SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ortalık karıştı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24157)

GLoBe-Y-Gençlik 04.03.2009 08:20

Ortalık karıştı

[B]Ortalık karıştı

Bülent Uygun´un Beşiktaş ve Galatasaray´ı hedef alan sözleri olay yarattı. [url]www.fanatik.com.tr´ye[/url] yapılan taraftar yorumlarında Sivas´ın hocasına büyük tepkiler vardı.[/B]

[img]http://resimzade.com/Show.html?i=2432[/img]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un dünkü sözleri ortalığı karıştırdı. Galatasaray’ın Fenerbahçe; Beşiktaş’ın da Liverpool yenilgilerini hatırlatarak, “5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz, 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz” sözleri olay yarattı. [url]www.fanatik.com.tr’de[/url] yapılan 100’ün üstündeki yorumlarda genç hoca ağır bir dille eleştirildi:

Sivas’a karşı bir antipati oluşturuyor. Kişisel görüşleri takıma mal oluyor.
Onur Davran

2 sene önce Sivas mı vardı? Biraz ayağınız yere bassın!
Onur Biçer

Sivas takımını nefret ettirmek mi istiyorsunuz?
Asaf Ergun

Bülent Uygun kendini Maurinho sanıyor. Hakem ve şans yardımıyla zirvedesiniz. Kimi ezerek yendiniz ki bu ligde?
Emil Orucov

Bu ne biçim anlayıştır anlamadım. Bir Türk antrenör böyle derse ne olacak bizim futbolumuzun hali...
Murat Karakuş

Galatasaraylıyım ama Sivas şampiyon olacağına son maç çelme takalım, Fener olsun, kim olursa olsun.
Oğuz Kağan

Fenerbahçe’ye yenildiğin hafta gündemi değiştirip konuyu başka taraflara çekerek başarısızlığını örtmeye çalışma.
Emre Ekler

Sen onla bunla uğraşacağına Fener’e nasıl teknik direktör olurum diye uğraş. Senin için Sivas amaç değil araçtır. Bunu inkar et elini öpeyim.
Bilal Erdemir

Bizim maçtan önce hepiniz Sivaslıydınız.
Uğur Akça

Bir Şampiyonlar Ligi’ne git.Ondan sonra görelim kaç tane yiyeceksiniz.
Mert Yıldız

[img]http://resimzade.com/Show.html?i=2433[/img]

‘Bunlardan zevk alın’
Puan kaybetmeleri için sabırsızlananların olduğunu söyleyen Bülent Uygun ise olay sözleriyle ilgili dün de şunları söyledi: “Fenerbahçe’ye bir maç kaybettik. Hemen linç etme girişimlerine başladılar. Bu lafları söyledim ama biraz da zevk alsın insanlar. Kötü bir niyetim yoktu.”

[U]Ayaklanma vakti![/U]
İsrailli golcü Balili, Fenerbahçe ile bugün oynanacak kupa sınavı öncesi iddialı sözler sarfetti. Rakiplerine karşı ligde aldıkları 4-2’lik yenilgiyi zor unuttuğunu kaydeden yıldız futbolcu, “Bir yenilgi aldık diye söylenmedik laf kalmadı. Ancak takım arkadaşlarımın ve hocamın da dediği gibi Kadıköy’deki ikinci maç çok farklı olacak. Güçlü rakibimizi yenerek kupada avantajlı duruma gelmek ve taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Sonuna kadar her iki kulvarda da olacağız. Hedef seçme lüksümüz yok. Amacımız mücadele ettiğimiz her kulvarda final oynamak” diye konuştu. Bu arada Balili, Fransa’nın Le Monde Gazetesi’ne verdiği röportajda, takım arkadaşı İbrahim’in Sivas-Galatasaray kupa maçı sonrası Filistin bayrağını orta sahaya dikmesiyle ilgili, “Bayrak ok gibi yüreğime saplandı” yorumunu yaptı.
Cumali Çinkılıç-Can GEBETAŞ

[img]http://resimzade.com/Show.html?i=2434[/img]

Sivasspor günlüğü
Zafere hazır
Zorlu Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını taktik ağırlıklı idmanla sürdüren Sivasspor, artık zorlu 90 dakikaya tam olarak hazır... Yiğidolar’ın dünkü antrenmanında futbolcuların bir hayli hırslı olduğu gözlenirken, çift kale maç kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Teknik direktör Bülent Uygun da, oyuncularını sık sık uyarıp dikkatlerini çekti. Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar’da sakat olan Hayrettin Yerlikaya dışında eksik futbolcu bulunmazken, tedavileri devam eden Herve Tum ve Mohamed Ali’nin durumunun maç saatinde netlik kazanacağı öğrenildi.

