![]() |
3.LİGDEN 3.LÜĞE UZANAN SERÜVEN
BİR ZAMANLAR VEZİRKÖPRÜ, KİLİMLİ SPORLA 3.LİGDE OYNARKEN BUGÜN SİVASIMIZ SÜPER LİGDE 3. OLMA SANSINI YAKALAYABİLİR.DEMEKKİ SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ DİYE BOŞA DEMEMİŞLER.
ALLAH BU GÜN SİVASSPORUMUZA BU GURURUDA YASATIR İNŞALLAH. SİVAMIZI BUGÜN SAHADA DESDEKLEYECEK YİĞİDOLARA VE SAHADAKİ AKINCILARIMIZA ALLAH KOLAYLIK VERSİN. |
[B]Sivasın süperligte kalıcı olması herseyden önemli...Yönetim, futbolcular ve taraftarlar kenetlenerek bunu basaracağız inşallah...
Sivasın bundan sonraki hedefi Süperligte Şampiyonluktur.....[/B] |
evet turkcell super lıgındeyız yolumuz acık olsun insallah daha uzun seneler burda olacaz daha uzun seneler kendımızden bahsettırecegız.... Allah yardımımız olsun bu yolda...
|
sivas hakettiği yere gelecektir..bunca taraftarı olan sivassporun yeri elbette ilk 3ün içersinde yeralmaktır.
|
BÜYÜK KONUŞMAYINDA NE OLUR.
MAÇTAN SONRA HAVAYA GİRELİM. NAZAR DEĞMEZ İŞALLAH. |
İNŞALLAH BUGÜN YÜREĞİMİZİN KABARACAĞI VE YÜZÜMÜZÜN GÜLECEĞİ BİR AKŞAM YAŞARIZ..SİVASSPORUMUZA VE KAYSERİYE KADAR GİDEN TARAFTAR KARDEŞLERİMİZE ALLAHTAN KOLAYLIK VE BAŞARIYLA DÖNMELERİ İÇİN DUALARIMIZLA.....
|
1 NCİ LİG DE 1 NCİLİĞE KAVUŞACAĞIMIZ GÜNLERİN MÜMKÜN OLDUĞUNCA YAKIN OLMASI DİLEĞİYLE,,,
|
dualarımız seninle sivasspor
|
[QUOTE=BROTHERS58]BİR ZAMANLAR VEZİRKÖPRÜ, KİLİMLİ SPORLA 3.LİGDE OYNARKEN BUGÜN SİVASIMIZ SÜPER LİGDE 3. OLMA SANSINI YAKALAYABİLİR.DEMEKKİ SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ DİYE BOŞA DEMEMİŞLER.
ALLAH BU GÜN SİVASSPORUMUZA BU GURURUDA YASATIR İNŞALLAH. SİVAMIZI BUGÜN SAHADA DESDEKLEYECEK YİĞİDOLARA VE SAHADAKİ AKINCILARIMIZA ALLAH KOLAYLIK VERSİN.[/QUOTE] ERCİYES MACINDA BEKLEDİK OLMADI AMA ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN GERCEKELESTİ HAYALLERİMİZ. BU BİR RÜYA DEGİL 9.HAFTA VE SİVASSPORUMUZ 3.SIRADA. ALLAH DEVAMINI GETİRSİN İNŞALLAH SİVASSPOR BİZE DAHA COK GURUR YASATACAK BU LİGDE.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN YİĞİDOLAR!GÖZÜMÜZ AYDIN:) |
[B]ALLAH UTANDIRMASIN..ZİRVEDEYİZ..[/B]
|
sivasspor
sivassporla acı tatlı günlerimiz oldu ama olacakta ama hiç bir zaman küsmedik darılmadık yanında olduk
|
sonuna kadar arkasındayız takımımızın.işallah birincide olacak ama uzak ihtimal:)
|
[QUOTE=1984zalim58]sonuna kadar arkasındayız takımımızın.işallah birincide olacak ama uzak ihtimal:)[/QUOTE]
düzeltiyorum hakemler olmassa olabilir yani niye olmasınki temiz bir ligde sivasspor 1. olur. |
bu sistem içinde şampiyonluk değil ama ilk 5i ben garanti gibi görüyorum ama yırtıcı ve fırsatcı bir forvet şart...
|
[b]Evet,nereden,nereye....Artık,Zirvedeyiz...[/b]
|
[B]2.lige çıkıtığımızda bir sloganımız vardı..elveda 3.lig..merhaba 2.lig...bekle geliyoz süper lig...artık geldik ve zirvedeyiz..[/B]
|
insaallah bu basarimiz ebedi devam eder bunun icinde destek sart su ana kadar gereken destegi alamadi sivassporumuz bizlere cok is düsüyor
|
[QUOTE=BROTHERS58]BİR ZAMANLAR VEZİRKÖPRÜ, KİLİMLİ SPORLA 3.LİGDE OYNARKEN BUGÜN SİVASIMIZ SÜPER LİGDE 3. OLMA SANSINI YAKALAYABİLİR.DEMEKKİ SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ DİYE BOŞA DEMEMİŞLER.
