![]() |
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygunn1.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ankaraspor karşısında istemedikleri bir sonuç aldıklarını söylerken, hakem Deniz Çoban'a ateş püskürdü... Bülent Uygun, 1-1 biten maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını, Fenerbahçe'ye karşı ligde ve kupada aldıkları başarısız sonuçların ardından oluşan moral bozukluğunu düzeltmek, taraftara galibiyet armağan etmek ve zirvedeki puan farkını daha da artırmak için mücadele ettiklerini kaydetti. Bu düşünceler içerisinde sahaya çıktıklarını ve futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalıştıklarını ifade eden Uygun, hakem Deniz Çoban'ın lehlerine olan faulleri vermediğini, bütün avantajları rakipten yana kullandığını ileri sürdü. Çoban'ın, Mehmet Yıldız'a yapılan faulleri çalmadığını, taç kararlarında yanlışlık yaptığını, attıkları golün ardından ilk 45 dakikada oyuncularını (Çabuk oyna, yoksa atarım seni) diyerek tehdit ettiğini iddia eden Uygun, seyircinin sağ duyusu sonucu maç sonrası herhangi bir olay olmamasının mutluluk verici olduğunu belirtti. Aykut Kocaman'ın iyi bir ekip oluşturduğunu, Ankaraspor'un güçlü bir ekip olduğunu kaydeden Uygun, bugün istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, kinayeli bir şekilde ''Sayın Deniz Çoban'ı da yaptıklarından dolayı tebrik ediyorum'' dedi. Maç sonrası hakemin yanına gittiğinin hatırlatılması üzerine Uygun, hakemin futbolcularına ''diklenmesine'' sinirlendiğini belirterek, ''Yani diklendiğin şekilde bir de bana diklen bakayım. Hani stilindi, hadi diklen de bir göreyim bakayım. Göreyim nasıl bir stilmiş. Sen kimsin ki futbolcuma bağırıyorsun'' diye konuştu. Penaltılarının verilmediğini de ileri süren Uygun, Deniz Çoban'ın maça damgasını vurduğunu savundu. |
Cevap: 3 PUAN ALMAMIZI ENGELLEDİLER
deniz ÇOBAN A BÜYÜK SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK ÇOK teşekkürler
|
[B]hocam sen hakemi eleştirmek yerine oyunu oynayabilecek takımı sahaya çıkar baktın takım kötü oynamaya başlıyor 1-2 degişiklikle takımı motive etmeye çalış ülkemizde tipik teknik direktör tipi vardır bazı şeyler kötü gitmeye başladıgı zaman hakemi suçlamak en kolayı artık şu hakeme suç bulma huyumuzdan vazgeçelim tipik bir söylem vardır siz attınız da hakem mi saymadı[/B]
|
Bülent hocam size ve futbolculrımıza güvenimiz tam.
(Fener maçları hariç :)) |
[B]Geçen senelerde vestel manisaspor maçından beri hakemler hakkında yorum yapılmaz,bu hakemlerde insan ama beyinlerinin % 10 u bile çalışmıyor.
Türk hakemleri üst düzey bir avrupa maçında görev alamayarakta bunun böyle olduğunu ispatlıyorlar. Bugün 4 eylül stadyumunda hakemlerin ne kadar aciz olduğunu,belki evde bile karısına sözünü geçiremeyen bu hakemlerin hemde 8 mart dünya kadınlar günündeki tutum ve davranışları maalesef kendi dünyalarındaki batmış durumlarının sahaya çıktıklarında güya erkeğim diye gezdiklerinin ispatını gördük,nerde mi? maç bitimi saha içinde efelik yapan hakemlerin Bülent UYGUN karşısında konuşurken suspus olduklarında. Biraz önce Kayseri fener maçındada aynı örnekler var burda tek tek anlatmaya gerek yok. Sivasspor olarak bu hakemlerin komik-ucuz ruh halleri sonucu puan kaybına ağlamayada niyetimiz yok.Türk futbolunda hedefe varmak için her yolun mubah olduğunu biliyoruz. Bundan sonrada sahada kazanmak için hedefe varmak için nizami tanınmış hak ortamında ne yapmak gerekiyorsa yapılması taraftarıyım. Kaybeden sadece Türk futbolu ve Türk hakemleri olacak maalesef. [/B] |
[B]hakemleriii........sinirden ne yazdıgımıda bılmıom....[/B]
|
Hocam tamam hakem suçlu olabilir, sivas maçını katletmiş olabilir ama şunu da gözardı etmemek gerek.. Sivassporda müthiş bir düşüş var ve tek gole yatıp maç almayı planlıyoruz.. bu maçın ders olması dileği ile..
