SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24937)

SivasSpor.Com 18.04.2009 18:15

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.kny_tum_2009.jpg[/IMG]

Konya deplasmanından 1 puan ile döndük. Bülent Uygun'un deyimi ile bu 1 puan bizi şampiyon da yapabilir.

Konyaspor - Sivasspor maçını değerlendirelim

[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B]

Maçın en kötüsü kimdi ?

[B]Maçta göze çarpanlar ?[/B]

Ne gibi eksiklerimiz var ?

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B]

Taraftar nasıldı ?

[B]Maç hakkında genel yorumunuz ? [/B]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=4214&token=29801][img]http://resimzade.com/Show.html?i=4214&token=29801[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=4215&token=29018][img]http://resimzade.com/Show.html?i=4215&token=29018[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=4216&token=29561][img]http://resimzade.com/Show.html?i=4216&token=29561[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=4217&token=26384][img]http://resimzade.com/Show.html?i=4217&token=26384[/img][/url]

sivaslıbaki 18.04.2009 18:17

Cevap: Maçı Değerlendirelim

maçı izleyemedim ama yorum yapayım. Şampiyonluk yolunda beraberlikte olacak her zaman yenecez diye bir kural yoktur.

ama... Beşiktaşın kazanamayacağı maçlar var önünde ama kazandıracaklar. zornan.

yigido_sampiyon 18.04.2009 18:21

Maçın yıldızı kimdi ?

bence maçın yıldızı yoktu...sivasspordan kimse göze batacak bir futbol oynamadı...

Maçın en kötüsü kimdi ?

özellikle son dakikalardaki hataları ile hayrettin

Maçta göze çarpanlar ?

bülent uygun fazlaca kilo almış...göbek almış başını gidiyo...

şampiyon olacak takım görünümü yok...ayrıca mehmet yıldızın biraz daha istekli oynaması lazım...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

maçın hakkı beraberlikti...sivas galibiyet için çok fazla bişey yapmadı...

Taraftar nasıldı ?

takımımızı yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza teşekkürler...

Maç hakkında genel yorumunuz ?

konya maçında bırakılan 2 puan haftaya oynanacak olan tranzon maçının değerini bir kat daha arttırdı...yarın hepimiz bursalıyız...

mustafa_kavak58 18.04.2009 18:24

Maçın yıldızı kimdi ?........ibrahim dagasan

Maçın en kötüsü kimdi ?.....murat erdogan mehmet yildiz

Maçta göze çarpanlar ?...orta saha hic yoktu defans cok hatalar yapti

Ne gibi eksiklerimiz var ?...forvetlerimiz adam gecemiyo

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?..insallah sali günü feneri yenip moralli olup trabzonsporu yeneriz

Taraftar nasıldı ?...taraftar cok azdi takim sampiyonluga oynuyo taraftar cok az kisilerdi

Maç hakkında genel yorumunuz ? takim biran önce toparlanmasi lazim kafalarindan silmeleri lazim bu sampiyonlugu cok baski var adamlara

sivaslı çınar 18.04.2009 18:26

bu maç olmadı konya ya sansımız tutmuyor iyi de oynadık ama olmadı sivas şampiyon beylerr

Yiğiter 18.04.2009 18:42

Konya taraftarı "Bu sene şampiyon Anadolu'dan" diye bağrıdı mı acaba maçtan sonra..

Hoş onların bir kısımında müthiş bir çekememezlik var ama bizi tutanalrın sayısı da az değil..

esentepeli58 18.04.2009 18:42

umutsuzluğa yer yok normal boyle beraberlık şampiyonluğun en büyük adayı sivasspor dur hyrlısı olsun haftaya laz ları yerız olay bitmiştir....!

Shan58 18.04.2009 18:58

Hocam şu Musa Aydın inadından vazgeç artık lütfen.
balilide çok geç oyuna giriyor o yüzden çok etksiz kalıyor.
son dakikada gösterilen mücadeleyi ilk yarıda gösterseydik öne geçer ikinci yarı çok daha rahat oynardık ama takım çok kötü oynuyor.
Musa Aydın ve Mehmet Yıldız nasıl toparlayacak bilmiyorum.

