SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Şampiyonluğa Son 10 Adım ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24367)

SivasSpor.Com 16.03.2009 04:20

Şampiyonluğa Son 10 Adım !

[IMG]/images/stories/logo.jpg[/IMG]

Ligde kalan 10 haftada 5'i deplasmanda, 5'i ise iç sahada olmak üzere 10 zorlu maç yapacak olan Sivasspor...

Ligde kalan 10 haftada 5'i deplasmanda, 5'i ise iç sahada olmak üzere 10 zorlu maç yapacak olan Sivasspor , Beşiktaş, Antalyaspor, Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Gençlerbirliği'ni sahasında konuk ederken, Denizlispor, Konyaspor, Gaziantepspor, Hacettepe ve Galatasaray ile de deplasmanda karşılaşacak.

Bu zorlu periyodun ilk sınavını, zirve yarışındaki takipçilerinden Beşiktaş'a karşı 25. haftada 21 Mart'ta sahasında verecek olan Sivasspor, zirvedeki rakiplerinden Trabzonspor ile 29. haftada iç sahada karşılaşacak. İç sahada bu sezon yaptığı 12 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik elde eden, şu ana dek sahasında yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor'un, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Beşiktaş ve Trabzonspor ile sahasında oynayacak olması avantaj olarak yorumlanıyor.

Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarından başarılı sonuçlarla ayrılması halinde şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalayacak olan Yiğidolar, şampiyonluk adaylarından Galatasaray ile ise ligin 34. ve son haftasında deplasmanda karşılaşacak.

-LİGİN İLK YARISINDAKİ SON 10 MAÇLIK PERFORMANSI-

Sivasspor, ligin ilk yarısındaki son 10 maçlık periyotta 7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet elde ederek 23 puan toplamıştı. Bu 10 maçlık periyotta sadece Antalyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan, dış sahada Beşiktaş ile 1-1, Trabzonspor ile de 0-0 berabere kalan Sivasspor, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 ve Gençlerbirliği'ni 2-1, iç sahada ise Denizlispor'u 3-1, Konyaspor'u 1-0, Gaziantepspor'u 3-0, Hacettepe'yi 2-1, Galatasaray'ı ise 2-0 yenmişti.

mysuskunx 16.03.2009 07:30

Cevap: Şampiyonluğa Son 10 Adım !

Takımız İntertoto'dan dolayı ligi erken açtı, kupa maçı lig maçı derken biraz takımımız yoruldu ama olsun, sadece 10 adım kaldı ve rakiplerimiz de birbiri ile zor maçları var biraz daha sabır yiğidolar hadi tam destek, bizede bu yakışır

Rallim58 16.03.2009 09:06

[B]Sivasspor her müsabakayı bağımsız olarak düşünmelidir. Her hafta farklı bir sürprizin yaşandığı zor dönemece giriyoruz. Ligden düştü gözüyle bakılan takımların, şampiyon adayından puna ya da puanların alabileceği haftalardayız. O nedenle takımımıza, her türlü sonuçlarda destek vererek, arkasında durmak zamanına girmiş bulunuyoruz.

Sabreden derviş muradına ermiş.

Sabırla, son haftaya kadar desteğimizi sürdürelim. Her an herşey olabilir, lütfen sabırlı olalım, sabrımızı zorlayanlar olabilir, ceza almamaya özen gösterelim.

Muradına eren tarafın [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] olması dileklerimle...[/B]

RECEP_YÜKSEL 16.03.2009 09:45

[COLOR="Red"][B]10 maçda içerdeki 5 maçda galibiyet dışarda 2 galibiyet yada 3 beraberlik bize fazlasıyla yeter [/B][/COLOR]

