SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Özür Bekliyoruz Bülent hoca (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24245)

yener_sahin 08.03.2009 17:02

Özür Bekliyoruz Bülent hoca

sinirlenebilirsin bunu çok iyi anlıyorum da.Bu sinirini logoyu tekmeleyerek mi gösteriyorsun yazıklar olsun sana.O logoyu biz canımız kadar severken sen kim oluyorsun.Artık benim gözümde bittin sen.

Yenilsende yensende kalbim hep senle sevincinde hüznünle taraftarın senle.

H_Turan 08.03.2009 17:05

Cevap: Özür Bekliyoruz Bülent hoca

Şımardı Feneri yeneriz yeneriz Öyle kolaydı ..

emreakbulut58 08.03.2009 17:08

böle konular açmayın yenerken güzel süper de yenilirken mi pardon berabere kalırken mi kötü oluyor lütfen:mad:

GuVeN 08.03.2009 17:08

o camı tekmelemesı kazanma hırsından bole sacma sapan konular acmayın lutfen..

erem 08.03.2009 17:11

Cevap:Özür Bekliyoruz Bülent hoca

saçmalıyorsunuz resmen nereye vurduğuna mı bakacak o dururmda

yener_sahin 08.03.2009 17:14

konuşmayın .logonun ne olduğunu bilip bilmeden akıl vermeyin.kesin sesinizi.ÖZÜR Dİ-LE-YE-CEK o kadar.Gitsin fb nin logosunu tekmelesin biraz yüreği varsa.

emreakbulut58 08.03.2009 17:14

[FONT="Comic Sans MS"]arkadaşlar bu anadolu takımı bület hocanın hakkı çok war üstümüzde lütfen yapmayın böle[/FONT]

yener_sahin 08.03.2009 17:16

[QUOTE=erem;488676]saçmalıyorsunuz resmen nereye vurduğuna mı bakacak o dururmda[/QUOTE]

git logonun önemini öğren ardından gel burda mesaj yaz.

F. Şahin 08.03.2009 17:17

İyi valla arkadaş Fener maçında tepkisiz kaldı Bülent Hoca çarmıhta. Ankara maçında tepkisini gösterdi Bülent Hoca yine çarmıhta. Ne kadar kolay adam harcıyorsunuz siz böyle ya? Bu tip eleştirilerde bulunmaya devam edin arkadaşlar. İstanbul takımlarının istediği noktaya geliyorsunuz. İçten yıkım devam etsin. Vurun Bülent Hoca'ya. Vurun Sivasspor'a. Haddimize mi bizim galip gelmek? Haddimize mi bizim şampiyonluk? Her şeyi eleştiren taraftarımız oldukça bize bu konum bile çok!

LosTie58 08.03.2009 17:18

Cevap: yazıklar olsun sana bülent hoca

Fener maçında kedi gibiydi bu maçta logolar tekmeliyor bülent bey..

GuVeN 08.03.2009 17:22

lanlı lunlu konusma.lafına dıkkat et.. adam kendını parcalıyor cıldırmıs sınırden.tınında olmasa bolemı yapar.macdan sonra sınırlenen kabadayı oluyo. konu acmak bu kadar kolaymı..

yener_sahin 08.03.2009 17:24

[QUOTE=F. Şahin;488685]İyi valla arkadaş Fener maçında tepkisiz kaldı Bülent Hoca çarmıhta. Ankara maçında tepkisini gösterdi Bülent Hoca yine çarmıhta. Ne kadar kolay adam harcıyorsunuz siz böyle ya? Bu tip eleştirilerde bulunmaya devam edin arkadaşlar. İstanbul takımlarının istediği noktaya geliyorsunuz. İçten yıkım devam etsin. Vurun Bülent Hoca'ya. Vurun Sivasspor'a. Haddimize mi bizim galip gelmek? Haddimize mi bizim şampiyonluk? Her şeyi eleştiren taraftarımız oldukça bize bu konum bile çok![/QUOTE]

bana mı öğretiyorsun sen taraftarlığı.başka şehirlerde o logo için kavgalar ettik biz.Bülent değil başkan olsa o takımın logosunu tekmeleyemez.O takımda bülentde başkanda geçicidir.Bunları kaldıramayacaktıda neden gidip fb logosunu tekmelemedi..7 gol yerken ne diye tekmelemedi fb klubesini.Burda sakın ola kimse taraftarlara laf atmasın.onlar ne demek olduğunu iyi bilirler logonun armanın.

