![]() |
İşte Muhtemel 11'imiz
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/mehmetkamanan.jpg[/IMG]
Süper Ligde şampiyonluk yarışını önemli ölçüde değiştirecek olan Beşiktaş maçının muhtemel kadrosu şöyle ... Ligde 49 puanla lider durumda bulunan Sivasspor, yarın zirve yarışındaki en yakın takipçisi, 48 puanlı Beşiktaş'ı sahasında konuk edecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Erhan Sönmez ve Asım Yusuf Öz yaparken, Erbay Aldemir de dördüncü hakem olarak görev alacak. Maçın biletlerine yoğun ilgi gösteren Sivaslı futbolseverler, takımlarının yarın Beşiktaş'ı yenmesi halinde şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj sağlayacağına inanıyor. Bu arada, Beşiktaş maçının hazırlıklarını son 3 gündür basına kapalı sürdüren Sivasspor, bugün yine basına kapalı olarak yapacağı son idmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak. Kırmızı-beyazlı ekipte, sakatlıkları süren Hayrettin Yerlikaya, Faruk Bayar ve Onur Tuncer yarınki maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Bülent Uygun'un yarınki maçta sahaya şu onbiri sürmesi bekleniyor: [B]Muhtemel Kadro[/B] : Petkoviç, Bilica, Sedat, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, İbrahim (Sylla), Sezer, Musa, Mohammed Ali (Herve Tum ya da Murat Erdoğan), Mehmet Yıldız, Kamanan (Balili) |
Cevap: İşte Muhtemel 11'imiz
SÜPER TAKIMDA KİM OYNARSA OYNASIN TAKIM RUHUYLA OYNARSA BAŞARILI OLURUZ HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN HERYERDEYİZ
|
Muhammed oyanamasında kim oynarsa oynasın Mehmete bile razıyım.
|
hayırlısı olur inşallah..........
|
bildiğimiz 11 inş iyi şeyler başarırlar hadi sivassporum hadi hemşerilerim kazanız mubarek olsun zaferlerleee sesinizi duyalımmm
|
[B]Ne murat erdoğan ne muhammed ali Tum oynasın ortada.[/B]
|
[QUOTE=Cley;494265][B]Ne murat erdoğan ne muhammed ali Tum oynasın ortada.[/B][/QUOTE]
evt yaa tum süper bi oyuncu mücadelesiyle oyunuylaa helal olsun |
MURAT ERDOGAN KESINLIKLE OYNAMASIN OYUN DUZENIMIZI BOZUYOOO
|
biraz komik bi haber olmuş. parantezleri sayarsak başka bi on bir mümkün değil ki:D:D:D
|
murat erdoğan kesinlikle oynamamalı. sivasspor koşan bir takım. murat erdoğan tecrübeli bir futbolcu ama koşan bir futbolcu değil, takım düzenimizi bozuyor. kendisinin koşmaması diğer futbolcularımızın koşma hırsını söndürüyor. ben Tum'un orta alanda çok daha iyi işler başarabileceğine inanıyorum.
|
bu bacta hangi oyuncumuz oynarsa oynasin hic biri birini aratmiyacagina inaniyorum oyuncularimiz elinden gelenin en iyisini yapacaktir bence iyi oynamis kotu oynamis hic farketmez onemli olan 3pugani alakta gerisi pek onemli deyil bence.
|
Arkadaşlar Yarın kadıköyde DİMO cafe de maçı izleyeceğim. Gelen olursa [SIZE="5"][B]birlikte izleriz. [/B][/SIZE]
Balondan gelip Akmar pasajının yanından yukarı çıkan yonda sol tarafta. |
sezer le birlikte tum iyi işler yapıyor orta alanda başarılar inşallah iyi oynarlar kazanırız allah yardımcıları olsun
|
inşallah murat erdoğanla başlamaz takımda en sırıtan isim o çünkü !!!
|
balili ilk on birde olmalııııııııııııı
|
haydi anadolu fatıhı bu maçı alallım
|
MURAT ERDOĞAN KESİNLİKLE OYNAMASIN HERVE TUM........
