötü fener bile taraftarı yokken taraftar olmuşlar denılıyo dosdoğru çizgide yürümek..Ankaraspor Maçın Süper Olucaktır...[/I][/B] |
[COLOR="Red"]macta bütün yigido genclike basarılar dilerim kalbimiz sizinle
yigido genclik kayseri[/COLOR] |
COSDURUN BIZI YIGIDO GENCLIK BAKIN TARAFTAR GÖRÜN DIYEBILECEK HALE GETIRIN ... BEN MACDAN COK 58 DAKIKAYI MERAK EDIYORUM :D:D:D:D
|
heralde yani bı maç yenıldık diye takıma laf soylemek yakışmaz yani biz hep senınleyız sivasspor ?uçur bizi pazar günü kamanan balili m.yılıdz
|
[B][CENTER]Desteğimizi esirgemeden seninleyiz sivas pazar saat : 11 de heykelde olalım YİĞİDO GENÇLER[/CENTER][/B]
|
[QUOTE=Akartuna58;487443]COSDURUN BIZI YIGIDO GENCLIK BAKIN TARAFTAR GÖRÜN DIYEBILECEK HALE GETIRIN ... BEN MACDAN COK 58 DAKIKAYI MERAK EDIYORUM :D:D:D:D[/QUOTE]
evet eses maçında 58. dakikada kırmızı beyaz balon ve kağıt atmıştık havaya:D:D:D |
KALE ARKASINDAN DESTEK OLMAZ ... MARATON -A- YA BEKLİYORUZ HERKESİ .... BIRAKIN İNATI HEP BİR OLALIM ... AYRICA MACI TV DEN İZLEYEN HEMSERİLERİMİZ DUYDUGUNUZ TEZAHURAT MARATON-A- DAN GELMEKTEDİR ;) maratona 3 haftada omuz omuza ile başlamayı ögrettik ... ve şu tezahurat gelenek gibi oldu bizde oley oley oley sivasspor oley oley 2 kupayı getirin bize canımızı verelim size maratonda hepbiragızdan İNŞALLAH diyor ;)
|
[B][I]Sevdım senı bır kere başkasını sevemem delı dıyorlar bana desınler değişememm[/I][/B]
|
YASAM BITER DESTEK ASLA!!!!!!!!!!!!!
|
stadın tumu tek bır agızdan koro ıle marslarımızı tezahuratları yapsa hersey cok guzel olacak ama nerde!!! bunu yaparsak harıka olacak kaln maclarda ıyı organıze olmalı tum stad taraftar...
sadece izlemeye degıl destege gıdılır stada bos bos oturmak için boş boş bagırmak için degıl.. sıstemlı bırsekılde bagırmak.. bunu yaptıgımız zaman olay bıtmıstır bu staddan hıcbır takım puan alamaz ıddaa ederım alamaz.. cok nadır olur... saygılar maclarımızda Allah yar ve yardımcıları olsun... |
ya arkadaşlar hala anlamıyorsunuz ... herkesin heyecanını saygıyla karsılıyorum ... bu baslık 2 yıla yakın acılıyor .... su maca akıyoruz bu maca akıyoruz ... bakıyorum 2 yıldır 50 kişi hala ... hiç mi çalışma yok mactan maca mı gidiyorsunuz? kafede bulusmaz mısınız grubu genişletmez misiniz ... anlamıyorum anlamıcam hiç kimsede birleşmeye yanaşmıyor .... SİZ BİLİRSİNİZ --
|
[QUOTE=azgeç;487712]ya arkadaşlar hala anlamıyorsunuz ... herkesin heyecanını saygıyla karsılıyorum ... bu baslık 2 yıla yakın acılıyor .... su maca akıyoruz bu maca akıyoruz ... bakıyorum 2 yıldır 50 kişi hala ... hiç mi çalışma yok mactan maca mı gidiyorsunuz? kafede bulusmaz mısınız grubu genişletmez misiniz ... anlamıyorum anlamıcam hiç kimsede birleşmeye yanaşmıyor .... SİZ BİLİRSİNİZ --[/QUOTE]
[B]yigido genclikten baska bağıran bi grup biliyomusun ?[/B] |
ben yiğido gençliklede maç izledim ... ama şunu gördüm akle arkasından bu iş olmaz kendimizi parçaladıgımıza değmiyor ... bunu 67 liler çözü ve maraton A da izliyoruz 3 mactır ordayım ve memnunum .... bilmiyorum memlekettemisin gurbettemisin ama eger gurbetteysen tv den duydugun sesler maratondan geliyor ... bunu stada gelenler bilir yiğido genclikte güzel grup ama dezavantaj kale arkası ;)
|
[B]ben Sivas'taki her maçta staddayım ve genelde de kale arkası gar tarafındayım..staddaki bütün organizasyon buradan baslıyo..maratondan; gol olunca Sivass-Sivassss seslerinden baska bisey duymuyorum... ;)[/B]
|
o zaman güzel kardeşim buyur ankara macında maraton A ya gel ... es es macında topcuları kim cagırdı maratonda ... omuz omuza baslattık stadı inkar edemez kimse ... bütün stada inşallah dedirttik bu bi ilk 4 eylülde ....zamanla dahada iyi olacak ama sayımızın artması lazım biz bu dediklerimi 50 kişiyle başardık 150 kişi olsak yeter maratonu coştururuz....
|
[B]hava sartları ve saglık durumum uygun olursa Maratondayım bu kez..insallah başarırsınız,başarırız maratonu costurmayı..[/B]
|
Evet bence bi düsünülmesi lazim maratona gecmenin hem orda akustik felan daha güzel ve ses daha güzek cikiyor bunlardan ziyade maratonda cosar
|
[QUOTE=azgeç;487720]ben yiğido gençliklede maç izledim ... ama şunu gördüm akle arkasından bu iş olmaz kendimizi parçaladıgımıza değmiyor ... bunu 67 liler çözü ve maraton A da izliyoruz 3 mactır ordayım ve memnunum .... bilmiyorum memlekettemisin gurbettemisin ama eger gurbetteysen tv den duydugun sesler maratondan geliyor ... bunu stada gelenler bilir yiğido genclikte güzel grup ama dezavantaj kale arkası ;)[/QUOTE]
[B][CENTER]Murat gardaş bız desteklıyecegız sende bızdeydın bı ara bız her zaman kale arkası gardayız beklerız Tüm yiğido gençleri beklıyoruz.. Dakıka 58 biz buyuz böyleyiz gururluyuz onurluyuz..[/CENTER][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12. |