|
birak hoca bu hakem muhabetlerini sen işine bak ,taktik geliştir başka şeyler yap,teknik olduğunu göster sen boş şeyler ile uğraşıyorsun...
|
[COLOR="Red"]BÜYÜK SİVASSPOR'UN BÜYÜK HOCASI BÜLENT UYGUN NE DEDİĞİNİ BİLEN DÜRÜST KİŞİLİĞE SAHİP BİRİSİ ONUN SÖZLERİNE KATILIYORUM. BENİ ÜZEN MAĞLESEF TAKIM BİRAZ PUAN KAYBETMEYE BAŞLAYINCA HEMEN SALDIRACAK YER ARAYAN SÖZDE SİVASSPORLULARIN ORTAYA ÇIKMASINA. ARKADAŞ BU TAKIMI BURAYA GETİREN 1. MECNUN BAŞKAN, 2. BÜLENT HOCA, 3. FUTBOLCULAR, SİZLERE SORUYORUM BU TAKIMA NE KATKINIZ OLDU? SKOR 1-1 OLMUŞ HER KAFADAN BİR SES , BİR UĞULTU TAKIMI ATEŞLEYECEK NE BİR TEZAHÜRAT VE NE SES VAR. AMA OTURDUKLARI YERDE HEPSİ TEKNİK DREKTÖR, HEPSİ SPOR YAZARI. AYIP AYIP GEMİYİ ERKEN TERKETMEYE BAŞLADINIZ. BUDA GÖSTERİYOR Kİ SİZİN SİVASSPORA VE ONUN ŞAMPİYONLUĞUNA İNANCINIZ YOK. İNANÇ DEDİMDE NEYSE ÖNCELİKLE TÜM SİVASSPOR CAMİASININ MÜBAREK MEVLİT KANDİLLERİNİ KUTLAR, YÜCE MEVLADAN FUTBOLCULARIMIZIN SIHAT SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ŞAMPİYON OLMASINI DİLERİM. [/COLOR]
|
takimda form dusuklugu var kabul etmek gerekir.gercek sivasspor bu ankaraya en az 3 atar gonderirdi,bulent hoca gerek yok bole basit haraketlere,
|
BEN BIR SIVASLI OLARAK BASARISIZLIGIMIZI HAKEME YUKLENEREK UNUTTURMAYA CALISMAYALIM LUTFEN MILLET AYA GIDERKEN SEN GIDIP ANKARAGUCUNUN MURAT ERDOGAN INI ALIP TAKIMIN RUHUNU BOZARSAN ARTI HALA MOHAMMET I HALA OYNATIP TAKIMI EKSIK GIBI OYNATIP YAPTIGIN YANLISLARA BAK BALILININ TURSUNUMU KURACAKSIN KULUBEDE BIRDE KULUBEYE TEKME ATIYORSUN KAFANA VUR VE SARZ ETSIN VE TAKIMI TOPARLA LUTFEN YOKSA YAZIK OLACAK ONCA EMEGE YAZIK OLACAK SIVASIMIZIN FAKIR INSANLARININ SIZI DESTEKLEMEK ICIN EKMEGINDEN KISIP GELEN INSANLARA KENDINE GEL HOCAM KENDINE
|
Hakem ne yaptı bize kırmızı kart mı gösterdi, üç tane penaltı mı verdi. Faullerde biraz yanlış karar verdi. Bu maçta kaybedilen 2 puanın suçlusu sadece hakem mi ?? elinizi vicanınıza koyun ve düşünün bu takım size hiç üç puanı hakedecek bir takım gibi mi gözüktü yoksa 1 puan aldığına mı dua etsin ??
