SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğidoların Dayanışma Formu (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24183)

SivasSpor.Com 04.03.2009 23:08

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/fbsvs4.jpg[/IMG]

Fenerbahçe - SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2440][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2440[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2441][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2441[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2442][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2442[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2443][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2443[/img][/url]

sivaslimete 04.03.2009 23:10

Cevap: Maçı Değerlendirelim

BLİCA DİSANDA HERKES kötüydü

eksiklerimiz:HERSEY

GÖZE CARPANLAR:TAKİİMDA ACAYİP BİR FB SEMPATİSİ VAR

Besyo_cu 04.03.2009 23:11

[B]
Maçın yıldızı kimdi ? Oyunda kaldıgı sürece İbrahim ve Blica

Maçın en kötüsü kimdi ? Sedat bayrak bu takıma yakışmıyor Diallo cok daha iyi

Maçta göze çarpanlar ? Herşey zamanlar güzel olacak biraz sabır bu takım çok şey başaracak

Ne gibi eksiklerimiz var ? Kazanma hırsımız eksikti

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 2 - 0 yeniğiz ve Mehmet YILDIZ cıkıyor yerine orta saha defansif oyuncu ONUR GİRİYOR....

Taraftar nasıldı ?Stadyuma gidip destek veren tüm yiğidolara tebrikler[/B]

GokhanTurna 04.03.2009 23:11

Takımın en iyileri Bilica ve Murat Erdogan

En kötüsü [B]Faruk Bayar[/B]

Cley 04.03.2009 23:12

[B]Gecenki maçı değerlendirdim silindi. bu maç değersiz kalsın benim için [/B]

muratduru58 04.03.2009 23:14

FARUK BLICA MURAT ERDOGAN MACIN YILDIZLARIYDI. SIVASTA FENERBHCE SEMPATIZANLIGI VE HAYRANLIGI BITMEDIKCE FENERI YENEMEYIZ....................

Yiğiter 04.03.2009 23:15

[B]Geçen seneki -30daki Trabzon maçına mazaretsiz gelmeyenler,ve Cumartesi ve bugün Kadıköy'de rakip takım tarafatr bölümünü mazeretsiz boş bırakanlar eleştirilerini belli seviyenin üzerine çıkarmasın..[/B];):rolleyes:

TS58 04.03.2009 23:17

SİVAS'TA FENER TRİBÜNÜ MAÇ BİLETİ 40 TL OLSUN.
NASILSA FB'Lİ ÇOK KULÜP KAZANSIN.

BOUN 04.03.2009 23:18

Maç değerlendirmesi değil ama bazı gerçeklerin görülmesi gerek:

-21 maçta sadece 13 gol yiyen Sivasspor, dört günde oynadığı 2 maçta 7 gol yedi!

-En ufak faullerde ve hakem hatalarında yerinde duramayan, hop oturup hop kalkan Bülent Hoca iki maçta da kuzu gibiydi!

-Bjk, Ts ve Gs karşısında aslanlar gibi yapılan mücadelenin onda birini bu iki maçta da göremedik.

Bunlar gerçekler, yorum sizin...

Üzüldüm, kahroldum, içim yanıyor, hoca hala futbolun güzelliklerinden bahsediyor, yazık! Futbolun güzelliği fenerlilere, futbolun acısı, kederi, hüznü, gözyaşı bize mi?

üçyıldız58 04.03.2009 23:19

sahanın en iyisi bilica murat erdoğandı hoca murat erdoğanı oyundan aldı 90 dakika gezen sezer ile muhammede iyi tahaamül etti korktum hoca bilicayıda oyundan alacak diye
birde içlerinde fener sevgisi olupda klavye başında sivasspor taraftarlığı yapanlara gün doğdu

azgeç 04.03.2009 23:21

macın yıldızı yine emreydi .... sivasspordan abdurrahman .... en kötüsü mohammed ...göze carpan bilicanın golü ... eksiklerimiz inancsız ruhsuz en ufak bişeyde hocamıza baskanımıza söven taraftar olmaz olsun ... taraftar ne diyimki 3 milyon sivaslı varmıs yalan dolduramıyorlar gidenlerin ayagına saglık ...

TS58 04.03.2009 23:21

ALEX'i devleştiren BÜLENT UYGUN hoca kendini aldatabilirsin ama bizi asla.

sen fb'ye karşı profesyonel olmadıkça ne yazar.

BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM.

NASILSA TARAFTAR DA YOK SİVASSPOR DÜŞSE DE FARK ETMEZ.

yigido_musta 04.03.2009 23:22

bulent hocam allah askına ne yapmaya calıstıgını anlamadım kazanmak hırsına bır gıdım bır sey yoktu
Birde sunu acıklar mısınız gs macındakı taktıkler bumuydu degısıklıkler bu muydu hocam ne yapmaya calıstın soler mısın ne dır yanı bu fb sevgısı unut artık sivassporun basındasın ve sıvasın basarısını dusun???

TS58 04.03.2009 23:22

Maçlar İSTANBUL'da pahalı oluyuor.

velibircan 04.03.2009 23:24

[B]Maçın yıldızı kimdi BİLİCA.FARUK.ABDURRAHMAN

Maçın en kötüsü kimdi MECNUN ODYAKMAZ

Maçta göze çarpanlar MECNUN ODYAKMAZ

Ne gibi eksiklerimiz var HALA İSTANBUL ETKİSİNDEYİZ

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler CANINIZ SAĞOLSUN..SİVAS'DA GEÇERİZ TURU İNŞALLAH...

Taraftar nasıldı ?[/B]

GurbetSokakLari 04.03.2009 23:25

[FONT="Comic Sans MS"][B]Tv den izledik, genelde maci seyretmem bitince skoru ögrenirdim...izlerken enisteme sordum: " Sivasspor bu oyunla mi yeniyordu ? " Bu oyunla mi lideriz ? ":confused:
sasirdim, izlemeseydim daha iyidi :-(
iki macta Fb den 7 goL ! Lig in en iyi defansi degilmiydi bizim takim..:confused:
Sivas´da rövans da 2-0 yapabilecekmiyiz ?:rolleyes::confused:[/B]

Üzgünüz,Insaallah umudlarimiz yeserir.[/FONT]

yerliturkuaz 04.03.2009 23:26

[B][QUOTE=Yiğiter;486799][B]Geçen seneki -30daki Trabzon maçına mazaretsiz gelmeyenler,ve Cumartesi ve bugün Kadıköy'de rakip takım tarafatr bölümünü mazeretsiz boş bırakanlar eleştirilerini belli seviyenin üzerine çıkarmasın..[/B];):rolleyes:[/QUOTE]

Geçen maçta trbünler boş değildi kaldı ki geçen maçtaki durumu gördükten sonra tövbe bir daha Fenerbahçe-Sivasspor maçına gidersem....

Maçın yıldızı:Aragones idi tek kelimeyle mükemmel hazırlamış takımı....[/B]

58eskeli58 04.03.2009 23:27

macın en iyisi yıldızı BİLİCA
macın en kötüsü bülent uygun
göze carpan 3 üncü golden sonra aziz baskan ile bizim baskanın gülmesiiii

2 macta 7 goll yedik fenerbahceden bülent hoca neden fenerbahce sevgisini bu kadar belli ediyor anlamadım tamam takımı iyi yerlere getirdin bu futbol yenmek ve yenilmek var bir takımla üst üste oynarsın yenilirsin bu normal ama nasıl oynayıpta yenildiğin daha önemlidir tamam bülent hoca seneye belkide sivassporda degilsin ama bunu bu kadar belli etme hocamm......

ertor58 04.03.2009 23:27

şmdi ben utanıyorum diye konu açında bir kısım arkadaşımız bana saldırdı yorumlarım silindi doğal olarak ama ben sivasla sivassporla hemşehrilerimle gurur duyuyorum ben şu son 2 fener maçında ortaya çıkan skordan bülent uygunun kadıköyde sessiz bir kuzu gibi duruşundan 21 maçta 13 gol yiyen bir takımın 2 maçta 7 gol yemesinden maç sonun sivasın yollarına türküsünün çalınıp eğlenilmesinden, ben işte bunlardan utanıyorum, utanmayan mutlu olan varsa buyursun olsun ama ben bu 2 maçta alınan sonuçtan utanıyorum..:mad:

izmirliyigido 04.03.2009 23:31

[B]Maçın yıldızı kimdi ? [/B]
Maçın tek yıldızı Bilica'ydı. Attığı gollede herkesin gözüne parmak soktu, Fener'e haber yolladı. Ben Lugano'dan daha iyiyim sene sonunda görüşürüz diye. Murat Erdoğan'dı kendine acımasızca eleştirenlere göstere göstere top oynayarak en güzel cevabı verdi. Alkışlar onada gelsin.

