SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   KONYAYA ŞAMPİYON OLMAYA GİDELİM VARMISINIZ??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24831)

RECEP_YÜKSEL 14.04.2009 09:59

KONYAYA ŞAMPİYON OLMAYA GİDELİM VARMISINIZ???

[COLOR="Red"][I][B]1-- MURAT SARI
2-- YAVUZ SARI
3-- OGUZ SARI
4-- KAZIM DURMUŞ
5-- RECEP YÜKSEL
6-- EMRE YÜKSEL
7-- ÖMER COŞKUN
8-- OSMAN GÜNAY
9-- ERTUĞRUL ÖZDEMİR
10- MUSTAFA GÜNAY
11- CEMAL KILIÇ
12- YUSUF TAŞKÖPRÜ
13- YUSUF TAŞKÖPRÜ
14- VAHİT ÇARKÇI
15- MURAT KANIK
16- NEDİM
17- NEDİM
18- MURAT KANIK[/B][/I][/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"][B][U]Evet arkadaşlar bu Gece 24:00 da allahın izniyle yola çıkacağız [/U][/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B]Gidiş geliş 50 TL Olup öğrenci kardeşlerimize 30 TL olacaktır [/B][/COLOR]
biz elimizden gelen imkanları sunduk gücümüz bu kadar
gelecek olan bu kadar Gönül isterdiki özelikle öğrenci kardeşlerimizden hiç para almamak ama maalesef hiç bir destek almadan anca bunu yapabiliyoruz
şimdiden gelecek olanlara[COLOR="DarkRed"][B] (İSTDER)[/B][/COLOR] Olarak teşekür ederiz

[COLOR="DarkGreen"][B]keşke 18 değil de 1800 olsaydı ama o ancak hayal 18 yürekli adam 1800 yüreksize bedeldir [/B][/COLOR]

RECEP_YÜKSEL 14.04.2009 12:33

Cevap: KONYAYA ŞAMPİYON OLMAYA GİDELİM VARMISINIZ?

1-- MURAT SARI
2-- YAVUZ SARI
3-- OGUZ SARI
4-- KAZIM DURMUŞ
5-- RECEP YÜKSEL
6-- EMRE YÜKSEL
7-- ÖMER COŞKUN
8-- OSMAN GÜNAY
9-- ERTUĞRUL ÖZDEMİR
10- MUSTAFA GÜNAY
11- CEMAL KILIÇ
12- YUSUF TAŞKÖPRÜ
13- YUSUF TAŞKÖPRÜ
14- VAHİT ÇARKÇI
15- MURAT KANIK
16- NEDİM
17- NEDİM
18- MURAT KANIK

Evet arkadaşlar bu Gece 24:00 da allahın izniyle yola çıkacağız
Gidiş geliş 50 TL Olup öğrenci kardeşlerimize 30 TL olacaktır
gelecek olan bu kadar Gönül isterdiki özelikle öğrenci kardeşlerimizden hiç para almamak ama maalesef hiç bir destek almadan anca bunu yapabiliyoruz
şimdiden gelecek olanlara (İSTDER) Olarak teşekür ederiz

keşke 18 değil de 1800 olsaydı ama o ancak hayal 18 yürekli adam 1800 yüreksize bedeldir

[COLOR="YellowGreen"][B]İrtibat : 0212 221 50 58

0555 516 05 32

0532 473 07 65[/B][/COLOR]

YigidoGenclik38 14.04.2009 12:37

[B][/B][QUOTE=RECEP_YÜKSEL;502571][B]Öz eleştiri yampakdan hiç çekinmem evet İstanbuldaki Sivaslılar [COLOR="red"]Sivaslıyım[/COLOR] demekle [COLOR="red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR]LUYUM demekle olmuyor maç C.tesi Cuma akşamı çıkıp C.tesi Maçı seyredip Allahın izniyle Pazar sabahı burda oluruz [/B]

[COLOR="Red"][B]Tüm İstanbuldaki Sivaslılar herkez kendi derneğine bir yazı yasın tanıdığı herkeze söylesin[/B][/COLOR]

bu takıma destek vermek için [COLOR="DarkGreen"][B]KONYAYA GİTMELİYİZ [/B][/COLOR]

0555 516 05 32

0532 473 07 65[/B][/COLOR][/QUOTE]

cok dogru söylüyorsun abi

ilk maca gitmistim

bu macada kayseriden gelmek istiyordum ama

ögrenci oldugum icin trabzon macına gidecem abi

takımımızı yarı yolda bırakmamalıyız

metincetin58 14.04.2009 12:42

[B]sivas dan araba kaldıran yokmu....[/B]

kangallı58 14.04.2009 12:45

iyi organizasyon recep abi ama pek katılım olmuyor nedense bilmiyorum galiba sesimizi duyuramıyoruz..