|
[QUOTE=keskin5858;489003][COLOR="Red"]BÜYÜK SİVASSPOR'UN BÜYÜK HOCASI BÜLENT UYGUN NE DEDİĞİNİ BİLEN DÜRÜST KİŞİLİĞE SAHİP BİRİSİ ONUN SÖZLERİNE KATILIYORUM. BENİ ÜZEN MAĞLESEF TAKIM BİRAZ PUAN KAYBETMEYE BAŞLAYINCA HEMEN SALDIRACAK YER ARAYAN SÖZDE SİVASSPORLULARIN ORTAYA ÇIKMASINA. ARKADAŞ BU TAKIMI BURAYA GETİREN 1. MECNUN BAŞKAN, 2. BÜLENT HOCA, 3. FUTBOLCULAR, SİZLERE SORUYORUM BU TAKIMA NE KATKINIZ OLDU? SKOR 1-1 OLMUŞ HER KAFADAN BİR SES , BİR UĞULTU TAKIMI ATEŞLEYECEK NE BİR TEZAHÜRAT VE NE SES VAR. AMA OTURDUKLARI YERDE HEPSİ TEKNİK DREKTÖR, HEPSİ SPOR YAZARI. AYIP AYIP GEMİYİ ERKEN TERKETMEYE BAŞLADINIZ. BUDA GÖSTERİYOR Kİ SİZİN SİVASSPORA VE ONUN ŞAMPİYONLUĞUNA İNANCINIZ YOK. İNANÇ DEDİMDE NEYSE ÖNCELİKLE TÜM SİVASSPOR CAMİASININ MÜBAREK MEVLİT KANDİLLERİNİ KUTLAR, YÜCE MEVLADAN FUTBOLCULARIMIZIN SIHAT SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ŞAMPİYON OLMASINI DİLERİM. [/COLOR][/QUOTE]
HEMSERIM TAKIM GALATASARAY MACLARINDAN SONRA HAVLU ATMIS BIR HALI VAR HIC BIR UMIT VERMIYOR OYNAYIPTA KAYBETSEK KABUL AMA YEDI HAFTADIR KAYBEDEN ARTI EN ONEMLI SANTRAFOR UN DAN YOKSUN BIR ANKARAYI YENEMEMEK BIR LIDER E YAKISMIYOR USTELIK UCUNCU DAKIKADAKI BIR GOLE YATMAYA CALISAN BIR ZIHNIYET OLABILIRMI SAHSIM ADINA BENI COK RAHATSIZ EDIYOR |
ARKADAŞLAR HAKİME ETKİ ALTINA ALACAK OLAN STADDAKİ SEYİRCİNİN TAVRIDIR. RUH GİBİ OTURUP MAÇ İZLERSENİZ HAKEMDE İSTEDİĞİBİMİ MAÇI YÖNETİR. TEPKİNİZİ SPORTMENCE KOYMAZSANIZ, TARAFTAR BİLİNCİNE ULAŞMAZSANIZ BURDA HAKEMLER ALEYHİMİZE RAHATCA DÜDÜK ÇALAR. BU SENE SİVASPOR ŞAMPİYON OLAMAZSA SİVASDAKİ SEYİRCİNİN TARAFTAR BİLİNCİNE VARMADIĞINDAN VE TAKIMA MADDİ DESTEK(BİLETLİ GİREREK)) HARİCİNDE HİÇBİR KATKISI OLMADIĞINDANDIR. TARAFTARIN EN ÖNEMLİ FONKSİYONU TAKIMINI ATEŞLEYECEK CANLANDIRICAK MANEVİ DESTEK VERECEK OLMASIDIR. MAĞLESEF BİZDE TAM TERSİ OLUYOR, GEÇEN HAFTALARDAKİ gs_SİVASSPOR maçında 2-0 yaptıktan sonra seyirci uyandı tezahürata başladı bu saatten sonra hiç bir faydası ve etkisi olmaz futbolcu üzerinde zaten futbolcu ikinci golu bularak kendi kendine motive olmuş.
