![]() |
Teşekkürler Çotanaklar!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Show.jpg[/IMG]
Bugün tribündeki yerlerini alarak Sivasspor'u destekleyen Giresunsporlu kardeşlerimize teşekkür ederiz. Bugünkü Beşiktaş maçında Anadolu bütünleşmesini bir kez daha gördük. Diyarbakırspor deplasmanına giderken Sivas'ta mola veren ve Sivasspor'a destek için tribündeki yerlerini alan Giresunsporlu kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Turkcell Süper Lig Şampiyonu bu yıl Anadolu'dan çıkacak ve bu futbol devriminin yanında olan, bizi bu zorlu mücadelemizde destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Giresunspor'a Süper Lig yolunda başarılar dileriz. İnşaallah en kısa zamanda sizde bu Ligde ki yerinizi alacaksınız. [B][I]SivasSpor.Com[/I][/B] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=3154][img]http://resimzade.com/Show.html?i=3154[/img][/url] |
Cevap: Teşekkürler Çotanaklar!
adamlar bu nasıl taraftar diyor giresunda olsa bjk taraftarının sesini çıkarttırmayız diyorlar onlarada rezil olduk
|
[B]Stadyuma giderken birden karşılaşınca çok şaşırmıştım 1 minübüs Giresunlu taraftar bizi desteklemek için bilet almışlardı. Biraz sohbet ettikden sonra en az bizler kadar şampiyon olmamızı isteklerini söyleyip bizlerde gurur duyduklarını ifade ettiler.
Çotanaklara bu göstermiş oldukları takdir-e şayan davranışdan ötürü cok teşekkur ederim. Bu olaydan sonra anladım ki karadenizin gercek temsilcisi GİRESUNSPOR'muş. Teşekkurler ÇOTANAKLAR sizleride hak ettiğiniz süper ligde görmek üzere.[/B] |
[B]Diyarbakır macında Giresunspor'a basarılar..[/B]
|
genç çotanaklara ve tokattan bu maç için gelen kabus tribününden 15 kişiye teşekkür ederis
|
[B]Bank Asya liginde de artik Giresun u destekliyoruz :) Guzel gercekten bunlari gormek..Cok tesekkurler Cotanaklar...Pankart bile yaptirmislar valla helal olsun duygulandim..
Tum bunlari gorup sampiyonluk icin elimizden gelenin fazlasini yapmaliyiz....![/B] |
[B]Teşekkürler Çotanaklar.Bank Asya 1. ligde başarılar.[/B]
|
[B]Bir gurur tablosu bu Anadolu Devrimi adınan.Teşekkürler Giresun,teşekkürler Çotanaklar.[/B]
|
işte anadoluluk bu.......... teşekürler...................
|
insalla bu ligi hak ettiyimiz yerde bitiririz sanpiyon oluruz anadolu insani bizlere guveniyor insallah anadolu insanina mahcup olmayiz anlimizin akiyla bu isi sonunakadar goturup sanpiyon oluruz anadolu insani bu guzellikleri hak ediyor
|
[B]komsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
büyüksüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün anadolu kardeştir gururumuz yiğidolar düşmanlar bakar çatlar varolun çotonaklar[/B] |
[B]Helal Olsun Giresuna Sana Bosyere Gonul Vermemisiz Sivasim Sevenin Cokkkkkkkkkkkkkkkk[/B];)
|
gercekten cok duygulandim Allah razi olsun giresunlu kardeslerimizden, sizlere basarilar cotonakli kardeslerimiz
|
millet bir tutturmuş taraftar taraftar taraftar ne yapsın.ortada taraftarı ortak şekilde hareket ettirecek yapılanmamı var.insan mı var.birazda yönetim bu işi orgaanize etmesi gerekir.
|
[B]Sağolsunlar Giresunspor a başarılar........[/B]
|
valla yurekten tesekkurler..karadenızdende bızı sevenler varmıs sagolsunlar..
