SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğidolar Yuvada Kaldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24312)

SivasSpor.Com 12.03.2009 15:36

Yiğidolar Yuvada Kaldı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/Mecnun%20Otyakmaz_4.jpg[/IMG]

Başkan Mecnun Otyakmaz mukavelesi bitecek olan 10 futbolcuyla bir araya geldi. 10 Futbolcumuzla 1 Yıl daha sözleşme imzalandı.

Süper Lig’in lideri Sivasspor’da, Da Silva Bilica’nın ardından, iç transferdeki haraketlilik devam ediyor. Şampiyonluk için en iddialı takımların başından gelen Kırmızı-Beyazlılar’da, Başkan Mecnun Otyakmaz mukavelesi bitecek olan 10 futbolcuyla bir araya geldi.

Görüşme sonrasında Mehmet Yıldız, Balili, Musa Aydın, Sezer Badur, Sedat Bayrak, Hayrettin Yerlikaya, Diallo, Abdurrahman Dereli, Mohamed Ali ve Akın Vardar kendilerini 1 yıl daha Sivassporlu yapan sözleşmelere imza attılar.

Önceki gün mukavelesini 1 yıl tazeleyen başarılı savunmacı Bilica ise, Sivas’ta çok mutlu olduğunu söyledi. Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarının altını çizen Brezilyalı yıldız, “Şampiyonluğun en önemli adayıyız. Son haftalarda aldığımız başarısız sonuçlar bizi kesinlikle etkilemedi. Zaten şu anda lideriz” dedi. Hakkında çıkan transfer haberlerine de değinen Bilica, “Burada çok mutluyum. Hedefim şampiyonluk yaşamak. Sivas’tan gitmeye niyetim yok” açıklamasında bulundu.

[B]M. Ali Sabuncu[/B]
[B][I]Fanatik Gazetesi [/I][/B]

GokhanTurna 12.03.2009 15:39

Cevap: Yiğidolar Yuvada Kaldı

[B]Mohammedin jubile yapmasını bekliyorum seneye[/B]

58_babacan_58 12.03.2009 15:41

[B][COLOR="Red"]KADROMUZU KORUMAK GÜZEL BİR ŞEY DİĞER TAKIMLARIN NEDEN İSTİKRARI YOK ÇÜNKÜ KADROSUNU KORUYAMIYOR.SENEYEDE İNŞALLAH BÖYLE TAM GAZ DEVAM EDERİZZ[/COLOR][/B]

oz.can 12.03.2009 15:42

[QUOTE=GokhanTurna;490646][B]Mohammedin jubile yapmasını bekliyorum seneye[/B][/QUOTE

Bende bekliyordum, dahası istiyordumda...
Neyse bu güzel haberin tadını kaçırmayalım, çok iyi oldu, eline sağlık büyük başkan...

hiko58 12.03.2009 16:09

başkanım sana kurban olalım. canımızsın.adamların hasısın.neden muhammed ali ile sözleşme uzattınız.diğerleri neysede bu adam benim çok ağırıma gidiyor.sivasspora yakışmıyor. ikinci lig futbolcusu bu adam.

esentepeli58 12.03.2009 16:23

kadro süper seneye aynen devam ....................

pover58 12.03.2009 16:59

büyük başkan yakışanı yapmış ancak muhammed in jübilesini en kısa sürede bekliyorum yada kiralık filan gitse iyi olur.takıma giriyor ama bir kişi eksik oynuyoruz muhammed varken.başkan ahdevefa olsun diye sözleşme yenilemiştir.onada bu yakışırdı.

Holigan Sivaslı 12.03.2009 17:02

büyük başkan harikasın............... seneye yine kafaya oynucaz desenenize beyler....

bir kaç takviye ve yedek kulubesi zenginleştimi.. deymeyin yiğidoların keyfine...

