SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Şampiyon aslında belli mi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24879)

07reis58 15.04.2009 22:01

Şampiyon aslında belli mi?

[B]Süper Lig'de düğümün çözülmesine 7 hafta kala şampiyonluğa oynayan kulüplerin başkan ve yöneticilerinin yaptığı açıklamalar, taraflı-tarafsız herkesin aklına aynı soruyu getirdi:

[U] ŞAMPİYON ASLINDA BELLİ Mİ?[/U]

Bazı kulüp başkanlarının da dile getirdiği gibi, bu sezon Süper Lig şampiyonluğu üzerine bir 'tezgah' kurulduğunu düşünüyor musunuz?

[/B]

metincetin58 15.04.2009 22:03

Cevap: Şampiyon aslında belli mi?

[B]ZEKİ MÜREN'DE BİZİ GÖRECEKMİ??? sorusunun cevapı neyse buda o :D[/B]

club7house 15.04.2009 22:04

Her iddanın çok kapsamlı araştırılıp , doğrulara ulaşılması gerekir. Yani bu konu hakkında nötr'üm

ellisekizSVS 15.04.2009 22:09

Egerki tamamen işin reklamı forma satışı medya geliri dergi satışı vs.. vs.. bu yönde hesap yapılıyorsa gelir elde gelecek diye bu sene beşiktaşı öne almaya çalışırlar. Ama yok bu sene tamamen adaletli bir lig olucak sonuna kadar denilirse. İşte o zaman hak eden kazanacaktır. Bu durumdada bizim takımımız sonuna kadar emegini gösterecektir. Şampiyon Sivas Allahın izniyle

esentepeli58 15.04.2009 22:56

sahada yenemeyen şahıslar masa başında para ile kazanıyor işte utanmadan :mad:

GuNaY 15.04.2009 23:01

[B]Şampiyon belli, SİVASSPOR...

Sene başından beri söylüyoruz ama illaki 34 haftayı bekleyelim diyorlar :)[/B]

yusuf_yusuf 15.04.2009 23:25

bana gore bır oyun kuruyorlar ama bu asla olmayacak bu plannı alt ust etmelıyız haydi gösterın önünüze gelene vuurn golerı onlara depolayın kı averajımız çok ii duurm da olsun hem atılan her gol bızım için çok önemlı bana gore

FANATIK YIGIDO 15.04.2009 23:44

evet sanpiyon belli sivasspor sanpiyon tabi oyunlar olmassa ama herkezin dilinde busene bjk olacak diyo buda beni cilgina ceviriyo gecensene ucunculuyumuzu yediler ama busene sanpiyonlugu bjk yedirmiyeceyiz allahin izniyle busene sanpiyon anadoludan olacak oda sivasspor sanpiyon olacak.

vedat58 15.04.2009 23:51

simdiye kadar yoktu ama bundan sonra tezgahlar olabilir cok dikkatli olmaliyiz, baskasinin ekmegine bal sürmemeliyiz,yönetimin ve teknikdirektörümüzün ve futbolcularimizin cok dikkatli olmasi lazim , insallah bu hafta biz galib geliriz besiktasta yenilir , aramizdaki puani acarsak cok daha rahat oynariz

Dark Force 16.04.2009 00:11

[B]Tezgahını filan bilemem şampiyon sivasspor.... [/B]

furky.b 16.04.2009 00:41

Bence Tezgahlar Doniyor..
Aklima Gittikce Garip Seyler Gelmeye Basliyor..
GS - FB maci.. Kac Futbolcu Cezali Duruma Dusecek,, Yani Buyuk Ihtimal BJK derbilerindede Oyniyamicaklar ?

Besiktasin Onu Acilmiyormu Sizce ?

scheinwetten 16.04.2009 01:48

Bence eger o sampiyon belliyse

Onun adi sivasspr dur diyorum.
Biz maclarimizi kazanalim da bakalim yapiyorlarmi yapmiyorlar mi? Hep beraber görecegiz

vkeskek 16.04.2009 07:02

Ortada bir oyun var. Oyunun adı futbol Kuralları belli gol atan galip gelir. Senin futbolcun iyi oynadığı zaman galip gelirsin. Futbolcun kötü oynayıp kaybettiğinde ise tezgah var diye bağırırsın. Derbide futbol namına bir şey yokken tezgah nasıl olsun. Tezgahı yapan varsa o bile bu futboldan hatta yapılan kavgadan utanmıştır. Çünkü ne futbol futbola benziyordu ne de kavga kavgaya.

GokhanTurna 16.04.2009 08:16

Şuan bi tezgah yok ama ileriki haftalarda olabilir Allah korusun.

