![]() |
El Ele Şampiyonlar Ligine
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ibrahimtoraman%20(5).jpg[/IMG]
Ailesinin halen Sivas'ta yaşadığını belirten Toraman : "Doğduğum yerin plakası olan 58'i giymekten onur duyuyorum. Sivas maç kazandığı zaman arkadaşlarım beni tebrik ediyor, bundan ayrı bir keyif alıyorum. "Elbette biz de kazanmak için gideceğiz. Gönlümden geçen Beşiktaş'ın ligi şampiyon, Sivas'ın 2. tamamlaması ve birlikte Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz". AMATÖRDEN GELDİ Sivas amatör kümede oynadıktan sonra A Milli Takım'a kadar yükselen İbrahim Toraman, hafta sonunu iple çekiyor. Tecrübeli oyuncu, "Memleketimin takımının zirvede olması beni mutlu ediyor. Gönlümden Beşiktaş'ın şampiyon, Sivas'ın 2. olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi geçiyor" dedi. |
Cevap: El Ele Şampiyonlar Ligine
heeee hacaaaaaaaa vardıya bekle sen belki şampıyon olursunuzzzzzzzzzzz.....insan hak eden olsun der....................
|
bu adam okadar cirkeflik yapti istanbuldaki maclarda.. Ama bu sozleri hosuma gitti gercekten (: Sivasli oldugunu unutmamis en azindan
|
[B]İnönüde oynanan ilk maçta yaptıgın çirkefliklerini ve kavgayı ayırmaya çalışan Mehmet YILDIZ'ın üstüne yürümeni unutmadık.
Şimdide gelmiş bunlardan mı bahsediyorsun. Sen o 58 numaralı formayı Haketmıyorsun.[/B] |
[QUOTE=SivasSpor.Com;493483]
"Elbette biz de kazanmak için gideceğiz. Gönlümden geçen Beşiktaş'ın ligi şampiyon, Sivas'ın 2. tamamlaması ve birlikte Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz". [/QUOTE] [B]Çok düşüncelisin.. Ama gönlünden geçenlerin tam tersi olacak...[/B] |
Sivas ligi 1. bitirme sartiyla ,BJK´da 2. olarak bitirebilir.Böyle kastediyorsa bir Sivas´li olarak ibo´nun görüslerine katiliyorum.Aksini düsünüyorsa ,daha cok firin ekmek yemesi lazim.Cumartesiye cok az kaldi ibo´cuk ,akmi ,karami göreceksin.Sivas´dan önünüze bakarak ayrilacaksiniz.
|
Geçen sene hakkımızı yedini gidip metalistten 4 yediniz almayın yine ahımızı
|
Olmadı Toraman Beşiktaş birinci olsun diyip beşiktaş taraftarlarıyla ters düşmemek istiyorsun. Bana hemşerilerinle ters düşüyorsun. Bence şu birinci olsun şu ikinci olsun gibisinden cümlen çok saçma olmuş.
Seni bir gün Sivassporda görmek isteriz. |
yürü ibrahim kimse tutmaz seni,sivas maçlarına özel pislik ve çirkefliklerini ise hala çok iyi hatırlamaktayız.senin yorumunda sende bizden uzak olda nereye yakın olursan ol.sivasıda ikinciliğe layık görmekle ne büyük lütfetmişsin bee.
|
İSTANBULDAKİ ÇİRKEFLİĞİNİ UNUTMADIK TORAMAN BEY...
|
hadi ordan ! hadi ordan toraman !!!
çıkar o 58 numarayı kirletme sırtında !!! yaptıklarını böyle sempatik görünerek unutturacağını düşünüyorsan yanılıyorsun demektir...sen kendini Sivaslının gözünde bitirdin bir kere...boş yere yalakalık yapıp daha da düşme yerlere... |
geçen sene bu takım değilmiydi bizim hakkımızı yiyen ozaman nerdeydi bu sivaslılar
|
Sivas maçlarında yapmadıgı terbiyesizlikl çirkeflik kalmadı şimdi kalkmış 58 numarayı giymekten gurur duyuyorum diyor sen 58 numarayı giymeye layık degilsin
|
ibrahim toraman çok iyi mesaj veriyor sağolsun , tabii ki oynadığı takımın başarılı olmasını ister ve onun için mücadele eder. delikanlılık bunu gerektirir. sonuna kadarda maçta mücadelesini yapar. takdir ederiz.
