![]() |
İçimiz acıyor Bülent hocam!
İçimiz acıyor Bülent hocam. Belki çok duygusal bir anımızda yazıyoruz duygularımızı, düşüncelerimizi ama sahada gördüğümüz SİVASSPOR, bizim SİVASSPOR'umuz değildi. İlk 30-35 dakika biraz oynar gibi olduk ama sonra seyreden taraf olduk.
Rakibe göz açtırmayan, sahada her yerde rakibe basan ve bozan, defansta kademeyi en iyi yapan, kalede değil gol top görmeyen, topu ileride tutup rakibi kendi defans bloğuna çeken, orta sahayı iyi kullanamasakta kanatlardan bindirmelerle rakibi bunaltan SİVASSPOR'u aradık be hocam. Tamam Fener seyircisi Beşiktaş gibi küfür, G.Saray gibi hakaretler etmedi ama onlara kendi sahalarında Sivasspor'un futbolunu seyrettirmeyi "arkadaş bu takım liderliği hakediyor" dedirtmeyi çok isterdik. Ama olmadı hocam. Maç öncesi o kadar inanmıştık ki, en kötü ihtimal 1 gol yeriz ama üstüne 2 tane atarız diyorduk. Bu maçı kaybetmeyiz diye hepimiz kalbimizden inanmıştık. 2 gol attık ama üstüne 4 gol yedik içimiz acıyor be hocam. Lütfen hocam, lütfen bir daha böyle oynamayalım. Kupa maçında bu tarz oyun oynamayalım. Açık futbolu denemeyelim. Sen kendi sistemini daha iyi biliyorsun, onu söylemeyelim. Ama SİVASSPOR gibi oynayalım hocam. Biz sana inanıyoruz ve güveniyoruz. Bizi çok yükseklere çıkarmışken bizi oralardan aşağıya atma. Bizi alıştırdın, devamını getir. Yoksa içimiz çok acıyor hocam. AYK |
Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!
iyi oynarken murat ve onurda alma bi daha. sergio adlı oyuncumuza kullanlım derim artık
|
Muratın ne işi war yaaaaf :( o geldiğinden beri işimiz rast gitmiyor
|
sampıyonluk ıstıyorsan acık futbol oynucaksın kımseden ama kımseden korkmucaksın yerı gelıcek 4 degıl 7 yıyeceksın ama cesur olacaksın...
BRAVO BULENT HOCAM ... (biz kume dusmemeye degıl sampıyonluga oynuyoruz dıkkat cekerım..) |
Bulent Hocam yürü senı kım tutar yaw
|
yok arkadaşlar bu böyle gitmez görünen köy kılavuz istemez son iki haftadır defansımız dökülüyo bursadan zor kurtulduk eskişehiri zor yendik ama nereye kadar bi yerde dur diyecektiler çünkü defensımız çok kötüydü bu iki maçtan belliydi böyle defansla oynarsan el oglu affetmez yakaladımı atar fenerde öyle yaptı yakaladıklarını attılar affetmediler bu oyunla ne şampiyonluk nede kupa hepsi hayalden ibaret biz taraftarlar canımızı dişimize taktık sivassporumuzu desdeklemeye kadıköye gittik karşılığı bu olmamalıydı yeter artık bülent hoca kendinize gelin hersene hep aynısı oluyo artık fener maçlarında art niyet aramaya başladık bu futbolcular fenere karşı neden oynamıyolar.özellikle mehmet yıldız musa aydın adamlar haftalardır dökülüyolar kendilerini kafdagının eteklerinde zannediyolar sanki hangi takımın formasını giydiklerine dikkat etsinler o forma her kese nasip olmaz hakkını versinler yeter artık söz taraftarın isyan ettirmeyin bizleri yagmur çamur demeden bizler sizlerin peşinden koşuyorsak sizlerde adam gibi oynayıp hakkını verin ne olursa olsun şampiyon sivassporrrrrrrr
|
Tamam Fener seyircisi Beşiktaş gibi küfür, G.Saray gibi hakaretler etmedi ama onlara kendi sahalarında Sivasspor'un futbolunu seyrettirmeyi "arkadaş bu takım liderliği hakediyor" dedirtmeyi çok isterdik. Ama olmadı hocam.
