![]() |
Yiğido Gençlik Dakika 58 Video
[B][B]YİĞİDO GENÇLİK ANKARASPOR MAÇI DAKIKA 58 VİDEO[/B]
[URL="http://www.izlesene.com/video/spor-yigido-genclik-ankaraspor-maci/811690"]Yiğido Gençlik Dakika58 Show Sende Tıkla İzle..[/URL] [URL="http://www.izlesene.com/video/spor-yigido-genclik-ankaraspor-maci-dakika-58/811743"]Yiğido Gençlik Ankaraspor Maçı Video [/URL] Yiğido Gençlik Sunar [/B][/B] |
Cevap: Yiğido Gençlik Dakika 58 Video
[B]tutmadım ama daha iyisi olcagına eminim başlangıcını yaptınız gerisi iyi gider inşallah[/B]
|
[B]İnşallah Daha İyisi Olur...Ağzınıza Sağlık[/B]
|
[QUOTE=velibircan;489549][B]İnşallah Daha İyisi Olur...Ağzınıza Sağlık[/B][/QUOTE]
Sagolasın Kardeşımm Ins Olur...! |
[QUOTE=GokhanTurna;489546][B]tutmadım ama daha iyisi olcagına eminim başlangıcını yaptınız gerisi iyi gider inşallah[/B][/QUOTE]
[B]Gökhan Sagol Baba Daha İyisi İçin Uğraslara Devam..![/B] |
ARKADAŞLAR GUZEL OLMUŞ AMA DAHA GUZELLERİNİDE BEKLİYORUMMMMMMMMM
|
önce dört eylülün adından dördüncü dakika showu yapılmalı(Burası dört eylül buradan çıkış yok) ardından 41 kere maşallah anlamında bir show gerekli.(maşallah maşallah kırbırkere maşalah)sonrada 58 dakika showu(plaka plaka sivasspor plaka)
ondan sonra da salla showu sürmelidir. beşiktaştan başlanmalıdır. salla salla beşiktaşı salla salla salla türkiyeyi salla sallaaaaaaaaaaaaaaa sallaaaaaaaaaaaaaa ondan sonrada hızlanarak beşiktaşı salla türkiyeyi salla diyerek sürdürülebilir. bir dalda iki kiraz bir al biri beyaz hadi benim sivasım beşiktaşa goller yaz. hoppa hoppa hoppa sivasım puanları topla topla sivasım benden öneri bu.Ama ankara spor maçındaki showuda beğendim.başlangıç için iyi idi |
[B]Mesajlar için teşekkürler inş olucaktır...[/B]
|
GÜZEL MESAJLAR . BAŞLANGINÇLAR İYİ . DAHA GÜZELLERİNİ , DAHA İYİLERİNİ YAPABİLİRİZ . ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTARINA DAHA İYİSİ GEREKLİ.
|
[QUOTE=konartr58;489573]önce dört eylülün adından dördüncü dakika showu yapılmalı(Burası dört eylül buradan çıkış yok) ardından 41 kere maşallah anlamında bir show gerekli.(maşallah maşallah kırbırkere maşalah)sonrada 58 dakika showu(plaka plaka sivasspor plaka)
ondan sonra da salla showu sürmelidir. beşiktaştan başlanmalıdır. salla salla beşiktaşı salla salla salla türkiyeyi salla sallaaaaaaaaaaaaaaa sallaaaaaaaaaaaaaa ondan sonrada hızlanarak beşiktaşı salla türkiyeyi salla diyerek sürdürülebilir. bir dalda iki kiraz bir al biri beyaz hadi benim sivasım beşiktaşa goller yaz. hoppa hoppa hoppa sivasım puanları topla topla sivasım benden öneri bu.Ama ankara spor maçındaki showuda beğendim.başlangıç için iyi idi[/QUOTE] Arkadasın söyledikleri dikkate alınmalı!! |
hepinize canı gönülde tşlk Ygido Gençlik
|
[COLOR="Red"][B][I][U]süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oleyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy SAMPIYON SİVASSSSSSSSSSS[/U][/I][/B][/COLOR] |
[B]bu görüntüler artarak devam edecektir hiç kimsenin şüphesi olmasın Durmak Yok Yola Devam bu hafta 300 kişiydik bu sayı gün geçtikçe artacak bunu hep söyledim yine söylüyorum sağlam adımlarla büyüyor Yiğido Gençlik..[/B]
|
canim kardesim cok güzel yapiorsunuz ama televizyonlar umursamiyor fakat
umursayacak eyer maratonda bisyler yaparsa 58 dakikada bence cok güzel olur tabiki emeye saygi |