|
Arkadaşlar herkes maça gelirken 1 adet "düdük" getirse ve her Bjk atağında hep bir ağızdan çalınsa inanıyorum ki inanılmaz bir ses çıkar ve rakibi bayaa rahatsız etmiş oluruz. Aslında çok kolay, çok ucuz.. Hem bağırmayan taraftarlar bile bu şekilde destek olmuş olurlar. 10-15 tanesi bile iyi ses çıkarır, bi düşünün 1000 tane olduğunu... düsünün yer yerinden oynar ,statda gelipte düdük getirmeyen sivasli sayilmaz ;)
|
Arkadaşlar herkes maça gelirken 1 adet "düdük" getirse ve her Bjk atağında hep bir ağızdan çalınsa inanıyorum ki inanılmaz bir ses çıkar ve rakibi bayaa rahatsız etmiş oluruz. Aslında çok kolay, çok ucuz.. Hem bağırmayan taraftarlar bile bu şekilde destek olmuş olurlar. 10-15 tanesi bile iyi ses çıkarır, bi düşünün 1000 tane olduğunu... düsünün yer yerinden oynar ,statda gelipte düdük getirmeyen sivasli sayilmaz ;)
|
Petkoviç, Bilica, Sedat, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, İbrahim , Sezer, Musa, Herve Tum , Mehmet Yıldız, Kamanan
boylesi super.. 2. yarida balili girer . sol tarafta oynar |
muhammed oynamasın bence baliliyi geri çeksin forvette kamanan la mehmeti oynatsın rahat kazanırız
|
İnş Bu macta Bek lerimiz Hata Yapmaz Fener bahce macında Abdurrahman ın Tarafı İle Murat ın Kanadı Çok Kötüydü İnş Bu Macta Hata Yapmazlar..
|
[QUOTE=bhdr5858;494411]muhammed oynamasın bence baliliyi geri çeksin forvette kamanan la mehmeti oynatsın rahat kazanırız[/QUOTE]
Balili 90 Dk Kaldıramıyor Farkındaysan Hep 60. 70. Dakikalarda girior Öyle girince daha etkili oluyor... |
Ortada Tum oynasın 2. yarıda Murat görev alabilir . Mohanmed Ali oynamasın bence bu maçda.
|
Bence ilk yarıda Mohammed Ali oynamalı 2. yarı da Murat Erdoğan girmeli. Murat bazı arkadaşların dediği gibi oyun düzenimizi bozmuyor. Aslında daha teknik bir oyuncu, güzel paslar atıyor ama sürekliliği yok.
Tum da sağlam ve hızlı ama pasörlük tekniği yok. Hoca maçın gidişatına göre en doğru kararı verecektir. Birde bir arkadaşımızın dediği gibi sakın maça düdük falan götürmeyin. Çünkü yasak. İçeri alınmamsı için talimat var. Çünkü maç esnasında futbolcuları yanıltma amacıyla kullanılabiliyor o yüzden yasak. Kazara içeri alınmış bile olsa, yanlışlıkla çalınmış bile olsa hakem maçı durdurup bulunmasını isteyebiliyor. Ve oyun soğuyor. SAKIN HA DÜDÜK GÖTÜRMEYİN 1.. En güzel sürekli ıslık çalmak arkadaşlar. Hem masrafsız hem yasaksız !... AYK |
arkadaslar mohammed ve murat erdogan oynamasin diyoruz ama bu bülent uygunun oynatacagi taktige bagli.
Eger cok kosan ofansif bir takim oynatacaksa haklisiniz tum dogru adam ama eger daha yavas tempoda hata yapmamak istiyorsa o zmn ben olsam tumun yerine mohammed veya murati oynatirim. KARAR BÜLENT HOCANIN!! |
[B]Murat Erdoğanın daha zamana ihtiyacı var bu görünen bir klasik oldu artık. Muhammed Ali ise artık kaldıramıyor bu takımın ağırlığını. Lakin saha içi Psikolojik durumlarından dolayıdır ki hoca devamlı oynatıyor. Bana göre Yanlış. Sylla daha diri. [/B]
|
HERVE TUM KESİNLİK İLE TAKIMDA OLMALII,SAHANIN HER YERİND EOYNUYORRR
|
Klasik Sivasspor 11'i.Yüreğimizle oynadıktan sonra alabileceğimiz bir maç.