07reis58 14.04.2009 12:54

[B]inş talep çok olur!! bnde ANTALYADA Kİ SİVAS LILARI TOPLAMAYA ÇALISIYORUM AMA HALA BİR İLGİ ALAKA YOK :([/B]

kupecikli58 14.04.2009 13:45

KARDEŞİM BİLET FİYATLARI 10 LİRA BİLDİGİM KADARIYLA KONYAYA BURADAN HANGİ ARAÇLA GİDECEGİZ ONU YAZARSAN SEVİNİRİM OTOBÜS ŞİRKETLERİYLE GİDERSEK PAHALI OLUR AMA ARABA VARSA BİLETE 10 LİRA BENZİNEDE HERKES KİŞİ BAŞI ON LİRA VERİRSE ÇOK GÜZEL OLUR YAZARSANIZ SEVİNİRİM BİZ 3 KİŞİYİZ

davulcu 14.04.2009 14:20

evet arkadaşlar lütfen bu konuya ilgi gösterelim

yigidolar06 14.04.2009 15:03

Maçta görüşmek üzere sağ sağlim gelin hayırlı yolculuklar

emre41 14.04.2009 15:40

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;502509]Evet gidiyoruz demiyrum çünkü Şampiyonluk yolunda taraftar olarak sınıfta kaldığımız biliyorum ve onun içinde gidelimmi diye soruyorum bu yazıyı yazarken içim sıkılıyor [COLOR="DarkRed"][B]ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI GURURUMUZ [/B][/COLOR][COLOR="black"][COLOR="Red"][B]SİVASSPORUMUZU[/B][/COLOR] [/COLOR]Desteklemye gelmek isteyen gitmek isteyenler lütfen ve sadece gelmek isteyenler benimle irtibata geçsin

[COLOR="DarkGreen"][B]buraya ya ben gelecektim son anda işim çıktı diye sadece yazı olsun diye yazmayalım [/B][/COLOR]

[B][COLOR="DarkRed"]BİR SEVDA KARŞILIK BEKLEMEZ BU SEVDA İÇİN YOLLARA ÇIKMAK İSTEYENLERLE VARIZ [/COLOR][/B][/QUOTE]

Ben Bursa'da öğrenciyim, maça gitmeyi çok istiyorum. Bursa'dan giden yok mu?

existence 14.04.2009 15:40

Su istasyon caddesinemi olur. havuzamı olur yazı yazalım lütfen. Tvlerde sdat boş dendikçe kafama ağrılar giriyor.

halis585858 14.04.2009 16:25

[QUOTE=kupecikli58;502606]KARDEŞİM BİLET FİYATLARI 10 LİRA BİLDİGİM KADARIYLA KONYAYA BURADAN HANGİ ARAÇLA GİDECEGİZ ONU YAZARSAN SEVİNİRİM OTOBÜS ŞİRKETLERİYLE GİDERSEK PAHALI OLUR AMA ARABA VARSA BİLETE 10 LİRA BENZİNEDE HERKES KİŞİ BAŞI ON LİRA VERİRSE ÇOK GÜZEL OLUR YAZARSANIZ SEVİNİRİM BİZ 3 KİŞİYİZ[/QUOTE]

işte herkesin merak ettiği tek konu ne ile gidileceği ben sivasspor için cebimdeki son paramı harcamaya çekinmeyen biriyim ama gel gelelimki öğrenciyiz kısıtlı bütçe bide ekonomoik krızı bahane eden patronlar olunca cepte para olmuyor . otobüs, eurobus gibi araçlar tutulursa daha ucuza gelir bende bütçeyi zorlayabildiğim kadar zorlarım. ama neticede stajer öğrenciyim başka türlü gidemem . gidiş dönüş net olarak ne kadara gelir istder den bilgi verilmesini istiyorum özelliklede Recep abiden organizasyonu o yapıyor.

yigidolar06 14.04.2009 16:39

[QUOTE=metincetin58;502575][B]sivas dan araba kaldıran yokmu....[/B][/QUOTE]Sivasta huzur turizim bir otübüs tahsis etmiş dernekle irtibata geçin

merkez_emre 14.04.2009 18:52

helal olsun gercekden ızmır ıst antalya herkes bısıler yapmak ıstıyor ama bız sıvasdan bısıler yapalım dıyoruyz herkes yuzumuze kapı kapatıyor...

ama nolursa olsun oyle yada boyle otobus araba tren yada otostop konyaya gı de cez....

