SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24104)

Besyo_cu 01.03.2009 11:25

Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ!

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2365][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2365[/img][/url]

[B]Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ![/B]

Bana Sivasspor'un bu sezon üç tane 'iyi' oynadığı maçı gösterin!
2004 Yunanistan, 2009 Sivasspor.
Biri durarak, engel olarak.
Biri futbolun en çirkin tarafıyla ya tutarsa diye koşarak!
Fizik gücü ile büyük olunabilir mi sizce?
Güreş takımı kursunlar öyleyse.
Sahada belirli oyun kalıpları olan takım büyüktür.
İmanla bu iş olmaz.
Bu sezon hangi maçında beğendiniz onları?

[B]Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ![/B]
Federasyonun desteği ile büyük olunmaz!
Sezon başından beri lehine yapılan hakem hatalarını mı sayalım?
Çok değil daha geçen hafta Eskişehir maçında olanları hatırlayın.
Bu büyük takım bu nedense 'seri' gelen hatalar karşısında ne yaptı?
Kuzuların sessizliği!
Bu kadar milli hırsınız var ya neden hakemleri eleştirmiyorsunuz?
Kebabı çevirelim yanmasın!
Böyle büyük olunmaz, ülkenin böyle bir heyecana ihtiyacı yok.
Hak diye bir şey vardır, 'seri lehine hakem hataları' bir de!
[B]
Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ![/B]
Diyeksiniz ki şimdi 'Bu takımın bütçesi filanca avro'
Ne yapalım yolda Sivasspor ürünü mü satalım?
Bir şehrin kapasitesi bellidir, bir takımın geçmişi de.
Belli ekonomik sınırlar çizilmiştir, bu bir kaderdir.
Zaten bu avro olaylarına bu kadar takmayı halen daha anlamıyorum ya!
Neden üç büyükler, dört büyükler?
Hiç sordunuz mu kendinize!
30 milyonun üzerinde taraftarı olan kulüplerden bahsediyoruz.
Herhalde geliri yüksek olacak, lüksü de olacak!
Lirik bir moda sokmaya gerek yok bu oyuna bakarken!
Nedendir bu sesleri bir anda yumuşatarak 'Anadolu Anadolu' diye boğmak hepimizi!

Ve son söz ki, sert ve ağır bir söz olabilir ama...
Bunları konuşmayan, konuşamayan...
Bunları yazamayan, yazmayan...
Gökkuşağı insanlarına...
Sivas da Sivas diye sezon başından beri takla atanlara!
Bunları söylemediniz yazmadınız diye o takım büyük görünce çarpıldı.
Görüşlerinizi merdane ile açmaya devam!
Sevgiler, saygılar!
Söylenenlerden sonra dokuz köy aramalı mıyım dersiniz?
Çok da umrumda.
ESAT DERGİ
[B]Sivasspor'umuza neden bu kadar kini var merak etmekteyim. Böyle yanlı bir yazara maiilelerimizle Sİvasspor'un yalnız olmadıgını gösterelim haydi yiğidolar ;[/B]

[url]http://www.sporx.com/detail.php?Type=82&yId=13[/url]

velibircan 01.03.2009 11:36

Cevap: Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ!

[B]Ben Bu Haysiyetsize Tepki Mailimi Yolladım...Sizde Yollayın...

NE Alıp VEremediği VArmış Sivasspor'la...Şeref..z Herif[/B]

alix_özdemir 01.03.2009 11:36

Bu adam kim oluyor da Sivasspor'un büyüklüğüne dil uzatabiliyor. Ünü Türkiye sınırlarını aşmış, büyükleri bu sezon dize getirmiş, güzel ve tempolu futboluyla tüm futbol cemaatının ve futbol sevenlerin beğenisini kazanmış bir takımı kim oluyor da eleştiriyor.
Bu adam durduk yerde bu kadar kinlenmiş olamaz. Kesinlikle rakip illerden biridir memleketi. Bu kesinlikle hazmedemeyiştir. Bir defa Saraçoğlu'nda, hırs yapmış, elli iki bin taraftarı arkasına almış bir Fenerbahçe'ye yenilmek suç mu? Aynı takımı Sivas'ta yenmedik mi. Galatasarayı hem yenip hem kupadan elemedik mi? Beşiktaş ve Trabzon deplasmanlarından puan almadık mı? Neden bahsediyor bu adam. Bunu kim spor yazarı yapmış merak ediyorum. Objektif göremeyen gözlerden yazar olmaz. Sonuna kadar kınıyorum.

