SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24246)

SivasSpor.Com 08.03.2009 16:34

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/ank-sspor.jpg[/IMG]

Sivasspor - Ankaraspor maçını değerlendirelim ....

[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B]

Maçın en kötüsü kimdi ?
[B]
Maçta göze çarpanlar ?[/B]

Ne gibi eksiklerimiz var ?

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B]

Taraftar nasıldı ?

F. Şahin 08.03.2009 16:37

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın yıldızı kimdi ? Sevgili hakemimiz

Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet Yıldız

Maçta göze çarpanlar ? Eskiden olduğu gibi takım seyir zevki vermiyor.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Pozisyon fakirliğimiz var.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Vasat bir maç oldu.

Taraftar nasıldı ? Hiç beklemediğim derecede iyiydi.

byCERAN58 08.03.2009 16:40

[B]Maçın yıldızı kimdi ? [/B] Sylla,Bilica,Sedat Bayrak

[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Bülent Uygun, Herve Tum

[B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Gün geçtikçe takım kötüye gidiyor.

[B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Takımda,takım ruhu denen birşey kalmamış.. Taktik olarak, tamamen berbatız.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Böyle,giderse şampiyomluk hayal

[B]Taraftar nasıldı ?[/B] Taraftarımız süperdi ..

sivasli215 08.03.2009 16:41

[B]Maçın yıldızı kimdi ? inanın ben takım içinde bugün hiç kimseyi beğenmedim!!!

Maçın en kötüsü kimdi ? tüm takım!

Maçta göze çarpanlar ? ankarasporun 4 haftadır piyasada olmayıp bize gelince bu denli itekli olması!,yazıklar olsun aykut kocamana,neden diğer haftalar bu kadar asılmıyordu maçlara???

Ne gibi eksiklerimiz var ? takım,mental olarak bunalmış,acilen hoca ve başkan takımı toparlayıp gerekli önlemleri almalı,yoksa 2 hafta sonra çok daha kötü bir yerde olabiliriz :(

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? tek tesellimiz halen lider olmamız!

Taraftar nasıldı ? gelen taraftarımıza tsk ederiz...[/B]

sivaslı gökhan 08.03.2009 16:43

[B]sivasspor 1-0dan sonra oyundan koptu.ankara gol atınca siavsspor atak geliştrmeye başladı ama ............[/B]

zaralı ulkucu 08.03.2009 16:43

Maçın yıldızı kimdi ? bılıca sedat

Maçın en kötüsü kimdi ? musa musa musa musa musa

Maçta göze çarpanlar ?sezer

Ne gibi eksiklerimiz var ?her sey eksık tam olan hıc bırsey yok

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?bu sene sampıyon olamayız nedenıyse bu futbol la bız sampıyon degıl 4 bıle olmayız

Taraftar nasıldı ? super
hakem cok s f z dı

bahadır erdem 08.03.2009 16:43

[FONT="Comic Sans MS"][B]Maçın yıldızı kimdi ?
BENCE YILDIZ MILDIZ YOK...
Maçın en kötüsü kimdi ?
MEHMET YILDIZ
Maçta göze çarpanlar ?
ORTA SAHA YOKTU.
Ne gibi eksiklerimiz var ?
TOP KAYBI ÇOK FAZLA YAPILDI.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
OYUNCULAR ŞAMPİYONLUĞA İNANMAMIŞLAR.RÜZGARI VE SAHAYI BAHANE ETMESİNLER ANKARASPOR KAZANMAK İSTEDİ VE ONA GÖRE OYNADI.
Taraftar nasıldı ?
GEREKLİ DESTEĞİ YAPTI.[/B][/FONT]

BySivasli 08.03.2009 16:44

değerlendirilecek pek fazla birşey yok.. bu oyunla şampiyonluk hayal,,, ne taktik anlayışı var, nede takım ruhu yine 4 sezon önceki gibi doldur boşalt devam ediyor, takımda oyunu yönlendirecek bir lidere ihtiyac var muhammed bunu yapamıyor... Bülent hocanın yapacağı tek şey moral ve motivasyonu üst seviyede tutmak, inşallah haftaya ankaragücünü yeneriz...