sinan-58 14.04.2009 19:02

[QUOTE=merkez_emre;502850]helal olsun gercekden ızmır ıst antalya herkes bısıler yapmak ıstıyor ama bız sıvasdan bısıler yapalım dıyoruyz herkes yuzumuze kapı kapatıyor...

ama nolursa olsun oyle yada boyle otobus araba tren yada otostop konyaya gı de cez....[/QUOTE]

emre abi huzur tur otobüs vermiş

casus84 14.04.2009 20:46

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;502571][B]Öz eleştiri yampakdan hiç çekinmem evet İstanbuldaki Sivaslılar [COLOR="red"]Sivaslıyım[/COLOR] demekle [COLOR="red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR]LUYUM demekle olmuyor maç C.tesi Cuma akşamı çıkıp C.tesi Maçı seyredip Allahın izniyle Pazar sabahı burda oluruz [/B]

[COLOR="Red"][B]Tüm İstanbuldaki Sivaslılar herkez kendi derneğine bir yazı yasın tanıdığı herkeze söylesin[/B][/COLOR]

bu takıma destek vermek için [COLOR="DarkGreen"][B]KONYAYA GİTMELİYİZ [/B][/COLOR]

0555 516 05 32

0532 473 07 65[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]CUMARTESİ EHLİYET SINAVIM OLDUĞU İÇİN NE YAZIK Kİ KONYAYA GİDEMEYECEĞİM ANCAK SİZLERİ UĞURLAMAK İÇİN CUMA GÜNÜ BULUŞMA NOKTASINDA OLACAĞIM HER ZAMAN Kİ GİBİ...İNŞALLAH SAĞ SALİM GİDER 3 PUANLA DÖNERSİNİZ[/B]

casus84 14.04.2009 20:50

[B][COLOR="Red"]SİZ SİVASSPORU DESTEKLEYE GİDİN BENDE BJK ÖNÜNDE BURSASPOR'U DESTEKLEMEYE GİDEYİM....ARAÇLAR FARKLI OLSA DA AMAÇ AYNI :D :D :D

BJK BU SENE GAZOZ KUPASI[/COLOR][/B]

RECEP_YÜKSEL 15.04.2009 16:27

[B]Bayağaı kalabalık gidiyoruz Konyaya hele bakın bu ne ilgi ah bu ne sevda yok bir benzeri dünyada[/B][COLOR="Red"][B]!!!![/B][/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"][B]SİVASLIYIM DEMEK SİVASSPORLUYUM DEMEKLE GEMİLER YÜRÜMÜYOR [/B][/COLOR]

merkez_emre 15.04.2009 17:50

[QUOTE=sinan-58;502855]emre abi huzur tur otobüs vermiş[/QUOTE]

soylucek cok seyım varda neyse
kotu gun dostu sıvas tur a bıze destek vermesede baskalarına verdıgı ıcın saygılar...
huzur tur a da tesekkurler

EMRE_YÜKSEL 15.04.2009 19:06

Bende gelecem Konyayı da görecem

Babam diyor Gez Dünyayı Gör Konyayı

[COLOR="Red"][B]ŞAMPİYON SİVASSPOR[/B][/COLOR]

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=4141&token=106424[/IMG]

GuNaY 15.04.2009 19:58

[B][COLOR="red"]İSTDER [/COLOR]olarak gerekli adımı ve çalışmaları yapıyoruz. Aynı şekilde taraftarlarımızında ilgilisini bekliyoruz. Birden fazla araçla gitmemiz gerekirken bir aracı doldurmaya çalışıyoruz...[/B]

uhud85 15.04.2009 20:24

[B]inşallah ben fener ve trabzon maçına gelcem ama konya maçı biraz zor[/B]

uhud85 15.04.2009 20:26

[QUOTE=GuNaY;503386][B][COLOR="red"]İSTDER [/COLOR]olarak gerekli adımı ve çalışmaları yapıyoruz. Aynı şekilde taraftarlarımızında ilgilisini bekliyoruz. Birden fazla araçla gitmemiz gerekirken bir aracı doldurmaya çalışıyoruz...[/B][/QUOTE]

[U]gerçekten çok ilginç ya..takımımız şampiyonluğa gidiyor bizim sivaslımızda hala tık yok.daha ne yapsın bu takım bilmiyorum ki.[/U]

bRsVs 15.04.2009 23:14

[QUOTE=emre41;502706]Ben Bursa'da öğrenciyim, maça gitmeyi çok istiyorum. Bursa'dan giden yok mu?[/QUOTE]

