SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24482)

SivasSpor.Com 21.03.2009 20:03

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/ss_bjk_diz.jpg[/IMG]

1-1 Beraberlikle Sonuçlanan Sivasspor - Beşiktaş Maçını Değerlendirelim.

[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B]

Maçın en kötüsü kimdi ?

[B]Maçta göze çarpanlar ?[/B]

Ne gibi eksiklerimiz var ?

[B] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B]

Taraftar nasıldı ?

.

.

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2996][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2996[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2997][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2997[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2998][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2998[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=3003][img]http://resimzade.com/Show.html?i=3003[/img][/url]

skynet 21.03.2009 20:06

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Guzel Macti. Maci biz haketmistik. Sampiyonluga bir adim daha yaklastik

58zarali 21.03.2009 20:06

berabere biteceğini tahmin ediyordum oldu da

fizik olarak neredeyse aynıydık bu maçın hakkı beraberlikti ve o da oldu

yorumcuyuz 21.03.2009 20:10

yalnız ligtv spikeri ismini söylemeye gerek yok çok yanlı maç anlatıyor yok mimik hareketi yapma sivaslı yok el kol yapma sivaslı. nedir bu sivas düsmanlıgı ey lick tv

sevda58 21.03.2009 20:12

vala ben cok umitliyim, sivas eski sivas,
sivas geri dondu arkadaslar,
sampion sivasspor

gül5858 21.03.2009 20:14

Ancak bu kadar olabilirdi bütün yönetime teşekkürler ve özellikle Herve,Balili ve Bilica iyi oynadı.
!! Ve Mehmet daha iyi idi diğer maçlara oranda kendine geldi diyorum.
!!!! '' TEŞEKKÜRLER SİVAS SPOR

58gürünlü35 21.03.2009 20:16

Maçın yıldızı kimdi ? = Bilica

Maçın en kötüsü kimdi ? Yokk...

Maçta göze çarpanlar ? Murat erdoğanın çok istekli oynaması ve sylvanın Güzell calımları :)

Ne gibi eksiklerimiz var ? Kontra ataklarda daha etkili olmalıyız...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Her 2 Takımda iyi mücadele

etti gönülden macı almak gecıodu ama buda iyi...

Taraftar nasıldı ?

idare ederdi aslında... ilk Yarıda iyiydi ama 2. yarıda biraz sustu...

Agcalli 21.03.2009 20:17

Ben maçın yıldızı göremiyorum.. Maçın en kötüsü Sivasspıor taraftarı.. Göze çarpan ise 1000 kişilik 8taşlar 10.000 kişiyi susturup tv beşiktaş seslerini duyurmaları maçın dikkat çeken detaylarındandı. Sivas şampiyon olmak istiyorsa taraftarın da şampiyon bir takıma yakışır taraf olmak gerekir..

KIZILCAN 21.03.2009 20:19

Maçın yıldızı kimdi ? :Bilica,defansta geçit vermedi.Kalitesini gösterdi. Sylla,Yaptığı asisstler,isabetli paslar ve Yusuf Şimşek'e yaptığı markaj yerindeydi.

Maçın en kötüsü kimdi ?: Her zamanki gibi Mohamed'ti.Ben yazmaktan yoruldum o kötü oynamaktan yorulmadı.Kaleciler Mohamed'i seviyorlar çünkü yumuşak vuruşlarını kolaylıkla alıyorlar.Musa Aydın kayıpları oynadı...

Maçta göze çarpanlar ?:Herve Tum,iyi niyetli mücadelesine rağmen yetersizdi ama attığı gol 10 numaraydı.1 puan getirdi.Mehmet Yıldız da göze çarptı.Eskiye dönüş yolunda emin adımlarla ilerliyor...

Ne gibi eksiklerimiz var ?:Orta saha...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?: Ortada bir maçtı.Yeri geldi biz baskılı oynadık,yeri geldi baskı altında kaldık.Beraberlik herşeye rağmen güzel...

Taraftar nasıldı ?: Yine ilk dakikalarda etkili tezahürat,ortalarda "Siiiivasss Siiiivasss" sesleri,sonlarda ıslıklamalar...Buna da şükür diyelim,tribünlerin kırmızı beyaz olması bile yeter...

.

.