[QUOTE=konartr58;489573]önce dört eylülün adından dördüncü dakika showu yapılmalı(Burası dört eylül buradan çıkış yok) ardından 41 kere maşallah anlamında bir show gerekli.(maşallah maşallah kırbırkere maşalah)sonrada 58 dakika showu(plaka plaka sivasspor plaka)
ondan sonra da salla showu sürmelidir. beşiktaştan başlanmalıdır. salla salla beşiktaşı salla salla salla türkiyeyi salla sallaaaaaaaaaaaaaaa sallaaaaaaaaaaaaaa ondan sonrada hızlanarak beşiktaşı salla türkiyeyi salla diyerek sürdürülebilir. bir dalda iki kiraz bir al biri beyaz hadi benim sivasım beşiktaşa goller yaz. hoppa hoppa hoppa sivasım puanları topla topla sivasım benden öneri bu.Ama ankara spor maçındaki showuda beğendim.başlangıç için iyi idi[/QUOTE] bencede süper olur kardesim besiktas maçında baslanmalı bu sova |
[QUOTE=YiğidoGençlik;490198][B]bu görüntüler artarak devam edecektir hiç kimsenin şüphesi olmasın Durmak Yok Yola Devam bu hafta 300 kişiydik bu sayı gün geçtikçe artacak bunu hep söyledim yine söylüyorum sağlam adımlarla büyüyor Yiğido Gençlik..[/B][/QUOTE]
Bn 100"den Sonrasını qoremedım Sahsen:)! |
Arkadaşlar Emeğinize Sağlık Herşey Süper Olmus Eskiden Sivas'ı Hava durumlarına yazmazlardı(il olarak) Telelig,Stadyum,Maraton Gibi programlar Sivas'ın Maçını Geceye bırakırdı Şimdi Gs,Bjk,Fb,Ts Kimmiş?
En Büyük Sivasspor 58 SVS 58 |
bende maçtaydım iyiydi ama kale arkası garın hepsı yapsaydı ıyı olurdu ama olsun superdı
|
S.SPOR İÇİN EMEK HARCAYAN TARAFTARLARIN AĞZINIZA SAĞLIK BOĞAZINA SAĞLIK VERSİN MEVLAM
ARKADAŞLAR BİR ÇİĞ YUMURTA İÇERSENİZ SESİNİZ DAHA İYİ AÇILIR:):):) |
[QUOTE=ChaRisMa;490729]Bn 100"den Sonrasını qoremedım Sahsen:)![/QUOTE]
[B]Çok qoremıyen var doğru :):):) allalla [/B] |
300 :))))) neyse daha iyi olursunuz inş ; ama birleşilmedende bi yol olmaz şahsi görüşümdür ;)
|
ARKADAŞLAR BEŞİKTAŞ MAÇINDA ŞOW BEKLİYORUM SİZDENNNNNNNNNNN
|
Arkadaşlar yalnız şovu yaparken balonların rengi kırmızı-beyaz olsun geçen yeşil gördüm turuncu gördüm 23 nisanı kutlamıoz sonuçta...
|
Guzel Olmus Sagolun Arkadaslar,
Yanliz Boyle Videolari.. Tribun Videolarini Daha Cok Sitede Görmek Istiyoruz.. Mumkun Oldugunca, Her Macta Hep Video Cekin Koyun.. Resimlerden Daha Iyidir.. Tsklr |
[B]Paylaşım için teşekkürler,daha katılımcı 58. dakikalara.[/B]
|
gadaş biz çok güzel yaptıkta çeken hiç çekemmiş ki bide bu 2. denmeydi daha güzel olur ilerde
|
[B]videoyu çeken arkadaş az daha uzaktan cekerse daha iyi görüntü çıkar[/B][B]Beşiktaş maçında daha güzelini bekliyoruz. Bir arkadasın dediği gibi, Yiğido Gençlik grubunda yoktu ama maratonda her renkten balon vardı.BAlonlar kırmızı beyaz olursa daha anlamlı olur.[/B]
|
[QUOTE=azgeç;491886]300 :))))) neyse daha iyi olursunuz inş ; ama birleşilmedende bi yol olmaz şahsi görüşümdür ;)[/QUOTE]
[B] Senin gibiler oldukça biz daha çok büyürüz yapılan güzel şeyleri göremeyen zihniyetleri kınıyorum.Sonrada çıkmış birleşelim deniyor sen önce yapılanları hazmedeceksin sonra birleşelim diyeceksin.Şu Sivasta çekememezlik o kadar hat safhada ki, deplasmana araba kaldırıyoruz adamlar duvarlara yağıştırdığımız kağıtları yırtıyorlar.Hangi amaca hizmet ettiklerini de anlamış değilim.[/B] |
[B]BUNU BAŞLANGIÇ OLARAK KABUL EDİYORUZ İNŞALLAH BİR GÜN DAHA ATEŞLİ DAHA BÜYÜK TARAFTARIMIZ OLUR..[/B].
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:38. |