![]() |
İY Konyaspor maçına gidiyoruz
İzmirli Yiğidolar var mısınız Konya'ya maça gitmeye. Eğer katılım çok olursa organizasyonu yapalım. Maç günü ve saati belli oldu, organizasyon için buradan takip edelim.
Maç 18.04.2009 - Cumartesi Saat -16:15'te.. [B][U]Gidenler:[/U][/B] [B]1-[/B] 58güven58 [B]2-[/B] Kibrisli [B]3-[/B] Sefer Doğan [B]4-[/B] club7house [B]5-[/B] Gökhan Turna [B]6-[/B] DaRKDeViL [B]7-[/B] AYK |
Cevap: İY Konyaspor maçına gidiyoruz
[B]eğerki denızlıdekı gıbı bı fıyat tarıfesı olmazda,10 tl cıvarı fıyat olursa bılet. araba masrafıda denızlının ıkı katı olsa bıle hemen hemen denızlı macındakı masrafımızla basabas olur,tabı once bı arastırmak sorusturmak gerekıyo.ayrıca Yalçın Abinin dedıgı gıbı bı nabız yoklaması yapmak gerek[/B]
|
Katılımcı sayısına ulaşıldığında fiyat araştırmasını yapmak basit olur.
Minimum 50 sayısına ulaşırsak fiyat boyaa düşer. Bu arada ben varım :) yer saat söylemeniz yeterli. |
[B]Biz de Ankaradan geliyoruz İnşallah. İzmirli Yiğidolar-Başkentli Yiğidolar sağlam bi tribün yaparız.[/B]
|
Sen uyu ben deplasmana kaçayım .. yollarda inceden sigara sarayım..
Sevgilim bu gece hiç bekleme beni... aşkındanda önce gelir SİVAS sevgisi... Geliyoruzzz konyaa... |
[B]ANTALYA lı YİGİDOLAR ı toplayabilsekde bizde gelsek bu maça......[/B]
|
biz kesın ordayız demıyoruz arkadaslar. bı aramızda bakalım kım ne dıyecek,sartlar nasıl olusacak..olurda bı organızyon duzenlemeye uygun sartlar olursa gelmekten kacınmayız..ama bastan gelıyoruz dıyıpte sonradan ordakı taraftarları yalnız bırakmaktansa sımdılık sadece kendı aramızda nabız yoklaması yapıyoruz.olurda gıdılmesı yonunde karar alırsak,bızlere katılmanızdan memnunıyet duyarız..
|
konyada gorusmek uzere.........
|
[QUOTE=cactuss58;500077]biz kesın ordayız demıyoruz arkadaslar. bı aramızda bakalım kım ne dıyecek,sartlar nasıl olusacak..olurda bı organızyon duzenlemeye uygun sartlar olursa gelmekten kacınmayız..ama bastan gelıyoruz dıyıpte sonradan ordakı taraftarları yalnız bırakmaktansa sımdılık sadece kendı aramızda nabız yoklaması yapıyoruz.olurda gıdılmesı yonunde karar alırsak,bızlere katılmanızdan memnunıyet duyarız..[/QUOTE]
Tamamda varsayımlar üzerinde konuşuluyor. Niyet gitmek yönünde bir önceki msjda belirttim 50 kişi minimum aksi halde masrafı biraz fazla olur.. Tabi bu maçın günü ve saatide önemli beklemedeyiz.. |
[QUOTE=club7house;500079]Tamamda varsayımlar üzerinde konuşuluyor. Niyet gitmek yönünde bir önceki msjda belirttim 50 kişi minimum aksi halde masrafı biraz fazla olur.. Tabi bu maçın günü ve saatide önemli beklemedeyiz..[/QUOTE]
inşallah şartlar gusel olusurda orda kol kola destek verme ımkanı buluruz tüm yiğidolar.. |
[QUOTE=cactuss58;500083]inşallah şartlar gusel olusurda orda kol kola destek verme ımkanı buluruz tüm yiğidolar..[/QUOTE]
Tabi herzaman bizim tarzımız farkımız , farkımız sivaslı olmamız... |
Maçın günü ve saati belli oldu...
Maç 18.04.2009 - Cumartesi Saat -16:15'te.. AYK |
Hayırlı olsun , 16:45'te oynadığımız maçlarda şanslıyız bu saati seviyorum..
|
İzmirli Yigidolar Sivasspora ugurlu geliyor bizle hiç bir maçını kaybetmedi.