|
[QUOTE=xremix;489002]birak hoca bu hakem muhabetlerini sen işine bak ,taktik geliştir başka şeyler yap,teknik olduğunu göster sen boş şeyler ile uğraşıyorsun...[/QUOTE]
KESINLIKLE KATILIYORUM TAKIMIMIZIN BU DUSUSUNUN SEBEBIDE KESINLIKLE VERECEK TAKTIK VE TEKNIGIN BITMESI VE YENI BIR MOTIVE SEKLININ OLMAMASI BANALLASTIRDI BENCEDE YENI TEKNIK VE TAKDIKLER GEREKLI BULENT HOCANIN HAKEMI FALAN BURAKIP ISINE BAKMASI LAZIM YOKSA COK GEC OLACAK |
[B]Sahada rezil bir hakem vardı. Bülen hocamızın dediği gibi 4. hakem ılımlı olmasaydı cok farklı şeyler olabilirdi. Şimdi nerede o hakemler ile gidiyorsunuz diyenler merak ediyorum.
Ankaranın attıgı golden önce Mehmet YILDIZ'a yapılan hareket ne fauldu ve hakemın gözü önunde vermedi. Bir cok oyuncumuza haksız kart gösterek takımın pres gücünü azalttı ve oyun tarzlarının değişmesine neden oldu.[/B] |
[QUOTE=SEVDAMSIN58;489015]HEMSERIM TAKIM GALATASARAY MACLARINDAN SONRA HAVLU ATMIS BIR HALI VAR HIC BIR UMIT VERMIYOR OYNAYIPTA KAYBETSEK KABUL AMA YEDI HAFTADIR KAYBEDEN ARTI EN ONEMLI SANTRAFOR UN DAN YOKSUN BIR ANKARAYI YENEMEMEK BIR LIDER E YAKISMIYOR USTELIK UCUNCU DAKIKADAKI BIR GOLE YATMAYA CALISAN BIR ZIHNIYET OLABILIRMI
SAHSIM ADINA BENI COK RAHATSIZ EDIYOR[/QUOTE] [COLOR=[B]GÜZEL SÖYLÜYORSUNDA KARDEŞİM, BÜTÜN TAKIMLARDA BU SIKINTI VAR BU SAATTEN SONRA İYİ FUTBOL OYNAMASINI BEKLEMEK DOĞRU DEĞİL PSİKOLOJİKMEN TAKIM O SKORU KORUMA İÇ GÜDÜSÜNE GİRİYOR BURDA BÜLENT HOCANIN YAPACAĞI BİRŞEY YOK, ANCAK TARAFTAR BU TAKIMI DİRİLTİR, MOTİVE EDER. BU SONUÇLARI NORMAL GÖRMEMİZ GEREK İLKKEZ BU KADAR ŞAMPİYONLUĞA YAKLAŞMIŞ TERCÜBESİZ FUTBOLCULAR VAR ŞAMPİYONLUĞU YAŞAMAMIŞ ANLAMINDA, BURDA BİZ SİVASSPORLULARIN YAPACAĞI TEK ŞEY VAR BÜLENT HOCAYI ELEŞTİRMEK YERİNE YANINDA YER ALIP TAM DESDEK VERMEMİZ.ADAMLAR HALA OTURMUŞ TEKİRDEK CİTLYORLAR, AYIP YA AYIP. ŞU MÜBAREK GECEDE O ÇEKİRDEKLER BOĞAZINIZDA DİYECEĞİM AMA BANA YAKIŞMAZ. |
Böyle acemi hakemleri bu kadar önemli maca neden ve nasıl verirler aklım almıyor.
|
bırakın bu işleri lütfen,en azından duruşunuz olsun...her yenilgiden sonra Fatih Terim özentisi bu kabadayı bir bahane bulup gündem değiştiriyor siz de inanıyorsunuz...5-7 yeriz 6 yemeyiz ne oldu?Eskişehirin penaltısı verilmeyince biz çığırtkanlık yapmayız diyordu şimdi hangi haksızlıktan dem vuruyor?Takım futbol oynuyor mu?Bırak bu işleri sayın Bülen Uygun komik oluyorsun...