Bu yazının aynısını da mail olarak gönderiyorum. Lütfen siz de bir şeyler yazın. Takıma ancak biz sahip çıkacağız anlaşılan. Saygılarımla...

LosTie58 01.03.2009 11:40

Kimse bu adam Allah bin türlü belasını versin bu herifin,rezil herif sen kimsinde Sivasspora dil uzatıyorsun dengesiz.

münihliyigido58 01.03.2009 11:41

bosverin böyle insanlari. hazmedemiyor bizim süren liderligimizi. malesef böyle adamlar spor yazari oluyor, pis propagandalara basliyorlar.
sivas cimbomu yenerken ve kupadan elerken niye yazmadin bu yazilari esat dergi bozuntusu?
böyle adam deliklerinde bekliyor, yazilarini coktan yazmis olup, tek yenilgi sonrasinda sicriyorlar meydana ve gazeteleri dolduruyorlar yazilarlariyla.
bizans kölesi, beyin ampüte esat dergi!

KIZILCAN 01.03.2009 11:42

Bu herif futbolun f sinden anlıyorsa bende 20.kattan atayım kendimi.Bre cahil adam bu takım buraya kadar bu futbolla mı geldi sanıyorsun? Yunanistan kaç maç yapıp şampiyon oldu?Sivasspor bu haftaya kadar 22 maç yapmış.Madem hepsinde kötü oynadı bu puanları nasıl topladı?İyi ki geçen hafta Eskişehir maçında bir penaltı verilmedi.Ya bizim aleyhimize verilen kararlar ne olacak?
Bir de bu işten para kazanıyorsun.Bence hiç de hak etmiyorsun.Arkadaşlar bu herifin ismi cismi nedir bilen var mı?Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.Keşke şu üç kuruşluk fenere yenilmeseydik de bunlar başımıza gelmeseydi.Ligin kaçıncı sırasında olduğunu dahi bilmediğim bir takıma (Fenerbahçeye) yenilmek ağrıma gidiyor!!!

SempaticH 01.03.2009 11:44

sen kimsin lan.. terbiyesiz adam sen bu takımın nerelerden hangi zorluklardan geldiğini biliyormusun senelerce hakkımızın yenildiğini ne kadar şehit verdiğimizi biliyomusun kalmış kenine göre bir şeyler yazmışsın utanmaz seni bu takımın adını bile ağzına alamazsın kimsin sen....

KIZILCAN 01.03.2009 11:45

Besyocu arkadaşım bu dengesizin yazısını bizimle paylaştığın için sağol.En azından Sivasspor'un sahipsiz olmadığını anlasın.

ademgoze 01.03.2009 11:46

ben ona öyle bir email attım ki daha sivassporla ilgili yazı yazamaz:D

LosTie58 01.03.2009 11:48

Evet bende mail attım gereken tepkiyi verelim arkadaşlar bu denyoya.

Besyo_cu 01.03.2009 11:48

[QUOTE=ademgoze;485027]ben ona öyle bir email attım ki daha sivassporla ilgili yazı yazamaz:D[/QUOTE]

[B]Arkadaşlar Lüften Haklı İsyanımızı gösteren Maillerimizi Sivas'lıya , Yİğidoya yakışır şekilde yazalım.[/B]

GokhanTurna 01.03.2009 11:50

beyler yazara değil sporxe mail atın yazara mutlaka ceza verirler

yigidomustafa58 01.03.2009 11:52

[QUOTE][B]senin Sivasspor'a ne tür bir kastın var öğrenebilirmiyim bizim arkamızda federasyon yok Allah var seninde Allah'tan korkun yok heralde o adamlar ter dökerek bir yerlere geliyorlar sen ise evinde oturup kalem kımıldatarak o futbolcuları,yöneticileri karalıyorsun lanet olsun böyle yazarlara...[/B][/QUOTE]

[B]bende bu tepkiyi yazıp yolladım...[/B]

LosTie58 01.03.2009 11:53

Evet arkadaşlar sporx'e de mail atalım yazarlarla ilgili şikayet diye seçenek falan var oraya.