[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B]
En kötüsü Sezer ve İbrahim'di. Futbolun sadece adam markajı ve top kesmek olmadığını, aynı zamanda pozisyona girmek, pasörlük yapmak ve isabetli şutlar da atmak olduğunu söylemeli birileri bu arkadaşlara.

[B]Maçta göze çarpanlar ?[/B]
İlk yarıda adeta panter olan Petkoviç, ataklara etten duvar olurken, İkinci yarıya çıkarken her halde sıkı bir tembih aldı. 3 golde de hatalıydı. Adeta ellerinin arasından golleri yedi, Edu'nun golünde ise boşa çıktı. Ah Petkoviç ah!

[B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B]
Bülent hocamızın bugüne kadar ki maçlarda gördüğümüz hırsı ve oyunu okuyuşu eksikti. Fenerbahçe'yi yeneceğiz derken inancımız eksikti.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B]
İlk yarılarda çok güzel oynuyoruz, ikinci yarılarda çözülüyoruz. Vardır herhalde bunun bir hikmeti. Öküz altında buzağı aramakta istemeyiz ama, haydi hayırlısı.

[B]Taraftar nasıldı ? [/B]
Taraftar nasıl olsun, kahır içinde, ağlamaklı, perişan, isyankar, üzüntülü ve kızgın. Ama yine de Bülent hocayı seviyor ve inanıyor. İçimiz kan ağlasa da, biz hocamızı, başkanımızı, futbolcularımızı ve SİVASSPOR'umuzu halen seviyoruz.

AYK

ertor58 04.03.2009 23:31

unutmadan haftaya bu fenerden kayserispor güle oynaya puan alacaktır buna inancım tama fenerin yıldızlarını birde o maçta görelim. ayrıca kupadan elendiğimize göre kupayıda umarım bjk alır da bu artist fenerlilere bir ders verir.

lutfiakarcay 04.03.2009 23:34

[QUOTE=ertor58;486846]unutmadan haftaya bu fenerden kayserispor güle oynaya puan alacaktır buna inancım tama fenerin yıldızlarını birde o maçta görelim. ayrıca kupadan elendiğimize göre kupayıda umarım bjk alır da bu artist fenerlilere bir ders verir.[/QUOTE]

la git bi şurdan,senin sıkıntının ne olduğu yazdığın şu mesajdan belli zaten,rengin de!!!:mad:

SenSetik 04.03.2009 23:35

maçı değerlendirmiyorum...

sonuna kadar takımımın arkadasındayım ve ölene kadar Sivassporluyum...

işte o kadar...

inadına başkanımı, hocamızı ve futbolcuları seviyorum...
gemiyi terkeden fare değil gemiyle batan kaptan olmaya söz veriyorum...
bazı söylem ve yorumlara inat......

rebelife58 04.03.2009 23:36

bilica kötü olunca bütün takım kötü oluyor, takım olmanında kötü tarafı bu kötü oyun kişisel değil takımsal oluyor. neyse hayırlısı bu takıma demir attık bikere ölmek var dönmek yok

ertor58 04.03.2009 23:37

[url]http://egazete.fotomac.com.tr/syf-PF-20090304-07.html[/url] bugunkü fotomaç okuyun bakalım ne demişiz ne olmuş...:-)

yigido_musta 04.03.2009 23:38

[QUOTE=ertor58;486837]şmdi ben utanıyorum diye konu açında bir kısım arkadaşımız bana saldırdı yorumlarım silindi doğal olarak ama ben sivasla sivassporla hemşehrilerimle gurur duyuyorum ben şu son 2 fener maçında ortaya çıkan skordan bülent uygunun kadıköyde sessiz bir kuzu gibi duruşundan 21 maçta 13 gol yiyen bir takımın 2 maçta 7 gol yemesinden maç sonun sivasın yollarına türküsünün çalınıp eğlenilmesinden, ben işte bunlardan utanıyorum, utanmayan mutlu olan varsa buyursun olsun ama ben bu 2 maçta alınan sonuçtan utanıyorum..:mad:[/QUOTE]