SEVDAMSIN58 12.03.2009 17:09

EVET BASKANIM INSALLAH CAMIAMIZA HAYIRLI OLUR YOLUMUZ ACIK INSALLAH HER TAKIMDA OLDUGU GIBI INIS VE CIKISLARIMIZ OLACAKTIR INSALLAH SONUCTA BASARIYA ULASAN BIZ OLURUZ

sinan-58 12.03.2009 17:20

hayırlı uğurlu olsun zaten hepsi sivasspor sayesinde buralara geldi birden bırakıp gitmezler

58_SEMİH_58 12.03.2009 17:28

[B][I]HayırLı oLsun futboLcuların Coqu ılK 11 Oyunucmuz:)...!!!![/I][/B]

gül5858 12.03.2009 19:20

HER YİĞİDO İÇİMİZDE AYRI YERİ VAR S.SPOR İÇİN HAYIRLI OLSUN
GEL GİTLER YAŞAMAK HERKEZE ZOR OLUYOR DAHA VERİMLİ 1 YIL DİLERİM S.SPOR'A

babayigido 12.03.2009 19:28

iki tarafada hayırlı olsun bir yıl az gibi geldi bana.başkanın vardır bir bildigi .hep destek tam destek.

hiko58 12.03.2009 20:23

başkanım işini bilir.mutlaka ne yaptığını biliyordur.güvenim tam.

adres58 12.03.2009 20:30

[B]Takım ruhu diye buna denir. Belki aman aman bir para kazanmıyorlar ama huzurlu ve mutlular. Düşünün bir kere büyük şehirlerin şaşalı bir görüntüsü olmayan şehrimizde kaliteli oyuncularımız (hepsi) gözünü kırpmadan sözleşme imzalıyorlar. Helal olsun sizlere....[/B]

subasi29 12.03.2009 21:17

cok guzel bir haber ama mumamede haksizlik yapmayin cok degerli bzim icin

GuVeN 12.03.2009 21:21

mohammed alı kurtulus harıc dıgerlerıne sevındım.. bu takımda yerı yok artık bence.. bıde onur denen oyuncuyda hıc yakıstıramıyorumtakıma.altarnatıflerı alınıp bu ıkı oyucuya yavasdan tesekkur etmek daha gusel olurdu. baskana ozellıkle blıca ıcın cok tesekkur ederım.

mnt3 12.03.2009 21:40

imza atmış olan oyuncuların tümünün de kulübümüzde kalmasına çok sevindim.muhammed ali kurtuluş bu takıma senelerdir çok büyük katkılar sağladı.hem gol atan,hem asist yapan çok değerli bir oyuncu.bence sivasspora her zaman faydalı olabailecek bir oyuncu

Kibrisli 12.03.2009 21:43

[QUOTE=cactuss58;490808]mohammed alı kurtulus harıc dıgerlerıne sevındım.. bu takımda yerı yok artık bence.. bıde onur denen oyuncuyda hıc yakıstıramıyorumtakıma.altarnatıflerı alınıp bu ıkı oyucuya yavasdan tesekkur etmek daha gusel olurdu. baskana ozellıkle blıca ıcın cok tesekkur ederım.[/QUOTE]

Yahu bir sezon önce 10 gol atmış, 3 maç çevirmiş, bu sene attığı iki golde çok kritik olan, bu kadar profosyenel bir oyuncuyu neye göre beğenmiyorsunuz? 35 yaşında basıyor, duran top kullanıyor, pas atıyor... Geçen yıl hadi Uğur Yıldırım vardı şimdi Mohammed Ali giderse kime duran top kullandıracaksınız? Sergio daha genç, aynı mevkii adamı Bülent Hoca'nın bir bildiği var ki oynatıyor ve imza attırıyor...