Divriği58- 18.04.2009 19:00

Maçın yıldızı kimdi pETKOVIC

Maçın en kötüsü kimdi murat ERDOGAN

Maçta göze çarpanlar 2 TOPUMUZUN DIREKDEN DONMESI

Ne gibi eksiklerimiz var EKSIGIMIZ YOK ASLINDA ANADOLUDAN ILK KEZ BIR TAKIM BOYLE YUKSELIS ICINDE BUNUN GETIRMIS OLDUGU PSKOLOJIK BASKI VE YORGUNLUK VAR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ŞANSIMIZ YOKTU

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz MORAL BOZMAMAK LAZIM....

ferhat_58_oğuz 18.04.2009 19:14

naçı 90 dakika izledim genel olarak iyiydik futbolcularda gözle görülür düşüş var ama yinede takım halinde malubiyeti hazmedemez bir durumumuz var buda iyiye işaret demekki sivassporumuz yenemesede yenilmiyor 1 puan deyip geçmeyin rakiplerin yapacağı maçlara bakarsak onların durumu bizimkinden daha zor haftaya ts yendikmi işin en zor kısmını aşmış oluruz yinede herşeye rağmen ben bu takımla gurur duyuyorum

spidey58 18.04.2009 19:28

Maçta malesef göze çarpan bir oyuncumuz olmadı,

Özellikle şanssızlık çoktu ki iki topumuz direkten döndü,

Bi de abdurrahmannın niye oynatılmadığını anlamış değilim,kaç maçtır ondan yararlanmıyoruz.

Besyo_cu 18.04.2009 19:39

[B]
Maçın yıldızı kimdi ? hayrettin güzel oynadı

Maçın en kötüsü kimdi ? Bület uygun ve tüm kadro

Maçta göze çarpanlar ? .......

Ne gibi eksiklerimiz var ? Bu nasıl bir oyun anlayışı anlamak zor.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 4 forver oynuyoruz iyi tamm da bu forvetlere gol pasını kim vereecek bu kadar saçma bir taktik hayatımda görmedım. Orta sahayı bom boş bıraktık. Ne hucum yapabildik ne defans...

Taraftar nasıldı ? Giden herkesın ayağına sağlık...
[/B]

abdullah58 18.04.2009 19:41

Maçın yıldızı kimdi ? BILICA-SEDAT

Maçın en kötüsü kimdi ? MEHMET-MURAT ERDOGAN-MUSA YILDIZ

Maçta göze çarpanlar ? GEC OYUNCU DEGISTIRMEMMIZ

Ne gibi eksiklerimiz var ? ILERIDE ETKILI FORVETIMIZ YOK TEK MEHMETLE OLMUYOR-HOCA BALILI VE KAMANANI GEC ALIYOR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? YAZIK OLDU 2 PUAN GITTI SAMPIYONLUK GIDECEK GIBI-INANIYORUMKI BALILIL VE KAMANAN DAHA ÖNCE GIRSEYDI SONUC DAHA DEGISIK OLURDU

Taraftar nasıldı ?

ready 18.04.2009 19:56

[B]bülent hoca halen mehmet yıldız da inat etmesini anlamış degilim eger bir futbolcu kötü oynamaya başladıysa onu çıkarmak lazım mehmet yıldızın sürekli hakemle diyaloga girmesi hoş degil oyuncu degiştirme de geç kaldı hoca kamananı ikinci yarı başında almalıydı vel hasıl kelam bugün şampiyona layık bir maç oynamadık[/B]

SEVDAMSIN58 18.04.2009 20:10

[QUOTE=yigido_sampiyon;504564]Maçın yıldızı kimdi ?

bence maçın yıldızı yoktu...sivasspordan kimse göze batacak bir futbol oynamadı...

Maçın en kötüsü kimdi ?

özellikle son dakikalardaki hataları ile hayrettin

Maçta göze çarpanlar ?

bülent uygun fazlaca kilo almış...göbek almış başını gidiyo...

şampiyon olacak takım görünümü yok...ayrıca mehmet yıldızın biraz daha istekli oynaması lazım...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

maçın hakkı beraberlikti...sivas galibiyet için çok fazla bişey yapmadı...

Taraftar nasıldı ?

takımımızı yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza teşekkürler...