[COLOR="DarkRed"][B]BUNDAN SONRA İÇERDE İŞ TARAFTARA DÜŞÜYOR

İNANIN SİVASLILAR İNANIN BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK

ŞAMPİYONLUK İÇİN ÖNCE SİZLER İNANIN[/B][/COLOR]

hassan_58 16.03.2009 09:51

ARKADAŞLAR BİLET FİYATLARINDAN HABERİ OLAN VARMI?
[B] ŞAMPİYON SİVASSPOR[/B]

abircan 16.03.2009 11:33

BENİM TAHMİNİM EN AZ 17 PUAN ALACAĞIMIZ YÖNÜNDEDİR, 66 PUANLA KAPATIRIZ LİGİ EN AZ, İLK 3 GARANTİ , ŞAMPİYONLAR LİGİ VE ŞAMPİYONLUK YARIŞININ İSE SON MAÇIN 90+ DAKKASINA ADAR SÜRECEĞİNE VE AVERAJLARIN BU SENE SIRALAMAYI BELİRLEYECEĞİNE EMİNİM, HER ATTIĞIMIZ GOL PUAN KADAR DEĞERLİDİR

memet24 16.03.2009 12:20

beşiktaş,trabzon yendimiz taktırde bu iş tamam..................

pover58 16.03.2009 12:32

8taşıda ts uda yeneriz yenmeliyiz.başka yoluda yok zaten biz iç sahada maç kaybetmedik gene etmeyizde zor maçlar inşallah taraftarında destegi ile galip ayrılacagız.

Alperen58 16.03.2009 12:51

Fenerin pili bitti gibi gs uefa da turu gecerse ligde dahada zorlanacaktir geriye kaliyor bjk ve trabzon, ic sahayi kayipsiz gecersek disarda en zor mac su an antep ve denizli maclari gibi görünüyor, tabii isin son maca kalmamasi lazim gs iddiasi kalmazsa bile bizden intikam almak isteyecektir 3 mactada rezil ettik cünkü.

Dark Force 16.03.2009 13:04

Allah yolumuzu açık etsin dualarımız onlarla...........

muhsin koçak 16.03.2009 13:06

[B]Her maçı tek tek ele almalı ve final havasında oynamalıyız,içerde 5 maçıda kazanırsak eğer şampiyon olmamız içten bile değil.Burada taraftarada büyük görev düşüyor,artık rakip takım taraftarlarının tezahüratlarını dinlemek istemiyorum.[/B]

eyupk 16.03.2009 13:28

Hayırlısı inşallah. Şu önümüzdeki Beşiktaş maçınıda yendik mi çok süper olucak inşallah.

talipmercan 16.03.2009 15:10

Beşiktaş maçını mutlaka kazanmalıyız.En kötü sonuç ile berabere bitirmeliyiz.Aksi takdirde şampiyonluğu unutmamız gerekiyor arkadaşlar.Bu sefer çok yakınız şampiyonluğa.Önce Beşiktaş ve sonrasında Trabzonu devirirsek Şampiyonluk Yiğidoya hayırlı olsun derim net olarak.Ayrıca Bülent hocamdan rica ediyorum Sivassporu Sivasspor gibi oynatsın.Beşiktaşı gözünde büyütmesin ama tedbirinide kesinlikle alsın.Galibiyeti düşünmek zorunda olan Beşiktaş.Bu durumdan faydalanmayı bilirsek galip gelmemiz işten değil.

xadox 16.03.2009 16:03

besiktas macindan önce kalabalik bir sekilde tesislere gidip ateslemek gerekiyor takimimizi, moral vermemiz gerekiyor, bu saatden sonra taraftara cok is düsüyor, sadece buradan sampionlugu istemekle olmuyor.. saygilarimla

Mursallı yiğido 16.03.2009 17:00

2-3 tane zor maçımız kalmış.Diğerlerini kolay geçeriz.