katılıorum hemşerim benım sivasın butun maclarına gıttım formamla hadı lıgde yenıldık kupada alırız dedım ama bu aksamda boynum egılı geldım ya bana işte o koydu bırde sunu dusundum benım boynumu boyle egenler UTANSIN!!!!!
O KENDINI BILIOR

hursit0658 04.03.2009 23:39

[QUOTE=sivaslimete;486784]BLİCA DİSANDA HERKES kötüydü

eksiklerimiz:HERSEY

GÖZE CARPANLAR:TAKİİMDA ACAYİP BİR FB SEMPATİSİ VAR[/QUOTE]

katılıyorum deneçek başka birşey yok

Besyo_cu 04.03.2009 23:39

[B]Sonuna kadar başta Başkanımız sayın MEcnun Odyakmaz'a , Bülent Hocaya ve oyuncularımıza güveniyoruz ne olursa olsun bu takıma inancımız ve güvencimiz tam.
Bülent hoca bana göre Fener macında hata yaptı evt ancak Fener de calışmak istiyorsa önce Fener i yenmesi gerekirdi bunu kenside bilıyor. O yuzden artık bırakın şu fener e macı verdi laflarını.[/B]

yigido_furkan 04.03.2009 23:40

2 sezondur sampıyonluga oynayan hatta yurt dısında adından soz ettıren ve bu senede kupada yarı fınale cıkan ve henuz hersey bıtmemısken bu yorumları anlamak cok zor. karsımızda sonucta fb vardı kaybettık. ama bu takımı bu taraftar hıc hak etmıyo. bu tarftar bu takıma ne yaptı bır kac mac harıc stadmı doldu hangı macı taraftar destegı ıle kazandık sımdı 2 mac yenılınce yok fb sempatızanlıgı. gercek Sıvasspor taraftarı bunları soylemez. yorumlardan gercek Sivassporlular anlasılıyo. hafta sonu Ankara macında stada gelıp takımı destekleyen gercek taraftarlardır ama forumlarda satılmıs dıyenler ıse satılmıs taraftardır

GAZİANTEPTEN 04.03.2009 23:40

Maçın yıldızı kimdi ? Bilika (Fenerin askeri alacaktı az daha, fener bahçe adına gol gelmeseydi)

Maçın en kötüsü kimdi ? (Orta Hakem adam utanmasa fenerin direkten dönen topunda direğe sarı kart verecekti fenerliler tüm ailesinin kulağını çınlattı ama hakemde tık yok yuh olsun)

Maçta göze çarpanlar ? (Faul pozisyonlarında ss lara sarıkart fb lilere neredeyse bir buket çiçek verilecekti)

Ne gibi eksiklerimiz var ? (Eksiğiimiz yok fazlamız var. Nemi o fazlamız. Bazılarının FB sevgisi)

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? (Boyumuz uzun yakışırız halaya ..........)

Yiğiter 04.03.2009 23:41

[QUOTE=ertor58;486837]şmdi ben utanıyorum diye konu açında bir kısım arkadaşımız bana saldırdı yorumlarım silindi doğal olarak ama ben sivasla sivassporla hemşehrilerimle gurur duyuyorum ben şu son 2 fener maçında ortaya çıkan skordan bülent uygunun kadıköyde sessiz bir kuzu gibi duruşundan 21 maçta 13 gol yiyen bir takımın 2 maçta 7 gol yemesinden maç sonun sivasın yollarına türküsünün çalınıp eğlenilmesinden, ben işte bunlardan utanıyorum, utanmayan mutlu olan varsa buyursun olsun ama ben bu 2 maçta alınan sonuçtan utanıyorum..:mad:[/QUOTE]

Öncelikle konunu görmedim..Ama görseydim ben de silerdim..

Maçın değerlendirilmesini "maçı değerlendirelim "konusunda yapıyoruz..Herkes kendi görüşü için konu açacaksa forumun ne hale geleceğini sen düşün!!