Besyo_cu 12.03.2009 21:47

[B]İşte bu çok güzel haber gereksiz transfer dedikoduları ile oyuncularımızın kafasıda böylelikle karışmayacak. Sözleşme yenileyen tüm oyuncularımızın hem takım adına özelliklede kendileri adına cok iyi oldugunu düşünüyorum. Takımdan ayrılmayı isteyen hiç bir oyuncu bu ortamı bu başarıyı göremeyecektir.[/B]

sivaslimete 12.03.2009 23:19

DÜSÜNSNİZE 2 SENE ARKA ARKAAYA SAMPİYON OLDUMUZU

muhsin koçak 13.03.2009 00:54

[B]Sezon sonu bir çok futbolcumuz transferin gözdesi olacaklar,böyle bakınca son derece yerinde bir adım olmuş.Sen işini bilirsin başkan.[/B]

GuVeN 13.03.2009 01:04

[QUOTE=Kibrisli;490824]Yahu bir sezon önce 10 gol atmış, 3 maç çevirmiş, bu sene attığı iki golde çok kritik olan, bu kadar profosyenel bir oyuncuyu neye göre beğenmiyorsunuz? 35 yaşında basıyor, duran top kullanıyor, pas atıyor... Geçen yıl hadi Uğur Yıldırım vardı şimdi Mohammed Ali giderse kime duran top kullandıracaksınız? Sergio daha genç, aynı mevkii adamı Bülent Hoca'nın bir bildiği var ki oynatıyor ve imza attırıyor...[/QUOTE]

canım konusmadan bı daha oku sen ..bak altarnatıflerı alındıktan sonra dıyorum..:)ole hemen atlamayalım:)

Kibrisli 13.03.2009 01:11

[QUOTE=cactuss58;490904]canım konusmadan bı daha oku sen ..bak altarnatıflerı alındıktan sonra dıyorum..:)ole hemen atlamayalım:)[/QUOTE]

Canını yirim senin gardaş :) Mohammed Ali'ye olan önyargın konusunda önyargılıyım demekki... Birde klavyen saçmalamış yine o cümlede, dikkatimi çekmedi demek ki:) Ayrıca Mohammed Ali oynayacam diyorsa bu takımda ölene kadar oynar bana göre Mehmet'ten daha çok katkısı oldu bu takıma... Biraz vefa diyorum ;)

GuVeN 13.03.2009 01:22

valla vefa gosterecegız dıye oynayan adamlar aksıyosa,takıma zarar vermeye basladılarsa onlara tesekkur etmeyı bılmek lazım.. takımın menfaatleri futbolcuların menfaatlerının onunde gelır güzel gardaşım..:) onur dıye bı futbolcumuz var,cık ıkı gun halısahaları dolan, oralarda bıle daha ıyılerı cıkar:)cocuk yuregını say koyuyo ama bellıde bı kapasıtesı var.kamananların bılıcaların yanına onlar gıbı futbolcular lazım bu dk dan sonra..sen dıyosun yas 35 dıye.bı tek topa ıyı vuruyo dıye kosmayan bı adama tahammul etmekdense hem kosan hemde top ıyı vuran bırı yakısır bu takıma..neyse konu farklı yerlere gıdıyo. saygılar gardas..:D

Dark Force 13.03.2009 01:53

[B]Birlik beraberliği sağlamamızdaki en büyük etken anlı şanlı mecnun başkanımızdır allah yolunu açık etsin....[/B]

memet24 13.03.2009 02:03

HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ÇAĞLAR GİYİM 13.03.2009 07:00

BENCE BAZI TOPÇULAR İÇİN 1 YIL AZMESELA BİLİCA
ATABİLİYOSANN 3YIL

ZALIM_58 13.03.2009 11:54

[QUOTE=GokhanTurna;490646][B]Mohammedin jubile yapmasını bekliyorum seneye[/B][/QUOTE]

YAPMASADA AYRILMASINI BEKLİYORUM BENDE ARTIK MİLADI DOLSU MUHAMMET ALİNİN PAŞEKKO OYNASIN BİRAZDA

Diyarbekir21 13.03.2009 14:11

zaten yuva dan bir kaç kişi ayrılsın o yuva dahada toparlanamaz sonra bu günleri mum ışığında arar sivasspor başkan en iyisini yapmış kutlarım