Bende Bursadayım ama Bursadan ne zaman qiden oLduki bu macda qiden oLcak;)

club7house 15.04.2009 23:25

[QUOTE=bRsVs;503475]Bende Bursadayım ama Bursadan ne zaman qiden oLduki bu macda qiden oLcak;)[/QUOTE]

Gönül istedimi dağları deşer , çölleri dinlemez yorulmadan geçer. Niyet olur dedikten sonra heryeye gider..
Üsteki bahsettiğim dizelerde anlaşılacağı üzere neden gidilmesin ? Damlaya damlaya göl olur arkadaşalar kimse sevdasından vazgeçmesin.

lvntgl 16.04.2009 00:50

arkadaslar hangi radyodan dinleyebileriz bu maci naklen? bir bilgisi olan var mi?

scheinwetten 16.04.2009 01:43

Keske bende Oralarda olabiseydim.Kesin giderdim konya ya
Maca.

En son koya macina gittigim de 2.lig A daydik.

2-2 Bitmisti mac.Hakem erol ersoydu. Bizi mahvetmisti omacta hakem.
Ama Omacta taraftarimiz Mükemmeldi .Tabii 10 kisiyle Gökhan bozkaya nin 2-2
Yapmasi bizi adeta cildirtmisti.

MURAT SARI 16.04.2009 07:24

YA ALAH AŞKINA KOCA İSTANBULDA HİÇ SİVASSPORU SEVEN YOKMU ANLAMADIM BU NEBİÇİM TARAFTARLIK BU NE BİÇİM SİVAS SEVGİSİ TAKIM ŞAMPİYONLUGA GİDİYOR HALA TARAFTAR UYUYOR ARKADAŞLAR BURAYA GELMİYECEKSENİZ YALANDAN YERE BAHANE ÜRETİP BARİ YORUM YAZMAYIN.

EVET GELENLER ADLARINI YAZSIN BAKALIM KİMLER VAR

1- MURAT SARI
2- YAVUZ SARI
3- OGUZ SARI
4- KAZIM DURMUŞ

NOT-

MAÇA GELEN 5 ÖGRENCİ ARKADAŞIN MAÇ BİLETLERİ BENDEN HADİ BAKALIM

SAYGILARIMLA MURAT SARI

RECEP_YÜKSEL 16.04.2009 10:26

[COLOR="DarkRed"][B]1-- MURAT SARI
2-- YAVUZ SARI
3-- OGUZ SARI
4-- KAZIM DURMUŞ
5-- RECEP YÜKSEL
6-- EMRE YÜKSEL
7-- ÖMER COŞKUN
8-- OSMAN GÜNAY
9-- ERTUĞRUL ÖZDEMİR
10- MUSTAFA GÜNAY
11- YUSUF TAŞKÖPRÜ
12- YUSUF TAŞKÖPRÜ
13- YUSUF TAŞKÖPRÜ
14- MUSTAFA EKMEKÇİ
15- MURAT KANIK [/B][/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"][B]BEKLİYORUZ UYANIN DİYORUZ [/B][/COLOR]

davulcu 16.04.2009 10:35

haydi beyler lütfen 2 günümüz kaldı

lastsivasli 16.04.2009 17:58

arkadaşlar ben de konya ya gidicem ama sizin organizasyon a katılamayacağım için üzgünümm... ben eskişehir üzerinden geçicem oradan da bikaç kişi koparmaya çalışıcam :D:D
ama farkettiğim şey 3 milyon hemşehhrimizin olduğu istanbul dan bir otobüs dolusu taraftar bulamıyorsakk yazıklar olsun ....
başka yerlerde sivas derler sivasspor derler... bu zaman da yardımlarını desteklerini göstermiyorlarsa yuh olsun hepsine....
ve bir daha sivas ın sivasspor un adını anmasınlar ...
bu şanlı ismi kirletmeye hakları yokk...

akıncı_58 16.04.2009 18:17

ARKADAŞLAR TOPLAM MALİYET NE KADAR OLUYO? ÖĞRENCİ ADAMIZ ONA GÖRE HESAP YAPMAMIZ LASIM :d

RECEP_YÜKSEL 16.04.2009 22:38

[QUOTE=akıncı_58;503845]ARKADAŞLAR TOPLAM MALİYET NE KADAR OLUYO? ÖĞRENCİ ADAMIZ ONA GÖRE HESAP YAPMAMIZ LASIM :d[/QUOTE]

[B]Kardeş sen gel gücün yettiği kadar gersini iz hallederiz sorun değil
keşke herkez senin gibi duyarlı olsa[/B]