[img]http://resimzade.com/Show.html?i=2435[/img]

[URL="http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/SÜPER%20LİG-Ortalik-karisti_3_HDetail_88_127097.htm?ver=20"]Haberın devamı ıcın tıkla[/URL]

fanatık

Alişan 04.03.2009 08:29

Cevap: Ortalık karıştı

Bülent bey ?????????????????????????????? ??????????????????????????????
Sivasın üzerinde oyun oynamayın sivasımızı araç olarak kullanmayın sizene başka takımların yediği goller siz başında bulunduğunuz takıma bakın birçok galata, beşik taraftarı sivasın şampiyon olmasını istiyor sizin bu sözleriniz nedeni ile nefret etmeye başladı sözlerinizin nereye vardığını iyi düşünün ve söyleyim

OLCAY_58_AKKUS 04.03.2009 08:36

valla hoca doğru söylemiş.bizim kimse şampiyon olmamızı istemiyor sivası sivaslıdan başka destekleyen yok kimse bizi kandırmasın.hoca doğruları söylemiş.yorumlar ve bakış açısı hep aynı Sivas avrupaya gitse ne olacak 5 yer altı yer.Hocaya katılıyorum 8 de yemeyiz :::Helal hocam sana ağzına sağlık.

Hasim 04.03.2009 08:43

Biz şampiyon olursak bileğimizn hakkıyla olacağız başkasının ikramıyla değil İnşallah. Takımı bu düzeye getiren hekes ve Bülent Uygun saygıyı hak ediyor. Ne derler ? Çekemeyenler anten mi uydu ne işte onlardan alsın.

pover58 04.03.2009 08:44

takma kafanı hocam bizim geçenyıl hakkımızı yediler hiç bişey yoktu,şimdi iki kelem edince zorlarına gitti zoruna gidenin .........gitsin.biz seninleyiz hocam. it ürür sivasspor yürür.onlara bir lafta akşamki maçta söylüyelim.yürü hocam kim tutar seni.

Del Piero 04.03.2009 08:52

Bu sözleri fenerbahçeli kmliğiyle söyeyebilir ama....

Sivassporun hocası olarak söylemesi çok ayıp

Ben şahsen küçük fenerbahçe... fernerin arkabahçesi... gibi sözleri kabulenemiyorum...

Bence bülent hoca braz daha dkkati olmalı....

Çok seviyoruz amaa bu tipkonuşmaları yaparkende sivassporun hocası olduğunu unutmasın lütfen.

effenberg 04.03.2009 09:01

Bülent hoca iyice camurlasti gercekten saga sola cevap verip de Sivasspora anti pati toplamasin.(Bu gidisle Sivasspora yaptiklari cabuk unutulacak)

Diger yandan 6-7-8 yenile yenile Türk Futbolu bu zamanlara geldi bakin gecen sezon Fenerbahce CL de neler yapti veya Galatasarayin basarisi zaten belli.

Bu basarilar olmasa zaten Türk takimlari kac ön eleme yapacaklar acaba Hoca bunlari biliyormu??

Birde Bülent hoca Futbol oynadigi zamanlar acaba Avurpa da ne yapmis(yapilmis) Edirne yi gecemiyordu.
Oysaki Türk Futbolu son yillar kendini kabul ettirmistir.

Hacamiz Fener aski ile yanip kul oluyor insallah akibesi Ridvan veya Oguz gibi olmaz..

GuNaY 04.03.2009 09:11

[B]Bu sözlere fenerin yediklerinide ekleseydi daha güzel olurdu.