58_babacan_58 08.03.2009 16:44

[B]Maçın yıldızı kimdi = BILICA -SEDAT-

Maçın en kötüsü kimdi = HAKEMMM- MEHMET YILDIZ-

Maçta göze çarpanlar = HAKEMİN MAÇI KATLETMESİ

Ne gibi eksiklerimiz var =AYAĞA PAS YAPMA-PRES

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler TAKIMIN BİR AN ÖNCE TOPARLANMASI LAZIM

Taraftar nasıldı İDARE EDER DAHA İYİ OLMAMIZ LAZIM[/B]

avcı1983 08.03.2009 16:45

neyinideyerlendirelim maçın ilk yarı başka sivas ikinci yarı başkasivas ,şampiyonluga oynuyorsan acımıyacaksın oynuyacaksın.herkes üzereindeki formanın kıymetini bilsin

BySivasli 08.03.2009 16:47

Maçın yıldızı kimdi ? bilica

Maçın en kötüsü kimdi ? mehmet yıldız kamanan

Maçta göze çarpanlar ? takımın kötüye gitmesi

Ne gibi eksiklerimiz var ? lidere( takımı yönlendirecek lidere)

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? vasat

Taraftar nasıldı ? her zamanki gibi muhteşem

GurbetSokakLari 08.03.2009 16:48

[FONT="Comic Sans MS"]Macin son 15 dk baktim, tam actim beraberlik golü yedik ! Bi dogru dürüst isabetli pas, out, korner attiklarini görmedim sinir ediciydi! Iki haftada 5 puan gitdi böyle !:-(

hepsi bi garib..
...:rolleyes:[/FONT]

Yiğiter 08.03.2009 16:48

Şu Bülent Hocanın Mehemet sevdasını ah bir anlasak..
Nedir yahu bu adamın dokunulmazlığı mı var?
Takımda huzursuzluk var gibi!
Mehmet bir tane pas vermedi..
Kulakalrını çekin şunun!
Kimse benim babamın oğlu değil..

3 haftadır zırlayan Trabzon ve ESES taraftarı artık bu hakemle susmuşlardır umarım!!

akıncı_58 08.03.2009 16:49

Maçın yıldızı kimdi ?BALİLİ.MEHMET ENGELLEMESE BALİLİNİN 2 GOLÜ VARSI BU MAÇTA.

Maçın en kötüsü kimdi ?MEHMET YILDIZ.

Maçta göze çarpanlar ?HAKEM ÇOK DÖNEK HAREKETLERDE BULUNDU. ORTA SAHADA FAULÜMÜ VERMEDİ POZİSYONUN DEWAMI GOL OLDU ANKARAYA GOLÜ ATTIRDIKTAN SONRA BİZİM LEHİMİZE KARARLAR VERMEYE BAŞLADI.

Ne gibi eksiklerimiz var ? GOLÜ YEDİKTEN SONRAKİ OYUNUMUZU O GOLÜ YEMEDEN ÖNCE OYNAMAMIZ LAZIMM. FARK ATARDIK.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? KENDİ EVİMİZDE DAHA ÇOK OFANSİF OYNAMAMIZ GEREKİR. BÜLENT HOCA YERİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPTI VE FENER MAÇLARINDAKİ GİBİ KULÜBEDE OTURMADI.

Taraftar nasıldı ?SON DERECE İYİYDİ TARAFTAR.

BİRDE ŞUNU EKLİİM BU TAKIM GEÇEN SEZON 23. HAFTADA 48 PUANLA 4. SIRADAYDI. BU SEZON 23. HAFTADA 46 PUANLA 1. SIRADA. BUNU KİMSE UNUTMASIN YORUMLARI ONA GÖRE YAZSIN HERKES..
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASS.

sivaslimete 08.03.2009 16:51

Maçın yıldızı kimdi ?HAKEM

Maçın en kötüsü kimdi ?TUM,MEHMET

Maçta göze çarpanlar ? İSTEKSİZLİK

Ne gibi eksiklerimiz var ?TAKİM GOL ATTİKDAN SONRA HEP GERİ CEKİLİYOR NE BİCİM BİR TAKTİKDİR BU YA.BİZ GOL YEDİKDEN SONRAKİ O YİRTİCİ O İSTEKLİ SİVASİ İSTİYORUZ