|
ne demek yani yatacaklarmiydi tabiki engellemek icin rakip takimda elinden geleni yapti ama sivasspor kazanmak icin bence birsey yapmadi atilan gol de tesaduf tu Allah tan ki gol olmus
bence buyuk baskanin acilen bulent uygunla konusmasi lazim kendisine gelmesini hatirlatmasi lazim ayrica futbol federasyonu da kesinlikle ceza verecektir sayin uyguna, ne demek ya mactan sonra gidip macin hakemine el kol hareketi adam buyuk mus ki birakip gitti ordan bence bulent uygun haddini asmaya kendini imparator zannetmeye basladi tamam emegine saygimiz var ama daha yol uzun hakeme mac sonu yuklenmesi ve yorumunda bastirarak adami COBAN etmesini kiniyorum kesinlikle buyuk baskan bulent uygunla konusmasi lazim hakemin yonetimi fena degildi birazda sucu kendinde arasin |
BİKERE BURDA BÜLENT HOCAYİ ELESTİRMEK KİMSENİN AMA KİMSENİN HADDİ DEİL SANKİ SİZ COK İYİ TARAFTARSİNİZ STADİ İNLETİOSUNUZ STAD HEP DOLUYORDA BU TAKİMİ BURALARA GETİREN BÜLENT HOCAYİ ELESTİRİOSUNUZ.GERCEKDEN İYİ TARAFTAR OLSANİZ TAMMAM DİCEM ADAMLAR HAKLİ CEFA CEKİYORLAR HER HAFTA MACLARA GİDİYORLAR.HADİ BİRAKDİM STADA GİTMEYİ BAGİRMAYİ CAGİRMAYİ TARAFTARLİN BASİNDA GELEN İLK SEY TAKİMİNİN HER ZAMAN ARKASİNDA DURMAKDİR VE BUNU COGUNUZDAN GÖREMİYORUM ARKASİNDA OLANLAR VAR TABİİ.
BURDA SİVASİMİZİ BURALARA GETİREN 2 YİLDİR SAMPİYONLUGA OYNATAN BÜLENT HOCAYİ ELESTİRENLERİN SİVASSPOR SEVGİSİNDE SÜĞHE DUYUYORUM ONLARİN SADECE LİDERLİK VE GALİBİYET VE İYİ GÜN SEVDALİSİ OLDUNU DÜSÜNÜYORUM |
kim engelledi hoca fener maçından sonra çıkıp hakkını aramazsan biz hakemler hakkında konuşmayız dersen olacağı budur fb maçında bunun 1000 katı hakkımız yendi orda nerdeydfin orda klubeyi kırmadın hakeme koşmadın hakem hakkında konuşmadın kusura bakma ama bu şekilde davranırsan bunlar müstehak bize senin bu fb sempatizanlığın yüzünden kan kaybetmeye devam ediyor sivas. yazık günah be.
|
[QUOTE=bassguitar;489007]takimda form dusuklugu var kabul etmek gerekir.gercek sivasspor bu ankaraya en az 3 atar gonderirdi,bulent hoca gerek yok bole basit haraketlere,[/QUOTE]
ya siz ne diosunuz ki ya gelip maçı gözlerinle izledin mide konuşuyorsun burda o hakem olacak satılmış **** olmasaydı biz zaten bugünde 3 atrdık merak etme yok neymiş basit işmiş ne basit işi hakkını aramassan her maç böyle hakkını yerler işte sonrada hocaya suç atın takım yenerken hoca iyi takım yenilince hoca kötü sizin taraftarlığınız bu kadar işte.. |
bülent hocada işi buldu oynayın hakemlereee nasıl olsa tiyatro yavaş yavaş saltanatlık bitiyor...
|
ne işi bulması bu hoca değilmiydi geçen hafta fb maçında yenilince bütün suç benim deyip maçı katleden hakemler hakkında tek kelime etmeyen sonra çıkıp hep bir ağızdan demeç vermedilermi hakemlerde insan hata yapar hakem hakkında konuşmaz sivasspor diye çok komik buluyorum bu olanları yakışmıyor bize bir hafta önce öyle diyenler bugun klubeyi tekmeliyor hakeme saldırıyor. sonra 3 puanımız engellendi diyor allah allah fb maçında aklın nerdeydi hoca demezlermi adama.
|
ankaraspor bu başarısını inşallah diğer şampiyonluk için yarışan takımlara karşıda gösterir.