Avrupada ne yapacaksınız diyenlerede güzel bir mesaj oldu. En fazla öncekiler kadar rezil olabiliriz...[/B]

Del Piero 04.03.2009 09:14

arkadaşalr fotomaç gazetesinde habri yalanladılar bu ne iş anlamadım :confused::confused:

onurceylan 04.03.2009 09:22

Mrb finalde bir Beşiktaş' lı olarak karşımıza sizin çıkmanızı ben de canı gönülden istiyorum. Ayrıca ben bir kişisel eleştiri yapmak istiyorum. beşiktaş şampiyon olamazsa Sivasspor' un şampiyon olmasını istiyordum ta ki Bülent UYGUN' un açıklamalarını okuyana kadar. Ben Bülent Hocayı severim ayrıca çok başarılı olacağına da inanıyorum. Bence Bülent Hoca artık Sivasspor'u bir kenara koyarak Fenerbahçe'ye hoca olmak için bazı beyanatlarda bulundu. "Evet biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. Belki 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz” derken önce Sivasspor taraftarına çok büyük bir ayıp etmiştir ve ardından da Fenerbahçe'nin ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ı olayın içine sürükleyerek taraftarlarına Fenerbahçe yenilgisini unutturmak istemiş ve hatta büyük ihtimalle seneye Fenerbahçe' ye teknik direktör olmak için o takımın sevgisini kazanmaya çalışmıştır. Bülent Hoca bu laflarından sonra artık Fenerbahçe'ye gitse de bir anlam teşkil etmez çünkü bazı yerlere ulaşmak için şu anda çalıştırdığı takımı hiçbir hocanın küçük düşürmeye hakkı yoktur. Sivasspor' a başarılar dilerim.

onurceylan 04.03.2009 09:25

Ayrıca Günay arkadaşa katılıyorum, neden acaba Bülent hoca fenerbahçe yenilgisinden sonra sadece Beşiktaş ve Galatasaray'ın farklı mağlubiyetlerinden bahsetti. Fenerbahçe' nin farklı yenilgiyle biten avrupa maceralarından neden bahsetmedi acaba? ben söylüyüm isterseniz; Bülent Hoca seneye fenerbahçe' nin başına hoca olmayı kafasına koymuş ve fenere 4-2 yenildiği halde fenere hoş görünmeye çalışıyor. Bülent Hoca'nın söylediklerini bir Beşiktaşlı olarak kınıyorum ve Sivasspor' a ve Sivasspor taraftarına çok ayıp ettiğini belirtmek istiyorum...

ready 04.03.2009 09:26

[B]bülent hocanın bu tür demeçleri sivasspor üzerinden yapması takımı şehri olumsuz etkiliyor zaten sivas antipatiligi vardı böyle demeçler verince daha bi tepki oluşuyor[/B]

effenberg 04.03.2009 09:28

[QUOTE=onurceylan;486239]. Bülent Hoca bu laflarından sonra artık Fenerbahçe'ye gitse de bir anlam teşkil etmez çünkü bazı yerlere ulaşmak için şu anda çalıştırdığı takımı hiçbir hocanın [B]küçük düşürmeye hakkı yoktur. Sivasspor' a başarılar dilerim[/B].[/QUOTE]

Kurumlar her zaman kalicidir ama calsianlar her zaman gidicidir.

Hic bir TD,Futbolcu veya Yönetici bir Külüp den büyük degildir asla.

giants 04.03.2009 09:32

Anlayamadigim sivas Fenerbahce maci oluyor galatasaray sivas savasina dönüsüyor. Galatasaraya gereken dersi verdik. O boyunun ölcüsünü aldi. biz fenerin yedekgimiyiz. bu tip aciklamalar sadece gündem degistirmek icin yapilan aciklamadir. sivasin yandasi yok rakibi var heleki istanbulun futbol mafyalari sivasin ne yandasi nede gardasi olur....

oguzcan58 04.03.2009 09:46

Arkadaşlar hoca 6 yemeyiz 8 yemeyiz derken avrupada oynanan maçları kasdediyor. Avrupada 6 yiyen f.bahçedir. Fanatik gazetesi haberi çarpıtmış..

RECEP_YÜKSEL 04.03.2009 09:47

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un dünkü sözleri ortalığı karıştırdı. Galatasaray’ın Fenerbahçe; Beşiktaş’ın da Liverpool yenilgilerini hatırlatarak, “5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz, 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz” sözleri olay yarattı. [url]www.fanatik.com.tr’de[/url] yapılan 100’ün üstündeki yorumlarda genç hoca ağır bir dille eleştirildi:

[B]Yine konu anlamadan yorumlar yapılıyor

Bülent Hocaya Soruyorlar Hocam Avrupaya giderseniz fark yersiniz diye

Hoca adam gibi cevap veriyor kimseden çekinmeden

Türkiyeden avrupaya gidipde fark yemiyen takımmı var [/B]

