![]() |
Musa'dan Örnek Davranış
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/aydin_musa_samsun_menejeri.jpg[/IMG]
Samsunspor altyapısından yetişen ve yıldızı bu takımda parlayan Sivassporlu Musa Aydın, yarın Sivas'a hareket edecek olan Samsunspor Süper Genç Takımı'nın bütün masraflarını karşılayacak. Musa'nın bu örnek davranışına Altyapı Genel Menajeri Ali Süer çok teşekkür etti [B] MASRAFLARI KARŞILIYOR[/B] Samsunspor Süper Genç takımı yarın karşılaşacağı Sivasspor maçı için dün bu kente hareket etti. Maddi sıkıntılarla boğuşan Kırmızı- Beyazlılar'da, Samsunsporlu eski futbolcu Musa Aydın örnek bir davranış gösterdi. Samsunspor altyapısından yetişen ve yıldızı Kırmızı- Beyazlı ekipte parlayan Musa, eski takımına karşı vefa borcunu öderken, Samsunspor Süper Genç Takımı'nın da Sivas deplasmanındaki bütün masraflarını karşılayacak. [B]SÜER TEŞEKKÜR ETTİ[/B] Bu durum karşısında çok mutlu olduklarını ifade eden Samsunspor Altyapı Genel Menajeri Ali Süer, "Musa her yıl olduğu gibi bu sezonda örnek bir davnarış gösterdi. Geçen yıl da Sivasspor maçı için bütün masraflarımızı karşılamıştı. Altyapımızdan yetişen bu oyuncularımızın takımlarını unutmadıklarını görmek bizleri de çok sevindiriyor. Musa Aydın'a çok teşekkür ediyor ve takımı Sivasspor'a da başarılar diliyorum" diye konutu. |
Cevap: Musa'dan Örnek Davranış
[B]gerçekten helal olsun musaya.kendisine yakışanı yapmış[/B]
|
aferin musaya memleket milliyetçiligi bu işte.ahte vefa bu.keşke sivaslı futbolcularda bu hareketleri yapsa.biz ne ümit ten ne rıza dan nede mh kabzeden böyle bişey görmedik.başka futbolcularımızda var ama hiçbiri bu fefayı gösteremedi.yazık...
|
kara para haklamış musa yaa iyi fikir;) :D:D:D
|
örnek bir futbolcu helal olsun musaya' herkes senin gibi yardım sever olsa keşke.
|
[B]Örnek bir davranış..Tebrikler Musa..[/B]
|
sana da bu yakışırdı bravo musa............
|
hella olsun musa abı senden bu beklenırdı =???????????????
|
Musa Abi, beni bir Sivasli olarak gururlandirdiniz. Memleket sevginizi örnek almamak bence mümkün degil. Zorluklarla bogusan takimin genclerine gösterdiginiz bu jest umarim nadir görülür. Helal olsun sizin gibi karakterli insanlara. Forza Samsun. Forza Sivas. Forza Anadolu.
|
sporcu budur işte herkes örnek alsın
|
[B]Vefalı davranışından dolayı kendisini tebrik ederim. Özellikle Sivas deplasmanlarını karşılıyor olmasıda ayrı bir güzel :)[/B]
|
FUTBOLCUMUZ MUSAYI KUTLUYORUM BU ANLAMLI DAYANISMASINDAN DOLAYI AMA BUNUN ADIN MILLIYETCILIK DEGILDE BAZI ARKADASLARINDA YAZDIGI GIBI AHDE VEFADIR VE COK ANLAMLIDIR TEKRAR KUTLUYORUM
|
Helal olsun Musa. Böyle futbolcular oldukça bizim sırtımız yere gelmez.
|
Şimdi birlik zamanı. Şimdi destek zamanı. Taraftar toplamak zamanı. herkes çalışmalı pazar günü stadı dolduralım arkadaşlar. EN ÖNCELİKLİ KONUMUZ BU. ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ.
|
İnsanın geldiği yeri unutmaması güzel bir şey.
|
[QUOTE=pover58;487936]aferin musaya memleket milliyetçiligi bu işte.ahte vefa bu.keşke sivaslı futbolcularda bu hareketleri yapsa.biz ne ümit ten ne rıza dan nede mh kabzeden böyle bişey görmedik.başka futbolcularımızda var ama hiçbiri bu fefayı gösteremedi.yazık...[/QUOTE]Rıza çalımbay , Erdal keser benim bildiğim sivasspora katkıları olmuştur
|
Örnek bir davranis, tebrikler Musa'ya. Kendisine yakisani yapmis.
|
Geçenlerde'de kız meslek lisesindeki fakir öğrencilere para yardımında bulundu.Helal olsun Musaya :D
|
[QUOTE=pover58;487936]aferin musaya memleket milliyetçiligi bu işte.ahte vefa bu.keşke sivaslı futbolcularda bu hareketleri yapsa.biz ne ümit ten ne rıza dan nede mh kabzeden böyle bişey görmedik.başka futbolcularımızda var ama hiçbiri bu fefayı gösteremedi.yazık...[/QUOTE]
MUSA'ya helal 5058 'i unutan bizlere ise kocaman bir yuuuuuuuuuuuuuhh |
SİVASSPORUN BÜTÜN FUTBOLCULARI BİR BİRİNDEN DEGERLİ.MUSADA KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞTIR...BÜYÜDÜGÜ VE YETİŞDİGİ YERİ UNUTMAMIŞ....İŞTE İNSANLIK BUDUR.MUSAYA HELAL OLSUN DİYORUM......
[COLOR="Red"]...........KOMŞUSU AÇ YATARKEN KENDİSİ TOK YATAN BİZDEN DEGİLDİR..........[/COLOR] |
Cesur Yürek Musa .
Helal olsun be . |
[B][I][LEFT]KesKe HerKEs MuSa AyDın qiBi MEMLEKETİNİN TAKIMINA SaHiP CıqSa...!!!:)[/LEFT][/I][/B]
|
süpersin musa sen samsunlu degil sivaslısın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrikler
|
[FONT="Arial Black"]Musa Seni Yurekten Kutluyorum Insanlik Futbolcular Iicin Olmemis Bunu GGosterdin Helal Olsun[/FONT]
|
Herkez kendine yakışanı yapsın. Oda kendine yakışanı yapmış, her kez öyle duyarlı ,ve insancıl düşünse. Böyle kişilere ihtiyacımız var.
|
CESURYUREK SEN BİZİM KALBİMİZDESİNNNNNNNNNNNN HER ZAMAN
|
bize boşuna yigiDO dememişler misafir rakipte olsa böyle karşılanır teşekürler MUSA
|
helal olsun musa geldiğin yeri unutmamak lazım kaplumbaga kabugundan çıkmış kabugunu begenmemiş ...örnekleri göz önünde bulundurmak lazım:):):)
|
[B]Deli kanli adamsin musa helal olsun sana yigidom[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:09. |