.[/QUOTE]

yigido1243 21.03.2009 20:20

Maçın yıldızı bilica

Maçın en kötüsü musa ve sezerdi

Taraftar maçı sonuna kadar destekledi, sonunda da zaten takımı yanına çağırdı

ÖFŞ2041 21.03.2009 20:21

Maçın yıldızı kimdi ? Murat Erdoğan

Maçın en kötüsü kimdi ? Mohamed'in ve Sezer'in ne yaptıklarını anlayabilmiş değilim.

Maçta göze çarpanlar ? Abdurrahmanın yokluğu , Muratın güzel futbolu,Bilicanın savaşçılığı

Ne gibi eksiklerimiz var ? Gol attıktan hemen sonra yememeyi öğrenmeliyiz

Maç hakkındaki genel görüşleriniz neler ? Abdurrahmanın oynaması gerekirdi sağda.Kamanan ve Balili de çok geç giriyor.Sezer'in ilk 11de başlaması yanlış.

Taraftar nasıldı ? Formalarımızı giydik ve kahvede izledik maçı.Maç başlamadan statta ellerde bayraklar,atkılar karnaval havası gördüm.Zaman zaman çok yükselen ses vardı.Taraftarımızı beğendim.Gar kale arkası yine harikaydı.Süpersiniz yiğidolar.Tüm taraftarımızın ağzına sağlık , sizleri seviyorum :)

xremix 21.03.2009 20:22

Maçın yıldızı kimdi ? bilica,herve tum

Maçın en kötüsü kimdi ? kötü yoktu

Maçta göze çarpanlar ? abitoğlunun kritik düdükleri sivas aleyhine

Ne gibi eksiklerimiz var ? bu maç çıkışımız olabilir

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? her zaman böyle mücadele bekliyoruz

Taraftar nasıldı ? stad tıklım tıklımdı,ama çok ateşli taraftar lazım bize...

sivaslitaner58 21.03.2009 20:23

mehmet yildiz bugun topu fazla tuttu ve top kaybi coktu kamanan neden yedekteydi anlamadim bilica guzel oynadi ama gol attigimiz zaman defansimiz kagit gibi dusuyor

myway 21.03.2009 20:28

[B]Tek sozum var yaziklar olsun Muhammed Ali bu takimda hala nasil oynatiyorlar seni anlamiyorum...[/B]

orgiii 21.03.2009 20:33

cok ıyı oldu bu skor gsde yenılırse tam olcakkk:D

orgiii 21.03.2009 20:35

sivas lıge cok buyuk heyecan getırdı buunun ıcın cok buyuk tesekkurler az butceye ragmen buyuk takımlara kafa tutmayı bıldı helal olsun suanda 11. hafta oldu liderrr helal olsun ne dıyım

Mursallı yiğido 21.03.2009 20:39

Maçın yıldızı kimdi =Bilica.

Maçın en kötüsü kimdi =Musa Aydın.

Maçta göze çarpanlar =Sivasspor'un eski haline dönmesi.

Ne gibi eksiklerimiz var =Gereksiz hareket ve sarı kartlar.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler =Sivasspor eski ruhunu yakalamış gibi.Rakiplerimizin de puan kaybettiği bu haftada şampiyonluk yolunda büyük bir adım attık.

Taraftar nasıldı =Fena değildi.

orgiii 21.03.2009 20:42

taraftar az kayserı gıbı stad olsa ıyı olurdu oyle degılmı

üçyıldız58 21.03.2009 20:47

musa aydın ,sezer,muhammed ali bu futbolcularımız bir an önce kendilerine çeki düzen vermesi lazımm
beşiktaş pozisyona giremeden gol attı bir puanı aldı gittiiii

yorumcuyuz 21.03.2009 20:51

bu spikere nasıl maç anlattırırlar gerçekten yazık ya‚maçı bjktvde izledik resmen.Biz mecburmuyuz beşiktaş spikeriyle maç izlemeye‚adam ibrahim dağaşan gereksiz hareketler yapıyor diyor ama tellonun attığı dirseği görmezden geliyor.

nejmi58 21.03.2009 20:52

Musa da gözle görülür bir düsüs var. Sezerde eski sezer degil.
Bilica, Ibrahim, Sedat, Murat Erdogan Basarili.
Mehmet Yildiz da en azinda düzelme gözüktü. Tum ve Murat iyiniyetle mücadele etti.
Sylla iyiydi. Petkovicin golde yapabilecegi hicbirsey yoktu.
Mohammed Ali artik cok yetersiz ve bu cok belli oluyor. Balili etkisizdi, Kamananda yoklari oynadi.