Diyor ve [COLOR="Red"][B]5[/B][/COLOR] yeriz [COLOR="red"][B]7[/B] [/COLOR]yeriz ama[COLOR="DarkRed"][B] 6[/B][/COLOR] yemeyiz diyor [COLOR="Black"][B]7[/B][/COLOR] yeriz [COLOR="Black"][B]9[/B][/COLOR] yeriz [COLOR="DarkRed"][B]8[/B][/COLOR] yemeyiz diyor

Yani bizi avrupada istemeyenlere net cevap veriyor

[B][COLOR="Red"]anlayana nasıl anladığıan bağlı [/COLOR][/B]

[COLOR="DarkGreen"][B]Bu arada avrupdan [COLOR="Navy"]6 [/COLOR]yiyen Fenerbahçe m.unatıd maçı [/B][/COLOR]

Sonuna kadar yanındayız [COLOR="Red"][B]Asker Bülent [/B][/COLOR]hocam

atsiz hoca 04.03.2009 09:47

Bu demeç yerindedir bence.Bu sayede içlerinde haset ve kıskançlık olanların,yalandan alkış tutmalarını,biz olamayacaksak siz olun muhabbetlerinin safsata olduğunu görmüş olduk.Biz birileri istiyor diye şampiyon olucak değiliz.Ayrıca kimse bize sempati beslemeyebilir,buda bizi çok ilgilendirmez.Bizde kimseye sempati beslemiyoruz.Sivasspor şampiyon olunca şampiyonlar liginde rezil oluruz,fark yeriz gibi yorumlar abesle iştigaldir.Bülent hocada ağızlarının payını vermiştir.Büyük dediğiniz takımlar 8 yesin,5 yesin,6 yesin…Sonrada Sivasspor Avrupa’da bizi rezil eder diye kahpe Bizans oyunları sergilesin.İşte rezillikse sizin tarihiniz rezilliklerle dolu.Yaptığınız bu çirkin ve amacı belli yorumların cevabını alıncada kuyruğuna basılan kedi gibi tırmalıyorsunuz.Sivasspor camiası uyanık olmalıdır.Bunlar her devrin kahpesi olmuşlar.Bu yollardan geçmişler.NE zaman nasıl davranacaklarını çok iyi bilirler.Geçen sene Sivasspor-Galatasaray,bu sene Fenerbahçe-Sivasspor maçlarının öncesine bakın.Medya yüzümüze gülerek,bize gaz vererek,ağzımızdan çıkmayanları yazarak veya çıkanları abartarak rakiplerimizi nasıl motive etmişlerdir,unuttuk mu???HAYIR UNUTMUYORUZ,BU BİZANS OYUNLARINADA GELMEYECEĞİZ.

üçyıldız58 04.03.2009 10:00

hocam görüşlerine sonuna kadar katılıyorum artık masaya yumruğunu vur düzeni değiştir sözlerindende geri dönme herkes safını seçsin sivas yenince sivas yalakalığı yap yenilince dünyanın sonu hocam senden bir ricamda sivasspor teknik direktörü olduğun sürece fenerbahçeyle flörtü bırak evlilik dışı ilişkiler sakıncalıdırr günahhh

effenberg 04.03.2009 10:06

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;486252]
Diyor ve [COLOR="Red"][B]5[/B][/COLOR] yeriz [COLOR="red"][B]7[/B] [/COLOR]yeriz ama[COLOR="DarkRed"][B] 6[/B][/COLOR] yemeyiz diyor [COLOR="Black"][B]7[/B][/COLOR] yeriz [COLOR="Black"][B]9[/B][/COLOR] yeriz [COLOR="DarkRed"][B]8[/B][/COLOR] yemeyiz diyor

Yani bizi avrupada istemeyenlere net cevap veriyor

[B][COLOR="Red"]anlayana nasıl anladığıan bağlı [/COLOR][/B]

[COLOR="DarkGreen"][B]Bu arada avrupdan [COLOR="Navy"]6 [/COLOR]yiyen [B]Fenerbahçe m.unatıd maçı [/B][/B][/COLOR]

Sonuna kadar yanındayız [COLOR="Red"][B]Asker Bülent [/B][/COLOR]hocam[/QUOTE]

Fnerbahce Avurpa da 7 de yedi..
[B]Sigma-Fenerbahce.7-1[/B]

