![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=2754[/IMG]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2755][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2755[/img][/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=2756][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2756[/img][/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=2757][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2757[/img][/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=2758][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2758[/img][/url] Ankaragücü - Sivasspor maçını değerlendirelim.. [B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B] Maçın en kötüsü kimdi ? [B] Maçta göze çarpanlar ?[/B] Ne gibi eksiklerimiz var ? [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Taraftar nasıldı ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Maçın yıldızı kamanan herşeyden önce 3 puan önemliydi......[/B]
|
[B]Kazandığımız için mutluyum. İnşallah haftaya Beşiktaşıda yeneriz[/B]:rolleyes:
|
Maçın yıldızı kimdi HERVE TUM
Maçın en kötüsü kimdi Muhammed Alı Maçta göze çarpanlar takım olarak ıyı mucadele ettık Ne gibi eksiklerimiz var--- Muhammed yerıne sezerle baslarsak orta saha daha canlı oluyor Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler--- son haftalra gore mucadele yonumuz yuksektı ve oyuncularımız ıyı motıve olmuslardı Taraftar nasıldı--- Gole kadar bızım taraftarımızın sesı duyulmuyodu ama golerden sonra seslerı duyuldu takımı destekleyen herkese tskler ama en buyuk alkıs Ankaragucu taraftarına helal olsun hepsıne yaşasın ANADOLU kardeşligi |
[B]Buarada Gecekonduya teşekkür ederiz;)[/B]
|
Güzel bir maç oldu.Kendimize geldik.
Fenerbahçe'nin 2 puan kaybettiği bir haftada hem fark attık hem de averajı eşitledik. Trabzonspor-Galatasaray maçı da berabere biter veya Galatasaray yenerse tam süper olur. |
Macin yildizi mehmet yildiz ve petkovic.
:rolleyes: |
maçın özetini yaparsak güzel bir maç oldu
|
maçın yıldızı goller ve üç puandır.
evet şimdi sıra geldi beşiktaşı salamaya.... öyle sallmalıyız ki beşikten düşürmeliyizbir daha ağzına şampiyonm olacağım sözünü almamalı... |
Kamanan diyorum baska bisey demiyorum...
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ? Petkoviç ve Ankaragücü taraftarları
Maçın en kötüsü kimdi ? Musa AYDIN daki düşüş devam ediyor Maçta göze çarpanlar ? Kötü oyun devam ediyor... Ne gibi eksiklerimiz var ? Ayağa paslarda zorluk cekıyoruz Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Şampiyonluk bizi beklıyor Taraftar nasıldı ? Sivas ı destekleyen gönül doslarımızı kutluyorum. Ankara gücü taraftarınıda ayakta alkışlıyorum böyle bir taraftar olamaz...[/B] |
her seyden önce 3 puan önemliydi,macin yildizi degilde genelde takim halinde iyilerdi iclerinden sedat vede balica öne cikti diye bilirim.
|
yine kamanan oynun akışı değiştirdi. yorulmuş ankaragücü defansının zaafını kullandı. golünü de attı. gelelim sivasspora. ilk yarı hiç top yapamadık. 2. yarı top yapmamızın sayesinde galibiyet geldi teşekkürler
|
yıldızımız parlamaya başladı. çok şükür takım kendine geldi. oyuncular iyi motive olmuşlardı eskisi gibi oynadılar. helal size
|
maçın gidişatına göre gerçekten çok umutsuzdum golle sevindim ama anladım ki takım olarak kaybedilen birşeyler var o da mücadele ve hırs bakıyorum da sanki hiç kalmamış buruk bir mutluluk bu sadece
|
futbolu ankara oynadı bizede atmayana atarlar tabirini uyguladık .3haftadır köyüyüz neoluyorda sonhaftalar gelince bize ve takımımıza birşeyler oluyor .muraterdoganinadında vazgeçersek güzel olacak .tamanlasmıyla fiyasko .
|
öncelikle buraya ilk mesajım. maç konuları kilitli olduğu için yazamadım. ligde geriye kalan 10 haftada iyi puandan ziyade 3 puan gereli. Sivas iyi oynamadı ama bir şekilde 3 puanı aldı.
