![]() |
Sivasspor`a Holding Desteği!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/boydak.jpg[/IMG]
Türkiye’nin mobilya sektöründe ki en büyük firmalarından Boydak Holding tarafından Sivasspor’a büyük bir jest geldi. Boydak Holding Sivasspor Tesisleri’nin tefrişatını üstlendiğini açıkladı. Kayserili İş Adamı Hacı Boydak’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Boydak Holding’den yapılan yazılı açıklamada Türk futbolunun yükselen değeri Süper Lig’in lideri ve Fortis Türkiye Kupası yarı finalisti Sivasspor’un başarısının bütün Sivas’ı olduğu gibi Boydak Holding’i de gururlandırdığı ifade edildi. Boydak Holding’in sağlıklı yaşam ve spor parolası ile her zaman için spora ve sporcuya destek olmayı ilke edindiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi, “Bu anlamda grubumuz şu ana kadar bir çok alanda olduğu gibi bu alanda da sporcularımızın maddi ve manevi olarak yanında olmaktadır. Holdingimiz bu kapsamda Anadolu’muzun başarılı takımı Sivasspor’un yeni yapmış olduğu tesisin tefrişatını üstlenmiştir.” Yapılan açıklama söz konusu ürünlerin 70 bin TL bedelinde olduğu belirtilirken ürünlerin bugün saat 12.00’de Sivasspor Tesisleri’ne teslim edileceği bildirildi. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Sivasspor'a destek geldi..!
[B]Sivasspor'a destek geldi
[IMG]http://www.sporx.com/images/1/29/4366_B_sevinc021.jpg[/IMG] Boydak Holding'in, Sivasspor kulübünde yeni yapılan tesisin tefrişatını üstlendiği bildirildi. Boydak Holding'ten yapılan yazılı açıklamada, Turkcell Süper Lig'in lideri, Fortis Türkiye Kupası yarı finalisti Sivasspor'un başarılarının herkesi gururlandırdığı kaydedildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''Sivasspor'un bugüne gelmesinde emeği geçen tüm çalışanları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Boydak Holding, sağlıklı yaşam ve spor parolası ile her zaman için spora ve sporcuya destek olmayı kendine ilke edinmiştir. Bu anlamda grubumuz şu ana kadar birçok alanda olduğu gibi bu alanda da sporcularımızın maddi ve manevi olarak yanında olmaktadır. Holdingimiz bu kapsamda Anadolumuzun başarılı takımı Sivasspor'un yeni yapmış olduğu tesisin tefrişatını üstlenmiştir. Söz konusu ürünler 70 bin TL bedelinde olup çarşamba günü saat 12.00'da Sivasspor tesislerinde teslim edilecektir.'' 07.04.2009 Kaynak : AA[/B] |
Cevap: Sivasspor'a destek geldi..!
helal olsun vallah eger doğru haberse ?
|
Komşu vilayet Kayseri'nin başarılı kuruluşu, yaklaşık 15 bin kişiyi istihdam eden Boydak Holding'e teşekkür ederiz. Sivassporumuza bu desteğin Kayserili bir firma tarafından yapılıyor olmasının da Sivaslı işadamları için bir anlam ifade etmesini umuyorum ve tekrar Boydaklara ve şampiyonluk yarışında yanımızda olan tüm Kayserililere teşekkürler...
|
kayseriler hakkındaki görüşümü değiştirmiyorum ama yinede şaşırdım tşkler boydak..
|
boydak holdinge teşekkürler...........................
|
bir sivaslı olarak teşekkür ediyorum............
|
demek kayserililerden de bize yardım gelirmiş vay be daha neler göreceğiz bakayım.ama yine de Allah razı olsun.
|
[B]Katkılarından dolayı teşekkürler.....[/B]
|
Yardimlarindan Dolayi Tesekkurler...
|
saolasiniz kayserili sirketin yetkilileri.. Cok takdir ettim bu hareketlerini gercekten..
|
boydak holdinge sivasspor a katkılarından dolayı teşekkürler
|
Bir Kayseri Firmasının Bunu Yapması Büyüklükle Alakalı İşte....
|
Cevap: Sivasspor`a Holding Desteği!
BU DEĞERLİ YAKLAŞIMINDAN DOLAYI BOYDAK HOLDİNG ADINA SAYIN HACI BOYDAK'A TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ...
|
Bir Kayseri firmasının yardım etmesi güzel bişi geçmişe sünger çekilmeye başlandı artık ama biz sivasspor şehitlerini unutmayız.
Teşekkürler Boydak |
[B]Boydak holdinge teşekkürler spora ve spor tesislerine yatırım yapanları hep taktir etmişimdir her ne kadar bedava yapıyor gibi görünsede bence ticari düşünülmüş bir olay her şeyi bir güzel yapıp sonrada bu tesisin bütün tefrişatı boydak holding tarfından yapılmıştır diye güzel bir tabela asarak reklamını yapacak her şeyin bir bedeli vardır ama helal olsun bizimkiler böyle bir şey yapmak değil düşünmüyorlar bile ben tekrar boydak holdingi yapmış olduğu bu jesten dolayı tebrik eder ticari hayatında başarılar dilerim[/B]
|
Sivaslı işadamlarına duyurulur :mad::mad:
teşekkürler boydak holding.... |
70 bin kaaaat Allah bin bereket versin, başarılı oldukça mıngırlar tıhır tıhır gelir...siponsor çoğalır.. gelsin mıngırlar bozulmasın aralar.