Ancak stada çıktığı andan itibaren hareketlerine dikkat etmeli seyirciye , futbolcumuza bir kaba davranışı , hırçınlığı onu ayak altı eder . Benim tavsiyem taraftar yiğidoların durduk yere ona küfür falan etmemesi , onun da anası babası gardaşı sivasda yaşıyor . taraftar ne yaparsa yapsın toramanın sakin olması cevap vermemesi onun faydasına olur. yalnız maçta gereksiz faul , hırçınlık, futbolcularımıza sataşma, yiğidolarla sataşma gibi işleri kesinlikle yapmaması lazım , yoksa gelip gittiği memlekinde, ekmeğini yiyip suyunu içtiği memleketinde rezil olur. Bu taraftar ne yaparsa yapsın sineye çekmesi lazım . Bizim taraftarın da onun da bir sivaslı olduğunu unutmaması lazım. |
Ben olsam İbrahim Toramanın yerinde böyle bir açıklama yapmazdım. Eğer gerçekten Sivassporu ve Sivaslıları seviyoram en azından bu maçta çıkıp oynmazdım. Çünnkü artık İbrahim TORAMAN'ın artık ne paraya nede şöhrete ihtiyacı var. Ancak Sivassporun ve Sivaslıların eline bu imkan bir asırda bir defa getçi belkide yarın geçmeye bilir. Onun için bu düşünceler doğrultusunda kendimi feda ederdim. İkinci bir neden ise Beşiktaş her zaman şampiyomn ola bilir vede avrupa kuplarına katıla bilir .aynen şunu söylerdim İnşalalh memlekteimin takımı yani Sivasspor şampiyon olsun bizde ikinci olalım derdim
|
evet degerli hemserileriminde soyledigi gibi yaptiklarini unutmadik aslini inkar eden bizden degildir yaptiklarindan sonra sivas a gelmek sikiyor galiba boyle bir aciklamaya gerek duydun hic gerek yoktu bence beklemiyordukta zaten insallah otturecegiz sizi kartalin ciyak ciyak bagirarak donecek tilkilere bastuttugunuzu sanmayin karsinizdaki tilki degil kangal unutmayin kangal kanadinizi kiracagiz ucamayacaksiniz
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I][B]İbrahim ile sivaslı olarak kaliteli bir futbolcu olarak bizler gurur duyuyoruz ama ondan da beklediğimiz memleketinden memleketinin takımından sözde degil özde gurur duyması ilk maçtaki yaptıklarından bahsetmeye gerek yok cümlealem biliyor ama en azından bu maçta kabalık yapma .......[/B][/I][/FONT][/COLOR]
|
Bu adam aslında tam bir Sivas düşmanı...Ben bunu bilirim..
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Ayrıca bazı arkadaşların görüşlerine tm olarak katılıyorum İbrahim nede olsa sivaslı biz taraftarlar olarak yinede onu en iyi şekilde karşılayarak ona nekadar büyük bir hata yaptığını gösterelim ona küfür etmektense onu kuçaklayarak sivaslının nekadar birbirine baglı olduğunu gösterelim ve umarım oda yaptığından pişman olur ve bir daha bu tür hatalar yapmaz bu siz degerli sivassporlu arkadaşlarımızdan önemle rica ediyorum arkadaşlar Maç başlamadan tribünlere cagırarak onu alkışlayabilriz ne dersiniz[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
toraman şirinlik yapmaya çalışıyor.istanbul maçında o kadar gerilmesine gerek yoktu.kimsede madalya vermedi.