Cley 16.04.2009 22:40

[B]Konyadan İstanbula İstder ile dönmeyi düşünüyorum. 1 Kişilik yer ayrılırsa sevinirim.[/B]

Ertugrul 16.04.2009 23:09

[QUOTE=Cley;503906][B]Konyadan İstanbula İstder ile dönmeyi düşünüyorum. 1 Kişilik yer ayrılırsa sevinirim.[/B][/QUOTE]

[B][I]Cley gardaşım yerin her zaman hazırdır. Konya'da görüşürüz. :)[/I][/B]

RECEP_YÜKSEL 16.04.2009 23:14

[COLOR="Red"][I][B]1-- MURAT SARI
2-- YAVUZ SARI
3-- OGUZ SARI
4-- KAZIM DURMUŞ
5-- RECEP YÜKSEL
6-- EMRE YÜKSEL
7-- ÖMER COŞKUN
8-- OSMAN GÜNAY
9-- ERTUĞRUL ÖZDEMİR
10- MUSTAFA GÜNAY
11- CEMAL KILIÇ
12- YUSUF TAŞKÖPRÜ
13- YUSUF TAŞKÖPRÜ
14- VAHİT ÇARKÇI
15- MURAT KANIK
16- NEDİM
17- NEDİM

[COLOR="DarkGreen"][B][U]Evet arkadaşlar bu Gece 24:00 da Mecidiyeköy otoparkın önünden allahın izniyle yola çıkacağız Tepe Üstüne uğrayıp veri elini Konya [/U][/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B]Gidiş geliş 50 TL Olup öğrenci kardeşlerimize 30 TL olacaktır,bilet ücreti dahil değildir. [/B][/COLOR]
şimdiden gelecek olanlara[COLOR="DarkRed"][B] (İSTDER)[/B][/COLOR] Olarak teşekür ederiz

[COLOR="DarkGreen"][B]keşke 18 değil de 1800 olsaydı ama o ancak hayal 18 yürekli adam 1800 yüreksize bedeldir [/B][/COLOR]

RECEP_YÜKSEL 16.04.2009 23:34

[QUOTE=Cley;503906][B]Konyadan İstanbula İstder ile dönmeyi düşünüyorum. 1 Kişilik yer ayrılırsa sevinirim.[/B][/QUOTE]

[B]Senin için özel koltuk bile ayarlarız kardeş dua et 3 puanla dönelim yeterki [/B]

merkez_emre 16.04.2009 23:55

ta istanbuldan kalkıp konyaya sefer yapan cebınden para veren basta organızeyı yapan ıst der e ve ogrencı arkadaslara sonra da katılım yapan 3 mılyonluk cakma sıvaslıdan olmayan sıvaslı buyuklerımıze tsk eder hayırlı yolcluklar dılerız.... :)

inş. bi sekılde gelırsem gorusmek dılegıyle

omercoskun 17.04.2009 00:51

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;502509][COLOR="Red"][I][B]1-- MURAT SARI
2-- YAVUZ SARI
3-- OGUZ SARI
4-- KAZIM DURMUŞ
5-- RECEP YÜKSEL
6-- EMRE YÜKSEL
7-- ÖMER COŞKUN
8-- OSMAN GÜNAY
9-- ERTUĞRUL ÖZDEMİR
10- MUSTAFA GÜNAY
11- CEMAL KILIÇ
12- YUSUF TAŞKÖPRÜ
13- YUSUF TAŞKÖPRÜ
14- VAHİT ÇARKÇI
15- MURAT KANIK
16- NEDİM
17- NEDİM

[COLOR="DarkGreen"][B][U]Evet arkadaşlar bu Gece 24:00 da allahın izniyle yola çıkacağız [/U][/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B]Gidiş geliş 50 TL Olup öğrenci kardeşlerimize 30 TL olacaktır [/B][/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"][B]keşke 18 değil de 1800 olsaydı ama o ancak hayal 18 yürekli adam 1800 yüreksize bedeldir [/B][/COLOR][/QUOTE]

recep abi çok güzel yazmışsın daha söze gerek yok
allahın izni ile bu gece yola çıkıyoruz şampiyon sivasımızı deplasmanda yanlız bırakmayacağız yine eğlenceli bir yolculuk başlıyorhadi hayırlısı ;)

Kasim58 17.04.2009 01:08

Arkadaslar sampiyonluga oynayan bir takimin bukadar duyarsiz taraftari olmamali lütfen biz taraftarlara bundan sonra daha büyük sorumluluklar düsüyor.Sivasliyim diyen herkes sorumlulugunun cidiyetini anlamali.BASARILAR YIGITLERIM

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:38.