[B]fener taraftarından da küfür yedik! maç 2-1 ken özellikle migros ve maraton tribünleri bize küfür ettiler ekrandan duyulmamış olabilir![/B] AYK[/QUOTE] |
bu arada herkes ısını yapsın yanı dogru olanı...
taraftar taraftarlıgını hoca hocalıgını yonetım yonetıcılıgını :) |
[B]ağzına sağlık hocam çok iyi yazmışsın [COLOR="Red"]''Bizi çok yükseklere çıkarmışken bizi orlardan aşağıya atma. Bizi alıştırdın, devamını getir. Yoksa içimiz çok acıyor hocam.''[/COLOR]
Üzüntüyü biz Çekiyoruz [/B] |
bülent hocam iyi güzel de bi de kulübeden adım atıp taktik verseydin ya.hiç çıkmadın sen diğer maçlarda böylemiydin be hocam.
|
[QUOTE=GokhanTurna;484678]iyi oynarken murat ve onurda alma bi daha. sergio adlı oyuncumuza kullanlım derim artık[/QUOTE]
sergio gönderildi...................;) |
[QUOTE=fatihtuztas;484721]bülent hocam iyi güzel de bi de kulübeden adım atıp taktik verseydin ya.hiç çıkmadın sen diğer maçlarda böylemiydin be hocam.[/QUOTE]
arkadaşım bu diğer maclara benzemez bu fenerbahçe macı,yenseydik bülent hocamız cok üzülecekti onun üzülmesini istemeyiz;sivaslı olunmaz sivaslı doğulur sivaslı olmayan...................................... |
Ben bu maçı kaza olarak nitelendiriyorum daha önceki maçlarda bu çöküşün sinyalini zaten verdi takım umarım bir an önce toparlanırız mehmet yıldız gol atsada eski formunda değil orta saha nerdeyse oyunda yok...
|
[QUOTE=sivasli215;484699]Tamam Fener seyircisi Beşiktaş gibi küfür, G.Saray gibi hakaretler etmedi ama onlara kendi sahalarında Sivasspor'un futbolunu seyrettirmeyi "arkadaş bu takım liderliği hakediyor" dedirtmeyi çok isterdik. Ama olmadı hocam.
[B]fener taraftarından da küfür yedik! maç 2-1 ken özellikle migros ve maraton tribünleri bize küfür ettiler ekrandan duyulmamış olabilir![/B] AYK[/QUOTE][/QUOTE] onların içinde sivaslılarda vardır . |
[QUOTE=fatihtuztas;484721]bülent hocam iyi güzel de bi de kulübeden adım atıp taktik verseydin ya.hiç çıkmadın sen diğer maçlarda böylemiydin be hocam.[/QUOTE]
evet o da benim dikkatimi çekti ama kaçan pozisyonlara felan üzülüyordu ama kulubeden dışarı çıkmadı |
[QUOTE=Dark Force;484726]sergio gönderildi...................;)[/QUOTE]
sergio nereye gönderildi kardeş?? sen bi daha bak istersen,daha kocaeli maçında kulubedeydı..;) |
NEDEN BU fenerbahçe MAÇINDA GÜVENEMİYORUM TAKIMIMA NEDEEN ??. NEDEN HİÇBİR TAKIMDAN 4 TANE GOL YEMİYEN TAKIMIM SADECE FENERDEN 4 TANE YİYO NEDEN. BU MAÇI VERDİLER
|
[QUOTE=ellisekizSVS;484739]NEDEN BU fenerbahçe MAÇINDA GÜVENEMİYORUM TAKIMIMA NEDEEN ??. NEDEN HİÇBİR TAKIMDAN 4 TANE GOL YEMİYEN TAKIMIM SADECE FENERDEN 4 TANE YİYO NEDEN. BU MAÇI VERDİLER[/QUOTE]
[B]böyle kademe anlayışı ile hangi maça çıkarsak çıkalım zor yeneriz asıl o kademe anlayışının yok olduğunu gören bülent hocanın oraya önlem almamasını anlayamadım bilica ve kamanan gercekten canla başla oynadılar ama musa petkoviç(hiç bir hava topunda yoktu nerdeyse!!!) ve diğerleri eski formlarından çok uzaktı şu haldeki fenere yenilmek çok üzdü beni,çarşamba telafi edip moralleniriz inşallah[/B] |
[QUOTE=ellisekizSVS;484739]NEDEN BU fenerbahçe MAÇINDA GÜVENEMİYORUM TAKIMIMA NEDEEN ??. NEDEN HİÇBİR TAKIMDAN 4 TANE GOL YEMİYEN TAKIMIM SADECE FENERDEN 4 TANE YİYO NEDEN. BU MAÇI VERDİLER[/QUOTE]
içimizde fenerbahçeli çok ondandır kardeş |
Geçen senede Sivasspor liderdi iyiydi taki fenere 4 tane yedi gene klasik oldu artık ondan sonra başladı düşmeye şampiyonluktu şampiyonligineydi uefa dı derken kala kala inter toto kaldı bu senede aynı olursa şaşırmıyacam artık..
