![]() |
İlk Golü Denizli'ye
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sedatbayrak.jpg[/IMG]
Bu sezon ilk golünü Denizlispor'a atan Sedat Bayrak; ''Arkadaşlarım gol atamıyorum diye takılıyorlardı onlarıda susturmuş oldum.'' Dedi Sivasspor'un Denizlispor karşısındaki ilk golüne imza atan Sedat Bayrak, attığı golü ve sakatlığını değerlendirdi Benim için iyi oldu. Bu sezon hiç gol atamamıştım. Bu maça nasip oldu gol atmak. Arkadaşlarım gol atamıyorum diye takılıyorlardı artık onları susturmuş oldum. Arka adelemde biraz zayıflık vardı. Milli takımda olduğum için takımla çalışamamıştım. Oynamak istediğimi söyledim hocama. O da beni ilk 11'e aldı. Maçın sonlarında arkadaşın dizi geldi aynı yere. Başlarda olsa oyuna devam ederdim ama son dakikalar olunca hocamız riske etmek istemedi. 1 günlük izin verdi hocamız. Önce Sivas'a oradan da Ankara'ya gideceğiz. |
Cevap: İlk Golü Denizli'ye
[B][I]Sedat Bayrak bu sezon ilk golünü Denizli'ye attı inşaallah devamıda gelir. Önemli bir sakatlığının olmayışı da ayrıca çok sevindirici. [/I][/B]
|
en başarılı oyuncularımzdan bı tanesı sedat helal olsun golünude attı bravo:)
|
SÜPER GOLDU SEDAT BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM........SÜPERSİN
|
Super goldu Sedat. Devamini bekleriz. Birde kayseriye inat sampiyon olursak baska birsey istemeyiz. Forum sayfarinda varsa yoksa Sivas, cekememezlik bukadar olmaz. Kumeye demek icimizden gemiyor bir anadolu takimina ama bu kadarda cekememezlik yapmayin yeter artik. Hakkimizla geldik biz buraya
|
helal olsun sana milli evlat senin efendiligin herseye bedel
|
Fatih Terim bu Adami Milli macta neden yedek beklettide Ibrahim üzülmezi oynatti anlayamiyorum, Hakan balta sola gecebilirdi ve sedatta emre asikin yanina
|
Tek kelime,kişiliğinle,futbolun ile harika bir insansın..Her zaman seni,takımımızda görmek istiyoruz..Sende bizdensin,sende bir yiğido sun. Helal olsun sana Sedat Bayrak.Değerini bilmeyen insanlar utansın.
|
[B][I]Çok güzel çok klas bi goldu
Bu tür golleri anca ve anca senin gibi yüreğiyle oynayanlar atabilirdi tskler [CENTER]SEDAT BAYRAK[/I][/B][CENTER][/CENTER][/CENTER] |
her futbolcumuz harika
seni milli takımda oynatmayanlar utansın böyle devam et sedat |
Sedat güzel bir gol attı.Devamını da bekleriz..
|
Senin varlığın yeter Sedat.Defasta sikorta ol yeter.
|
[B]Sedat abıye tesekkurler durdu durdu tıkladı ....[/B]
|
helal olsun 1 golde trabzona atarsan çok mutlu olurz
|
devamını beklerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...............................
|
Sedat Bayrak dünki maçta çok iyi oynadı ve hepimizi etkiledi beklediğimiz o golu attı.
Mehmetin hakkını yemeyelim pası o vermişti kendine gelip takıma çok şey kattı teşekkürler Mehmet ve sedat. |
Sezonun ilk golü cok güzel bir gol oldu ve cok önemli bir gol oldu. Gollerin devamini bekliyoruz Sedat. Duran toplardan az gol atiyoruz diye sikayet ediyordum ama son haftalarda atmaya basliyoruz. Ankaragücü macinda duran toptan ve yine bu macta da kornerden bir gol. Duran toplar önemli silahlar iyi kullanmak lazim.
|
helal olsun sedata ................
|
ilk golün sana ve takima hayirli ugurlu olsun. Devami gelir Insallah.
|
[COLOR="SandyBrown"][COLOR="sandybrown"][COLOR="Red"][B][B]güzel bir gole imza attın öncelikle tbrkler
a milli takıma kadar cıktın ama oynamadın stoper varken sol bek oyuncusunu stoper yapan ve 2 mactada vasatı gecemeyen i.üzülmezi alan fatih terim futbolcu gör.. ama biz sivassporlular olarak bıktık bunları yazmaktan ne yazsak anlamıyo bu fatih terim halimiz ortada[/B][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR] |
TÜM TAKIMI KUTLUYORUM İŞALLAH DEVAMI GELİR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:19. |