ReTiReD 16.03.2009 17:29

Herkez sampiyon luk havasina girio Ama Dikkat edilmesi gereken bisi var basin ve spor yazarlarida sivas in üstüne gelio .....
Herkez sivasli oldu icin karsi ciksada buda bi gercek Sivasspor luyuz ama ....
Takimimiz 1.5 aydir kötü oynu yor Kötü oynadimiz maçta 3 puan alinca seviniyoruz ama Hermaç böle de olmaz

gül5858 16.03.2009 18:00

Sabırla, son haftaya kadar desteğimizi sürdürelim. Her an herşey olabilir, lütfen sabırlı olalım, sabrımızı zorlayanlar olabilir, ceza almamaya özen gösterelim.

Yenen biz oluruz dileğiyle Sivasspor yüreğim ,dua'larım sizinle...

Yiğiter 16.03.2009 18:08

Ömür varsa evimizdeki tüm Zafer maçlarına şahitlik edeceğim canlı canlı..Sondan bir önceki hafta evimizde Gençlerbirliği maçında şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz rahat olun..:rolleyes:

myway 16.03.2009 18:12

[B][QUOTE=Yiğiter;492447]Ömür varsa evimizdeki tüm Zafer maçlarına şahitlik edeceğim canlı canlı..Sondan bir önceki hafta evimizde Gençlerbirliği maçında şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz rahat olun..:rolleyes:[/QUOTE]

Hocam ondan bir mac evvel Hacettepe macinda biz galibiyetle ugurlayip Gencler macinda sampiyonlugu kutlamak icin Sivasa akacagiz insallah :)[/B]

gençyiğidoyunus 16.03.2009 18:13

bu sene şampiyon SİVASSPOR. kimle oynarsak oynayalım hiç farketmez. 10 hafta sonra herkes şampiyon takımı yani SİVASSPOR'u görecek...

xremix 16.03.2009 19:34

inşallah sivassporum bjk maçında kötü futboluna son verirde yüzlerimizi güldürür ,bu virajda mutlaka 3 puan almalıyızki takımın motive oranı yüzde yüz artar aksi takdirde raydan çıkarız...

Besyo_cu 16.03.2009 21:12

[B]Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken bu yoldan dönüş sanmıyorum ki olsun hem biz taraftarlar için hemde Futbolcularımız için vede tabiki SİVASSPOR'umuz için bir rüyayı gercekleştirmek bu kadar kolay iken haydi yiğidom göster kendini.[/B]

FANATIK YIGIDO 16.03.2009 22:53

icirdeki maclarin hepsini alirsak yuzde 90 sanpiyonuz ozellikle bjk ve ts yendiyimizde sanpiyonluk sivassporumuz icin bir anmeselesi buyolda istediyimiz arzuladigimiz inandigimiz sonuca variriz insallah oda olacak allahin izniyle allah yolunuzu acik etsin yigidolar

mnt3 17.03.2009 20:46

sivassporumuzun beşiktaş maçı ile birlikte ligin sonuna kadfar formunun hep artacağına inanıyorum.özellikle içerideki maçlarda seyircimizin stadı inletmesi lazım.şampiyonluğa 10 hafta kaldı.

yigidomustafa58 18.03.2009 17:43

[QUOTE][B]Beşiktaş : 1 puan
Antalyaspor : 3 puan
Trabzonspor : 3 puan
İstanbul Büyükşehir Belediyespor : 3 puan
Gençlerbirliği : 3 puan
Denizlispor (D) : 3 puan
Konyaspor (D) : 3 puan
Gaziantepspor (D) : 1 puan
Hacettepe (D) : 3 puan
Galatasaray (D) : 1 puan[/B][/QUOTE]

[B]hele tabloya bak hele offf şampiyon SİVASSPORum...[/B]

TracyMcGrady58 18.03.2009 19:44

Burda icerdeki maclarin önemi cok büyük. Trabzon ve Besiktas'la ic sahada oyniyacagiz ve bu maclarin ikisinide alirsak daha cok yaklasmis oluruz. Zaten rakiplerimiz birbirleriyle cok maclari var daha. Fikstüre bakarsak en avantajli durumdayiz ama maclar sahada oynanilir. Her maca galibiyet icin cikmamiz lazim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:43.