KIZILCAN 04.03.2009 23:41

Maçın yıldızı Abdurranmandı.Koştu,presini yaptı,top çaldı,her zamanki oyununu ortaya koydu.
Maçta birden fazla kötü var.Takımın nerdeyse yarısı sarı kart gördü.Kesin birisi atılacak diye korktum ama korktuğum başıma gelmedi.Sedat her zamanki gibi çok sert oynadı.Sedatta sarı kart görme hastalığı var.Daha dikkatli olması lazım.Mehmet Yıldız kayıplardaydı.Hakemle olur olmaz diyaloglara girdi.Hakem,şimdi hatırlamıyorum ama sanırım İ.Dağaşandı bizim futbolcuya sarı kart gösterecek ama Mehmet hakemin elini tutuyor.Olacak iş mi bu şimdi!Belki başka hakem olsa Mehmet'e de sarı kart gösterir.Mehmetin Kaçırdığı yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu vardı.Gerçi her golcü kaçırabilir ama özellikle bu gibi maçlarda fırsatını bulduğunda acımayacaksın.Mohammed hakkında yazmaya gerek duymuyorum bile.
Bülent Hoca,Mehmet Yıldız'ı almakla çok geç kaldı.Neden her maçta aynı senaryoyu izliyoruz?Balili hep son 10 dk oyuna giriyor.Bir de ilk yarı oyuna girsin,ikinci yarı çıksın. Faruk'un sayesinde Fenerbahçe korner kazandı ve gol de beraberinde geldi.Ne gereği vardı Faruk,pas hatası yapmanın?
Fenerbahçe önceki maçtaki gibi oynasaydı ve birsürü basit hatalar yapmasaydı skor daha da farklı olurdu.Yine havadan toplarla kaleye gitmeyi denedik ama yine beceremedik.Kimse Mohammed'in vuruşu gol olsaydı maçın skoru farklı olurdu demesin çünkü Fenerbahçenin bizden daha çok net pozisyonu vardı.
Bülent Uygun iddialı açıklamalarda bulundu.Hepimizi umutlandırdı ama değişen birşey olmadı.Osmanlı İmparatorluğu gibi kurulduk,yükseldik,duraklama dönemine girdik.Bu maç bizim gerileme dönemine girdiğimizin belgesidir.Kimse kusura bakmasın.Maçtan önce skor tahmininde bulunurken şöyle yazmıştım:
Gönlümün skoru Fb:1 Sivas:2
Mantığımın skoru Fb:2 Sivas:1
Ama mantığım bile skorun yanında çok iyimser kaldı.Ve şu da bir gerçekki Sivas bu futbolla her hafta Kadıköyde 10 maç yapsın 9'unda mağlup olur.Görünen köy kılavuz istemez.Artık yanımdaki Fenerlilerle maç izlerken bu Sivas şampiyon olamaz yorumlarından bıktım.
Mecnun Odyakmaz'a kızmaya gerek yok.Belliki sinirden gülüyor.Avrupaya giden kestirme yola maalesef veda ediyoruz.Bunun 4 eylül'ü de var ama bu futbolla çok zor!
Maçın bitiminde stadyumda Sivasın yollarına çalınmış.Çalsınlar...Birsürü sitede bizi yine kötüleyecekler,küçümseyecekler.Küçümsesinler...Artık kimseye kızmıyorum.Hatta Esat'a da kızmıyorum.Çünkü elalemin dilinize düşüyorsak bunu biz kendimiz yapıyoruz.

ertor58 04.03.2009 23:42

SİVASSPOR GERÇEK SİVASLILARINDIR HİÇ BİR TAKIMIN HİÇ BİR ŞAHSIN KENDİ MALI DEĞİLİDR SİVASSPOR SİVASLILARINDIR ÖYLE KALACAKTIR.

lutfiakarcay 04.03.2009 23:43

[QUOTE=ertor58;486860]akıllı ol adam gibi konuş şurdan gitmesi gerekn birileri varsa fener yalakalarıdır..[/QUOTE]

senin ne yalakası olduğun bir önceki mesajından belli oldu zaten..:mad:

senin derdin sivas değil başka şey!!

burada yorum yaparken de adam gibi yorum yap,bülent uygun ve mecnun odyakmaz senden öğrenmedi adamlığı ve de fener i sivas ta yenerken de gösterdiler adamlıklarını!:mad:

istersen sivas ın başına senin talebin üzerine gönlündeki renklerden bi başkan ve td transfer edelim,olur mu??:mad:
.....
elbeylili...