Maç hakkında genel yorumunuz ?

konya maçında bırakılan 2 puan haftaya oynanacak olan tranzon maçının değerini bir kat daha arttırdı...yarın hepimiz bursalıyız...[/QUOTE]

elimizdeki puanlari kacirip sonra baskalarinin yapacagi seyleri beklemek hicte anlamli degil besiktas cesedini koyar uc puansiz cikmaz o sahadan herkes sivasspor degil hemserim

SEVDAMSIN58 18.04.2009 20:13

[QUOTE=mustafa_kavak58;504568]Maçın yıldızı kimdi ?........ibrahim dagasan

Maçın en kötüsü kimdi ?.....murat erdogan mehmet yildiz

Maçta göze çarpanlar ?...orta saha hic yoktu defans cok hatalar yapti

Ne gibi eksiklerimiz var ?...forvetlerimiz adam gecemiyo

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?..insallah sali günü feneri yenip moralli olup trabzonsporu yeneriz

Taraftar nasıldı ?...taraftar cok azdi takim sampiyonluga oynuyo taraftar cok az kisilerdi

Maç hakkında genel yorumunuz ? takim biran önce toparlanmasi lazim kafalarindan silmeleri lazim bu sampiyonlugu cok baski var adamlara[/QUOTE]

hemserim hep bahaneleri ona buna buluyoruz elimizdeki puanlari savuruyoruz konyadan uc puan alamazsak kimden alacagiz bana gore trabzonda bizi yener tavsanlik yaptigimiz yanimiza kar kalir bu gidisle biz bursanin altinda da bitirebiliriz

mfegri 18.04.2009 20:14

murat erdoğan son dakikalarda ileri çıkmamız lazımken topu ayağında tutarak ne yapmaı amaçlıyor acaba hele boşa kaçan baliliye top atmayarak ne yapmak istedi benim bugün kafam karıştı

SEVDAMSIN58 18.04.2009 20:23

GECMIS OLSUN DIYE BASLAMAK ISTIYORUM AMA KENDI OZ ELESTIRIMIZIDE YAPMAMIZ GEREKIYOR BANA GORE HEMSERILERIM BANA KIZABILIRSINIZ YORUMUMDAN DOLAYI BELKI AMA BU GIDISLE BESIKTAS OLUR AMA BURSAYI YENER VE LIDERLIGI ALIR SIMDIYE KADAR BIZI COK GUZEL KULLANDILAR TAVSAN OLARAK HAFTAYADA TRABZON YENER BIZI VE CEM YILMAZIN REKLAMINDAKI GIBI BIRDE AYVA ISMARLAR ARDINDAN BU GIDISLE HERHALDE YA BURSAYLA BESINCILIGI PAYLASIRIZ YADA ALTINCI TAMAMLARIZ LIGI BIZDE BU KADAR PUAN SAVURGANLIGI OLDUKTAN SONRA NEYMIS TAKIM BASKI ALTINDAYMIS KIM YAPIYOR KARDESIM BASKIYI SEHIRDE BAYRAKLAR BILE ASILMIYOR KORKULU RUYA GORMEYELIM DIYE BU NE ANLAMSIZ BASKI BEN ANLAM VEREMIYORUM HERZAMAN SIVASSPORLUYUM SONUNA KADAR AMA GOZUMUZUN ONUNE BAKMAMIZ LAZIM BU GIDIS GIDIS DEGIL ARDIMIZDAN KAHKAHA ATARLAR FIRSATIMIZI BEKLEYENLER BIZDE FIRSAT VERIYORUZ ADAM LARA ZATEN NEDEN ATMASINLARKI SONRADA CIKIP GEREKSIZ ACIKLAMALAR YAPIYORUZ BENCE KENDI EKSIKLERIMIZIN HESABINI YAPSAK SIMDIYE ACIK ARA ONDEYDIK VE BELKIDE SAMPIYONLUGUMUZU BILE ILAN EDERDIK
HERSEYE RAGMEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH BEN YANILIRIM INSALLAH BIRAN ONCE TOPARLANIRIZ VE KIMSEYE FIRSAT VERMEYIZ

madımak58 18.04.2009 20:27

maçı canlı izledim ,dayak yesem daha iyiydi uykum geldi ,mideme ağrılar saplandı o ağrılar uyutmadı yani kısacası sinir bir maçtı konya iyi diş bilemiş az daha galip çıkacaktı valla çokkkk üzüldüm çokkk çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
maçın iyisini mi? güldürmeyin ....

sivasspor için yazdım konya beni ilgilendirmiyor.....