GuVeN 08.03.2009 17:26

gardasım bulent gerekırse ozurde dıler.ben kasdı yapmadıgına emın olmasam sana karsı cıkmam logonun ne demek oldugunu herkes gayet ıyı bılıyo..once su sınırlerıne hakım ol .mıllete kabadayılık yapıp canını sıkma ınsanların.senden rıca edıyorum..

abdulhadiocakci 08.03.2009 17:27

koltuk kırana kadar tum un kafasını kır.ne yaptı bugün.niye kamananı çıkarıyon da tum tutuyon oyunda.yine kendi kendimize kaybettireceksin şampiyonluğu

yener_sahin 08.03.2009 17:29

[QUOTE=cactuss58;488691]lanlı lunlu konusma.lafına dıkkat et.. adam kendını parcalıyor cıldırmıs sınırden.tınında olmasa bolemı yapar.macdan sonra sınırlenen kabadayı oluyo. konu acmak bu kadar kolaymı..[/QUOTE]

adam kendini parçalıyor demek.senin koruduğun adam bize iyi işler yaptı.kimse bunu inkar etmiyor.ama senin hocan maçtan sonra fb de kuzu gibi iki maç geçirecek.ardından 1-0 a yatmaya çalışıp gol yiyecek bunun sinirini de logoyu tekmeleyerek dile getirecek öyle mi?şu kadar yüreğiniz varsa o logoyu yakanıza takıp ts nin ads nin kaysernin stadına girin bakalım.o logo yüzünden sağ çıkabiliyormusunuz.ya da sivassporu seven takımlara o logoyu takıp gidin.sadece onun için sizi tanımadığı halde size sarılanları görün.gs yi elediğinde ellerini dahi havaya kaldırmayacak kadar sakin durabilen bülent hoca logoyu tekmeleyerek mi sakinleşecek.önce takımınızı adam gibi sevin.sonra gelipde bize eleştirmeyin deyin.herkes haddini bilecek.

xremix 08.03.2009 17:29

bülent hoca ilk önce takıma çeki düzen ver ,onlar yanlış oynayınca o zaman sinirlenn senin futbol mentaliteni artık bütün takımlar çözdü ,teknik olduğunu logoyu kırarak değil takımı oynatarak gösterr....

esse_58 08.03.2009 17:29

ne lanı lan ne lanı kımseye aslanlık yapmayın lan burda adam bugune kadar getırmiş saygı duyun

F. Şahin 08.03.2009 17:30

[QUOTE=yener_sahin;488693]bana mı öğretiyorsun sen taraftarlığı.başka şehirlerde o logo için kavgalar ettik biz.Bülent değil başkan olsa o takımın logosunu tekmeleyemez.O takımda bülentde başkanda geçicidir.Bunları kaldıramayacaktıda neden gidip fb logosunu tekmelemedi..7 gol yerken ne diye tekmelemedi fb klubesini.Burda sakın ola kimse taraftarlara laf atmasın.onlar ne demek olduğunu iyi bilirler logonun armanın.[/QUOTE]

Tek siz taraftarsınız. Unutmuşum. Kusuruma bakma. Ayrıca görüntülere de iyice bir bak bakalım tekmesi tam olarak nereye gidiyor Bülent Hoca'nın? Ayrıca şu konuda da haklısın Bülent Hoca takımı bu noktaya getirirken armayı senin kadar hiç düşünmedi. Başkan da zaten 2. ligdeki bir takımın sorumluluğunu alarak armayı hiçbir zaman eminim ki aklına getirmemiştir. Madem bu kadar iyi taraftarsın, neden maça gitmedin? Oturduğun yerde, sanki böyle bir olayı beklermiş gibi hemen konuyu yapıştırdın siteye? Hızına hayranım. Bu kıvraklığını keşke eleştirmekte değil de marş yazmakta kullansan. Emin ol Sivasspor'a katkın o zaman daha fazla olurdu.