sivaslı1980 04.03.2009 23:43

garipti.. kötüydü... lig maçında 4-2, sonra 3-1. yorumlarda hep musaya yüklenilmişti. musalı da musasız da yenildikkk... tek adama yüklenmemek gerekmişşş gördükkk... balili ne kadar da erken girdi oyuna :confused: değil mi??? elinde sihirli değnek mi var adamın? 40 dk.lık adamlar 90 dk. oynadı. 90 dk.lıklar kulübede... sağlık olsun. inşallah bir dahaki sefere.. en ii en kötü seçmeye değer mi artık? son zamanlarda düşüşteyiz; iki maçta da iyi değildik işte bütün mesele bu.

izmirliyigido 04.03.2009 23:45

[QUOTE=zaralı ulkucu;486863]BASKANIN HOCAM SIVASSPOR COK EMEGİNİZ VAR AMA ARTIK FB ANILMAK İSTEMIYORUZ BİRAN ÖNCE İSTİFA EDIN ..............................................................................................................................ARTIK FB ARKA BAHCESI OLMAYALIM BİZ SIVASLIYIZ SIVASSPORLUYUZ ANTI ISTANBUL FORZA ANADOLU ARTIK ANADOLUNUN YOLUNU ACIN VE EN KISA ZAMANDA İSTİFA EDIN İSTİFANIZI BEKLIYORUZ SAYGILARLA[/QUOTE]

Delikanlı biraz ağır ol bakalım. Ne istifası? Ne ayrılması? Takım kaçıncı sırada? Bu takım nerelerden nerelere nasıl geldi? Bir düşün sonra bunları yaz. Ortalığı karıştırmayın.

AYK

vedat58 04.03.2009 23:45

BÜLEN HOCA KUPAYA COK ERKEN HAVLU ATTI, DAHA MACIN IKINCI DEVRESINDE YEDIGIMIZ ILK GOLDEN SONRA ; KAMANANI MUSAYI ANKARA SPOR MACINA SAKLIYOR BU YÜZDEN MEHMET YILDIZI DA ERKEN CIKARDI
ve anlasilan bülent uygun internete giripte bunca taraftarin yorumlarini hic kalee alip ta okumadigi besbelli , demekki biz bos yere yaorumlarimizi yaziyoruz
benim kupadan hic ama hic umudum yok bülen hoca fenere en büyük kiyagini gecmistir , fenere cok büyük hizmet etmistir bilerek sistemi bozdu 21 haftadir ayni sistemle oyna fenere gelince degisik sistem yap takimi elendir yemezler yemezler

zaralı ulkucu 04.03.2009 23:46

[QUOTE=izmirliyigido;486875]Delikanlı biraz ağır ol bakalım. Ne istifası? Ne ayrılması? Takım kaçıncı sırada? Bu takım nerelerden nerelere nasıl geldi? Bir düşün sonra bunları yaz. Ortalığı karıştırmayın.

AYK[/QUOTE]

ben agırım ama hocam ve baskanın ck hızlı :...............-- takımı neden oynamadı bulent hoca baskan neden balılı hep 80 lerde gırdı

ertor58 04.03.2009 23:48

[QUOTE=lutfiakarcay;486873]senin ne yalakası olduğun bir önceki mesajından belli oldu zaten..:mad:

senin derdin sivas değil başka şey!!

burada yorum yaparken de adam gibi yorum yap,bülent uygun ve mecnun odyakmaz senden öğrenmedi adamlığı ve de fener i sivas ta yenerken de gösterdiler adamlıklarını!:mad:

istersen sivas ın başına senin talebin üzerine gönlündeki renklerden bi başkan ve td transfer edelim,olur mu??:mad:
.....
elbeylili...[/QUOTE]

ben seni muatap almayacam beni bilenler bilir bu siteye yıllardır üyeyim önce üzerindeki fener formanı çıkar sonra yorum yap..

gala86 04.03.2009 23:48

------------petkovic----------

abdur-----bilica---murat s---hayro

musa---muhammet---sezer----balili

---------kamanan---yildiz---------

ne zaman bülent hoca bu kadro ile oyuna baslarsa bize rakip kimse olamaz

balili, kamanan ve yildiz üc beraber öyle bir oynarlarki hemide bal gibi oynarlar

beli ki balili nin morali yavas yavas bozuluyor (bence hakli), adam ne zaman oyuna girse harketlilik gerliyor ama yinede yeterince sans bulymiyor, bence sivasspor un oyunu icin balili cok önemli, hem gol atiyor hem attiriyor ve rakibi her zaman 10 kisi birakabilecek bir oyuncu

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:46.