|
[B]Beşiktaşın savaşçı ve dirençli ortasahasına karşı bu ortasahayla çıkacağını zannetmiyorum Bülent Uygun'un maça.[/B]
|
[COLOR="Red"][I][B] Petkoviç, Bilica, Sedat, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, İbrahim Sezer, Musa, Herve Tum Mehmet Yıldız, Kamanan
__________________ böle baslayabiliriz[/B][/I][/COLOR] |
[QUOTE=aslanefe58;494279]biraz komik bi haber olmuş. parantezleri sayarsak başka bi on bir mümkün değil ki:D:D:D[/QUOTE]
ilk başta benimde dikkatimi çekmişti ama yorum yapmamıstım bütün futbolcular sayılmış burda :D |
muhammed ali oynarsa takım 10 kişi ve yenilmemek elde değil.İnşaallah onun yerine tum veya sezer oynar .başarılar yiğido ordudan osman
|
Hocam m. ali'yi oynatma Allah aşkına. Adam bitmiç hiç bir faydası yok bize artık.
Bugün ki potansiyel tehlikeler yine: M. yildiz ve m.ali |
[QUOTE=hursit0658;494274]evt yaa tum süper bi oyuncu mücadelesiyle oyunuylaa helal olsun[/QUOTE]
ben beğenmiyrum maalesef tum'u çünkü varlığı yoklugu bir oyunda resmen bir kişi eksik oynuyoruz. hele o ankara maçında kafayı yedim yani. ve murat erdoğan bence iyi adapte oldu takıma tecrübesi ve tekniği oldukça yeterli. bence50-60 dakika onunla iyi gider |
[QUOTE=Cley;494265][B]Ne murat erdoğan ne muhammed ali Tum oynasın ortada.[/B][/QUOTE]
AYNEN KATILIYORUM HEMSEHRIM BIZE EN COK ZARAR VEREN IKI FUTBOLCU MURAT ERDOGAN VE MOHAMMET ALI INSALLAH ONLARA YER VERMEZ HOCA TAKIMA ZARARDAN BASKA BIRSEY VERMIYORLAR |
Haydi Hayırlısı Bakalım.........
|
[QUOTE=Divriği58-;494278]MURAT ERDOGAN KESINLIKLE OYNAMASIN OYUN DUZENIMIZI BOZUYOOO[/QUOTE]
SANADA KATILIYORUM HEMSEHRIM COK NET BIRSEKILDE SIVASSPOR A ZARAR VERMISTIR IKINCI YARIDAKI DUSUSUMUZUN SEBEPLERINDEN BIRIDE MURAT ERDOGANIN OYUNU ALT UST ETMESINDENDIR |
[QUOTE=kadirakin58;494281]murat erdoğan kesinlikle oynamamalı. sivasspor koşan bir takım. murat erdoğan tecrübeli bir futbolcu ama koşan bir futbolcu değil, takım düzenimizi bozuyor. kendisinin koşmaması diğer futbolcularımızın koşma hırsını söndürüyor. ben Tum'un orta alanda çok daha iyi işler başarabileceğine inanıyorum.[/QUOTE]
ANLASILAN HEPIMIZ AYNI FIKIRDE BIRLESIYORUZ NEDEN BUNU HOCA GORMEK ISTEMIYOR HALA MOHAMET VE MURAT ERDOGAN A YER VERIYOR ANLAMIS DEGILIM |
BENDE DIGER YIGIDOLAR GIBI MURAT ERDOGAN VE MOHAMMET ALININ SIVASSPORUN OYUN YAPISINA UYMADIGINI DUSUNUYORUM VE GORUYORUZ TUM HERKES BUNU GORUYOR VE SOYLUYORKEN NEDEN BULENT HOCA BUNLARDA ISRAR EDIYOR INSALLAH BU YANILISTAN DONERIZ VE BESIKTAS MACINA BU FUTBOLCULARA YER VERMEYIZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:00. |