SempaticH 18.04.2009 20:40

maçın en iyisi diye bişi yok kötüsü var oda mehmet yıldız o ne kardeşim öle aldığın topları harcadığın gibi birde dönüp topçulara bahane buluyorsun oluyormu al kaptır al kaptır ondan sonrada gol olmuyor tabiii olmaz çünkü yoksunuz sahada beyler konya takımı nı yenemiyorsan git giyin kardeşim üzüldüm valla böle olursa trabzonda yener bu takımı ve eline sağlık

sivasspor200970 18.04.2009 21:01

bugün cok kötü bir fütbol oynadik ona ramen gene bir puan aldik
bizim iki top direkten döndüyse konya nin da 100% lig
pozisionlari vardi gene de sampionluk icin
cok az yaptik haftaya trobsonla insallah
biraz daha farkli oynariz

ora_lee_chicano 18.04.2009 21:11

MACIN YILDIZI KIMDI? [b]Petkovic[/b]

MACIN EN KÖTÜSÜ KIMDI? [b]Mehmet Yildiz[/b]

MACTA GÖZE CARPANLAR? [b]2 sut direge carpti ...[/b]

NE GIBI EKSIKLERIMIZ VAR? [b]ORTA SAHADA TOPU DAGATAN BI OYUNCU[/b]

TARAFTAR NASILDI? [b] -NO COMMENT-[/b]

gül5858 18.04.2009 21:47

Maçın yıldızı kimdi ? Hayrettin elinden geleni yaptı teşekkürler petkoviç

Maçın en kötüsü kimdi ? Bütün diğer kadro

Maçta göze çarpanlar ? Dökülen bir lig takımı

Ne gibi eksiklerimiz var ? Bence S.Spor'u haketmeyen kişiler var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Süper ligde oynayan bir takım olarak yeterli azmi ve disiplini göremedim. Eksiklerimiz yok sadece oynayamayan fazlalıklarımız var.

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ? Böyle olmamalıydı bence çok büyük 2 puanı kaybettik. Kaybetme lüksümüz yoktu, önümzde fb ve ts maçına 2 puanı alıp çıkmamız bizi güçlü çıkaracaktı sahaya, şimdi daha zor bir yola girdi S.spor,bekleyip görücez

karahisarli 18.04.2009 21:58

yildiz tamamen yoktu nerdeyse hic pas yapamadi ibrahim ve syla haric takimda kimse oynamadi kamanan da birseyler var ayaginda top varsa oynuyor yoksa hic kosmuyor ilerde basmiyor hic olmazsa birkac kez kale sert sutlarla yoklanmaliydi veya ilk yari tamamen hücum oynamaliydik ama izledigim en kötü oyundu takimda belli bir düsüs var allah yardim etsin

ayhandemir58 18.04.2009 21:59

Maçın yıldızı : Sedat-Bilica İkilisi
Maçın kötüsü: Musa-Murat İkilisi
Göze Çarpan : İki topun SS adına direkten dönmesi.
Eksiklerimiz : Orta sahada top tutup pas yapamıyoruz.
Maç Görüşüm : Bana göre şampiyon takıma yaraşır bir oyun sergileyemiyoruz.
Yorumum . Bu takım bu oyuncularla buralara geldi.Şimdi neden tutuklar?Sorun bence psikolojik.Bir an önce iyi bir psikiyatr ile oyuncular deşarj edilmeli-rahatlatılmalı.Galiba stresi kaldıramıyoruz.ŞAMPİYON SİVASSPOR.

ellisekizSVS 18.04.2009 21:59

Maçın yıldızı kimdi ? İşin açıkcası çokta bariz yıldız göremedim bugün ama defans iyiydi diyebilirim.

Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet yıldız ( topları öldürdü )

Maçta göze çarpanlar ? İşin kuyruguna gelmiş yorgun bir takım

Ne gibi eksiklerimiz var ? Forvetimiz çok ama yanlış politika var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Maçın 20. dakikasında biraz daha rahatladım manzara karşısında ummudugum kadar gerilmeme sebeb yok diye düşündüm. Takımıma güvenim oldugu için konyayı geçeriz diye düşündüm zor olucak diye tahmin ediyordum. Ama o kadar baskı pressten sonuç gelmiyince biraz endişelendim. Top kale agzına hep geliyor orada ölüyor pozisyon.