inşallah devamını getirirsiniz ve şampiyon olursunuz. bunu bir Fenerbahçe'li olarak can-ı gönülden istiyorum. |
[B]Genel bir yorum olacak ama,''atamayana atarlar'' sözü bir kez daha hayat buldu maçta.Bu oyun bizi nereye kadar taşıyacak merak ediyprum.[/B]
|
BU BUYUK TARAFTARA SAMPIYONLUK YAKISIIIR....HAFTAYA KARTALIN KANATLARINI KIRACAGIZ.
|
Maçın yıldızı kimdi Kamanan Bilika
Maçın en kötüsü kimdi Murat Erdogan Maçta göze çarpanlar Memet Yildiz düzelmege dogru gidiyor pres yapti asist yapti ve ilk golü hazirladi. Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta alanda yetersizliklerimiz var. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Galibiyet yasamak harika Ankara gücü taraftari Anadolunun sesi oldu tesekkürler. Taraftar nasıldı ? iyi ve Mutlu!!! |
Ankaragücü 2 pozisyon buldu..
Bir tanesi de bizim İbrahim'in lüzümsuz yerde çalım yapmasıydı..Bu bencilliği anlamak zor.. Neyse sonuçta 3 puanı aldık... haftaya Beşiktaş düşünsün! |
[QUOTE=ata;491530]maçın gidişatına göre gerçekten çok umutsuzdum golle sevindim ama anladım ki takım olarak kaybedilen birşeyler var o da mücadele ve hırs bakıyorum da sanki hiç kalmamış buruk bir mutluluk bu sadece[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"]Aynen, pek istek yoktu, veya diger takimlar mi artik Sivas´a karsi canla basla cikiyorlar anlamis degilim.:confused: Sükür bu günümüze...[/FONT] |
Macin yildizi:Ankaragucunun atesli taraftari ve Kamanan
Macin en kotusu:Antonio De Nigris ve Murat Erdogan Macin kilit adami:Bilica ve Murat Duruer(topu bos kaleye direge nisanlayarak maci lehimize dondurdu) Mac Gorusu:Haftaya Kara kartalin kanatlarini kiracagiz merak etmeyin.Besiktaslilarin bize yatigi terbiyesizliklerin hesabini soracagiz.Carsinin havasini sondurecegiz...Ankaragucu macinda kotu oynadik.Ama gecen haftalara gore cok daha iyiydik.Bulent Hocanin tribune cekilmesi motivasyon-psikoloji acisindan oyuncularimizi rahatlatti.Bu oyunun deplasmanlardaki standart oyunumuzdan bir farki yok;ondan karamsar olmayalim. |
SİVASSPORDAN BEKLEDİĞİMİZ BİR SKOR GELDİ GERÇEKTNEDE BİZİM BU PUANA İHTİYACIMIZ VAR AMA İNŞALLAH BEŞİKTAŞ MAÇINIDA YENERİZ VE ÖNÜMÜZ ÇOK İYİ Bİ ŞEKİLDE AÇILMIIŞ OLUR.SİVASSPORU TEBRİK EDİYORUZ
|
maçın yıldızı herve tum,mehmet yıldız, ve takım ruhunu benimsemiş bütün oyuncular...
|
bu petkoviç cok iyi gösterdı kendını,sevındım mehmet yıldız gol attı bilika her zmankı gıbı harika 83 dk da kamanan sahneye çıktı ve zor bi gol attık tebrıkler sivasspor ?
|
[B]valla herşeyden önce korktuğum bir deplasmandan altın değerinde 3 puan aldık bunun için çok mutluyum..
maçın yıldızı ise 19 mayıs stadyumunda bulunan bütün taraftarlar... inaşşalh bizim çekirdekçiler maçı seyretmiştir ve nasıl taraftar olunur ankaragüçlülerden öğrenmişlerdi.[/B] |
kamanan, bilica petkoviç çok iyimuhammed herzamanki gibi en berbet.gerisi iyi çokta iyim olmadıgımız bir maçtan üç puanla dönmek çok güzel.bir kişi eksik oynadıgımız için buna şükür.(muhammed oynadıgı zaman takım bir kişi e4ksik oynuyor.)hoca bu adamda ne buluyor anlamıyorum.onun oldugu hiç bir maçı kazanamadık.
|
kötü oynadığımız maçı kazanmak çok güzel oldu bundan sonra şampiyonluk için geriye sayım başladı
ankaragücü taraftarını yürekden kutluyorum BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN diye tezahürat yapan gecekonduya binlerce teşekkürlerr ediyorum |
Maçtan şimdi geldim dostlarım,sesim kısıldı iyice.