Ankaraspor trabzonspora yenildi sivastan puan aldı bjk ?ye yenilecek) fb? ye yenilecek) gs? ye ( yenilecek ) parentez içinde belirttiğim benim tahminimdir. göreceğiz bakalım. sivasspora başarılar dilerim. |
Cevap: Hakeme Büyük Tepki
Tamam eyvallah tepkinde olur. Ama maçına göre sus ses etme maçına göre çık dövecek gibi diklen kır etrafı böylede olmaz aga. Bu ankara maçı neye benzedi biliyonuzmu. (FUTBOLCULARDAN İÇİN BÜLENT UYGUNA) bi önceki hafta sen bırakmadın oynuyalım. Bu haftada biz oynamadık böyle olmaz abi. Mehmet Yıldız gs transferi muhabetlerinden sonra bitmiştir. Hiçbir katkısı olmadıgı gibi maçları katletmeye bencilleştirmeye başladı. İLK YARI MAÇLARI AZİMLE OYNAYIP KURTARAN ADAM ŞİMDİ BATIRIYOR. KAMANAN-BALİLİ İKİLİSİ GÜZEL İŞ YAPIYOR. MEHMETİ İKİNCİ YARI OYNATMALI HIRS YAPMASI LAZIM BİRAZ. BUNDAN SONRA MAÇLARIDA ALLAH YARDIM EDE BAKALIM NE OLACAK
|
[B]Mehmet Yıldız konusunda bnde aynı fikirdeyim..Transfer haberlerinden sonra takıma katkı yapamaz oldu..Ankaraspor macındada,gol öncesinde Mehmet'e yapılan faul verilmedi.Ama bu bir bahanemi;kesinlikle hayır..ziraa maçı çevirecek hiç bir pozisyonumuz yok!Bi an önce toparlanmamız lazım..Yoksa ilk 5 te bile zor yer buluruz kendimize..[/B]
|
[B]sanki biz 2-3 gol attık 8-10 tane pozisyona girdik hakemde sürekli Ankara lehine penaltı verirdide sonuc böyle oldu..[/B]
|
Sahada yine tipik bir mehmet yildiz ne yaptigini bilmeyen bir tum takim oyunundann uzak bir sivas sonuc belli bu sinyaller nezamandir belli ediyordu
|
HAKEMİN BAZI HATALARI OLDU DOGRU.AMA BÜLENT UYGUNUN TEPKİSİ DOGRU DEGİLDİ.PROBLEM BİZİM FUTBOLCULARDA MEHMET YILDIZ SAHADA YOKTU DESEK YALAN OLMAZ.SEYİRCİNİN HAKEME KÜFÜR ETMESİ DOGRU DEGİL SEYİRCİ OLARAK GAZA GELMİYELİM.BİZE YAKIŞAN ŞEKİLDE DAVRANALIM.BİZE BU YAKIŞIR.....
|
ŞİMDİ ÇOK ŞEY SÖYLENECEK ZAMAN DEĞİL.ÇOK ŞEY YAPILACAK ZAMAN.
en başta bilelim ki bu bir futbol.Yenmekte yenilmekte olacak.Takımdaki form düşüklüğü nedenleri şimdi başlamadı.Galatasaray maçında da vardı.En başta hem kupa hem lig takım kapasitesi üzerine ağırlık getiriyor.Bunun etkisini unutamayız.Ama yeniden tartışarak değil nerede yanlış yaptık,nasıl aşabilirizi düşünürsek belki takımımıza daha çok hizmet ederiz.Bazen yenilgiler ders alınmasında iyi de oluyor.Örneğin fener ve galatasaray yenilgileri aldılar.O zaman anladılar ki bir şeyler yapmak gerekiyor.Yaptılar.kendilerini düzelttiler. Bu olayı lehimize çevirecek çalışmalara başlamalıyız. birincisi takımdan önce bülent uygun kendisine çeki düzen verecek.basınla oynaşmayı da dalaşmayıda bırakacak.Toplantılar,paneller bilmem nelerse o tür şeyleri bırakıp takımına yönelecek.Bizde bir söz var.Kendi başını bağlayamayan gelin başı bağlamaya gidiyor diye.Evet önce önündeki iş olan şu sivassporun şampiyon edilmesi iddiasını gerçekleştirmelidir.Ondan sonra ne yapacaksa yapsın. Bir diğer husus mehmet Yıldız kaptanlık görevini bırakmalıdır.Bu bir cezalandırma anlamında değil.