GokhanTurna 01.03.2009 11:53

ben tehdit ettim dolaylı yoldan sivası kimse ezemez. sonuçlarına katlanırım

GokhanTurna 01.03.2009 11:55

beyler bi daha bu siteye girmeyin küfür ettircekler bana

SempaticH 01.03.2009 11:55

hadi arkadaşlar sivası ve sivassporumuzu karalayan bu kişiye maillerinizle cevap verin sivassporun sahipsiz olmadığını gösterelim lütfen

GokhanTurna 01.03.2009 11:59

biraz daha yüklenin beyler haberi birazdan kaldırırlar

etzel1967 01.03.2009 11:59

sivastan ciddi bir kuyruk acısı var bunun belli...böylelerini muhatap kabul etmemeliyiz...

yerliturkuaz 01.03.2009 12:02

[B]Seni yazar diye ben sayanın...........[/B]

Eyvaz94 01.03.2009 12:06

Sivassporun tasi senin kafana dushsun.............

alix_özdemir 01.03.2009 12:09

[COLOR="Red"]Sporx sayfası çalışanları, objektif yorum yapamayan ve yazı yazamayan bu Esat Dergi denen adamı neden bünyanizde barındırıyorsunuz? Bugünki yazısında Sivasspor'a etmediği laf kalmamış o kim oluyor da Sivasspor'un büyüklüğünü tartışıyor. Tüm Türkiye ve Dünya yanlış biliyor birtek o mu doğru bliyor. Bir kere deplasmanda hırslanmış ve canını dişine takmış, 52 bin kişiyi arkasına almış Fenere yenildi diye Sivasspor'u sallandıracak mıyız? Ayrıca Sivas şehrine de hakaret etmiş ve kötü reklam yapmıştır. Kesinlikle kuyruk acısı var. Lütfen o yazıyı kaldırın ve bu kendini yazar zanneden, objektifliği koca bir "0" olan kişiyi bünyenizden ayırın. 7 milyon Sivaslıyı yok sayamaz kimse. Lütfen icabına bakın. [/COLOR]
Sporx yetkililerine yolladığım mail. Siz de yetkililere de yollayın. Saygılarımla...

alix_özdemir 01.03.2009 12:19

[SIZE="4"][SIZE="5"]İspanya'dan Luganoya Tepki[/SIZE][/SIZE]

Uruguaylı savunmacı, ilk yarıda elle kestiği bir pozisyon sonrası hakem Hüseyin Göçek’ten sarı kart görünce çıldırdı.

Göçek’in kararına uzun süre itiraz eden Lugano daha sonra yardımcı hakem Tarık Ongun’a bir şeyler söyledi. Karşılaşmayı naklen yayınlayan İspanyol televizyonu Canal Plus’ın spikerinin Lugano’nun yakın çekim görüntüleri sırasında söylediği sözler karşısında “Aman, aman” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Lugano’nun İspanyolca tam üç kez “O.... çocuğu” dediği ve İspanya’da büyük tepki gördüğü bildirildi.

Sivasspor'un hakemleri bunlar değil mi Esat Dergi Bey.

COBANSARAYLI 01.03.2009 12:21

..... SENIN AGZINDAKI TUM DISLERIN DOKULSUN BIRISI HARIC, O DISINDE HERGUN AGRISIN VE KALEMINI ELINE ALIP YAZAMAZ HALE GELESIN INSALLAAAH
..... HAKEM YUREGINI KULLANIP ALEXI ATSAYDI VE BALINININ POZISYONUNU FAUL DIYE KESMESEYDI FENERIN HALINI GORECEKTIK
HELAL OLSUN YIGIDOLARA FENERLILERE SOGUK DUS ETKISINI YASATTILAR IKI DEFA AMA KUPA DA GORECEZ ONLARI KUPA MACLARINDAN SONRA SEN O KALEMI ELINE AL AMA YAZI YAZACAK HALE GELEMEYECEKSIN O KALEMI BIRYERLERINE MONTE ETMEK DURUMUNDA KALACAKSIN ....