Ahwettt 04.03.2009 10:09

Kimin ne yediği bizi ilgilendirmez .Önemli olan bizim konumuz. Sivassporu bu hale deflarca söyledğim gibi Sivasspor Yönetimi ve Sivaslılar getirdi. Hiç bir futboluce teknik direktörü bu hale getirmedi aksine birlerini Sivasspor bu hale getirdi. Örenleri onlarca var mesela Mehmet ŞAHAN Sivasporda iken basının gündeminden düşmüyordu. Şimdi nerede? İsmail Kartal yine aynı idi Şimdi nerde? Yasir yine aynı idi şimdi nerde Bülent UYGUR bundan bir kaç yıl önce nerde idi şimdi nerde? Sivasspor onlarca Bülent UYGUR yaratır ama Bülent UYGUR bir Sivasspor daha bulamaz inşalalh yıllar sonra bu yorumumu okuynlar bü günleri hatılar.

abircan 04.03.2009 10:11

devam hocam başarılar, onlar seni taklitçi vs, , fener yalakası vs ne ile suçlarsa suçlasın sen yola devam et, bildiğin yoldan git, bazı sahte sivassporlularda bu süreçte rengini ortaya çıkartıyor iyi oluyor, sivasspor taraftarı kimmiş değilmiş ortaya çıkıyor

gül5858 04.03.2009 10:14

BİZ YİNE SİVASLIYIZ
Bizim maçtan önce hepiniz Sivaslıydınız.
Uğur Akça
BİZ YİNE SİVASLIYIZ ŞAMPİYON OLSAKTA OLMASAKTA FARKETMEZ BİZ BİRBİRİMİZİ SATMAYIZ SİZİN GİBİ YİĞİDOLARIN HOCAMIZIN HER NE OLURSA OLSUN ARKASINDAYIZ ONLARIN ARKASINDA KOCA BİR SİVASLI VAR MEDYA BİLE S.SPOR'UN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ HAZMEDEMİYOR NE OLMUŞ F.B YE YENİLMİŞSE

BU BİR SPOR YENMEKTE VAR YENİLMEKTE

swoden 04.03.2009 10:33

Bülent Uygun Fenerbahçe'den ayrılıp Kocaeli'ye gittğinde Türkiye Kupası final maçında sakatlandı kendisini toparlayamadı. Trabzon dahil bir çok takıma transfer oldu ama başarıyı yakalayamadı. Sivas 2. ligteyken Sivas'a transfer oldu, buradada oynayamadı ama Sivas Bülent'e sahip çıktı. Lorant ve Carol Pecze'nin teknik direktörlüğü yaptığı sırada futbolcu menajeri olarak görev alıyordu. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra futbol olarak kötü günler yaşayan Bülent menajerlik döneminde oldukça başarılıydı. Tecrübeli Lorant ve Pecze'nin yapamadığını yapıp takımı 17. sıradan üstüste Beşiktaş'ı İnönüde Trabzon'u Avni Aker'de yenerek alıp buralara kadar getirdi.

Bu yorumları yapanlar acaba Bülent'in serüvenini hiç takip etmişler mi? Bülent'in neden bu açıklamayı yaptığını dinlemişler mi? Bülent Uygun, Fener'in Sivas'la ilk oynayıp 3-2 yendiği karşılaşmada da Fenerbahçe'ye çatmıştı.

Peki Bülent neden bunu dedi? Adam koyu Fenerbahçe'li, Fenerbahçe'de oynadığı zamanlarda özellikle Galatasaray maçlarında kendini nasıl hırpaladığından biliyoruz. Adam Fenerbahçe'den ayrıldığında ağlamıştı. Ama gün gelipte Fenerbahçe'ye rakip olduğunda fanatikliğini bir kenara bıraktı işine baktı. 100. yılda Fenerbahçe'ye yenilmedi takımı. Bu sezonun başında da Fenerbahçe'yi yendi. Gün gelipte işte takımı Fenerbahçe'nin önünde lider konumda bulunurken ilk defa takım elbise giydi. Yıllarca asker selamı yaptığı taraftarlarının önüne saygıda kusur etmeden çıktı Bülent Uygun. Ancak başı dik ve takımı lider.