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?SİVAS YEDİMİZ GOLE KADAR MÜTHİS KÖTÜYDÜ AMA SONRA İSE İSTEJKİ VE YİRTİCİYDİ

Taraftar nasıldı ?
Bİ KİPİRDAMA VAR YANİ

yigido_mami_58 08.03.2009 16:52

macın yıldızı ankara spor lu futbolcular evımızde bunu basardılr sıvasa neler oluyor anlayamıyorum

oguzhan_1616 08.03.2009 16:52

Maçın yıldızı kimdi ? Sylla,Bilica

Maçın en kötüsü kimdi ? Hakem,Mehmet Yıldız,HerveThum

Maçta göze çarpanlar ?...Hakem...

Ne gibi eksiklerimiz var ? Hakemle oynamıyoruz oynasak böyle olmayız...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Hakem iğrenç,Mehmet Yıldız Satılmalı

Taraftar nasıldı ? Eh işte

LosTie58 08.03.2009 16:52

[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B]Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum..

[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B]Hepsi ama Tum ve Mehmet Yıldız çok daha kötüydüler.

[B]Maçta göze çarpanlar ?[/B]1 tane net gol pozisyonumuz yok.

[B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B]Eskiye göre kolay gol yemeye başladık ve pozsiyon bulamamaya başladık.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B]Bu maç gibi oynadığımız sürece 1. olduğumuza hiç bakmayın her geçen gün bir basamak düşeriz.

[B]Taraftar nasıldı ?[/B]Bugünki en iyi şey taraftardı.

SenSetik 08.03.2009 16:55

[QUOTE=Yiğiter;488746]Şu Bülent Hocanın Mehemet sevdasını ah bir anlasak..
Kulakalrını çekin şunun!

3 haftadır zırlayan Trabzon ve ESES taraftarı artık bu hakemle susmuşlardır umarım!![/QUOTE]

ben mehmet yıldız satılmalı, bu saatten sonra verim alamayız dediğimde, bir vatan haini ilan edilmediğim kalmıştı...

son 6-7 maçtır ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı...

muratduru58 08.03.2009 16:57

SON HAFTALARDA LİDERE VE ŞAMPİYONLUĞA GITMEK ISTYEN BIR TAKIMA YAKIŞAN OYUNU O Y N A M I Y O R U Z. KAMANAN GELDIGINDEN BERI MEHMET YILDIZ KÖTÜ OYNUYOR. TOPARLANMA ZAMANI BOYLE DURAKLAMA LAR HER TAKIMDA OLAĞANDIR. MÜHİM OLAN TOPARLANMASINI BİLMEK YOKSA ŞAMPİYONLUK HAYAL OLUR.

gül5858 08.03.2009 17:00

[QUOTE=akıncı_58;488749]Maçın yıldızı kimdi ?BALİLİ.MEHMET ENGELLEMESE BALİLİNİN 2 GOLÜ VARSI BU MAÇTA.

Maçın en kötüsü kimdi ?MEHMET YILDIZ.

Maçta göze çarpanlar ?HAKEM ÇOK DÖNEK HAREKETLERDE BULUNDU. ORTA SAHADA FAULÜMÜ VERMEDİ POZİSYONUN DEWAMI GOL OLDU ANKARAYA GOLÜ ATTIRDIKTAN SONRA BİZİM LEHİMİZE KARARLAR VERMEYE BAŞLADI.

Ne gibi eksiklerimiz var ? GOLÜ YEDİKTEN SONRAKİ OYUNUMUZU O GOLÜ YEMEDEN ÖNCE OYNAMAMIZ LAZIMM. FARK ATARDIK.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? KENDİ EVİMİZDE DAHA ÇOK OFANSİF OYNAMAMIZ GEREKİR. BÜLENT HOCA YERİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPTI VE FENER MAÇLARINDAKİ GİBİ KULÜBEDE OTURMADI.