Taraftar nasıldı : Taraftarı duyamadım sahada hep yeşil beyaz sesleri hakimdi.

inşallah bu durumu puan cetvelini telafi ederiz.

atabey07 18.04.2009 22:01

anlamış değilim şampiyonluğa oynuyoruz ama ileride sadece mehmet yıldızla başlamak ne kadar doğru bir şey adam yalnız kalıyor ileride ve hiç bir halt olmuyor geçen sene mehmet yıldız - balili ikilisi ne süper oynardı kardeşim bari sen mehmet yıldız- kamananla başla oyuna sonradan duruma görev yap değişikliği oyun bitmeye gelmiş bütün forvetleri oyuna iş işten geçtikten sonra...........

nL58 18.04.2009 22:01

bence bulent uygun a 5 hafta daha ceza versinler

cücü baba 18.04.2009 22:03

[B][I]Bizim ne kadar puana ihtiyacımız var ise unutmayalımki rakibinde o kadar ihtiyacı var idi doğal olarakta direnç gösterdiler bu tür sonuçlar olacak asla pes etmek yok rakiplerimizin durumlarına bir bakalım hepside olağan üstü şartlara ve ekonomiye sahipler oysa biz hala taraftarı bile inandıramadık şehri ise asla ama konyayı yenemedik diye üzülüyoruz demekki biz bir çok şeyi aşmışızda haberimiz yok. Ama İnşallah bu ipi biz göğüsleyeceğiz hemde bir sır vereyim 2 kupayla tarih yazacağız ben inanıyorum lütfen her kes inansın bir Ardamız yok bir Aleximiz yok bir Delgadomuz yok ama ne var biliyormusunuz ? mangal gibi yüreğimiz ve inancımız var buda her şeye bedel...[/I][/B]

izmirliyigido 18.04.2009 22:47

[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B] Takım olarak fena değildik ama gol atma becerisini gösterecek bir oyuncumuz yoktu. Yine de maçta en iyisi BİLİCA idi.

[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Musa'ya ne oluyor anlamıyorum. Eski Musa Aydın'ı mumla arar olduk.

[B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Gözüme çarpan kanat ataklarımız son 3-4 maçtır [B]sıfır[/B] oldu. Bunun da sebebi belli. Abdurrahmansız bir takımdüşünülemez. Dikkat edin Abdurrahman'ın olmadığı son 3-4 maçta gol ataklarımız oluyormu, kanat bindirmelerimiz oluyor mu hiç? Maalesef !... Tamam Sylla da iyi, sağlam ama doğru dürüst 1 tane gol ortası yok. Bülent hoca Abdurrahman'ı neden harcıyor anlamıyorum.

[B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Kanatlar çalışmıyor, Mehmet Yıldız top tutamıyor, Abdurrahman, Kamanan, Balili küstürülüyor. Benim bu taktik anlayışına aklım ermiyor. Bu yüzden zorlanıyoruz, geçen hafta Antalyaspor'u zor yendik, bu hafta Konyaspor'a gol atamadık. Aman hocam [B]DİKKAT !!![/B]

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Maç ortada oynandı. Son 15 dakikada çılgınlık yaptık. Adeta 3-3-4'e dönüp 4 forvetle oynadık ama maalesefki top da bizi sevmedi, direklerde istemedi. Konyasporda maçı çirkinleştirmeden çok güzel bir futbol izledik.

[B]Taraftar nasıldı ?[/B] Taraftarımızın bir ara sesini duyduk ama yayıncı kuruluş, inatla bizim tribünlerin olduğu yere mikrofon koymamakta direniyor.

[B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] 1 puan aldığımıza sevinmekten çok, 2 puana üzülmek gerek. Çünkü biz şampiyonluk yolunda koşan bir takımız. 1 puan bizi sevindirmez. Maç içinde ki taktiğimizi ben çözemedim.

Kanat bindirmesi yoktu, kontraatak organizasyonumuz yoktu, orta sahada çoğalıp top yaparak organize bir atağımız yoktu. Top şişirerek oyunu karşı alana yıkma planımız yoktu, yine de ortada zevkli bir mücadele vardı. Bunda sanırım en büyük pay Herve Tum'un son haftalarda olduğu gibi üstün çabası vardı.