Murat ARICI 01.03.2009 12:41

BENDE BAŞTAN AŞAĞIYA BOYADIM LAVUK HERİFİ..

münihliyigido58 01.03.2009 12:45

bu yazi beni cok motive ediyor gercegi demekse. bizans düsecek kardesler. takimida kesinlikle motive edecektir. bülent hoca bir takimina göstersin.
gercekten bu ülkede cok sayida daltarak insan var, yazik oluyor, böyle insanlarla vatanimi paylasmak istemiyorum. kahrolsun böyle insanlara mekan veren sporx-sayfasi

eXi 01.03.2009 12:48

tüm SİVASSPOR lulardan isteyim bundan sonra [url]www.spox.com[/url] sitesine girmeyin

eXi 01.03.2009 12:49

[url]www.sporx.com[/url]

yanlış yazmışsım

okyay58 01.03.2009 12:50

Sülalesine selamlarımı ilettim maille... :rolleyes:

noname87 01.03.2009 12:54

davarın birine internette bir köşe vermişler o da kendini bir şey zannetmiş fenerliysen feneri konuş Sivasın adını ağzına almak senin haddine değil:mad:

Aturan_58 01.03.2009 12:56

Değerli kardeşlerim bu adamları spor yazarı diye getirenlerde suç ama dikkat çekmek ve fenerbahçe sempatisi yakalamak için yazmış bu yazıyı belliki

İstinalar kaideyi bozmaz Sivasspor bizim için herzaman büyük takım ve öylede kalacak .

myway 01.03.2009 13:10

[B]
Sorunuz yetkili editörümüze ulaştırılmıştır. Sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Lutfen herkes tepki mailini gondersin....![/B]

özsivasli1903 01.03.2009 13:21

sivasspor bu sene o kadar cok süper maclar oynadi ki ben sayamam... peki senin 4 büyükler dediginiz takimlar ne oynuyor? fener bu hafta bizi yendi haftaya yenilir sivasda yenerse nolacak fenerin sivas galibiyeti?
15 kere yenin bir kere yenilin hemen kötü olursun....

Agcalli 01.03.2009 13:28

ee sen kötü futbol oynarsan, ruhunu ortaya koymazsan dil uzatan çok olur.. Elin çakalları çoktandır böyle bir fırsat arıyorlardı.. Dün sağolsun takımda bu çakallara yem attı onlarda kinlerini kusuyorlar..

GokhanTurna 01.03.2009 13:43

sporx.com imzam size anladınız siz onu

MeXeS58 01.03.2009 14:50

kım oldugunu sanıyor bu zekadan yoksun ınsann

Yiğiter 01.03.2009 14:57

Bu adamın adını hiç duymadım..
Böyle çirkef bir yazıyı yazmasa ömür boyu duymayacaktım da..

Eeee bunlar lağım suyundan nemalanan kişicikler..Adını başka nasıl duyuracaktı ki..?

MeXeS58 01.03.2009 15:00

[QUOTE=besyo_cu;485000][url=http://resimzade.com/Show.html?i=2365][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2365[/img][/url]

tıpe baksana meymenet yok kı maymun suratlıı

atymymey 01.03.2009 15:05

BU KÜÇÜCÜK ADAMIN ÇİRKİN RESMİNİ BARİ BURAYA KOYMAYIN

casus84 01.03.2009 15:07

[B][COLOR="Red"]İstanbul özentisi
İstanbul yavş..ı
Kıskananlar delikanlıysa bir takıma destek olsun Sivasspor gibi başarılı olsun..
Hee güreşçiliğe gelince ATA sporumuzdur yaparız ancak
Sezer Badur'un Fenerbahçeye ilk maçtaki golünü bir güreşçimi attı
Kamanan diye futbolcuyu güreş federasyonuu buldu
Yada sizin Aragonesleriniz mi????[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:56.