Üzerindeki baskının hafiflemesi açısından gereklidir.Muhammed mi olur,Murat Erdoğan mı olur bilemem yeniden abilik edecek bir kişiye verilmelidir.Mehmet Yıldız uzun süredir bir form düşüklüğü içeriisnde.Takımı da oyuna hazırlayamıyor.Sinirleri bozuk.o nednele rahatlatılması gerekiyor.Bu da bu değişikliği problem olarak görmemeli. Birde taraftar yok diye sızlanıyorduk.taraftar var.Ama kontolsüz.Yanlış istenmeyen şeyler yapılabilir.Taraftarın hamkemle oyuncuarla oynaması tehlikeli sonuçlar açabilir.Ankaraspor maçında bunu çok iyi gördük.Sivasspor taraftarıda artık giderek sinirlendiriliyor.Akıllı olmalıyız.Bu krizi yönetecek bir satadyum sorumlusu olmalıdır artık. Sivassporun önündeki tüm maçlar artık dikkatli sinirlenmeden götürmesi gerekir.Peşpeşe sarı ve kırmızılarla son maçlara takım kurmakta zorlanabilriz.Asıl tehlike de odur. |
Bülent hocam sözlerinde haklısın.Ama sahada hakemin dediği oluyor.BU YÜZDEN DAHADA İYİ OYNAYIP şampiyonluğu almalıyız.
|
hakem maci guzel yonetti sen bahane ariyorsun
|
Neden hakeme tepki ?
İyi maç yönettiği için ve ankaranın penaltısını vermediği içinmi ? Bırak hoca bu işleri,kabadayılığını örtmeye çalışıyorsun sadece, Bugün Sivasıma ne kadar zarar verdiğini biliyormusun ? |
sen sonuna kadar haklsın hoca helal olsun postanı koy ortaya susarsan yıne yaparlar
|
ne zaman mehmet kendisini yıldız yapan mücadele gücüne dönerse...
ne zaman takım yetenekleriyle değil savaşarak buralara geldiğini hatırlarsa... ne zaman takım halinde koşarak, yılmadan oynarsak... o zaman emin olun hakemlerde şampiyonluğumuzu engelleyemez federasyonda... ayrıca hakem bugün sonuca etki yapacak bir müdahale yapmadı... |
Sivasspor tüm sempatisini kaybetmek üzere maalesef.Bu kabadayılık hiç yakışmıyor Sivas felsefesine...
|
ya arkadaş ben mehmetin takıma faydasından geçtim artık adam oynayana da engel oluyor istiyorki her top bana gelsin her topa ben vuruyum bilmem kaç metreden şut çekiyor.eskişehir maçında tutdu baraj kullandı.arkadaslarını azarlıyor.gidisat hiç ii değil ilk yarıdaki mehmetin yarıs olsa bize katkı sağlar ama nerde
|
bülent hoca akli selim olup takima yön verecekken elinde benzinle atese hucum ediyor.evet hakem cok kötüydü cok berbatti ama bu kadar pas yaptikdan sorada bu takim gol yememeliydi.bizde bir mehmet yildiz varki oynamadigi zaman resmen problem 80 dakika oyuna hic girmedi kaptanlik geregini hic yerine getirmedi.bülent hocayi bir türlü anlamis degilim mohamet ali 90 dakikalik futbolcu degil musa aydinda son zamanlardaki perfomansiyla oda 60 dakikalik oynuyor bakiniz ilk fener macnda golu yerkende bugünde rakiplerine gol sansi verdi musa.gelelim petkovice sen bu golleri yiyeceksen sen olma bizim kalemizde en kritik maclarda yan toplara cikma böyle basit goller ye olacak is degil.beni bugün encok üzen bizim macin hakemini sadece özet görüntüleriyle konustular ama mac icerisindeki tutarsizliklarindan hic bahsetmediler.bize düsen enbüyük görev takima destek cikmak.bu takimda insallah haftaya ibrahim onur ve sergio ve baliliyi göreriz.bülent hoca bizim takim hep fizik gücüyle oynadigi son zamanlarda tamamen unutttu bunuda görmesini bu hakemler engelledi yani hedef baska yerde arandi.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:32. |