FB ve GS yönetimi kendilerine yediremediğinden üçünlüğü dördüncülüğü şuan zirvede bi anadolu takımı var diye tezgah kuruldu iddaalarını sürdürüyorlar.

Asıl tezgah geçen sene son maçta kuruldu. Bjk-Manisa maçında şike vardı bide üstüne üçlü averaj dalgasını çıktı ortaya ve hakkımız yendi.

Sene boyunca 2 farkla zor kazanan takım olan Bjk son maçta Manisaya 5 attı averaj yakalayıp Sivassporun üzerine geçmek için.

abircan 16.04.2009 08:25

evet tezgah var fetocu cumbaba bu sene bjk'yi şampiyon yapacak eğer biz kendimiz sahip çıkmazsak takımımıza

abircan 16.04.2009 08:27

önce hoca hak mahrumiyeti aldı şimdi sıra 3 yöneticimize geldi tamda oyunları bozup konuşacakları zamanda 1 ay hak mahrumiyeti cezası alırsa başkan ve yönetim üyelri kim sesimizi kime duyuracak, 50 kişi siyah çelenkle federasyona yürüyünceye kadar atı alan üsküdarı geçmiş olacak

abircan 16.04.2009 08:28

geçen yılı hatırlayın göz göre 3.lüğümüzü elimizden alıp bjk ye verdiler ne yaptık ne yapabildik, kim destek çıktı bize hiç kimse iş işten geçtikten sonra bir iki adam dillendirdi tv lerde

korsan hüsam 16.04.2009 09:04

[B]akıllarında beşiktaşı şampiyon etmek istiyorlar çünkü anadolu takımının başarılarını çekemiyorlar kim ne derse desin sivasspor şampiyon :D:D:D[/B]

yigidozan 16.04.2009 10:36

ben bir tezgah oldugunu üşünmüyorum.beşiktaşın bir zamanlar pua duruumundaki yeri bellibizim puan kayıplarımızla yarış içinde kaldı. gese-febe futbol oynamyıor bu açık ve trabon düşe kalka. hakemlerde insan hata yapabilirler.ankara maçında kafayı yemedik mi? ama eskişehir macımızı da hatırlayın. hatadır olur.önemli olan futboldur.biz iyi oynarsak hakemler başka takımı nasıl şampiyon yapar.bence bi tezgah yok

YigidoGenclik38 16.04.2009 11:51

[COLOR="SandyBrown"][B]federasyon bjk olmasını istiyor

türkiye sivası istiyor

tezgah var

ama herseye ragmen olacagız biz sampıyonn[/B][/COLOR]

Siiivasliii 16.04.2009 12:44

Tezgah yapanlar varsa kendi ayaklarina dolansin

GLoBe-Y-Gençlik 16.04.2009 12:50

[B]Şampiyon Sivas Diyorum..

Allah Hayırlısını Versin Diyorum.[/B]

ekingölü 16.04.2009 13:12

ŞAMPİYON BELLİ SİVASSPOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HanBey 16.04.2009 13:12

Bu gün kü posta gazetesinde bir haber okdudum doğruluk derecesi ne bilmiyorum..Ama doğru ise işde TEZGAH bu.. beşiktaş maçına bursaspor taraftarı alnımayacakmış... BU TEZGAH DEĞİLDE NE OLARAK izah edilebilirki.

fatihada58 16.04.2009 14:09

Geçen sene manisa-bejeke maçını hatırlayın ilk 10 dakkada 4 gol...(Sivasspor bejeke arasında avaraj hesapları yapılıyordu.) Bu ligte dün tezgah vardı bugünde var yarında olacak...Ama tezgahlara rağmen şampiyon olacağız buna tüm kalbimle inanıyorum...

pover58 16.04.2009 14:31

KARGADAN BAŞKA KUŞ KAVAKTAN BAŞKA AGAÇ SİVASTAN BAŞKA ŞAMPİYON TANIMAM GARDAŞ.BU YIL ŞAMPİYON SİVASSPOR.O KADAR......

korsan hüsam 16.04.2009 14:32

[I]herkes beşiktaşın olmasını istiyor ama onların dediği değil sivassporun dediği olur:D:D:D:D[/I]

subasi29 16.04.2009 14:54

[QUOTE=metincetin58;503444][B]ZEKİ MÜREN'DE BİZİ GÖRECEKMİ??? sorusunun cevapı neyse buda o :D[/B][/QUOTE]