ALLAH BU GÜN SİVASSPORUMUZA BU GURURUDA YASATIR İNŞALLAH. SİVAMIZI BUGÜN SAHADA DESDEKLEYECEK YİĞİDOLARA VE SAHADAKİ AKINCILARIMIZA ALLAH KOLAYLIK VERSİN.[/QUOTE] [B]TABİKİ DEDİKLERİNİZE KATILIYORUM SİVASSPORU MUZUN BURUYA GELMESİNDE BAŞKANIMIZINDA ÇOK BÜYÜK BİR PAYI OLDUĞUNU UNUTMAYALIM[/B] |
[color=red][b]SİVASSPOR SEN COK YASA CANIM FEDA OLSUN SANA HIC BIRSEYE DEGISILMEZ SENIN SEVGIN BU DUNYADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
........................................................................................................ BIZ SIVASSPORUMUZA INANDIK GUVENDIK COK SUKUR SIMDI SİVASSPOR BIZLERİ MUTLULUGUN,SEVINCIN DORUGUNA CIKARTTI!..[/b][/color] |
SIVASSPOR umuz en kötü ihtimal 5. bitirecektir ligi.
Belki bazilari ucma diye düsünür ama 3. haftada degiliz,10.haftaya geldik Aloooo... |
[QUOTE=gakgo58][B]Sivasın süperligte kalıcı olması herseyden önemli...Yönetim, futbolcular ve taraftarlar kenetlenerek bunu basaracağız inşallah...
Sivasın bundan sonraki hedefi Süperligte Şampiyonluktur.....[/B][/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I]her türlü çifte standarda rağmen sivassporun yaptığı imaj göz ardı edilemez...bunlar senin saydığın bu etkenlerin sonucudur hakkı abi...inşallah böyle devam edecek...[/I][/B][/COLOR] |
işallah böyle devam eder süper lig gerçektende çok zor allah yiğidolarımıza kolaylık versin
|
Gardaşlar bir zamanlar dediğiniz olay daha 10 yıl öncesi (1995 yılı). Sivasspor 10 senede bu gunlere geldiyse bu takım taraftarının yönetimi el üstünde tutması gerek Fenerbahceyle Sivassta yaptığınız maçı izledim ve bir anadolulu olarak Sivasla gurur duydum inşlallah süper ligde daimi olursunuz ve Trabzonsporun karadeniz takımlarını sömürerek! ulaştığı şampiyonlukları geride bırakarak şampiyonluk yarışında söz sahibi olursunuz.
|
[QUOTE=zubiceman28]Gardaşlar bir zamanlar dediğiniz olay daha 10 yıl öncesi (1995 yılı). Sivasspor 10 senede bu gunlere geldiyse bu takım taraftarının yönetimi el üstünde tutması gerek Fenerbahceyle Sivassta yaptığınız maçı izledim ve bir anadolulu olarak Sivasla gurur duydum inşlallah süper ligde daimi olursunuz ve Trabzonsporun karadeniz takımlarını sömürerek! ulaştığı şampiyonlukları geride bırakarak şampiyonluk yarışında söz sahibi olursunuz.[/QUOTE]
[B]evet kardeş şu andaki yönetim her yönüyle baştacı edilecek bir yönetim... takımımızda yenilmiş olmasına rağmen ileriki haftalar için umudumuzu daha da artırdı... dileklerin için teşekkür ederim... komşumuzunda yanımıza gelmesini bekleriz en kısa sürede...[/B] |
HERKES HAKETTİĞİ YERE GELİYOR
|
ŞAAAMPİYONN
[QUOTE=bbptek58]HERKES HAKETTİĞİ YERE GELİYOR[/QUOTE]
Bumudur?Budur Ötesi varmı?Yoktur Çatlasalarda patlasalarda En büyük SİVASSPOR |
[QUOTE=Onur Büyükdere][B]ALLAH UTANDIRMASIN..ZİRVEDEYİZ..[/B][/QUOTE]
haklısın abi |
formu açan arkadaşımıza katılıyorum bir zamanlar çarşambaspor pazarspor duzce gibi takımlarla mucadele ediyorduk hatırlıyorumda 3. ligde şampiyon olduğumuz sene 2.deki takımlardan çarşambaspor maçında şampiyonluğu kutladık ama bu seferki gibi değildi daha gorkemliydi gosteriler ne vardı o zaman o kuçuk takımları yenıp şampiyon olduğumuzda niye bu kadar çok sevindik yada onlardan daha buyuk takımları yenip niye az sevindiğimizi duşunuyorum eski maçlarda amigo ihsannın doneminde seyirci hıç susmuyordu her maçta turbubler tıklım tıklım oluyordu ihsan abimizin bir el hareketi ile on bin kişi ayağa kalkıyordu şimdi ise taraftar kenini statta değil tyatroda zannediyor
|
[b]Evet nereden nereye....Artık Zirvedeyiz...[/b]
|
samimi söylüyorum rüya gibi bir şey.