Fiyat araştırması yapılıp yol+bilet kaç paraya geliyor o ögrenilirse banada uyarsa fiyat ben her zaman hazırım abi;) |
[B]Konyaspor - Gaziantep Maçı Bilet Fiyatları[/B]
Kale Arkası Tribün: 2,00 TL Maraton Tribün: 5,00 TL Eski Yeşil Tribün: 10,00 TL Yeni Yeşil Tribün: 10 TL Kapalı Tribün: 30 TL [B]Misafir Takım Tribün[/B]: 10,00 TL olarak belirlenen ve satışına başlanılan biletlerden alarak izleyebilecekler. [B]Konyaspor - Hacettepe Maçı Bilet Fiyatları[/B] Kale Arkaları: 1 TL Eski Yeşil Tribün: 2 TL Yeni Yeşil Tribün: 2 TL Maraton Tribün: 2 TL Kapalı Tribün: 10 TL [B]Misafir Takım Tribünü:[/B] 2 TL [B]Konyaspor - Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları[/B] Kale Arkaları: 5 TL Maraton Tribün: 20 TL Eski Yeşil Tribün: 20 TL Yeni Yeşil Tribün: 35 TL Kapalı Tribün: 60 TL [B]Misafir Takım Tribün:[/B] 35 Tl ödeyerek izleyebilecekler. [B]Konyaspor - Beşiktaş Maçı Bilet Fiyatları[/B] Kale Arkaları : 5 TL Maraton Tribün: 20TL Eski Yeşil Tribün: 20 TL Yeni Yeşil Tribün: 20 TL Kapalı Tribün: 40 TL VİP Tribün: 75 TL [B]Misafir Takım Tribünü[/B]: 20 TL Tahminime göre bize 10 - 20 tl arası fiyat bileti olur. Burdan onu anladım |
Yalçın abi Konya deplasmanı için sponsor bulsak iyi olmaz mı tabi bulabilirsek.
Mesala Çoşkun Vinç,Boydak,Kale Kilit vs destek bulacağımız yerler olabilir tabi senin gibi lider birinin görüşmesi lazım:) |
emeklerinizden dolayı tebrikler. cefalı ve vefalı izmirliyiğidolar... bizde sivastan gidebildiğimiz kadar deplase oluyoruz...
|
sponsor olursa bir otobüs yapılır.. İZMİRLİYİĞİDOLAR
|
sponsor olsada nerede mesela...
|
1-izmirli yiğidoları tebrik ederim
2-antalya-konya arası kaç saat? antalyadan illa organizsayon olması şart mı ? burada forumculuk oynayanlar var :) |
[QUOTE=GokhanTurna;500110][B]Konyaspor - Gaziantep Maçı Bilet Fiyatları[/B]
Kale Arkası Tribün: 2,00 TL Maraton Tribün: 5,00 TL Eski Yeşil Tribün: 10,00 TL Yeni Yeşil Tribün: 10 TL Kapalı Tribün: 30 TL [B]Misafir Takım Tribün[/B]: 10,00 TL olarak belirlenen ve satışına başlanılan biletlerden alarak izleyebilecekler. [B]Konyaspor - Hacettepe Maçı Bilet Fiyatları[/B] Kale Arkaları: 1 TL Eski Yeşil Tribün: 2 TL Yeni Yeşil Tribün: 2 TL Maraton Tribün: 2 TL Kapalı Tribün: 10 TL [B]Misafir Takım Tribünü:[/B] 2 TL [B]Konyaspor - Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları[/B] Kale Arkaları: 5 TL Maraton Tribün: 20 TL Eski Yeşil Tribün: 20 TL Yeni Yeşil Tribün: 35 TL Kapalı Tribün: 60 TL [B]Misafir Takım Tribün:[/B] 35 Tl ödeyerek izleyebilecekler. [B]Konyaspor - Beşiktaş Maçı Bilet Fiyatları[/B] Kale Arkaları : 5 TL Maraton Tribün: 20TL Eski Yeşil Tribün: 20 TL Yeni Yeşil Tribün: 20 TL Kapalı Tribün: 40 TL VİP Tribün: 75 TL [B]Misafir Takım Tribünü[/B]: 20 TL Tahminime göre bize 10 - 20 tl arası fiyat bileti olur. Burdan onu anladım[/QUOTE] denizlinin yaptıgını yapmasınlarda,engellerden bırı kalksın.. |
[QUOTE=azgeç;500253]1-izmirli yiğidoları tebrik ederim
2-antalya-konya arası kaç saat? antalyadan illa organizsayon olması şart mı ? burada forumculuk oynayanlar var :)[/QUOTE] pek aynayamadım renktaş açarsan konuyu sevinirim ... |
abi şüphesiz ve şüphesiz geliorum bankoyummmm yaz başa eee sınavda yok nede olsa
|
[B]İzmirliler Boş Durmuyor Maşallah :)[/B]
|
izmirliler helal olsun denizli maçına gittiniz yendik innşalah konyayıda yeneriz
|
ya yalçın abi bu organizasyona gelmeyi gerçekten çok istiyorum ama o gün motor ehliyeti sınavım var sınav en geç 11 de biter izmirde nerde olur bilmiyorum daha belli değil ...ama sizin çıkış saatiniz 11 den sonra olursa ben kesin varım bu organizasyonda abi...