toprak_gürün 08.03.2009 17:30

[QUOTE=yener_sahin;488679]konuşmayın lan.logonun ne olduğunu bilip bilmeden akıl vermeyin.kesin sesinizi.ÖZÜR Dİ-LE-YE-CEK o kadar.Gitsin fb nin logosunu tekmelesin biraz yüreği varsa.[/QUOTE]

lanlu lunlu konuşma sinirlenmiş cama vurmuş sen onun yerinde olmadığın için bilip bilmeden zırbalama daha dün otelde grur duyordun cama vurdu diye yayagara yapma adam şampiyonluğa oynayan takım yapdı sitres sinir olamazmı

akıncı_58 08.03.2009 17:31

ArKADAŞLAR BIRAKIN BOŞ İŞLERİ YAA ADAM SANKİ BİLE BİLE LOGOYU TEKMELEDİ ADAM ÇOK SİNİRLENDİ O POZİSYONA HAKEM ORTA SAHADA MEHMET E YAPILAN FAULÜ WERMEDİ O POZİSYONUJN DEWAMI GOL OLDU BÜLENT HOCA HAKLI KIZMAKTA HA O SIRADADA DÖNDÜ SAĞINA İLK GÖZDÜĞÜ ŞEYE TEKMA ATTI ÇOK NORMAL BU BU KADAR ABARTMAYALIM LÜTFEN.. BENDE MAÇI İZLERKEN AYNI POZİSYONDAN SONRA BARDAKLARI KIRDIM OLIR BÖYLE ŞEYLER.. AMA HAKEM REZALET MAÇ YÖNETTİ...
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASS

bahadır erdem 08.03.2009 17:31

[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Blue"]ARKADAŞLAR GEREKSİZ YERE KENDİNİZİ YİYİP BİTİRMEYİN.

SİVASSPOR TEK KELİMEYLE KÖTÜYDÜ.ÖZELLİKLE MEHMET YILDIZ.BÜLENT UYGUN NEDEN BU KADAR TAHAMMÜL EDİYOR ANLAMIYORUM AMA SİVASLI OYUNCULAR ŞAMPİYON OLMAK İSTEMİYOR HERHALDE.[/COLOR][/B][/FONT]

GLoBe-Y-Gençlik 08.03.2009 17:33

[B][CENTER]1 Oldu 2 Oldu 3 e Çıldırdı Bulent Hocamıza Sonsuz Teşekkürler O Anda Sınırlenınce Ne Yapacagını Bılemez Olucaktır Her Zaman.. Hep Sus Hep Sus Nereye Kadar Ama bu zorlu maçta 1 puan çıkarmak iyiydi Takım dagılıyor ama duzelır dıyorum

BULENT HOCA SEN ÇOK YAŞA

EMEĞE SAYGI DIYORUM...

SEVINCLERINDE OLDU

ÜZÜNTÜLERİNDE OLDU[/CENTER][/B]

abdulhadiocakci 08.03.2009 17:35

cama vurmus logoya falan vurduğu yok logo yukarda oraya nası vursun:D

yener_sahin 08.03.2009 17:35

[QUOTE=cactuss58;488697]gardasım bulent gerekırse ozurde dıler.ben kasdı yapmadıgına emın olmasam sana karsı cıkmam logonun ne demek oldugunu herkes gayet ıyı bılıyo..once su sınırlerıne hakım ol .mıllete kabadayılık yapıp canını sıkma ınsanların.senden rıca edıyorum..[/QUOTE]

ben kabadayı değilm,ben cahil biriside değilim.Ben etrafımda istanbul takımlarından nefret eden sivassporu canı kadar seven birisi olarak bilinirim.üniverste hocamız bile benim sivassporlu olduğumu bilerek gelip yanıma fb ye yatmayacaksınız diyecek,fakülte hademesi atkımı görüp gelip fb ye yatmayacaktınız diyecek.Etradımdaki fb li arkadaşlarım maçlardan sonra benim hatrıma atkılarını formalarını giymeyecekler.sonra burda gelinecek bana laf söylenilecek.etrafındaki bütün gs liler diğer takım taraftarları sana çekemeyerek bakacak.gelecek hocanız en kral fb li diyecek.orda klubede 4 tekme atarak klubeyi kıracak.Alex futbolcunun bacağını kıracak ona bağıramayacaksın,sinirini logoyu tekmeleyerek çıkaracaksın öyle mi?Bu mu bülent hoca.