iki averajtada geçtiler diye dalga geçiyorlar kariyerini bitiriyorlar ya böyle bu fenere vererek maçları olmazki böyle |
sivas ilk yarida baski kurdu gol buldu fakat ikinci yarida sivas gitti yerine baska bir takim geldi.bülent hoca nedense ikinci yarida cok sessiz kaldi.fenere pes kes cekti galiba
|
yanar tabı
SATILMIŞ BÜLENT SATILMIS BOLE TEKNIK ADAMLARINI YOK EDECEKSIN TAM YENILDE AMA NEDEN FENERE YENILIYORSUNUZ KI SOLERMSINIZ NEDEN OZELIKLE FENER AZİZ YILDIRIM DİĞER SENELER DE OLDUĞU GIBI SATIN ALDI MAÇLAR BÜNTE CE MECNUNA İKİ KURS PARA VERDI SATILDI MAÇ |
[B][COLOR="Blue"]nankörlüğün bu kadarına pes doğrusu. Bülent hocaki bütçesi 4 büyüklerin kat kat altında olan bu takımı zirveye taşıdı dünyanın gündemine getirdi. bülent hoca takımı aldığında sivasspor son sırada ve düşmemeye oynuyordu birde şimdiki duruma bakın. rakipleri kazansa bile bu haftayıda lider kapatacak.. Hemen bir maçta bülent hocayı satmış bir çok kişi acaba onun yerine bir başkası olsa durumumuz ne olurdu çok merak ediyorum.. bülent hocayı böyle acımasızca eleştirenler sakın ola çarşamba günü sivasspor kazandığında çıkıpta yorum yapmasınlar bu tamamen yüzsüzlük olur.. Bülent hocayı böylesine acımasızca eleştirenleri, maçı sattığını söyleyecek kadar alçalanları esefle kınıyorum. çok ayıp çok...[/COLOR][/B]
|
BEN SAYET SİVASIN FENERI YENIPTE TUR ATLAYACAĞINA HIÇ INANAMIYORUM HATA SOLE BISEY OLMUSTUR LİGDE BIZE VERIN KYUPA SIZIN OLSUN DİE KANDIRMISLARDIR
|
[B]Beyler lütfen fazla büyütmeyelim konuyu sonuçta bu takımı buralara getiren bülent hocamız ve güzide futbolcularımız. Bu kadar ağır maçları üst üste oynamamız gerçekten kolay birşey değil bırakın bu kadarıda olsun dua edelimki bu yoğun programa rağmen yinede liderliği göğüsledik bırakmıyoruz Allahın izniylede bırakmayız.. Bu mağlubiyette kem gözlere nazarlık olsun.. ;)[/B]
|
BİZ 10 kişi oynayan ve 2-0 alan İBB kadar degiliz. Biz Kadıköyde 4-1 deviren kayseri kadar degiliz biz bu sene bile en kötü senesini yaşayan feneri yenecek güce sahip degiliz. SİVAS fenerbahçe maçlarından nefret ediyorum artık ya yenilcez diye ister istemez içimde oluşuyo ne yapayıımm evimizdede olsa ordada olsak yeniliriz diyorum malesef
|
[QUOTE=ellisekizSVS;484779]BİZ 10 kişi oynayan ve 2-0 alan İBB kadar degiliz. Biz Kadıköyde 4-1 deviren kayseri kadar degiliz biz bu sene bile en kötü senesini yaşayan feneri yenecek güce sahip degiliz. SİVAS fenerbahçe maçlarından nefret ediyorum artık ya yenilcez diye ister istemez içimde oluşuyo ne yapayıımm evimizdede olsa ordada olsak yeniliriz diyorum malesef[/QUOTE]
cunku bulent hocamiz (!) var adam maca cikmadan fenere kaybedersek degisen birsey olmaz diyor adam kafasinda bitiriyor maci maca cikmadan...boyle buyuk takim ve buyuk takim coachu olunmaz |
[QUOTE=orkun85;484785]cunku bulent hocamiz (!) var adam maca cikmadan fenere kaybedersek degisen birsey olmaz diyor adam kafasinda bitiriyor maci maca cikmadan...boyle buyuk takim ve buyuk takim coachu olunmaz[/QUOTE]
[B] maça çıkmadan önce o cümleleri sarf etmesinin tek nedeni geçen seneki şampıyonluğa giden yoldaki gibi büyük maçlar öncesi futbolcuların strese girmesini engellemek! öküz altında buzağı aramanın anlamı yok[/B] |
[B]Hocam yenilenim ama böyle değil oynayarak herşeyimizi ortaya koyarak savaşarak lider takıma böyle futbol yakışmıyor gerçekten...[/B]
|
[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;484787][B]