Maca gelince ayaga top yapmaya calisiyoruz ama Ibrahim disinda Musa ile Sezerde cok düsüs oldugu icin eski basarimiz (yüzdemiz) yok.
Bilica hem top kesecek, hem arkadan sisirme toplarla oyun kuracak....
Bize acilen bir oyun kurucu lazim, Murat biraz calisti bugün ama zirve icin oda yetersiz. Sergio Pacheco nun durumu nedir? Bu adam ya düzelir yada yollanir, bos yere yabanci kontenjani dolduruluyor. Bu bölgeye adam alinmaliydi, mesela Tabata bizde olsa kesin sampiyonduk. Veya Erman Kilic, Engin Baytar düsünülebilir

Cley 21.03.2009 20:53

[B]Maçın yıldızı kimdi ? Sylla

Maçın en kötüsü kimdi ? Musa Aydın

Maçta göze çarpanlar ? Sivasspor kendine gelmiş. son haftalardaki en mucadeleci oyunumuzu oynadık.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahada dikine topu götürecek bir oyuncumuz eksik.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Maç bizim hakkımızdı ama beraberlik de iyi sonuç. liderliği sürdürmemiz güzel

Taraftar nasıldı ? 1000 kişi taraftar 14.000 kişi kuru kalabalık.maratondakilere zahmet oldu ama ellerindeki bayrakları salladılar bir süre.[/B]

GokhanTurna 21.03.2009 20:57

[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B]
Murat Erdoğan,Bilica,Tum,İbrahim,Sedat,Sylla,Murat ve İbrahim

[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B]
Musa,Sezer,Mohammed

[B]Maçta göze çarpanlar ?[/B]
İbrahimin Toramanın Yuhalanması güzel. Spor yazarları ve kendisini neden yuhalandığı anlamamış haksızlar diyorlar bide taraftara sorsaydınız

[B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B]
Sağ kanatı kullanamıyoruz

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B]
Çok iyi oynadık Apo olsaydı daha güzel olurdu

[B]Taraftar nasıldı ? [/B]
Taraftar iyiye gitmeye başlıyo bunu gördüm

vedat58 21.03.2009 21:00

burda bas bas bar bariyoruz , demekki kimse sesimizi duymuyor , demekki yorumlarimizi kimse kale almiyor ,ben 3 futbolcu disinda kimseyi begenmedim , kimleri kastetdimi anliyorsunuzdur, ben ,sivas bu futbolla sampiyon olursa hakkaten mucize derim , bikere kosan futbolcu sayimiz cok az, ortasaha diye bisey yok , hep sisirtme toplar yok olan toplar, muhammet aliyi bu perfomansiyla nasil oynatiyorlar pes dorusu, Abdurrahmani cok aradik, kamanan ikinci yarinin hemen basinda alinmaliydi oyuna cok gec alindi, bu takimla beraberlik bile büyük basari

kral58 21.03.2009 21:08

[QUOTE=Agcalli;494804]Ben maçın yıldızı göremiyorum.. Maçın en kötüsü Sivasspıor taraftarı.. Göze çarpan ise 1000 kişilik 8taşlar 10.000 kişiyi susturup tv beşiktaş seslerini duyurmaları maçın dikkat çeken detaylarındandı. Sivas şampiyon olmak istiyorsa taraftarın da şampiyon bir takıma yakışır taraf olmak gerekir..[/QUOTE]

8taşın seninle ne alakası var sen mi attın 8 tane evet maçın en kötüsü taraftardı sürekli ibrahim toramanı yuhaladı niye öz sivaslı oldugu içinmi yoksa 58 numaralı formayı giydigi içinmi ? yazıklar olsun sivas taraftarına

m.murat 21.03.2009 21:11

TAKIM OLARAK GENELDE HERKES IYIYDI . AMA ICLERINDE DAHA IYILERIDE VARDI. CANLARI SAGOLSUN YINE SAMPIYON BIZ OLACAGIZ. BU SENE SAMPIYON IC ANADOLUDAN.

superglam 21.03.2009 21:14

Ben bilica dedim ama Muratta harikaydı.. sezer çok kötüydü...

Besyo_cu 21.03.2009 21:14

[B]Maçın yıldızı kimdi ? Goldeki asisti ve vermiş oldugu 3 tane yüzde yüzlük gol pası ile Mehmet YILDIZ ve blica. Sadece ilk yarıdaki performansı ile de syllada iyiydi

Maçın en kötüsü kimdi ? Muraz Sözgelmez cok iyi oyuncu ancak stoperde cok iyi sol kanatta elinden gelenı yapmasına rağmen 1 orta bile yapmadı.