Ben Yarın Beşiktaş'ın, Bursaspor'a puan kaybedeceğini tahmin ediyorum.

AYK

FANATIK YIGIDO 18.04.2009 22:53

konyaspora sahasinda gelen vurdu giden vurdu boyle kotu bir konyada 2 puani biraktik ben sahsen boyle bir sonucu beklemiyordum belli ki takimimiz da bir stres liderliğin sampiyonlugun baskisi agirligi cokmus tamam puan kaybedebiliriz ama Konya gibi bir kotu takima değil insallah en kisa zamanda bu kaybetiğimiz puanlarin farkina variriz zaman gelir bu 2 puani aramayiz insallah

izmirliyigido 18.04.2009 23:13

[QUOTE=Yiğiter;504577]Konya taraftarı "Bu sene şampiyon Anadolu'dan" diye bağrıdı mı acaba maçtan sonra..

Hoş onların bir kısımında müthiş bir çekememezlik var ama bizi tutanalrın sayısı da az değil..[/QUOTE]

Ne yazık ki, Konya taraftarı "İb.e Sivasspor olamazsın Şampiyon" diye bağırdı. Çok üzüldüm.

AYK

pover58 18.04.2009 23:37

konyayı yenemiyen bir takım şampiyonlugu haketmiyor.biz bu futbolnan bu adamlarla şampiyon filanda olamayız boşa ümitlenmişiz şimdiye kadar.
mehmet nerde ortasaha hani ilerde kim var bir bilica bir murat defansta iyi onlarda hata yapmaya başladı gerisi yok.rakip fb gs 8taş olsa gücümüz yetmedi der geçeriz karşımızdaki takım konya düşmemeye oynuyor ve sen konyayı yenemiyorsun yıldız efendi çıkıp demeç vermekle gol atılmıyor adamgibi top oyna ona buna bagıgırmak senin işin degil çık gol at.yoksa çıkma sahaya kamananıda körelttiniz baliliyide.ilk 4 bitirirsek ligi iyidir.çünkü haketmiyoruz.bu takımı buralarada getiren bu topçular ancak 3 kişi oynamadımı iş bitiyor sonuç ortada en kısa sürede ya kendimize geliriz yada şampiyonlukmuş kupaymış unuturuz...

yigido_90 18.04.2009 23:51

artık onumuzdekı maclara bakıcaz ve toparlanarak ınsallah hakettıgımız
sampıyonluk bızım olacak .... eksıklıkler elbet var ama zaman zaman olur kımsede hata aramamak lazım duzelıcez ;))

yigido yakup 19.04.2009 00:18

mac icin pek fazla söylenecek birsey yok sadece mücadeleden ibaretti bence bu macin yildizi konya teknikdirektörü giray bulakti takimi iyi hazirlamisti iyi oyuncular degistirdi.bülent hoca birseyi dikkatinden kacirmisti konya savunmasi agir ve yasli bir savunmaydi bu savunmayi mehmet yildiz ve tum la asmamis mümkün degildi ilk devrede araya atilacak toplarla cok basarili olabilirdik ama araya atilan toplari alcak bir tek musa vardi oda etkisizdi yapilan degisiklikler biraz degisikti oyuna kamanan i aliyorsan sezer mutlaka sahada olmali cünkü takimda tek ara topu atan oyuncu murat erdogan 90 dk lik oyuncu degil son dakilarda bir puani bile kacirabilirdik.

bizde sergio pascheco diye bir oyuncu varken neden biz hala daha pasör ariyoruz?kamanan i eniyi besleyebilecek oyuncu kesinlikle sergio dur ondan yararlanmak lazim.

özsivasli1903 19.04.2009 00:35

sivasspor bence güzel oynadi ama gol icin sonradan bastiriyoz...
ilk yarida basip rakipi bunaltip skor avantajini yakalayinca saglam oynasak daha kolay kazaniriz... konya zaten top oynamiyor... sadece rakipin oyun düzenini bozmaya kurulu bi takim bunlar... deplasmanda 1 puanda iyidir...
haftya önce fener sonrada trabzonu yenip yolumuza emin adimlarla ilerleyecegiz.... sampiyon olacagiz bundan hicbir süphem yok...