Diyarbekir21 13.03.2009 14:13

[QUOTE=Kibrisli;490905]Canını yirim senin gardaş :) Mohammed Ali'ye olan önyargın konusunda önyargılıyım demekki... Birde klavyen saçmalamış yine o cümlede, dikkatimi çekmedi demek ki:) Ayrıca Mohammed Ali oynayacam diyorsa bu takımda ölene kadar oynar bana göre Mehmet'ten daha çok katkısı oldu bu takıma... Biraz vefa diyorum ;)[/QUOTE]

mehmet yıldız bu takıma zarar veriyor bence önüne top gelirse atıyor kim olsa atar bence transfer edilmeli elden çıkarılmalı

konartr58 13.03.2009 14:51

muhammed ali bu takımın ememktarıdr.her zaman futbolda güç değil tecrübede önemlidir.Gelecekte sivassporun başında teknik adam olmayacağını kim söyleyebilir.

emreakbulut58 13.03.2009 14:55

bizimn başkanımız diğer başkanlar gibi 20milyon euro ya güizayı alacağı yerine 20 milyon euro 10 tane kamanan alıyor

GuVeN 13.03.2009 15:36

[QUOTE=konartr58;491068]muhammed ali bu takımın ememktarıdr.her zaman futbolda güç değil tecrübede önemlidir.Gelecekte sivassporun başında teknik adam olmayacağını kim söyleyebilir.[/QUOTE]

dediğiniz gibi takımın emektarıdır,bunu herkesde kabul edıyo ama sahada cok aksamaya basladı.cogu zaman takımı eksık bırakıyo,en onemlı sılahımız kontra ataklarda topu kontrol edeyım dıyene kadar baskı yıyıp top kaptırıyo ...vs
iyi yönleride var duran toplarla,kornerlerde faydalı ama bu takım super lıg lıderı,bence artık o forma daha kıymetlı..hakedenler gıymelı o formayı..
gunu geldıgınde gereklı donanımı olursa elbettekı teknık dırektor veya herhangı bı kadroyla ılgılı hızmetlerı olabılır.bu bızlerı memnunda eder ama bugun bakdıgımda cogu taraftarın gordugu gıbı yavastan ayrılması gerekıyo. hatır ıcın emektarlar takımlarında kalsaydı lıg 35-40 yasları arasındakı futbolculardan gecılmezdı..

Kibrisli 13.03.2009 15:48

[QUOTE=cactuss58;491088]dediğiniz gibi takımın emektarıdır,bunu herkesde kabul edıyo ama sahada cok aksamaya basladı.cogu zaman takımı eksık bırakıyo,en onemlı sılahımız kontra ataklarda topu kontrol edeyım dıyene kadar baskı yıyıp top kaptırıyo ...vs
iyi yönleride var duran toplarla,kornerlerde faydalı ama bu takım super lıg lıderı,bence artık o forma daha kıymetlı..hakedenler gıymelı o formayı..
gunu geldıgınde gereklı donanımı olursa elbettekı teknık dırektor veya herhangı bı kadroyla ılgılı hızmetlerı olabılır.bu bızlerı memnunda eder ama bugun bakdıgımda cogu taraftarın gordugu gıbı yavastan ayrılması gerekıyo. hatır ıcın emektarlar takımlarında kalsaydı lıg 35-40 yasları arasındakı futbolculardan gecılmezdı..[/QUOTE]