Boydaklara teşekkürler... |
teşekkürler boydak holdinge
hani kıskanmıyorda değilim, biz hala niye bir kayseri olamadık diye |
[B]Teşekkürler Boydak grubuna..
Umarım bizim sanayici ve iş adamlar azda olsa bu davranıştan örnek alırlar.[/B] |
çok tesekkur ediyoruz Boydak holding'e bu yardimlari için:D
|
BOYDAK kadar olamayan! ama nice Boydaklar kadar büyük kuruluşları olan Sivaslı işadamlarımız nerdesiniz?Daha neden görmezlikten geliyorsunuz.Bir Kayserili firmanın Sivassporumuza yardım yapması sizde hiçbirşey ifade etmiyor mu.
|
[B]Reklam kokan hareketler bunlar,olsun yinede Boydak Holdinge teşekküre ederim tüm Sivassporlular adına.[/B]
|
[I]bizim istanbldaki zengin godomanlar varya sivasli oldugunu saklayan sordugumuzda istanbulluyum diyen ha onlar utansin utanacak ruhlari varsa[/I]
|
[QUOTE=subasi29;500210][I]bizim istanbldaki zengin godomanlar varya sivasli oldugunu saklayan sordugumuzda istanbulluyum diyen ha onlar utansin utanacak ruhlari varsa[/I][/QUOTE]
[B]+58 Sivaslıyım Demeyi Unutanlar Utansın Bunu Okuyup..!![/B] |
umarım bu jest SİVASSPORUMUZUN BU BÜYÜK BAŞARISINI GÖREMEYEN SİVAS LI İŞ ADAMLARINA KAPAK OLURDA GÖZLERİ ARTIK AÇILIR.MEMLEKETLERİNE OLANA VEFA BORÇLARINI ÖDERLER
|
aaaa kayseriden bir adam cikmis :D
Allah razi olsun ne diyelim. |
[QUOTE=subasi29;500210][I]bizim istanbldaki zengin godomanlar varya sivasli oldugunu saklayan sordugumuzda istanbulluyum diyen ha onlar utansin utanacak ruhlari varsa[/I][/QUOTE]
teşekkür ederim iyi laf sokmuşun umarım adrese teslim olur... |
Çok Büyük Jest Vallaha Tşkler.......
|
helal olsun valla ama burda sivaslı işadamlarımızı eleştirirken sezon başında istanbulda toplanan işadamlarımızın yardımlarınıda unutmamak lazım ama yinede hepsine teşekkürler
|
teşekkürler komşu unutmayacağız bunuuuuuuuuu.............
|
ya TÜM TÜRKİYE SAHİP ÇIKTI TAKIMA SİVASLILAR DA ŞU TAKIMA SAHİP ÇIKSA BİZİ KİMSE TUTAMAZ AMA ........
|
Ya boydaktan beklentim Sivasa fabrika kurması.. 70 bin tl çok para değil reklam olsun.. Tabi yinede tşk ama bence fabrika kursun Sivasa o kadar mal satıyor komşu şehir olarak hakkımız var sanırım...
|
Lannn nasıl oldu buuu :):):) Benim bildiğim Kayseririnin adamı cimri olur :) Bu isin altından bisi cıkmasın ...
|
süper gelecekler daha ülker avea danda diger büyük şirketlerdende destek bekliyoruz
|
[QUOTE=ssk58;500375]süper gelecekler daha ülker avea danda diger büyük şirketlerdende destek bekliyoruz[/QUOTE]
sözde 3 büyüklerin gibi olmasın telsim sivasspor filan :D büyüklerya isimlerini satıyorlar reklam uğruna.. Kahrolsun endüstriyel futbol. |
YAPILAN KATKININ DEVAMINI BEKLİYOR YAPTIĞI KATKIDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ..
|
Ürünler Teslim Edildi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg[/IMG]
Sivasspor kulübünde yeni yapılan tesisin tefrişatını üstlenen Boydak Holding, 70 bin TL bedelindeki ürünleri kırmızı-beyazlı yönetime teslim etti. Bülent Uygun ve futbolcular, ürünlerin getirildiği tırın önünde basın mensuplarına poz verirken Boydak Holding'ten yapılan yazılı açıklamada ise Turkcell Süper Lig'in lideri, Fortis Türkiye Kupası yarı finalisti Sivasspor'un başarılarının herkesi gururlandırdığı kaydedildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Sivasspor'un bugüne gelmesinde emeği geçen tüm çalışanları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Boydak Holding, sağlıklı yaşam ve spor parolası ile her zaman için spora ve sporcuya destek olmayı kendine ilke edinmiştir. Bu anlamda grubumuz şu ana kadar birçok alanda olduğu gibi bu alanda da sporcularımızın maddi ve manevi olarak yanında olmaktadır. Holdingimiz bu kapsamda Anadolumuzun başarılı takımı Sivasspor'un yeni yapmış olduğu tesisin tefrişatını üstlenmiştir.'' [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Sivassporumuza Bir Yardım Daha
[IMG]http://www.fotomac.com.tr/i2/logo.gif[/IMG]
[B]Bir mobilya firması Sivas'ta yapılan futbolcuların kalacağı yeni tesise 70 bin TL'lik eşya yardımında bulundu.[/B] Futbolcular, Kayseri'de üretim yapan şirketin koltuk, yatak ve mobilya gönderdiği tırın önünde objektiflere poz verirken, teknik direktör Bülent Uygun firma yetkililerine teşekkür etti. . |
Cevap: Sivassporumuza Bir Yardım Daha
helal olsun Allah razı olsun bazıları inanmasada bu sene şampiyon Sivasspor..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:07. |