yiğido 07 08.03.2009 17:35

[QUOTE=yener_sahin;488679]konuşmayın .logonun ne olduğunu bilip bilmeden akıl vermeyin.kesin sesinizi.ÖZÜR Dİ-LE-YE-CEK o kadar.Gitsin fb nin logosunu tekmelesin biraz yüreği varsa.[/QUOTE]

BANA BAK ARTİST ÖYLE LANLI LUNLU KONUŞMA KESERLER SENİN ÇENENİ SİVAS HALA LİDER VE BU TAKIMIN BURADA OLMASININ SEBEBİ BÜLENT UYGUNDUR SENİN GİBİ LAVUKLAR YÜZÜNDEN İÇTEN YIKILMAZSA YİNE LİDER KALACAKTIR

maiuslee 08.03.2009 17:36

[QUOTE=yener_sahin;488665]sinirlenebilirsin bunu çok iyi anlıyorum da.Bu sinirini logoyu tekmeleyerek mi gösteriyorsun yazıklar olsun sana.O logoyu biz canımız kadar severken sen kim oluyorsun.Artık benim gözümde bittin sen.

Yenilsende yensende kalbim hep senle sevincinde hüznünle taraftarın senle.[/QUOTE]

ya git işine kardeşim resmen SAÇMALIYORSUN sen ya.. ne alaka logoyu tekmelemekle... saçma saçma konu açma .. sen böyle saçma salak bi konu açtıgın için asıl sen ozur dılemelısın..m...!

LeLe58 08.03.2009 17:36

Sivasi bugune buraya getiren bulent uyguna böyle bir konu acmak bence cok saygisizlik..sinirden insan hersey yapabiliyor ve arkadasinda dedigi gibi vurdugu kirdigi yeremi bakcak.ve lütfen bu konuyu kapatin..

sivaslimete 08.03.2009 17:36

Bülent Hocamiz adam gibi adam o anda sinirliyken yapmis olabilir cikip adam gibide özürünü diler.

yener_sahin 08.03.2009 17:37

[QUOTE=yiğido 07;488715]BANA BAK ARTİST ÖYLE LANLI LUNLU KONUŞMA KESERLER SENİN ÇENENİ SİVAS HALA LİDER VE BU TAKIMIN BURADA OLMASININ SEBEBİ BÜLENT UYGUNDUR SENİN GİBİ LAVUKLAR YÜZÜNDEN İÇTEN YIKILMAZSA YİNE LİDER KALACAKTIR[/QUOTE]

gelsene [email]yenersahin@live.com[/email] adresimi ekle.gel msn de artis de bana.bekliyorum orda konuşalım burda kısa kesilir.

pover58 08.03.2009 17:38

pano için degilde muhammedi oyunda ntutup tum ve kamananı oyundan çıkararak galibiyeti kaçırdıgımız için özür dilemelisin hoca.ilk defa seni eleştirmek zorunda kaldım iki puan tamamen hocanın yanlış tercihinden kaçtı.

58_babacan_58 08.03.2009 17:38

[B]o sinirle bende olsam bende kırardım o anda adamın aklına logomu gelir sinirden adamın gözü bir şey görmüyor ki [/B]

toprak_gürün 08.03.2009 17:41

[QUOTE=yener_sahin;488719]gelsene [email]yenersahin@live.com[/email] adresimi ekle.gel msn de artis de bana.bekliyorum orda konuşalım burda kısa kesilir.[/QUOTE]

sen iyice zırbaladın msn yi bırak ben sana yakınım sen bana adresini yaz yada tarif et bana mesaj at geleyim sana bülent hocayı tarif edeyim azcık yüreğin varsa 05363629458 ben burdan sana daha cevap vermem sende verme teli yazdım bekliyorum beşevler yarı saat sürmez gelirim varsa yüreğin bekliyorum

sivaslı gökhan 08.03.2009 17:41

bülent hoca hakemlere acaip sinirli.maç sonrası öfke saçıyordu hakeme

yiğido 07 08.03.2009 17:42

[QUOTE=yener_sahin;488719]gelsene [email]yenersahin@live.com[/email] adresimi ekle.gel msn de artis de bana.bekliyorum orda konuşalım burda kısa kesilir.[/QUOTE]