Taraftar nasıldı ?SON DERECE İYİYDİ TARAFTAR.

BİRDE ŞUNU EKLİİM BU TAKIM GEÇEN SEZON 23. HAFTADA 48 PUANLA 4. SIRADAYDI. BU SEZON 23. HAFTADA 46 PUANLA 1. SIRADA. BUNU KİMSE UNUTMASIN YORUMLARI ONA GÖRE YAZSIN HERKES..
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASS.[/QUOTE]

İŞTE HER ŞEYİ YAZMIŞ ARKADAŞ GOL YEDİKTEN SONRA ATAK YAPILDI AMA BOŞ MAÇ 90 DAKİKA AMA MEHMET YILDIZ'ZI KINIYORUM VE TAKIMDA NEDEN OLDUĞUNA ANLAM VEREMEDİM ACABA SATILMAK İSTİYORDU S.SPOR'DA SATMADI O YÜZDEN'Mİ OYNAMIYOR BEN CE EVET BU SEBEPTEN DOLAYI MEHMETİN OYNAMADIĞINI BİLİYORUM

sivasli215 08.03.2009 17:01

Kulakalrını çekin şunun!

3 haftadır zırlayan Trabzon ve ESES taraftarı artık bu hakemle susmuşlardır umarım!![/QUOTE]

[B]o ts taraftarları kendi dertlerini bizim puan kaybetmemizle unutmuşlar ve bize sataşıyorlar.bir tek onlar değil gs bjk fblisi hatta bursalısı kimi ararsanız var!!!

şu an netteki yorumlara bakın herkes bizi yerlere vuruyor,kimse yok arkamızda doğru düzgün.çark işliyor,4 büyütülmüşlerin taraftarları şuan tek yumruk olmuşlar bize karşı!!!

hani anadolu birliği falan var ya hepsi yalan arkadaslar,sonuçta nakaraspor bize yatsaydı demiyorum ama sanki şampiyonluğa gidiyorlarmışcasına bu denli istekli oynamalarını beklemiyordum!!!onları bu şekilde oynatan da bizim takımın topçuları değil miydi???
kötü günler bir an önce geride kalır inşallah,yoksa lig bitimi çok kötü bir yerde olabiliriz malesef...:[/B]mad:

kangallı58 08.03.2009 17:01

Gercekler bir bir ortaya cıkıyor Fener macında 2 kez öne geçip gol yememize ragmen yerinden kımıldamayan bülent hoca NE Asabiyettir ki Sivassporumuzun logosunu parcalıyor yazıklar olsun....

Yiğiter 08.03.2009 17:03

Ankaraspor bize oynadığı oyunun binde birini Trabzona oynamadı..Üstelik Özer bile vardı..Pislik herifler

cem 08.03.2009 17:05

Maçın yıldızı kimdi ?ben yıldız falan görmedim.. gören varsa yazsın..

Maçın en kötüsü kimdi ?mehmet yıldızdı..rezil top oynadı..kamanan degıl bence mehmet cıkmalıydı oyundan...

Maçta göze çarpanlar ?top oynamıyoruz..bu futbolla degıl sampiyonluk ilk dört hayal

Ne gibi eksiklerimiz var ?motıvasyon,konsantre..gibi bir cok eksıklımız var..mac bıtsede gıtsek havasında futbolcularımız...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?hocamızın yanlıs oyuncu degısıklıklerı 2 puanın heba olmasına yol actı..mehmetı cıkarmalıyıd ..kamananı degıl..

Taraftar nasıldı ?ben taraftar falan görmedım..gören duyan varsa yazsın...10 bın kısı 500 kısının cıkardıgı sesı cıkaramıyor..

FANATIK YIGIDO 08.03.2009 17:05

yok yok biz boyle sanpiyon olamayiz macin ucuncu dakikasinda gol atiyoruz sonra 90 dakika skoru geriye yaslanmayla korumayacalisiyok sahadaki oyunu goremiyo bulent bey bu oyunla bu maci almamiz bir mucize olurdu

yigido_mami_58 08.03.2009 17:06

ben sampıyonluk ruyasından uyanalım derım sonu husranla bıtecek arkadaslar okadar ıddalıydımkı bu 3 maca bakınca benım sampıyonluk adına ıcımde bır kırıntı kalmadı

GuVeN 08.03.2009 17:09

Kulakalrını çekin şunun!