vedat58 19.04.2009 00:42

[QUOTE=SEVDAMSIN58;504642]GECMIS OLSUN DIYE BASLAMAK ISTIYORUM AMA KENDI OZ ELESTIRIMIZIDE YAPMAMIZ GEREKIYOR BANA GORE HEMSERILERIM BANA KIZABILIRSINIZ YORUMUMDAN DOLAYI BELKI AMA BU GIDISLE BESIKTAS OLUR AMA BURSAYI YENER VE LIDERLIGI ALIR SIMDIYE KADAR BIZI COK GUZEL KULLANDILAR TAVSAN OLARAK HAFTAYADA TRABZON YENER BIZI VE CEM YILMAZIN REKLAMINDAKI GIBI BIRDE AYVA ISMARLAR ARDINDAN BU GIDISLE HERHALDE YA BURSAYLA BESINCILIGI PAYLASIRIZ YADA ALTINCI TAMAMLARIZ LIGI BIZDE BU KADAR PUAN SAVURGANLIGI OLDUKTAN SONRA NEYMIS TAKIM BASKI ALTINDAYMIS KIM YAPIYOR KARDESIM BASKIYI SEHIRDE BAYRAKLAR BILE ASILMIYOR KORKULU RUYA GORMEYELIM DIYE BU NE ANLAMSIZ BASKI BEN ANLAM VEREMIYORUM HERZAMAN SIVASSPORLUYUM SONUNA KADAR AMA GOZUMUZUN ONUNE BAKMAMIZ LAZIM BU GIDIS GIDIS DEGIL ARDIMIZDAN KAHKAHA ATARLAR FIRSATIMIZI BEKLEYENLER BIZDE FIRSAT VERIYORUZ ADAM LARA ZATEN NEDEN ATMASINLARKI SONRADA CIKIP GEREKSIZ ACIKLAMALAR YAPIYORUZ BENCE KENDI EKSIKLERIMIZIN HESABINI YAPSAK SIMDIYE ACIK ARA ONDEYDIK VE BELKIDE SAMPIYONLUGUMUZU BILE ILAN EDERDIK
HERSEYE RAGMEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH BEN YANILIRIM INSALLAH BIRAN ONCE TOPARLANIRIZ VE KIMSEYE FIRSAT VERMEYIZ[/QUOTE]

HAKLISIN HEMSEHRIM DÜSÜNCELERINE AYNEN KATILIYORUM , BIRAN ÖNCE TOPARLANMAMIZ LAZIM , KÖTÜ OYNAYAN FUTBOLCULARI KOYACAKSIN KENARA ; SIVASTA FORMA SAVASI DIYE BISEY YOK GALIBA ; HIC KIMSE KENDINI YIRTMIYOR CABALAMIYOR ; COK RAHAT SANKI SAMPIYONLUGA OYNAYAN TAKIMMIS GIBI DEGILLER ; ACIL ACIL ÖNLEMLER ALINMALI ; TAKIMDA HIC HIRS KALMAMIS ; BENCE BIZIM TAKIM SAMPIYONLUGA INANMIYOR O KADAR