|
[QUOTE=anilolcay;500428]ya yalçın abi bu organizasyona gelmeyi gerçekten çok istiyorum ama o gün motor ehliyeti sınavım var sınav en geç 11 de biter izmirde nerde olur bilmiyorum daha belli değil ...ama sizin çıkış saatiniz 11 den sonra olursa ben kesin varım bu organizasyonda abi...[/QUOTE]
kardes gıdılırse konyaya erken cıkmamız lazım. malum teeeee konya:) bıde söför denızlı yolundakı olursa vay halımıze sabah 6 gıbı falan cıkmak lazım mecburen:D |
[QUOTE=cactuss58;500429]kardes gıdılırse konyaya erken cıkmamız lazım. malum teeeee konya:) bıde söför denızlı yolundakı olursa vay halımıze sabah 6 gıbı falan cıkmak lazım mecburen:D[/QUOTE]
valla ne yapalım kısmet değil o zaman neyse o zamana kadar belli olur bakarsın sınav 9 da olur karşıyakada bir yerde olur ben de hemen kağıdı verir gelirim:D |
:D:D:D SENSİZ DE OLMAZ Kİ ŞİMDİ...
|
:D:Dvalla bensiz olmazsa bir saat geç çıkın...ayrıca siz olmadan da tadı çıkmaz bu maçın keşke pazar günü falan olsaydı ya
|
YETISEBILECEGIMIZ SEKILDE OLURSA AYARLAMA ILLAKI YAPILIR AMA BAKMAK LAZIM ARABA ISI NE OLACAK KAC SAAT SURECEK.HICBIRI OLMAZSA FEDERASYONA YAZI YAZARIZ ANILIN SINAVI VAR MACI AKSAMA ALIN DIYE:D
|
ooo dediğin süper olur işte :D burak abi piyasada yok o olsa hallederiz hemen derdi :D gerçi sana da güvenimiz sonsuz halledersin sen de:D ben yatıyorum kardeşim iyi geceler bu arada güven sensin değil mi abi bu nick senindi :D
|
[QUOTE=anilolcay;500439]ooo dediğin süper olur işte :D burak abi piyasada yok o olsa hallederiz hemen derdi :D gerçi sana da güvenimiz sonsuz halledersin sen de:D ben yatıyorum kardeşim iyi geceler bu arada güven sensin değil mi abi bu nick senindi :D[/QUOTE]
İYİ GECELER KARDEŞ.. OLMADI BOMBA İHBARI YAPARIZ:p |
tamam o da iyi fikir bu saatte iyi fikiler geliyor valla:D
|
HALLEDERİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ;)))))))))))
|
Daha 2 hafta var belki bir değişiklik felan olur maçta, belki senin sınavda olur... Hem neyi hallederiz dedikte halletmedik olm :) Birde bir sponsor felan aramak lazım hakkaten bir tane 40 kişilik araba kaldırabilirsek çabukta gideriz...
|
CUMARTESI OLMASI YUZUNDEN 40 YALAN..:D NIYE PAZARA VERMIYOLAR BU ADAMLAR BIZIM MACLARI..EN IYISI YALCIN ABININ DEDIGI GIBI..ORGANIZASYON BEDAVA BEYLER DIYECEKSIN:D GELENDEN TOPLAYACAKSIN..
|
[QUOTE=anilolcay;500428]ya yalçın abi bu organizasyona gelmeyi gerçekten çok istiyorum ama o gün motor ehliyeti sınavım var sınav en geç 11 de biter izmirde nerde olur bilmiyorum daha belli değil ...ama sizin çıkış saatiniz 11 den sonra olursa ben kesin varım bu organizasyonda abi...[/QUOTE]
Eğer gidilirse gece yola çıkmak lazım. Benim aklıma en uygunu, şehirlerarası bir firma ile gitmek geliyor (Kontur, Kontaş, Özkaymak, Metro vs.). Bastıralım paramızı atlayıp gidelim. Grup halinde alırsak grup indirimi yaptırırız belki. Gece de uyuruz hemde. Buradan Konya'ya, Denizli'ye gittimiz arabayla gidilmez, öldürür. Yoksa sponsor bulmak falan hikaye bu ekonomik kriz ortamında kimse destek vermez ki. Kendi sponsorumuz kendimiz olalım. Herşey Sivasspor için...Biraz daha düşünelim konu üzerinde. AYK |
[B]helal olsun izmirli yiğidolara..... [/B]
|
[QUOTE=izmirliyigido;500513]Eğer gidilirse gece yola çıkmak lazım. Benim aklıma en uygunu, şehirlerarası bir firma ile gitmek geliyor (Kontur, Kontaş, Özkaymak, Metro vs.). Bastıralım paramızı atlayıp gidelim. Grup halinde alırsak grup indirimi yaptırırız belki. Gece de uyuruz hemde. Buradan Konya'ya, Denizli'ye gittimiz arabayla gidilmez, öldürür.
Yoksa sponsor bulmak falan hikaye bu ekonomik kriz ortamında kimse destek vermez ki. Kendi sponsorumuz kendimiz olalım. Herşey Sivasspor için...Biraz daha düşünelim konu üzerinde. AYK[/QUOTE] off ya ben gelemicem ulen denizli başkanı bütün paralarımızı yedin para bırakmadın biz öğrencilerde:mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:34. |