Maçta göze çarpanlar ? YAvaş yavaş eski Sivasspor oluyorz

Ne gibi eksiklerimiz var ? Sol bek

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Galibiyeti kacıran bizdik net gol fırsatlarından yararlanamadık.

Taraftar nasıldı ? Giderek daha iyi oluyoruz stadyum iğne atsan yere düşmezdi.
[/B]

mev58lüt 21.03.2009 21:16

Macin yıldızı kimdi :Fabio Da Silva Bilica
Macin en kötüsü kimdi:Musa Aydın
Macta göze carpanlar:Murat Erdogan
Mac hakkinda ki genel görüsleriniz neler :Takim iyi Mücadele Etdi
Taraftar nasildi :idare ederdi

bekçi 21.03.2009 21:32

selama arkadaşlar.maçı seyrettim .güzel bir maçtı. bilica mehmet murat erdoğan mükemmeldi. takım olarak herkez üzerine düşeni yaptı. yiğidolar seneye bilica yı takımda tutarsak mükemmel birşey olacak.yine lideriz. herkeze selamlar yola devam.......

FurkaN 21.03.2009 21:35

[B]Golü attıktan sonra hemen kalemizde gol görme sorununa acil bir çözüm bulunmalı. Fener maçaları ve bu maçta en büyük sıkıntımız bu oldu bir çözüm gerekli.[/B]

FANATIK YIGIDO 21.03.2009 21:36

oncelikle butun oyuncularimizi ve taraftarimizi cani gonulden cok cok kutluyorum mac kusursuzdu futbolcularimiz iyi mucadele ettiler 1pugana seviniyimmi uzuluyummu sasirdim bunada sukur enazindan lideriz

blacksky 21.03.2009 21:37

Sonuc kotu degil, yenemiyorsan yenilmeyeceksin.. onune gelene yenilen trabzon' un hali ortada iste... bu beraberlik en cok digiturk' e yaradi. Taraftar Toraman' i niye islikliyor anlamadim.. adam ekmek yedigi forma icin ter dokuyor diye mi? o formayi 58 numara sectigi icin mi? hemsehrimize ayip ediyoruz.. bize yakismiyor.

ÖFŞ2041 21.03.2009 21:45

Bence de Toramanın neden ıslıklandığını hiç anlayamadım.Niçin ısıkladı taraftarımız onu ? Sivaslı oyuncuları ıslıklama kararı mı aldık? Ya da Toramanın Sivasımıza bir yanlışı mı oldu ? Ayıp ettik bence , Toraman maçtan önce güzel açıklamalar yapmıştı.O da bizden , o da bir Sivaslı..

oNuR 21.03.2009 21:57

[B]Besiktasın formda olduğu bir dönemde 1 puan çokta kötü sayılmaz[/B]

Yiğiter 21.03.2009 22:00

Bugün eski Sivas'ın ayak seslerini duydum..Bu Milli ara bize ilaç gibi gelecek..iyice dinleneceğiz ve şova devam diyeceğiz..:)

ready 21.03.2009 22:07

[B]takım olarak bugün iyilerde yalnız gol attıgımız peşi sıra golü erken yiyoruz bu da takım için dezavantaş oluşturuyor[/B]

ethembey 21.03.2009 22:14

Maçın yıldızı kimdi ?
Murat Erdogan

Maçın en kötüsü kimdi ?
Musa Aydin

Maçta göze çarpanlar ?
Hakemin Mehmet Yildizi durdurusu

Taraftar nasıldı ?
Taraftar iraz daha sesini cikarmasi lazim

SenSetik 21.03.2009 22:30

gelecek için ümit veren bir mücadele vardı...ne yazık ki gol attıktan hemen sonra yeme alışkanlığını bırakamadık...10 dk. tutabilsek oyunu...ah ahhh

FANATIK YIGIDO 21.03.2009 22:31

arkadaslar macin yildizini secemedim futbolcularimizin hepside iyilerdi ama bilica dahafarkliydi yerinde mudahaleler yapiyodu arkadaslar ibrahim toramana gelince neden istiklandigini inonudeki maci seyredenler bilir bize karsi cok cirkinlikler yapti ondan istiklanmistir bence

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:27.