SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kritik Bir Puan Aldık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24493)

SivasSpor.Com 22.03.2009 06:52

Kritik Bir Puan Aldık

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent_elele.jpg[/IMG]

Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen başarılı hoca şampiyonluk yolunda kritik 1 puan aldıklarını söyledi.

[B]Kazanabilirdik...[/B]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş karşısında alınan beraberliğin kendilerine yeteceğini dile getirdi. Sonuçta bu haftayı da lider kapattıklarını dile getiren Uygun, "Kazanabilirdik ama kaybetmemek de önemli. Şampiyonluk yolunda kritik 1 puan aldık" ifadesini kullandı.

[B]Adaletli bir sonuç[/B]

Bülent Uygun'un cezası yüzünden takımın başında sahaya çıkan antrenör Esat Karaberberoğlu ise şunları söyledi: "Açıkçası adaletli bir sonuç oldu. Galibiyet için çıkmıştık ama başaramadık. Maç sonunda üzgün olan oyuncularımızı teselli etmeye çalıştık. Biz yolumuza aynen devam ediyoruz."

[B]Hocalarına Koştular[/B]

Sivaslı oyuncular, maç öncesi yapılan seramoninin ardından cezası nedeniyle tribünde oturan teknik direktör Bülent Uygun'un yanına gitti ve hocalarına destek oldu. Öte yandan, bu hareket nedeniyle kırmızı-beyazlı kulübe para cezası verilebileceği dile getirildi.

rEsuLAKPINAr 22.03.2009 07:21

Cevap: Kritik Bir Puan Aldık

1 puan 1 puandır HEdefimize Doğru İLerLİyoruZZ Şampiyon SiVAs o KaDARr

Arif Coşkun 22.03.2009 07:46

Galip gelseydik çok daha güzel olacaktı ama , sağlık olsun bir puanda bu rakipten almak güzel. Şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.

altuntas58 22.03.2009 08:32

[B]Bu mactan 1 puan almak iyidir kora,kor bir mücadele oldu pozisyonları değerlendirseydik bu macın galibi biz olurduk rakipte çok pozisyon yakaladı gercekten macın hakkı beraberlikti önümüzdeki maclara bakmalıyız ben Sivassporumuza başarılar dilerim Bu sene şampiyon anadoludan[/B]

58_babacan_58 22.03.2009 09:06

[B]valla ben 1 puana hiç sevinemedim kazanabileceğimiz bir maçtı özellikle ilk yarıda oyunu koparabilirdik.[/B]

TS58 22.03.2009 09:25

Son haftalarda oynadığımız kötü futbola karşılık aldığımız 1 puan çok önemli.

emre41 22.03.2009 09:36

[QUOTE=58_babacan_58;495032][B]valla ben 1 puana hiç sevinemedim kazanabileceğimiz bir maçtı özellikle ilk yarıda oyunu koparabilirdik.[/B][/QUOTE]

aynen katılıyorum, ah Musa ah, o nasıl bi vuruş. Tum da dokunamadı ayagının önünden geçen topa. Musa, insanın aklına sanki birilerine imza atdı da gidecekmiş gibi geliyor; umarım yanılıyoruzdur ama Musa son derece kötü oynuyor. Murat Erdoğan da takıma alışış göründü. herşeye rağmen yiğitlerimiz adları gibi yiğiçe oynadı; hepsini sevgiyle selamlıyorum.

Şampiyonuz, Şampiyon. Alayına YİĞİDO, inadına CANIM SİVASIMIZ

avcı1983 22.03.2009 10:01

ARTIK BİR PUANADA SEVİNEMİYORUZ ÇÜNKÜ ŞAMPİYONLUGA OYNUYORUZ .ŞAMPİYONOLACAKSAN İÇSAHADA DIŞSAHADA YENİLMİYECEKSİN YENECEKSİN .SON KRITIK VİRAJLARA GELİYORUZ PUAN KAYIBI TAAMÜLÜMÜZ KALMADI