[I]helal olsun be bence esdeger agirlikta bir soru:D[/I]

mustafa_kavak58 16.04.2009 15:45

evet sampiyon belli sivasspor sampyion olacak insallah sivasspor sampiyon olur haydi sivass herkese göster ligde baska takim sampiyon olur diye

Yasemin1907 16.04.2009 16:49

bu ligde neler dönmüyorki
ama ins. herseye ragmen sampiyon olur Sivasspor

bahadır erdem 16.04.2009 17:04

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]BENDE ŞAMPİYONUN BELİRLENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

FAKAT,SİZ GOL ATTIĞINIZ ZAMAN ONU İPTAL EDECEK DEĞİLLER YA!
SİZ SON DAKİKA'YA KADAR MÜCADELENİZİ EDİN.BİR ŞEKİLDE FAULLERİNİZİ VERMEYEBİLİRLER,OFSAYT'I GÖRMEYEBİLİRLER.NE OLURSA OLSUN SİZ GOL ATAMAZSANIZ,GÜZEL OYNAYIP GALİBİYETİ HAKEDECEK HAREKETLER YAPMAZSANIZ YENİLDİĞİNİZ ZAMAN SUÇU NE HAKEME,NE FEDERASYONA NEDE BİR BAŞKASINA KESMEYE HAKKINIZ OLMAZ.

AYRICA;SİVASSPOR TARAFTARI DA ŞAMPİYONLUĞU HAKETMİYOR.ANTALYA MAÇINDA NE KADAR PASİFTİLER.SANKİ SİNEMA SEYRETMEYE GELMİŞLER.FUTBOLCULARI EN UFAK BİR ŞEKİLDE MOTİVE ETMİYORLAR,İTİCİ GÜÇ DEĞİLLER.YANİ 12 NCİ ADAM DEĞİLLER.[/B][/COLOR][/FONT]

emreakbulut58 16.04.2009 21:10

Bu da sorumu ya tabikide belli sormaya bile gerek yoq aslın ligin ikinci yarısından beri belli deilmi sizce :confused:

yigido_sampiyon 16.04.2009 22:02

bu konuyu açmak bile gereksiz bence...

sivasspor kalan 7 maçı kanacak ve şampiyon olacak...

Yiğiter 16.04.2009 22:21

Şampiyon tabi ki belli..
Daha hala şampiyonun kim olduğunu mu soruyorsunuz..
sivassporumuz şampiyon ama sizler çok sabırsızsınız..
7 haftacık bekleiyn!:)

şükrü çitil 16.04.2009 23:30

inşallah bu sene şampıyon oluruz ve olcagız allahın izniyle çekemeyenler utansın bükemedigin bilegin elini öpeceksin kardeşim şampıyon yiğidomm sen cok yaşa......

sivasspor200970 17.04.2009 13:26

bu sene bence sivas olacak ,
ne kadar sike yaparlarsa yapsinlar
bileyimizin güvetiyle sorla sampion olacagiz

sivasspor200970 17.04.2009 13:28

hem ben son maca almanyadan gelmek istiyorum istambula bileti on satis dan nasil alirim burdan ?????

risale69 17.04.2009 13:30

TEZGAH OLSAYDI BİZ BU DURUMDA OLMAZ DAHA ALT SIRALARDA OLURDUK.
UFAK TEFEK HATALAR DIŞINDA ALEYHİMİZE DÜDÜK ÇALINMADI,AKSİNE LEHİMİZE DÜDÜKLER ÇALINDAI.AMA LEHİMİZDE ÇALAN DÜDÜKLERDEDE ART NİYET GÖRMÜYORUM.BENİ ÜZEN ÇOK ELEŞTİRDİĞİMİZ AYAK OYUNLARINI BİZİMDE SERGİLEMEYE BAŞLAMAMIZ.MECNUN BAŞKANIN ÇIKIŞINI BUNA ÖRNEK GÖSTEREBİLİRİM.
ŞAMPİYONLUKTAN DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER OLDUĞUNU BUGÜNE KADAR Kİ DURUŞUMUZLA DOST DÜŞMAN HERKESE GÖSTERDİK.
AMA SON ZAMANLARDA GEREKSİZ ÇIKIŞLAR SERGİLEMEYE BAŞLADIK.BÜTÜN BUNLAR SAMİMİ BİR SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK BENİ ÜZÜYOR.

0758yigido 17.04.2009 21:29

[B]belli SİVASSPOR :) :) :) ama federasyon diyorumya bjk olması için elınden gelenı yapacaklar.....[/B]

serdal58 18.04.2009 00:04

TEZGAH KELİMESİNİ KULLANAN VE BUNA İNANAN İNSAN ACİZDİR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:48.