vedat58 19.04.2009 00:43

TAKIM OLARAK COK KÖTÜ OYNADIK NE ORTA SAHA VARDI NE DE KANATLAR ,SANKI SAMPIYONLUGA OYNAYAN TAKIM DEGILDE ÖYLESINE SIRADAN MAC GIBIYMIS GIBI OYNADIK , BURDA KAYBETTIGIMIZ 2 PUANI COK ARAYACAGIZ, KARSIMIZDA COK KÖTÜ BIR KONYASPOR VARDI VE BIZ IYI OYNAYIP YENEMEDIK BENIM ACIKCASI ÜMITLERIM TÜKENDI , HAFTAYA TRABZON MACI VAR , TRABZON BIZDEN DAHA IYI OYNUYOR , BIZ TRABZON KARSISINDADA BÖYLE OYNARSAK FARKLI YENILIRIZ , BÜLENT HOCA HERALDE TAKIMA COK GÜVENIYOR BENCE GÜVENMEYI BIRAKIP DERHAL ACIL ÖNLEM ALMALI , EGER BIZ IYI OYNASAYDIK KÖTÜ KONYAYI FARKLI YENEBILIRDIK , AMA NEDENSE HER GECEN HAFTA TAKIMDA BÜYÜK DÜSÜS YASANIYOR , BU SEKILDE GIDERSEK BESINCILIK BILE HAYAL OLUR , BU TAKIMA NOLUYORDA BU SEKILDE DÜSÜS YASANIYOR HIC ANLAMIS DEGILIM, BURAYA KADAR GETIRIP SAMPIYONLUGU BASKALARINA HEDIYEMI ETMEK ISTIYORLAR, NEDENSE HATALARIMIZ YANLISLARIMIZ ACIK ACIK GÖZÜKTÜGÜ HALDE HIC BIR ÖNLEM ALINMIYOR TAM AKSINE TAKIM GITGIDE KÖTÜLESIYOR , GALATASARAYIN , FENERIN KÖTÜ SEZON GECIRDIGI BIR LIGI BELKIDE DAHA HIC GÖREMEYIZ , BU FIRSATLARI ELIMIZIN TERSIYLE ITIYORUZ, YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUGUNA GELDIK , TAKIM IKINCI LIG TAKIMI GIBI OYNAMAYA BASLADI ANLASILIR GIBI DEGIL , HALEN BÜLENT HOCA TUTTURMUS IYI OYNADIK DIYOR , BÜTÜN TÜRKIYE SIVASIN KÖTÜ FUTBOL OYNADIOGINI GÖRÜYOR AMA HOCAMIZ NASIL GÖREMIYOR PES DOGRUSUU......

vedat58 19.04.2009 00:54

SANKI BU TAKIMDA HERKESIN YERI GARANTI ; BAKIYORSUN DÖKÜLEN FUTBOLCULAR BIDAHAKI HAFTAYA YINE SAHADA DELI OLMAMAK ELDE DEGIL ; SANIYORUM BU TAKIMDA HIC FORMA SAVASI YASANMIYOR ; YEDEKLER HER ZAMAN YEDEK KADRO DIINDAKILER HERZAMANKI GIBIO AYNI FUTBOLCULAR OYNAYANLAR YINE AYNI FUTBOLCULAR; SIMDI BAKIYORUMDA 15 FUTBOLCUYLA BU LIG BITMEZ SAMPIYONLUK OLUNMAZZZZ; HANI NERDE DIGER OYNAMAYAN FUTBOLCULARR???? ONLAR HERZAM;ANKI GIBI YATIYORLARMI ????? NERDE FORMA SAVASIII???? NERDE HIRSS???? DÜSDÜKCE DÜSÜYORSUNN BITTIKCE BITIYORSUNN ; IKINCI LIG TAKIMINDAN FARKSIZSIN !!!! KENDINIZE GELIN HAK ETMEYEN FUTBOLCULARLA SAMPIYON OLUNMAZZZZZ OLUNMAZZZZZ ; HEP AYNI OYUNCULARLA BURALARA GELMEK MUCIZEEE ; EGER SAMPIYON OLMAK ISTIYORSAN HAK EDENLERI OYNATACAKSIN ; OYNAMAYANLARIDA POSTALAYACAKSINN

lastsivasli 19.04.2009 02:05

maçın en göze çarpan tarafı ve en çok üzerinde durulması gereken ler:
1- mehmet yıldız
2- taraftar (pardon seyirci demeliydim)
şampiyonluğa oynayan bi takımın halaa bi taraftar kitlesi yok ... hepsi kendi başlarına buyruk...
yok 1967 miş yok genç yiğido yok şu yok bu...
arkadaş beceremiyorsunuz... siz hiç mi diğer maçlara bakmıyorsunuz...
taraftar ne demek izleyin de görün...
taraftar pardon seyirci gelir çekirdek yer, birbirine düşer, maç başlamadan önce yok yere bağırır maç da sesi çıkmaz, herkes kendi kafasına göre slogan atar... herkes kendi getirdiği elemanları yönetir.....
burada durun...
böyle taraftar lık olmaz...
öncelikle bi lider olacak tabi bu postacı dan başka sözü geçen yönetici biri olmalıı...
ve artık sivaslıyım diyen sivasspor luyum diyen kişiler biraz gayret gösterip şampiyon takıma yaraşır şekilde gereğini yapmalı...
daha sayılacak çok şey var ama ... sanırım şimdilik yeter...
bu arada adam akıllı bi marş mı olur slogan mı olur bişeyler bulunsa çok güzel oluuur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37.