|
[B]Valla Bilseydim bjk'liler Yerine Giresunlularla Giderdim maça :D[/B]
|
[B]Giresunlu kardşlerimize bu anlamlı pankartlarından ve bizi desteklemelerinden dolayı çok teşekkür ederim[/B]
|
[B]Giresun Giresun BEşiktaşa Giresun :D:)!!!![/B]
|
[B]Biran Kendimi Giresun-Beşiktas Macında Giresunu Destekleyen SivassporLu oLarak Hissettim!![/B]
|
teşekürler giresun bankasyada başarılar inş yanımıza gelip birlikte mücadele ederiz:d
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]TeşekküR edeRiz ÇotanaKLaR... İnş Sizi DiğeR seNe aRamızDa göRüRüz:)[/FONT][/B]
|
[B]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN
BİLSEKKİ KELLEMİZ KOPACAK BEDENDEN AŞKIMIZ HARBİDEN HEM DE DERİNDEN ASLA VAZGEÇMEYİZ SİVASSPORUM SENDEN ŞAMPION OLANA KADAR OYNAYIN SONUNA KADAR BİZ VARIZ ÖLENE KADAR BİRİMİZ KALANA KADAR[/B] |
helal olsun gercekden once pankartlarını gordum devre arasında gıresun gıreusn dıye bagırdık ama ben bı kac kısı geldıler sanıyordum gorunuyor kı 1 munıbus gelmısler helal olsun ne dıyelım..
ayrıca tokattan gelen 10 15 kısılık kafıleye de tesekkurler... Hep dediğimiz gibi FORZA ANADOLU ANTİ İstanbul |
yaw sizin amigonuz terzi hüseyine hastayim yaaa........
sanlidir cotanaklar icer kafayi bulurr..... bu tezahüratini cok güzel |
[QUOTE=sivaslimete;495075]yaw sizin amigonuz terzi hüseyine hastayim yaaa........
sanlidir cotanaklar icer kafayi bulurr..... bu tezahüratini cok güzel[/QUOTE] terzi hüseyin maçtamıydı :D ? . |
[B][/B]öncelikle sivasspora başarılar dileriz bizde .çotanakların ne kadar centilmen oldugunu herkes görmüş oldu.sivasspora başarılar.takımlarına sahip çıkmaları lazım bu şampiyonluk yolunda
|
[QUOTE=sinan-58;494928]adamlar bu nasıl taraftar diyor giresunda olsa bjk taraftarının sesini çıkarttırmayız diyorlar onlarada rezil olduk[/QUOTE]Genç nesil yiğidolar türübünlere geldikçe bizim taraftarlarımızda o saydığınız taraftarlar gibi dahada iyisi olacak biraz sabır
|
[QUOTE=yigidolar06;495090]Genç nesil yiğidolar türübünlere geldikçe bizim taraftarlarımızda o saydığınız taraftarlar gibi dahada iyisi olacak biraz sabır[/QUOTE]
valla birader biz tribün konusunda baya yol katettik türkiyenin en iyi 10 ateşli ve sayılı taraftar gruplarından biriyiz google türkiyedeki en ateşli 10 taraftar grubu yaz giresunspor genç çotanaklar çıkar biz tribün konusunda tribün şov konusunda baya yol katettik süper liğe çıkıncıda üm herkes görecek geçenlerde yine fanatik gazetesi türkiyenin en iyi ateşli taraftar gruplarını araştırmış biz genç çotanaklar grubu olarak bu listede varız işte türkiyenin en iyi ateşli ve sayılı taraftar grupları; [url]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/NewsGallery.aspx?aType=GalleryNews&gId=135&ItemOrder=10[/url] birde şu rakip taraftar bölümüne giresunspor genç çotanaklar başlığını açamadım oraya resim flan atarsak grubumuz hakkında daha iyi olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim... ayrıca bizim başkan sizin başkanla kanki iki çok yakın dost bizim başkan sezon başında başkan değildi size bilica ve sezer transferde çok büyük payı var kendinin menejerlik şirketi var şimdi o futbolcuları giresunspora getircek iki sene sonra sivas gibi liği hep zorluyacağız yaşasın anadolu anti istanbul... |
ayrıca bizim başkan sizin başkanla kanki iki çok yakın dost bizim başkan sezon başında başkan değildi size bilica ve sezer transferde çok büyük payı var kendinin menejerlik şirketi var şimdi o futbolcuları giresunspora getircek iki sene sonra sivas gibi liği hep zorluyacağız yaşasın anadolu anti istanbul...
