![]() |
DENİZLİYE GİDİYORUZ
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği [COLOR="red"][B](İSTDER)[/B][/COLOR] olarak Şampiyonuk yolunda
[COLOR="Red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR]'umuzu yalnız bırakmamak için Denizliye gidiyoruz Gelecek arkadaşlara duyrulur Şampiyonluk Yolunda Birlikte yürümek için Takımımızı yalnız bırakmamak için Dertlerimizi bir kenara bırakıp [COLOR="red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR]'umuzu desteklemeye gidiyoruz [COLOR="red"][COLOR="DarkRed"][B]Ayrıntılar daha sonra burda yazılacak[/B][/COLOR][/COLOR] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=3230[/IMG] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=3231[/IMG] |
Cevap: DENİZLİYE GİDİYORUZ
bızde antalyadan gelıoruz :))[B]bızde antalyadan gelıoruz nasip olursa.... bu deplasman çok krıtık ıns yeneriizzz[/B]
|
[B]İSTDER[/B]'i Denizlide görmekten büyük mutluluk duyarız. Hep beraber omuz omuza takımımızın yanında olcağız inşallah..
|
yiğidolar ben de denizlideyim.. buluşur tanışırız.. 20 kişilik grup da burda var.. denizli'de denizlilerden çok olacaz galiba.. :D
|
Maşallah çok kalabalık olacağız... Orada bulusalım mactan once ve tezahüratlarımızı konuşalımm...
( İzmirli-Yiğidolar ) |
güle güle recep abi yolunuz açık nasibimiz 3 puan olsun
|
bende gelicemmmm............................................
|
hepsi puan kaybetmemizi bekliyor liderligi geri almak için 11 haftadır liderlik bide denizli deplasmanındada devam edecek innşallah
|
ben hazırım recep abi yola çıkmaya hadi bakalım denizli deplasmanına takımın yanında şampiyonluk yolunda desteğe gidiyoruz.
|
[B]İSTDER yine yollarda...
Denizlide takımımızı ve İzmirli Yiğidoları yalnız bırakmayacağız. Not: O hafta sınavlar olduğundan maalesef Denizliye gidemeyeceğim:mad:)[/B] |
Yolunuz Acik Olsun Insallah 3Puan Dönersiniz
|
dört bir yandan akın var denizliye:)yetmeyecek bize ayrılan kısım:) gelen herkese şimdiden teşekkür ederim..
|
[B][B][/B]Hayırlı Deplasmanlar...! Dıyorum Allah Yolunuzu Acık Etsın...!![/B]
|
[QUOTE=GuNaY;495964][B]İSTDER yine yollarda...
Denizlide takımımızı ve İzmirli Yiğidoları yalnız bırakmayacağız. Not: O hafta sınavlar olduğundan maalesef Denizliye gidemeyeceğim:mad:)[/B][/QUOTE] [B][COLOR="DarkGreen"]Günay kardeş sen sınavın düşün ben senin yerinede giderim denizliye rahat ol sen [/COLOR] [COLOR="Red"]Yüreğin bizle onu biliyoruzya o bize yeter[/COLOR][/B] |
deplasmanlarda takımımızı yalnız bırakmayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][CENTER]SEVGİLİ HEMŞEHRİLİLERİMİZ;[/CENTER]
SİZLERİ İZMİR'DE DENİZLİ MAÇINDA GÖRMEK BİZLERİ ÇOK MUTLU EDER.BU ÖNEMLİ DEPLASMANDA TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM VE BİZE AYRILAN BÖLÜMÜ TAMAMEN DOLDURALIM. [CENTER]HEP DESTEK TAM DESTEK[/CENTER][/B][/COLOR][/FONT] |
BENDE GELMEK İSTERDİM AMA BİZİM İŞLER YENİ AÇILDI 2 AYDIR ÇALIŞMIYORUZ BİRDEN BİREDE İZİN ALIP GELEMEM AMA İLERLEYEN HAFTALARDA BENDE DEPLASMALARA KATILIRIM İNŞALLAH.... ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN LİDER GİDİYOSUNUZ LİDER GELİN LİDER TARAFTARINA YALIŞAN CENTİLMENLİGİ GÖSTERİN
|
deplasmanda takimini yanliz birakmayan herkese sonsuz tesekkür
|
bir büyük takim gibi karsilayin sivassporu denizlide...
insallah cok kritik bir mactan üc puani almamiz lazim... eger alirsak önümüz acik... |
Recep kardeşim inşallah Denizli'de görüşürüz. İzmir'li Yiğidolar olarak sizleri orada görmekten büyük mutluluk duyacağız. İnşallah şehire girişte de bir organizasyon yaparız, stada hep beraber gireriz. Gelişmeleri buradan paylaşalım.
Şimdiden katılan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun AYK |
[B]acaba denizlipor yönetiminden fazla yer talep etsekmi ?[/B]
|
[B]ISTDER yine yollarda :) güzel bir deplasman olacagindan eminim
Taraftar destegine ihtiyacimiz var Takimi yalniz birakmamamiz gerek, ISTDERe bu organizeden dolayi tsk ederim katilimin cok olmasini dilerim ve insallah galip geliriz[/B] |
Yolunuz açık olsun yiğidolar hayırlı yolculuklar.
|
[B]Bizler İSDERLİ olarak denizlispor macına gidip sivassporumuzu destekleyeceğiz Bu deplasman macına ben oğlum yiğidosebo58 ve ayrıca iki arkadaşımıla birlikte mutlaka gideceğim [/B]
|
Dernek olarak kaç kişi geliyorsunuz? Programınız belli oldu mu? Eğer geliyorsanız haberleşelim, İzmirli Yiğidolar olarak sizden isteğimiz olacak.
AYK |
[B]Ben cenazeler için sivasta bulunuyorum iSDER ile gidemeyeceğim için üzgünüm ama sivastan gidecek kafile olursa bende sivastan denizliye giderim orda zaten hep bir aradayız[/B]
|
insallah cok sayida sivasli gider, ve takimizi yanliz birakmayiz....
|
[B][I]İnşaallah Denizli deplasmanından da 3 puan ile dönüp yolumuza devam edeceğiz. [/I][/B]
|
Bizi Mersinden Alacak Yokmu Arkadaslar Burada Çok Az yigido Var Ve Hiç Sivassporumun Macına Gidemiyorum Bu BÖlgede Çünkü Hiç Bir Takım Yok Ligde
|
[B]İSTDER deplasmanlara devam ediyor.
İlk Denizli deplasmanımızıda gerçekleştiriyoruz. Ayağımız uğurlu gelir ve 3 puanı alarak döneriz inşallah. Takımımızdan hafta içi taraftar desteğinin önemini vurgulayan açıklamalar geldi, bizede takımımıza destek olmak düşer. [/B] |
Taraftar davulunuz var mı? Gelirken davul getirebilecekmisiniz?
AYK |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:45. |