GLoBe-Y-Gençlik 22.03.2009 11:37

[B]Çok zorlu maç oldu ne kadar ıyı oynasakta hayırlısı dıyoruz....[/B]

yiğidoemin58 22.03.2009 11:50

hayatımda ilk kez premiar lig ayarında bir maç izledim korkor bir maç oldu 1 puana normalde üzülürdüm ama gerçekten içim çok rahat

subasi29 22.03.2009 12:00

[B]Alinan Puandan Cok Oynanan Oyun Bizleri Mutlu Etmistir[/B]

esentepeli58 22.03.2009 12:04

allah bereket versin 1 puanda iyi onu alamayanlarda var?;)

hilal58* 22.03.2009 13:00

saglik olsun bir puganada razi olalim kaybetmedikya ama sivas cok guzel oynadi onceki sivasa donduler sukur fenerdede boyle oynasalardi kaybedermiydik hic dualarimiz sizlerle yigidolar sanpiyonnnnnnnnnnnn sivassporrrrrrrrrr baska yolu yok ;)

sgulturk 22.03.2009 13:36

artık Balili yi görmemiz lazım. girer girmez gol pozisyonları yaptı. Tek yapılması gereken mehmet yerine balili ye kontrataklarda top atmak ama havadan şişirmeler değil önüne atmak. kontrataklarda. yeterki kontratakda balilinin önüne top düşsün. sonuç % 100 gol pozisyonu. inanın çok farklı oluyor. zaten gördük. karşı takımı hallaç pamuğu gibi dağıtıyor. kamanan dan önce balili değerlendirilmeli diyorum.

maçın en kötüsü yine bizdik. malesef taraftar. Sayın hocam şu taraftarlarıda bir organize etsen. şu işede bir el atsan diyorum. bu işte sana bakıyor. bu meseleyide halledersin inanıyorum. ve çok güzel olur. bir eskişehir, bursa bjk vs. ..taraftarları gibi niye olamasın yiğido. senin organizatör fikir ve emeklerine ihtiyaç var. ve büyük takıma büyük taraftar lazım.
tekliffim ise= ateşli taraftarlardan iki grup oluşturularak iki kale arkasına yerleştirilecek. 100 kişilik iki grup. bunlar karşılıklı tezahürat yapınca stad inleyecek. diğer tribünlerin başına bir amigo konarak bu gruplara uyum sağlanması sağlanacak.
ikinci teklifim= malesef slogan bilmiyoruz. ve bildiklerimiz kısa sloganlar. (kırmızı beyaz sivas...) hemen bitiryor. uzun sürmüyor. basit uzun süren sloganlar üretmemiz lazım. bunlarıda kale arkası önder gruplara öğretip daha sonra tüm stada yayılması sağlanabilir.
Gerekirse amigolar ellerinde bu sloganları yazılı şekilini göstererek yapabilirler. lütfen bu konuda işe el atmanızı istiyor değerli hocam. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve hörmetler

muhsin koçak 22.03.2009 14:20

[B]Ben puandan çok oynanan futbola sevindim açıkcası,gelecek maçlardan daha umutluyum artık.[/B]

yorumyapıyombenya 22.03.2009 14:23

[B]Ben alınan bu 1 puanı kazanç olarak görmuyorum kacan 2 puan ne olacak ?[/B]

FANATIK YIGIDO 22.03.2009 15:15

super lig artik aydinlaniyo sivassporumuzun onu artik acik haydi yigidolar kimdutar sizi sanpiyon sivas baskasini tanimam allahin izniyle.

karyola 22.03.2009 15:18

1 puan aldık ama 3 puanda gitti.