Taraftar sonuna kadar destekledi ŞAMPİYONU. Bu maçı da aldık böylece,Ankaragücü taraftarını da tebrik etmek lazım,maçın sonunda takımımızı çağırıp alkışladılar. Sıra geldi beşiktaşa. [B]ŞAMPİYON SİVAS EN BÜYÜK SİVAS[/B] |
Şu ligte ankaragücü taraftarının eline kimse su dökemez. Helal valla.
Takım olarak yine kötü oynadık. Sahada gezinmekten başka bir çey yapmıyorlar. M Alinin bu takımda artık ne işi var. Musa aydın ise yine öyle. Bjk maçından çok ümitsizim. |
Şu ligte ankaragücü taraftarının eline kimse su dökemez. Helal valla.
Takım olarak yine kötü oynadık. Sahada gezinmekten başka bir çey yapmıyorlar. M Alinin bu takımda artık ne işi var. Musa aydın ise yine öyle. Bjk maçından çok ümitsizim. |
bence maçın yıldızı ankaragücü taraftarları helal olsun o taraftarlara sivassporumuzu tüm türübün alkışladı ve bu sene şampiyon anadoludan diye tempo tuttular tebrik ederim tüm ankaragücü taraftarlarını. inşallah kısa zamanda toparlanıp ligde kalırlar bence ankaranın en güzide takımı
|
Maçın yıldızı taraftar diyorum. ''Destekleyen herkeze teşekkürler.
3 ''Puan bizim için çok çok önemli idi.biraz kendimize geldik oyun aynı ama azim vardı oyuncularda. Havası sert insanı mert toprağın.''Evladıyız Sivas ve S.Spor'un ''sevdalısıyız'' |
[B][COLOR="Blue"]Maçın yıldızı kimdi[/COLOR] = Ben Evvela söz verdiğim gibi [COLOR="Red"]Bilica[/COLOR] demeyeceğim azcıkda diğer oyuncularımız nasibini alsın... Evvela maçın kritik anlarında sahneye çıkan iyi oyun okuyan Kalecimiz [COLOR="Red"]Petkoviç [/COLOR]maçın yıldızı idi. Daha sonra oyuna sonradan giren ve kanatları sıkıntıya sokan [COLOR="Red"]Kamanan.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]Maçın en kötüsü kimdi[/COLOR] =Maalesef maçta kötü oyuncumuz epeyce fazla idi. Şunun için söylüyorum. Göze hoş gelmeyen bir oyun ortaya koyuyor ve İstatistiklerden de anlayacağınız üzere pas yapamıyoruz. Mesela [COLOR="Red"]Tum[/COLOR] bana göre çok pas hatası yaptı. Gereksiz adam aralarına giriyor ve top kaybı yapıyor. ağır ve hantal bir vücut yapısı ile Orta sahamızda görev yapıyor. [COLOR="Red"]Mehmet Yıldız[/COLOR], ilerde aldığı topları harcamaya üzerine yok. Yahu günlerdir herkesin inadına bu takımda defans değil orta saha sıkıntısı var derken bunun için söylüyoruz. Topu alıyorsun asist yap. Yapılan asiste gol atan mutlaka çıkar. Ama sen zor pozisyonlarda topa vurmayı yeğlersen olmaz. [COLOR="Red"]Muhammed Ali[/COLOR], artık olmuyor. Zorlama ile bir şeyler yapıyor ama kapasite yok. Sözün özü çok kötü oynuyor. [COLOR="Red"]İbrahim Dağaşan[/COLOR], zemin tam istediği gibi ama bir türlü pas dağıtamıyor. Top kayıplarında gereksiz faullerle sarı kart yiyor. Oda iyi değildi. [COLOR="Blue"]Maçta göze çarpanlar [/COLOR]= [COLOR="Red"]Hakem[/COLOR] maşallah yine iyiydi. Fazla söze hacet yok. Direkten dönen top şansımızdı. [COLOR="Blue"]Ne gibi eksiklerimiz var [/COLOR]= Söyleye söyleye dilimde tüy bitti. [COLOR="Red"]Orta sahamız[/COLOR] kötü hatta aşırı berbat hatta çok fena. Artık ne diyeyim. Tüm rakiplerin bizle oynadığı maçların istatistiklerine bakarsanız anlarsınız. [COLOR="Red"]Pas yüzdemiz[/COLOR] hep aşağılarda. Biz