sivas 1.lige çıkacak ve kafaya oynayacak. fenerbahçe elinden zor kurtulacak. ligin en zor takımı ilan edilecek. bu iki yüzlü medyaya rağmen genede ilgi görecek. rüya değil bu ya. gerçek |
[QUOTE=drummer]samimi söylüyorum rüya gibi bir şey.
sivas 1.lige çıkacak ve kafaya oynayacak. fenerbahçe elinden zor kurtulacak. ligin en zor takımı ilan edilecek. bu iki yüzlü medyaya rağmen genede ilgi görecek. rüya değil bu ya. gerçek[/QUOTE] [b]Hemde gerçegin ta kendisi.... Fener kurtuldu ama Beşiktaş kurtaramayacak...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Hemde gerçegin ta kendisi....
Fener kurtuldu ama Beşiktaş kurtaramayacak...[/b][/QUOTE] [COLOR=RED]REİS SANA KATILMAMAK ELDE DEĞİL FENERİ KILPAYI KAÇIRDIK AMA BEŞİKTAŞI 4 EYLÜLÜN ÇİMLERİNE GÖMECEZ ALLAHINİZNİYLE[/COLOR] |
[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR=RED]REİS SANA KATILMAMAK ELDE DEĞİL FENERİ KILPAYI KAÇIRDIK AMA BEŞİKTAŞI 4 EYLÜLÜN ÇİMLERİNE GÖMECEZ ALLAHINİZNİYLE[/COLOR][/QUOTE]
[b]İnşallah Beşiktaşın hiç kurtuluşu yok yani...4 eYlül Kartala mezar olacak...[/b] |
Fener kurtuldu ama Beşiktaş kurtaramayacak...[/b][/QUOTE] İNŞ.DEDİGİN GİBİ OLUR ABİ |
eger sivas fenere karsi oynadigi gibi oynarsa 4 eylülde cimenleri yediriz
_____________________________________________________________ Viyanadan selamar |
Fener kurtuldu ama Beşiktaş kurtaramayacak...[/b][/QUOTE] beşiktaş buradan üzgün ve kanatları kırık gidecek. zaten fener maçını izledilerse şimdiden korku başlamıştır. |
[QUOTE=drummer]beşiktaş buradan üzgün ve kanatları kırık gidecek.
zaten fener maçını izledilerse şimdiden korku başlamıştır.[/QUOTE] [b]Dün telegolde izledim...Ailton ve Kleberson Türkiye ligi ile dalga geçiyorlardı...Yok neymiş Rizeye gitmişler Anadolu takımlarını küçümsüyorlar...Onlara Sivasta ummadıkları bir ders vermemiz lazım...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Dün telegolde izledim...Ailton ve Kleberson Türkiye ligi ile dalga geçiyorlardı...Yok neymiş Rizeye gitmişler Anadolu takımlarını küçümsüyorlar...Onlara Sivasta ummadıkları bir ders vermemiz lazım...[/b][/QUOTE]
Gardaş 4 Eylül'de unutamayacakları bir ders alacaklar. Kanatlarını yolup gönderceğiz... :D |
EVET TURKCELL SÜPER LİGİNDEYİZ DAHA
UZUN SENELER BURADA KALIRIZ VE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATARIZ |
[QUOTE=drummer]BÜYÜK KONUŞMAYINDA NE OLUR.
MAÇTAN SONRA HAVAYA GİRELİM. NAZAR DEĞMEZ İŞALLAH.[/QUOTE] İnşallah... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12. |