Dark Force 22.03.2009 16:25

[B]1 puan iyidir musa pozisyonları değerlendirse farklı yenerdik.......[/B]

gül5858 22.03.2009 17:25

Çok heyecanlı ve dişe diş bir mücadele verdi S.spor maçı 1. golü atınca defansı iyi koruyamadı ve bıraktı kalemize gol gelmesini engelleyemedik çok ucuz bir gol yedik.'' Ama S.spor gereken mücadeleyi verip maçı vermedi.
TEŞEKKÜRLER S.SPOR

oº°»§ıvã§Lı«°ºo 22.03.2009 17:33

1 puanda iyidirr ama yenseydik daha da güsel olurdu

yusuf_yusuf 22.03.2009 20:41

en az kanlan 8 maçımzın 6 sını galıbıyetle bıtırelımdee baskasey istemeyızz

abircan 23.03.2009 13:41

1 PUANA SEVİNSEKTE KAÇAN 2 PUANA DAHA ÇOK ÜZÜLÜYORUM, GOLDEN SONRA KAMANAN GİRSEYDİ BELKİ SKORU AÇABİLİRDİK,

mev58lüt 23.03.2009 14:00

galip gelseydik cok daha güzel olacakti ama 1 puanda iyi

özgühertaş 23.03.2009 14:17

işte büyük takımın büyük taraftarı işte bu beraberliğe üzülüyorsak ne kadar büyüdüğümüzü göstermiş oluyoruz.bu maçta yenilmeyerek şampiyonlugu %60 garantiledık gibi.

TracyMcGrady58 23.03.2009 15:29

Ikinci yarinin en iyi futbolunu oynadik bence. Müthis mücadele etti Sivassporumuz. Futbolcularimizin Bülent Uygun'a gitmesi mac baslamadan önce ve golden sonra cok güzel ve hos geldi. Takimin ne kadar kenetlendiginin bir göstergesi

bekçi 23.03.2009 15:56

selam yiğidolar. f.b volkan demirele verilen cezayı 2 maçtan 1 maça indiren fedarasyon 4 maçlık ceza verilen teknikdirektörümüze indirim yapmadılar. bunlar boş yiğidolar. fakat kimse bize dur demeyecek. yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. tamdestek tam destek.........

bekçi 23.03.2009 16:02

ayrıca köşe yazarı ne yazmış.ntv spor da okudu yazısını sivasspor futbolcuları 3 günlük izinleriri değerlendirmek için istanbula gidecek olan fubolcuları diğer futbolcular uğurlamış. takıma bakın arkadaşlar.kenetlenme bu işte.birlik bu işte arkadaşlar.selamlar yiğidolar..

altuntas58 23.03.2009 16:38

[B]Beşitaşı elimizden kacırdıkta diyebiliriz ama olsun yenemiyorsan yenilmeyeceksin[/B]

onurceylan 23.03.2009 16:43

Beşiktaş ım şampiyon olacaktır, buna gönülden inanıyorum. Keşke Sivasspor la türkiye Kupası finalinde karşılaşabilseydik. Sivasspor a 2. olma yolunda başarılar dilerim...

ERDEM[71] 23.03.2009 16:46

Evet Arkadaşlar 1 puan 1 puandır.Maçımızı Sakince Oynadık Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldık. Fakat Yenilmedik.Eğer yenilseydik Yerimizi Beşiktaş aLırdı.
Sivas Efsanesi Sönmeyecek!!!!

siyach 23.03.2009 17:04

2.Yarıda ki oyuncu değişiklerinden memnun olmadığı bilmenizi isterim. Murat Erdoğan ın oyundan alınması yanlış bir tercihti. Ayağında top tutan tek futbolcunun oyundan alınması dogru degildi. İyi oynayan bir takımken ve galibiyet golünü bulabilecekken, yapılan değişiklerle bir puana razı olduk. Çünkü 2.yarının bütün bölümünde uzun toplarla çıkmak zorunda kalan bir takım görünümündeydik.

ERDEM[71] 23.03.2009 17:51

Evet efendim haklısınız ama maçta yine olumsuz davranıslar var gibime geldi.Beşiktaşlılar flan

kızılova 24.03.2009 14:21

Önemli olan beşiktaşa yenilmemekti sivasspor onu başardı.
sivassporun şampiyonluk yolu açık olsun.
sivasspora başarılar dilerim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:06.