hele sivas maçı öncesinde de konuşmasına hiç gerek yoktu.susması gerekirdi. ne oldum delisi olmuş.allah büüyktür diyelim.inşallah sivas beşiktaşa ve takımına güzel bir ders veririr gönderiri. beşiktaşta oynamış sivaslılar nasılsa aynı model çıkıyor.rıza çalımbayda eskişehir maçında öyle yırtınmıyormuydu. |
[B]SUS YALAKA ADAM !.[/B]
Geçen sene ve bu sene ilk maçta yaptıklarını sen unutturmaya çalışsanda[B] BİZ UNUTAMIYORUZ !.[/B] Tamam ekmek yediğin kapıya ihanet etmez insan ama İstanbul'da ki maçtaki olayların tamda içerisinde yer almamalıydın. Takımını koruyacaksın ama provakatör olmayacaktın, futbolcularımıza fiili harekette bulunmayacaktın. Sadece orada ayırıcı ve sakinleştirici olacaktın. Ama sen tam tersini yaptın. Şimdi de tepkilerden korktuğun için kıvırıyorsun !. Yalakalık yapıyorsun. Oluum var ya, maça daha 3 gün var. Bir sakatlık bahanesi falan uydur maça çıkma. Çıkarsan var ya, bu taraftar seni oynatmayacak. Islık yağmuruna boğacağız seni. Seni gidi tatlı su kurnazı... AYK |
iyi dileklerine teşekkür ederim.ancak sivas maçlarında daha efendi olmanı dilerim.sivaslı oldugunu unutmaman elbette güzel 58 nolu formayı giymen dahada güzel tebrik eder ligi sivasın arkasında bitirmenizi dilerim.her şeye ragmen seni yinede seviyoruz ibo.çünkü 58 i ne rıza ne erdal nede ümit giydi sen onlardan daha fazla sivaslısın başarılar dilerim.
|
Bu ibrahimden adam olmaz...istanbulda yaptıklarını tüm sivas gördü utanmadan hala konusuyorsun..Formandaki numarandan utan.
|
[QUOTE=pover58;493550]her şeye ragmen seni yinede seviyoruz ibo.[/QUOTE]
bu konuda forumda sana katılan kaç kişi vardır bilmiyorum. Ama bildiğim birşey var toramandan nefret ediyorum. hiçbir sözü veya dileği bu fikrimi değiştiremez.. |
[QUOTE=besyo_cu;493490][B]İnönüde oynanan ilk maçta yaptıgın çirkefliklerini ve kavgayı ayırmaya çalışan Mehmet YILDIZ'ın üstüne yürümeni unutmadık.
Şimdide gelmiş bunlardan mı bahsediyorsun. Sen o 58 numaralı formayı Haketmıyorsun.[/B][/QUOTE] bu toraman kadar çirkefinide görmedim he sivasa gelio ya şirin gözükmeye çalışıo aklınca yemezler toraman yemezler inönüdeki maçı unutmadık biz çirkef toraman :mad: |
bu adam sivas maclarinda ölümüne oynuyor benim gönümdende sivasi sampiyonlugu bjk ninde küme düsmesi
|
Bu ibrahimden adam olmaz...istanbulda yaptıklarını tüm sivas gördü utanmadan hala konusuyor.şimdide şirin gözükmeye çalısıyor... Formandaki numarandan utan.
|
[B]bence biraz fazla üstüne gidiyorsunuz arkadaşlar... sonuçta profesyonel ve ekmek yediği yere hizmet etmeye çalışıyor...
bir çok sivaslıyım diye geçinenden çok daha iyi ki istanbulda kazandığ parayı sivasta yatırım olarak değerlendiriyor.. sivasıyım diyebiliyor.. bence fazla üstüne gidiyorsunuz...[/B] |
İlk maçta Mehmet Yıldızla dalaşırken iyiydi değilmi İbocum?O zaman Sivaslı olduğun aklına gelmedimi? !!!
|
utanmaza bakin sivasspor ikin ci olacakmis sanami soracagiz kacinci olacagimizi once sen adam ol ondan sonra sivasspor hakkinda yorumyam yaptigin cirkeflikleri unutmadik sen ruhunu kaybetmissin birde sivasli gibi cikip konusuyorsun
|
Boyle Sivasli olmaz olsun, bence butun mac surekli isliklanmali
|
..Doğduğun yermi doyduğun yermi,'' Evet doyduğu yerdir.'' Tabiki''! böyle kendi toprağına ağresif tavırlarla yalakalık yaparak değil.