[B][COLOR="black"]ONLARIN FENER MACLARINDAN SONRA SUSMUS OLMASI LAZIM ZATEN..
MACA GELINCE HAKEDECEK OYUN OYNAMADIK.BU FUTBOLA 1PUAN BILE IYI.KALECISINDEN FORVETLERINE KADAR HEPSI DOKULUYO.. YAZIK OLUYO SAMPIYONLUK HAYALLERIMIZE,BI TRABZONLA YARISIRKEN SIMDI DIGERLERIDE GIRDI POTAYA..GİDİŞAT KÖTÜ..ÇOK KÖTÜ..[/COLOR][/B]

ferhat_58_oğuz 08.03.2009 17:11

ARKADAŞLAR KİMSE KIZMASIN SİVASSPORUMUZ FUTBOL FELAN OYNAMIYO İTEKAKA MAÇ KAZANILMAZ TAKIM KOMPLE BERBATIN BERBATI SADECE DEFANS BİRAZ İYİ TABİ BÜYÜK MAÇLARDA DEFANS FELANDA KALMIYO ANLAYAMADIĞIM ŞEY NİYE BU KADAR KORKAK ,BEZGİN,YILGIN ,İSTEKSİZ,ETKİSİZ,BECERİKSİZ,BASİRETSİZ OYNUYORUZ NE OLDUDA TAKIM BÖYLE ÇÖKTÜ ANLAMIŞ DEĞİLİM GÜZEL OYNAYIPTA YENİLSEK GÜZEL OYNAYIPTA BERABERE KALSAK BU KADAR ÜZÜLMEM EN AZINDAN TAKIM FUTBOL OYNUYO DERİZ AMA ORTADA FUTBOL NAMINA HİÇ BİR ŞEY YOK ATAK YOK POZİSYON YOK POZİSYON İSTEGİDE YOK ORTA SAHA YOK TAKIM HALİNDE KİMSE YOK LÜTFEN ARTIK LÜTFEN DÜZELİN VE KENDİNİZE GELİN BİZ ARTIK FUTBOL İZLEMEK İSTİYORUZ SİVASSPORUMUZ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYİK DİYORUM VE GEREĞİNİ YAPIN ASLANLAR GİBİ SAHAYA ÇIKIP FUTBOL OYNAYARAK BİTİRİN İNANIN YENİLSENİZDE ÜZÜLMEYECEĞİM ÇÜNKÜ BEN ARTIK FUTBOL İZLEMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMM

okkan 08.03.2009 17:15

Sivasspor maalesef bir düşüş içinde futbocu ve hocasıyla birlikte..Sayın başkanımız ve yönetimin acileb bir toplantı yaparak sakin kafayla düşünmesi lazım..Özellikle son maçlarda Mehmet YILDIZ ın maç içersinde arkadaşlarını çok bağırması ve pas vermemesi gözlerden kaçmıyor..Hocamızın özellikle bu konuya el atması ve Kamananın ne olduğunu çözemedik bir türlü..Sanırım kendisi hiç Türkçe bilmiyor.Bu futbolcuylada ilgili oynayacağı mevki konusunda hocamızın biraz daha titiz davranarak mevkisini saptaması gerekir.Bir Sivassporlu olarak tek isteğim şampiyonluğa kupaya bu kadar yaklaşılmışken futbolcu ve hocamızın biraz daha gayret göstermesi. Taraftar olarak sonuna kadar takımımızın arkasındayız...Başka Sivas Başka SİVASSPOR yok...Saygılarımla

KIZILCAN 08.03.2009 17:15

[QUOTE=akıncı_58;

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASS.[/QUOTE]

Bu bizim iyi olduğumuzu değil,rakiplerin kötü olduğunu gösterir bence.Biz yine aynıyız hatta 2 puan gerideyiz.