Fenerbahçe için hayati önem taşıyan maçta iyi oynadı Fenerbahçe ve galibiyeti getirdi. Fenerbahçe'nin Sivas'ı yenmesi, daha doğrusu doğru düzgün maç kazanamayan Fenerbahçe'nin güçlü ve lider Sivasspor'a 4 gol atmasını sindiremeyen sözde yazar olan Beşiktaş'lı ve Galatasaray'lı insancıklar "aa bakın Fenerbahçe'ye saygıda kusur etmiyor ikinci yarıda ne biçim değişiklikler yaptı Balili'yi oyuna geç soktu, demekki Fener'in kazanmasını istedi takımı sattı" diye abuk sabuk yorumlar yaptı. Bu insancıklar Galatasaray'lı, Beşiktaş'lı olabilir, insanların ağzı torba değil ki, sözde söyleyebilirler Bülent buna cevap vermeyedebilirdi derdiniz. Ama öyle değil bu insancıklar Bülent'le yakın zamanlarda top koşturmuş, yetenekleri bitip bir yere gelemeyince spor yazarı olmuş yetenekleri eleştiren eski futbolcu insancıklardı. Bu insancıklarada Bülent en Uygun cevabı verdi.

EEee tabiki Bülent'in sözleri çok yankı bulur çünkü Bülent o insancıklardan çok daha üstün ve çok daha kıdemli bir yerde...

Can Ustunel 04.03.2009 16:39

Git Al Oku

Hocanın sözlerine o kadar yorum varki insanı gerçektende düşündürüyor fanatik gazetesi 12.sayfa ben zaten hocanın neden öyle bi açıklama yaptıgını anlamadım 9 yemek 8 yemekten iyimidir matematiğim kötüdür ama bunun iyi olduğuna aklımı inandıramadım.Ben bundan önceki yazımdada bahsetmiştim çok üstümüze geliniyor bunun sonucundada böyle sonuçlar doğuyor.Allah sonumuzu hayır etsin sonumuz iyi olmayacak diye içimden geçiyor ama inşallah içim yalancı çıkarda sonra ben demiştim demeyim.ilgilenenlere duyurulur fanatik gazetesi 12.sayfa ve fanatik.com sitesi bi okunsun bence yorumlar çok üzülüyorum bu durumlara

kangallı58 04.03.2009 16:42

Cevap: Git Al Oku

Hocanın orda Besiktasa bi göndermesi var kardes...Liverpool macında 8Tas a bi gönderme yaptı hocamız gayet güzel bi gönderme oldu

giants 04.03.2009 16:51

KIm Kimden ne yerse yesin Biz yemiyelimde.Kimse bizi Kendi takimlari arasindaki sürtüsmede mazemede yapmasin. Ben sunu bilir sunu söylerim [B]ayidan post istanbul takimlarindan dost olmaz.[/B]

Yiğiter 04.03.2009 16:55

Bülent Hoca bence tabiri caizse "cuk" diye oturan bir laf söylemiş..Kendi yaptığı rezillikleri görmeyip,Sivasspor2un Türkiye'yi rezil edeceğini düşünenler lafını almış..Bravo!

alisinan aslan 04.03.2009 17:16

[QUOTE=Alişan;486216]Bülent bey ?????????????????????????????? ??????????????????????????????
Sivasın üzerinde oyun oynamayın sivasımızı araç olarak kullanmayın sizene başka takımların yediği goller siz başında bulunduğunuz takıma bakın birçok galata, beşik taraftarı sivasın şampiyon olmasını istiyor sizin bu sözleriniz nedeni ile nefret etmeye başladı sözlerinizin nereye vardığını iyi düşünün ve söyleyim[/QUOTE]

bırakın bunları yahu kimse bizim şanpiyon olmamızı istemiyor öyle sanıyorumki sende onlardansın ..ağzına sağlık bülent hoca...sivas spor şamar oğlanı değil kimseye yalakalık yapacak değiliz...bunları söylerkende kimseden korkumuz yok...

alisinan aslan 04.03.2009 17:22

[QUOTE=Yiğiter;486452]Bülent Hoca bence tabiri caizse "cuk" diye oturan bir laf söylemiş..Kendi yaptığı rezillikleri görmeyip,Sivasspor2un Türkiye'yi rezil edeceğini düşünenler lafını almış..Bravo![/QUOTE]

ağzına sağlık aynen tespiti yapmışsın bunlar...bu yolu kullanarak bizi saf dışı bırakmaya çalışacaklar ama yanılacaklar inşalah ...inşalah diyorum çünkü tüm spor severleri ve hakemleri etki altında bırakmak istiyorlar...