maça çıkmadan önce o cümleleri sarf etmesinin tek nedeni geçen seneki şampıyonluğa giden yoldaki gibi büyük maçlar öncesi futbolcuların strese girmesini engellemek! öküz altında buzağı aramanın anlamı yok[/B][/QUOTE] okuz altinda buzagi arayan kim gorunen koy kilavuz istemez gecen sene sivastaki galatasaray macinada 3 forvetle cikti bes yedi bugunde 4 yedi...oyuncu stresi felan hikaye sen gollerden sonra takimi geri cek bide yanlis adami degistir sonra suc bende ozur..yahu bugun yensek sampiyonuz hastamisiniz... |
Alın adamların yorumlarından biri
nevadara_2128.02.2009 - 21.10 bence bu pozisyon penaltı değil..maça gelince; dikkat ettinizmi? dk.91 sivas ilk kornerini kullanıyor. sizce şampiyon olacağız diye kendini inandıran bir takıma uyuyuor mu bu istatistik?:d.bi gs li olarak bence liderlik sivasın hakkı değil.sivasspor son 2 sezondur 'şampiyon olacağız' masalına kendisini inandırmış fakat 2 sezondur fb deplasmanında bişey yapmıyorlar.inş sivas ligi ilk 3te bitirmez.zaten kupadanda elenecek..bu takım fb karşısında gs deki gibi oynamadıkça inş hep yenilir. :d :d |
Kardeşim bişeyi atlıyorsunuz Galatasarayla 3 kere üst üste maç yapıldı. 3 Maçtada üstün oynadı ikisini aldı digerini zorla beraberlige kurtartı gs. Bu maç ise sivas çok rahatlacaktı bu maç 3 puanlık degil altı puanlıktı yenerse fark 11'e çıkacaktı yenilirse 5 'e düşecekti canla başla oynamadılar. Ben maçtan önce bülentin açıklmasından maçı verilcegini anladım yok öyle bir açıklama yaa. Bir defa fenerle böyle olursa istifa etsinler kardeşim bir takım bütün kaderini degiştiriyo yaa mahvediyo herşeyi ya yapılıyorsa tam olsun yada hiç yapılmasın. Trabzondan iyiyiz diyoruz degilmi ama onun yandaş takımı yok bizim gibi tek başına hepsi rakibi. Bizim adımız çıktı ya fenerle kardeş beraber takım diye varmı böyle bişey biz onların yan sanayisiyiz. maçları onlara veririz bize bedelsiz futbolcu verirler bize bakarlar beslerler vs vs yok böyle bişey
|
Evet bizim eksiğimiz bu işte arkadaşım. Trabzonspor şehrin takımı tek başına takım ... ama bizim başkanımızdan tutun vekilimize hocamıza kadar buram buram fener konuyor ....:mad:
|
eee bu fenerbahce fatih gardas bülent hoca hic kulübesinden cikarmi
taktik verirmi acin artik gözünüzü |
Abuk subuk gerekçelerle motivasyonu bozmamak lazım.. Bülent hocamla ve Sivassporumla gurur duyuyorum.. isterseki Lig'i 5'inci bitirsinler bir şey farketmez.. o bile çok büyük bir başarıdır...
|
[QUOTE=kral585858;484810]Evet bizim eksiğimiz bu işte arkadaşım. Trabzonspor şehrin takımı tek başına takım ... ama bizim başkanımızdan tutun vekilimize hocamıza kadar buram buram fener konuyor ....:mad:[/QUOTE]
ne güzel dedin be hemserim bunlarin hepisi fenerli be |
fener bülent hocaya teşekkür etmiştir her halde bülentlerden bitanesi gs da diğerinin gönlünden neler geçiyo kim bilir?
|
Futbol dan yenmek yenilmek de var üstelik bu mac Kadiköy de Fenere karsi olursa!!!!
Ama mac dan iki gün önce mac yapacagin takimin TV sin de yenilsek de Dünyanin sonu demek ve gelen böyle bir yenilgi den sonra gercekten insanin ici aciyor. Tabiki Dünyanin sonu gelmedi üstelik daha lig bitmedi ve bu takimin buralara gelmesinde tabiki cük büyük katkilarin var ve olmustur bu katkilarin dan dolyai sana tesekür ederim kendi adima. |
hiç bişey kaybetmiş deiliz.
şampiyon olmamız engellenemez |
Bülent hoca bilir işini, kurban etiyle it tavlanmaz.bu kadar derim size.o kadar inandıkki 1 yenilgi bile bize ağır geliyor.demekki iyi yoldayız.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:35. |