Daha iyisinin alınmasına kimsenin lafı yok ama Mohammed Ali ben oynayacağım derse bu takımda oynarrrrrr... Oynamalıdır da, dikkat edin Mehmet'in hırçınlıklarını törpüleyen adam O, Mehmet birisine bağırınca o gidip abilik yapıyor Mehmet'i uyarıyor, morali bozulanı düzeltiyor, ayrıca ben kontra atakta top kontrol ederken kaybettiğini hiç görmedim takımın neredeyse tüm kontra atak başlangıçlarını o yapıyor, dikkatli izleyiniz...
Kuvveti yok, hücumda koşmuyor ama savunmada önde basıyor, ona da dikkat edin derim, kondisyonu yetersiz yaşından ötürü 90 dk çıkartamıyor tek problemi bu ki dediğim gibi daha iyisi alınırsa ne ala yoksa bu sene gösterdiği performanstan ben memnunum... Geçen yıl gibi değil ama yine de iyi, seneye ne olur belli olmaz, Namouchi gelseydi zaten şimdi bunları konuşmuyor olacaktık seneye Namouchi ayarında bir futbolcu gelirse Sergio gider, Murat Erdoğan ve Mohammed oturur ama değişmesi gerekirse Namouchi Mohammed girer...

Saygılar...

GuVeN 13.03.2009 15:52

[QUOTE=Kibrisli;491093]Daha iyisinin alınmasına kimsenin lafı yok ama Mohammed Ali ben oynayacağım derse bu takımda oynarrrrrr... Oynamalıdır da, dikkat edin Mehmet'in hırçınlıklarını törpüleyen adam O, Mehmet birisine bağırınca o gidip abilik yapıyor Mehmet'i uyarıyor, morali bozulanı düzeltiyor, ayrıca ben kontra atakta top kontrol ederken kaybettiğini hiç görmedim takımın neredeyse tüm kontra atak başlangıçlarını o yapıyor, dikkatli izleyiniz...
Kuvveti yok, hücumda koşmuyor ama savunmada önde basıyor, ona da dikkat edin derim, kondisyonu yetersiz yaşından ötürü 90 dk çıkartamıyor tek problemi bu ki dediğim gibi daha iyisi alınırsa ne ala yoksa bu sene gösterdiği performanstan ben memnunum... Geçen yıl gibi değil ama yine de iyi, seneye ne olur belli olmaz, Namouchi gelseydi zaten şimdi bunları konuşmuyor olacaktık seneye Namouchi ayarında bir futbolcu gelirse Sergio gider, Murat Erdoğan ve Mohammed oturur ama değişmesi gerekirse Namouchi Mohammed girer...

Saygılar...[/QUOTE]

SEN BIRAZ DAHA DIKKATLI IZLE O ZAMAN GARDAŞ.MOHAMMED'in TESCİLLİ AVUKATI SENİ..;)

yorumyapıyombenya 13.03.2009 15:55

Kadro istikrarı acısından sözleşme yenilememiz cok güzel olmuş bu sayede de takımdan bedelsiz oyuncumuzun ayrılmasını engellemiş olduk.

effenberg 13.03.2009 16:04

Kodroyu korumak güzeldir yapilacak bir kac takviye ile gelecek sezon(lar) daha iyi olacagimiz kesin.

Tabiki buara da yönetimi tebrik ediyorum..

Murat ARICI 13.03.2009 16:16

MUHAMMED ALİ İLE SÖZLEŞME YENİLENDİĞİ İÇİN AYRICA TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM BİZİ SÜPER LİGE TAŞIYAN 2007-2008 SEZONUNDA GÖSTERDİĞİ PERFORMASLA BUGÜNÜN ZEMİNİ HAZIRLAYAN O BÜYÜK FUTBOLCUYA İHTİYACIMIZ VARDI HELAL SANA BAŞKANIM..

YigidoGenclik38 13.03.2009 16:23

[COLOR="Magenta"][I][B]Mehmet Yıldız, Balili, Musa Aydın, Sezer Badur, Sedat Bayrak, Hayrettin Yerlikaya, Diallo, Abdurrahman Dereli, Mohamed Ali ve Akın Vardar

en iyi secimi yaptınız

sizlerle daha güzel günlere

tsklerr yigidolar[/B][/I][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:29.