abdullah58 04.03.2009 17:26

HOCAM BÖYLE BEYANATLAR VERME BE
SEN FENERBAHCE MACINDA HAKEMIN TARAFLI TUTUM GÖSTERDIGINI SÖYLESEYDINYA
ALEXE VERILMEYEN KIRMIZIYI
LUGANOYA VERILMEYEN KIRMIZIYI SÖYLESEYDINYA
FENERBAHCE TARAFTARINDAN KORKTUN DEGILMI
YINEDE BEYANATLARINA DIKKAT ET TÜRKIYEDE SIVASSPOR DÜSMANLIGI BASLAMASIN

etzel1967 04.03.2009 17:31

ne gerek var şimdi bu sözlere...polemiğe girmek takıma zarar verir yoksa milletin ne düşündüğü önemli değil...

yigidolar06 04.03.2009 17:36

[QUOTE=swoden;486288]Bülent Uygun Fenerbahçe'den ayrılıp Kocaeli'ye gittğinde Türkiye Kupası final maçında sakatlandı kendisini toparlayamadı. Trabzon dahil bir çok takıma transfer oldu ama başarıyı yakalayamadı. Sivas 2. ligteyken Sivas'a transfer oldu, buradada oynayamadı ama Sivas Bülent'e sahip çıktı. Lorant ve Carol Pecze'nin teknik direktörlüğü yaptığı sırada futbolcu menajeri olarak görev alıyordu. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra futbol olarak kötü günler yaşayan Bülent menajerlik döneminde oldukça başarılıydı. Tecrübeli Lorant ve Pecze'nin yapamadığını yapıp takımı 17. sıradan üstüste Beşiktaş'ı İnönüde Trabzon'u Avni Aker'de yenerek alıp buralara kadar getirdi.

Bu yorumları yapanlar acaba Bülent'in serüvenini hiç takip etmişler mi? Bülent'in neden bu açıklamayı yaptığını dinlemişler mi? Bülent Uygun, Fener'in Sivas'la ilk oynayıp 3-2 yendiği karşılaşmada da Fenerbahçe'ye çatmıştı.

Peki Bülent neden bunu dedi? Adam koyu Fenerbahçe'li, Fenerbahçe'de oynadığı zamanlarda özellikle Galatasaray maçlarında kendini nasıl hırpaladığından biliyoruz. Adam Fenerbahçe'den ayrıldığında ağlamıştı. Ama gün gelipte Fenerbahçe'ye rakip olduğunda fanatikliğini bir kenara bıraktı işine baktı. 100. yılda Fenerbahçe'ye yenilmedi takımı. Bu sezonun başında da Fenerbahçe'yi yendi. Gün gelipte işte takımı Fenerbahçe'nin önünde lider konumda bulunurken ilk defa takım elbise giydi. Yıllarca asker selamı yaptığı taraftarlarının önüne saygıda kusur etmeden çıktı Bülent Uygun. Ancak başı dik ve takımı lider.

Fenerbahçe için hayati önem taşıyan maçta iyi oynadı Fenerbahçe ve galibiyeti getirdi. Fenerbahçe'nin Sivas'ı yenmesi, daha doğrusu doğru düzgün maç kazanamayan Fenerbahçe'nin güçlü ve lider Sivasspor'a 4 gol atmasını sindiremeyen sözde yazar olan Beşiktaş'lı ve Galatasaray'lı insancıklar "aa bakın Fenerbahçe'ye saygıda kusur etmiyor ikinci yarıda ne biçim değişiklikler yaptı Balili'yi oyuna geç soktu, demekki Fener'in kazanmasını istedi takımı sattı" diye abuk sabuk yorumlar yaptı. Bu insancıklar Galatasaray'lı, Beşiktaş'lı olabilir, insanların ağzı torba değil ki, sözde söyleyebilirler Bülent buna cevap vermeyedebilirdi derdiniz. Ama öyle değil bu insancıklar Bülent'le yakın zamanlarda top koşturmuş, yetenekleri bitip bir yere gelemeyince spor yazarı olmuş yetenekleri eleştiren eski futbolcu insancıklardı. Bu insancıklarada Bülent en Uygun cevabı verdi.