YÜRÜ GİT ÇOLUK ÇOCUKLA UĞRAŞMAM BEN AMA FAZLA KAŞINIYOSUN KENDİNE GEL YOKSA GETİRİRLER

yener_sahin 08.03.2009 17:44

tamam madem ben hatalıyım size göre.ve bülent hoca bunu sinirinden yaptı.ve bu konuda ona hak veriyorsunuz.o zaman ben burda bülent hocaya küfredeym ve bunu ona olan sinirimden dolayı yaptığımı söyleyim.Bu beni masum yaparmı.Hayır yapmaz.O halde sivasspor logosunu tekmeleyen bir hocayı (takım logosunu tekmelemek bana göre takıma küfürdür.) nasıl olarak tasvip ediyrsunuz.Bülent hocanın iyi işler yapması onu eleştirmemeyi gerektirir.Doğrusuyla yanlışıyla ona söylememeyimi gerektirir.

yener_sahin 08.03.2009 17:46

[QUOTE=yiğido 07;488732]YÜRÜ GİT ÇOLUK ÇOCUKLA UĞRAŞMAM BEN AMA FAZLA KAŞINIYOSUN KENDİNE GEL YOKSA GETİRİRLER[/QUOTE]

gelsene madem çocuğum,madem sende o güç var gelsene konuşarak beni yola getir.ne oldu güvenemiyormusun kendine.madem hangimiz daha fazla taraftar hadi gel konuş.

zaralı ulkucu 08.03.2009 17:46

bulent hoc takımda ıstenmeyen adam oluyorsun kendıne cekı duzen ver

yener_sahin 08.03.2009 17:47

[QUOTE=toprak_gürün;488728]sen iyice zırbaladın msn yi bırak ben sana yakınım sen bana adresini yaz yada tarif et bana mesaj at geleyim sana bülent hocayı tarif edeyim azcık yüreğin varsa 05363629458 ben burdan sana daha cevap vermem sende verme teli yazdım bekliyorum beşevler yarı saat sürmez gelirim varsa yüreğin bekliyorum[/QUOTE]

ne beşevleri abi.yüz yüze konuştuk senle de.ne yapacaksın beni mi döveceksin.ben bununla mı korkutuyorsun.elazığdayım ben.benim adresimi bilen bilir.

yiğido 07 08.03.2009 17:48

[QUOTE=yener_sahin;488737]tamam madem ben hatalıyım size göre.ve bülent hoca bunu sinirinden yaptı.ve bu konuda ona hak veriyorsunuz.o zaman ben burda bülent hocaya küfredeym ve bunu ona olan sinirimden dolayı yaptığımı söyleyim.Bu beni masum yaparmı.Hayır yapmaz.O halde sivasspor logosunu tekmeleyen bir hocayı (takım logosunu tekmelemek bana göre takıma küfürdür.) nasıl olarak tasvip ediyrsunuz.Bülent hocanın iyi işler yapması onu eleştirmemeyi gerektirir.Doğrusuyla yanlışıyla ona söylememeyimi gerektirir.[/QUOTE]

BANA BAK BİRAZ KENDİNE GELMİŞSİN SEN OYUNDA BÖYLE ŞEYLER OLUR ADAM SİNİRDEN ÇILDIRMIŞ ORADA NE OLSA TEKMELER BEN OLSAM DAHA FAZLA ŞEYLER YAPARDIM O SENDEN BENDEN DAHA SİVASLI SEN ŞİMDİ ÖZÜR DİLE BİTİRELİM BU İŞİ

KIZILCAN 08.03.2009 17:49

Ah Bülent Hoca ah,fener maçlarında kuzu gibiydin,birden eski günlerine geri döndün ama kuzuluk yaramamış belliki.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:29.