bu futbol anlayışı ile nasıl gidiyoruz bende akıl sır erdiremiyorum. İman gücü Allah vergisi Yurtta Sulh Cihanda Sulh gidiyoruz. Olmaz bu şekilde olmaz. Galibiz ama Allaha şükür çekiyoruz. [COLOR="Blue"]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler[/COLOR] = Sadece yukardaki [COLOR="Red"]istatistikler[/COLOR]e bakmamız yetiyor. Top çalma verilerimiz yüksek olmasa biz yanmışız. Ayrıca direkten dönen o top aleyhimeze gol olsa sonuç böyle olmayabilirdi. Neyseki kazandıkda. hanemize 3 puan yazdırdık. Kalan 10 haftaya biraz serin girdik. Önümüzdeki [COLOR="Red"]Cimnastik[/COLOR] maçını mutlaka almamız gerekiyor. Buna göre hazırlıklarımız yapar ve istediğimiz sonucu alırız inşallah... [COLOR="Blue"]Taraftar nasıldı [/COLOR]= Artık [COLOR="Red"]her yerde[/COLOR] varız gah 1000 kişi gah 2000 kişi. Aferin ben deplasmana giden seyircilerimizi ordaki gurbetçilerimizi [COLOR="Red"]tebrik ediyorum[/COLOR]. Kamerada görünce duygulandım neden yalan söliim. [/B] |
oncelikle 3pugani aldigimiz icin cok mutluyum iki haftadir cok onemli puganlar kaybettik buhafta bu 3pugani hak etmisdik bu galibiyet sivassporun sanpiyon olamaz diyenlere iyi bir mesaj olmustur
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ?Herve Tum
Maçın en kötüsü kimdi ? Murat Erdoğan Maçta göze çarpanlar ? Bazen maçı bırakıp Ankaragücü taraftarını izledik Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahada topun bizde kalmasını sağlayacak bi oyuncumuz olmalı Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Ortada bir maçtı.İki tarafında atakları vardı. Kazanan taraf oldugumuz için mutluyuz tabi Taraftar nasıldı ? Elimizden geleni yaptık muhteşem Ankaragücü taraftarı karşısında.ilk golümüzden sonra ankara taraftarı sustu sesimiz gelmiştir belki tv den.:) Öncelikle şehir dışından gelenler olmak üzere maça gelen tüm yiğidolara teşekkürler. [/B] |
Maçın yıldızı kimdi : Petkovic
Maçın en kötüsü kimdi : Murat Erdogan Ne gibi eksiklerimiz var : Orta Sahaya Adam Lazim Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Ilk Yari Kötü oynadik ama ikinci yariya süperdik |
İzleyemedim! :( Performansını bilemem ama Yıldızın gol atmasına sevindim
|
maçta çok iyi oynamadık. maçın yıldızı petkoviç bence.
gözüme çarpan en önemli şey mehmet yıldızın golden sonra bi anda eskisi gibi oynamaya başlamasıydı. harbiden çok stresliymiş çocuk yaavv. bu maç bazı şeylerin belli olması açısından iyi oldu. bu takım trabzon deplasmanında mehmet balili tum oynadı. demek ki mehmet kamanan balili (yada tum) beraber oynamalı. muhammet artık forma görmemeli mesala bülentin yardımcısı yapılabilir emeklerine teşekkürler. takım biraz daha motive edilmeli.. gelelim haftaya... cimnastik klubüyle maçımız var ve ben buraya yazıyorum. bambaşka bir sivas izleyeceğiz. terbiyesiz ve seviyesiz cimnastik tarftarları orda burda yazıyolar haftaya lider olacaklarmışşşşş... ilk devredeki küfürleri bülent hocaya ve mehmete yapılanlar sivasa toplu küfürler motive olmak için yeter de artar bile.. koçlarımız bunun altında kalmazlar eze eze yeneceğiz sekizlik cimnastikiiiii.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:25. |