EEee tabiki Bülent'in sözleri çok yankı bulur çünkü Bülent o insancıklardan çok daha üstün ve çok daha kıdemli bir yerde...[/QUOTE]Kim olduğunu bilmiyoruz ama güzel cevap vermişsin kutlarım sizi

Murat ARICI 04.03.2009 17:52

ÜÇ BEŞ DENYONUN YAZDIĞI YORUMLARA BAKIP SİZDE HEMEN BÜLENT UYGUNU ELEŞTİRİYORSUNUZ,İŞTE BİZ BU YÜZDEN TARAFTAR OLAMIYORUZ HERKESE AÇIK BİR BEYNİMİZ VAR KİM NE DERSE ONU YAPIYORUZ..[COLOR="Red"]UYANIN HEEEYY[/COLOR] SİZDE GİRİN O SİTEYE DESTEK VERİN..BİZİM SİVASLIDAN BAŞKA DOSTUMUZ YOK KENDİMİZE GELELİM BEYLER..FENERE YENİLMİŞ OLABİLİRZ AMA 20 TRİLYONLUK BİR TAKIMLA 119 MİLYON $ LIK BİR TAKIMIN MAÇINI SEYRETTİK YANLIŞ OLMASIN..

sandal5877 04.03.2009 18:25

[QUOTE=Alişan;486216]Bülent bey ?????????????????????????????? ??????????????????????????????
Sivasın üzerinde oyun oynamayın sivasımızı araç olarak kullanmayın sizene başka takımların yediği goller siz başında bulunduğunuz takıma bakın birçok galata, beşik taraftarı sivasın şampiyon olmasını istiyor sizin bu sözleriniz nedeni ile nefret etmeye başladı sözlerinizin nereye vardığını iyi düşünün ve söyleyim[/QUOTE]

sevgili abicigim fenerbahçe maçı sonrası bu futbolcuları bu teknik heyeti,
dahada ileri gidip yönetimimizi üstü kapalı maçı satmaklan itham ettiler ne
yapsaydı sussamıydı adamın demek istedigi açıktır biz 4-2 yenildik diye maç satmışsak sizde bu maçları sattınız ozaman dedi sivasın suyunu içmiş adam sivaslı olan kişi asla böyle çirkeflik yapmaz vede yaptırmaz adamların istedigi oldu sivasın başarısana nifak sokmak istiyorlar.
ama aleme inat biz var gücümüzle şampiyon olmak için tüm mücadelemizi
yapıp bekleyecegiz ...

muco5806 04.03.2009 18:46

[B]Bülent hoca bunları söyleyecek bi hoca değil.Medayının her zamanki hali yazmak istedikleri yeri akıp yazıyolar.Ona bakacak olursak her gün bu gazetede bi dünya yıldızı geliyo başkanlar yıldızlarla görüşüyo bonservisler ödeniyo.Herkes başarımıza karşı en büyük tokat türkiye kupası&şampiyonluk...[/B]

asi66 04.03.2009 18:54

bülent hoca sivasın değerini bilsin eğer sivasspordan ayrılır fenerbahçeye giderse ömrü bir sezon olur yozgatsporlu

emrekocturk58 04.03.2009 20:48

EN İYİSİN DEMİŞ HOCAM
HERKES SİVSDA DÜŞÜŞ VAR DİYİP MORALMEM ÇÖKERTİOLAR BİZİ NE İSTİOLAR BİZDENN

emrekocturk58 04.03.2009 20:52

[QUOTE=abdullah58;486459]HOCAM BÖYLE BEYANATLAR VERME BE
SEN FENERBAHCE MACINDA HAKEMIN TARAFLI TUTUM GÖSTERDIGINI SÖYLESEYDINYA
ALEXE VERILMEYEN KIRMIZIYI
LUGANOYA VERILMEYEN KIRMIZIYI SÖYLESEYDINYA
FENERBAHCE TARAFTARINDAN KORKTUN DEGILMI
YINEDE BEYANATLARINA DIKKAT ET TÜRKIYEDE SIVASSPOR DÜSMANLIGI BASLAMASIN[/QUOTE]

FENER TARAFTARI KİM LAN ADAM AKILLI KONUŞŞ ALAYI GELSİN FB TARAFTARININ BİZİM ÜSTÜMÜZE OYUN OYNANIYOR LANNNN

emrekocturk58 04.03.2009 20:53

BİZ KİMSEDEN LORKMAYIZ
BİZ SİVASLIYIZZ

ertor58 04.03.2009 20:54

ayıp ya hocam üstüne vazife olmayan konularda yorum yapmayı çok iyi biliyosun. yeter artık 2 maçtada fenere yenildin sivasspor bu olamaz ya sütündeki fener formasını çıkar yada istifa et git çok sevdiğin takımına yeter artık sabır taşı çatladı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:01.