Havası sert insanı mert toprağın evladıyız hiç bir çıkarı olmadan Sivas'ın ve S.spor'un sevdalısıyız. |
[B]Bakalım bu hafta yenilince arkadaşların seni yine tebrik edecekler mi? Şampiyonlar liğine elele gitme düşünceni saygıyla karşılıyorum,ama şampiyon biz olalım siz ikinci olarak gidin,olmaz mı?[/B]
|
toraman bıle bırıncılıgı yakıstıramamıs bize gurur duy be kardesım memleketıyın takımı sampıyonluga oynuyor destek olmasanızda kostek barı olmayın ıyı dıleklerınızı ıletın o bıze yeter haydı yıgıdolar safak bize cok yakın şampiyonluk gelıyorum diyor taraftarımız cekırdek yıyor lutfen bu hafta çekirdeklerı bı kenara bırakıp şampiyonumuza destek gunu hepsı 90 dakka zorlu 90 dakıkadan sonra gonullerın şampıyonu sıvasspor olacak anadolu şampiyonu liğ sampıyonu varmı otesı kıskandıralım tum anadoluyu olalım sampiyon ama destek vererek cekırdek yıyerek kos kos oturarak şampiyonluk vermezler kolay kolay lutfen bu hafta desteklerınızı esırgemeyın 12 cı kısı olalım 4 eylulde bu fırsatı kacırmayalım ŞAMPİYON SİVASSPOR gelıyor haydı yıgıdolar ALLAH yardımcınız olsun
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]ArkadasLar ßence YanLıs Yapıyoruz Adam Beşiktasın Ekmegini Yiyor eger Sivas Şampiyon Olsun Dese KulupTen KovarLar Bnce Yine NazikLik Etmiş ßen ßeşiktasLı diqilim sivaslıyım ama Yinede gurur duyması cok iyi bişey
[B][FONT="Comic Sans MS"]ßence Tekrar Düşünün ! [/FONT][/B][/FONT][/B] |
BU mac BIZIM OLACAK ------------------
|
Böyle bir aciklama yakistiramadim. Insan hak eden Sampiyon olsun der. Ama neyse cevabini sahada verecez
|
58 in yakışmadıgı tek oyuncusun unutmadık cirkefliğini.
|
[QUOTE=Buraq58;493612][B][FONT="Comic Sans MS"]ArkadasLar ßence YanLıs Yapıyoruz Adam Beşiktasın Ekmegini Yiyor eger Sivas Şampiyon Olsun Dese KulupTen KovarLar Bnce Yine NazikLik Etmiş ßen ßeşiktasLı diqilim sivaslıyım ama Yinede gurur duyması cok iyi bişey
[B][FONT="Comic Sans MS"]ßence Tekrar Düşünün ! [/FONT][/B][/FONT][/B][/QUOTE] Bir Sivasli olarak ben de Senin dediklerine katiliyotum....... Toraman yillardir bjk da Futbol oynuyor ve ekmegini orda kazaniyor ne demesini beklerdik(siniz). |
SIVASIN SAMPIYON OLMASINI ISTEMEYEN SIVASLI OLAMAZ ,BU NE LAA, yaziklar olsun sizin gibi sivaslilara , BESIKTAS KIM LAAA, SIMDIYE KADAR 3 veya 4 TAKIMLA LIGIMIZ FUTBOL OYNAMIS TABI BEDAVADAN SAMPIYONLUKLAR ALMISSINIZ ADINIZ OLMUS BÜYÜK KLUP , o büyüklünüzü avrupada yapin öyle kolaysa ,TÜRKIYEDE BÜYÜK KLUP YOK ZENGIN KLUP VAR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:11. |