[url]http://www.spor28.com/haberoku.asp?id=1107[/url] [url]http://www.giresunsporgazete.net/haber_detay.asp?haberID=773[/url] |
hacı ya sızın cotanak sıtesıne uye olamıyoruz neden ?
|
[COLOR="Red"][I][B]tskkurler arkadaslar
yüreginize saglık en yakın zamanda sizide bekliyoruz süper lige[/B][/I][/COLOR] |
[QUOTE=merkez_emre;495111]hacı ya sızın cotanak sıtesıne uye olamıyoruz neden ?[/QUOTE]
[B]Emre üye oldukdan sonra üyelik hemen onaylanmıyor ben dün gece üye oldum bugun onaylanmış. Çotanaklar.net e misafir takım bölümüne Sİvasspor başlıgı açtım oraya yazabilirsin. ;)[/B] |
yok ya dolduryom boslukları kayıt ol dıyorum yapmıor aktıf degıl kayıt ol butonu
|
[QUOTE=merkez_emre;495115]yok ya dolduryom boslukları kayıt ol dıyorum yapmıor aktıf degıl kayıt ol butonu[/QUOTE]
Üyelik sözleşmesi gibi bişeyi okuman gerekmesin. dikkat et |
[B]:) yahu diyorum ya üyelik geç onaylanıyor diye hemen anında giremıyorsun çotanaklar.net in sanırım bazı sorunları var.[/B]
|
[QUOTE=merkez_emre;495111]hacı ya sızın cotanak sıtesıne uye olamıyoruz neden ?[/QUOTE]
[url]http://www.giresunspor.net/haber/[/url] [url]http://www.cotanaklar.net/[/url] [url]http://www.gurbetcicotanaklar.com/forum/[/url] [url]http://www.marmaralicotanaklar.net/[/url] bunlar bizim taraftar siteleri üye olmak isteyenler üye olabilir sizin forum beni arasıra olmuyor sorun çıkartyor bir yandan bizim maçı takip ediyom arkadaşların sorularına cevap vercem sizin gibi nicki şifreyi yazıyorum kabul etmiyor bazen... |
[B]Diyarbakirspor 0-0 Giresunspor... Ilk yari sona erdi Basarilar Cotanaklar...[/B]
|
[QUOTE=myway;495120][B]Diyarbakirspor 0-0 Giresunspor... Ilk yari sona erdi Basarilar Cotanaklar...[/B][/QUOTE]
alacağız bizimkiler stadı inletiyor nerde olursa olsun giresunda giden arkadaşlarımız 2 hafta önce kayseriye deplasmana gittik bu sefer işten yırtamadık öglene kadar çalıştık inş alacağız bu maçı forman için oyna,bizim için oyna,arman için oyna giresun oyna giresun oyna... EĞİLDE KULAK VER BU TRİBÜNE HER MAÇI OYNAYIN YÜREYİNİZLE ŞAMPİYON OLALIM ARTIK BU SENE SON VERELİM SÜPER LİĞ HASRETİNE SENEYE İNŞ SON BULCAK BU HASRRET... |
[QUOTE=besyo_cu;495117][B]:) yahu diyorum ya üyelik geç onaylanıyor diye hemen anında giremıyorsun çotanaklar.net in sanırım bazı sorunları var.[/B][/QUOTE]
Ben hemen girdim :). BAktılar benim gibi üye bekletilmez sağolsunlar hemen açtılar kapıyı :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53. |