ilker_8787 08.03.2009 17:16

Takım tel tel dökülüyor 4-5 haftadır.Bu oyunla şampiyonluk hayal.

turco58 08.03.2009 17:16

bu takımdan bi nane olmaz.dua edelimde fener kayseriyi yensinde 5.olalım bari.kimse hakeme suç bulmasın bööle bi takım olurmu yaaa.oynatmasın haca hiçbirini gençlere şans versin.

sivasli215 08.03.2009 17:16

[B]geçen hafta fb maçı öncesi bülent hoca yenilirsek dünyanın sonu değil demişti hatırlarmısınız?
maç boyunca da klübede oturup,benim tribünde yaptığım gibi maçı seyretmişti!!!
yani yenilmeyi kafasına koymuş hoca,nitekimde 4 tane yedik ve yenildik!
peki ya tersi olsaydı???
fb i yenseydik fark 11 puan
yani fb ligden kopmuş olacaktı,o moralle bugün ankarasporuda yenseydik ts ile puan farkı 6 olacaktı ve tsi de devre dışı bırakacaktık.2 hafta sonra gelen bjk maçından sonra da ligi koparabilirdik....falan filan

hepsi hayal ürünü olsa da bunu gerçekleşebilir ve şu an tüm takım taraftarlarını karşımıza almayabilirdik!!!

oldu bir kere ama bari bu saatten sonra önlem alınsın
çok ciddiyim,önümüzdeki 2 haftada ankaragücü ve bjk maçları ya tamam ya devam maçları olacak
bunun bilincinde olunsun,takım eger hala böyle top oynarsa lig sonunda hiç aklımızda olmayan bir yerde ligi bitirebiliriz...[/B]

turco58 08.03.2009 17:17

takım düzelecek diye bekliyoz daha da kötüye gidiyo.ruh kalmamış takımda

memet24 08.03.2009 17:18

Maçın yıldızı kimdi ? bilıca,sedat

Maçın en kötüsü kimdi ?muhammet,musa,mehmet yıldız

Maçta göze çarpanlar ?orta saha ne zaman top yapacak merakla bekliyom

Ne gibi eksiklerimiz var ?biran önce toparlanmak yoksa işler kötü......

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

memet24 08.03.2009 17:21

maça bülent uygun ilginç bir kadro sürdü .bana göre 5 defans 5 forvet oynadık orta sahada kimse yok son 3-4 maçtır gözlemnedim kadarıyla ilk 10 dakika da gol bulmak bize i gelmiyor oyun düzenimiz bozuluyorrrr........

Besyo_cu 08.03.2009 17:22

[B]
Maçın yıldızı kimdi ? Sylla ve devamlı eleştirdiğim SEDAT

Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet YILDIZ , MUSA AYDIN ve Bülent UYGUN

Maçta göze çarpanlar ? Bize böyle oynamak yakışmıyor

Ne gibi eksiklerimiz var ? Kazanma hırsı

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Ankaragücünü mutlaka ve mutlaka yenmemız lazım

Taraftar nasıldı ? Cok güzeldi.[/B]

yigido_sampiyon 08.03.2009 17:23

Maçın yıldızı kimdi ? maçın yıldızı yoktu...

Maçın en kötüsü kimdi ? tüm takım ve teknik kadro...

Maçta göze çarpanlar ? kamananın çıkıp sezerin çıkmasını anlayamadım...

Ne gibi eksiklerimiz var ? takım ruhu giderek kayboluyor...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? en yakın zamanda takımın toparlanması lazım...yoksa ilk 4 bile hayal

Taraftar nasıldı ? taraftara diyecek bişey yok...

ÇAĞLAR GİYİM 08.03.2009 17:25

Maçın yıldızı kimdi ?HAKEMMMMMMMMMMMM

Maçın en kötüsü kimdi ?BULENT UYGUN

Maçta göze çarpanlar ?HAKEMİN TERS KARARLARI

Ne gibi eksiklerimiz var ?TAKIM OYUNU OYNAYAMIYORUZ

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?BERBATTTTTTTT

Taraftar nasıldı ?HER ZAMANKİ GİBİ İYİYDİ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:51.