![]() |
Başkentteki Yiğidolar Buraya...
[B]Ankarada ikamet eden yiğidoları buraya davet ediyorum. Ankarada ikamet eden yapılacak organizasyonlara katılacak arkadaşlar buraya nicklerini hangi semtte olduklarını yazarlarsa kendilerine ulaşmak daha kolay olacaktır.Daha da kolay ulaşım ve bilgilendirme için msn adresimi ekleyebilirsiniz.Bakalım Ankarada kaç kişiyiz. Msn : [email]sivassporluyum@hotmail.com[/email][/B]
|
Cevap: Başkentteki Yiğidolar Buraya...
Deniz KILIÇ [email]yigidolar06@hotmail.com[/email]
|
heryerde mutlaka sivaslı vardır biz her yerdeyez hepimiz yigidoyuz
|
[EMAIL="okankilic2008@hotmail.com"]okankilic2008@hotmail.com[/EMAIL] OKAN KILIÇ ERYAMAN
|
volkan özdemir fatih [email]vozdermir@hotmail.com[/email]
|
hurşit demir sincan [email]dj_yalnizkurtt@hotmail.com[/email] 05064480258
|
Mehmet Akif Öksüz/ Batıkent .
|
Bekir Karpuz
[email]tekniktes@hotmail.com[/email] 5058198378 Saygı ve selamlarımla. |
[B]Yunus Sözcü
[email]gencyigidoyunus@hotmail.com[/email] Yenimahalle[/B] |
Arkadaşlar 2 Hafta sonraki Hacettepe-Sivasspor maçı öncesinde bir buluşma noktası belirleyip Araçlarımızla bir konvoy yapsak diyorum...AMA OLABİLDİĞİNCE KALABALIK OLALIM Kİ BİR NEVİ ŞAMPİYONLUK TURUNA PROVA OLSUN:) [email]bkapukaya@msn.com[/email]
|
[B]murat koçak
sincan [email]muratk@muratk.com[/email] 5069573158[/B] |
[B][COLOR="Blue"]ankarada bulunan yiğido başkentli yiğidolar grubuna çalışmalarında başarılar dilerim.[/COLOR][/B]
|
eyw sivas-trabzon macına geldık bılet bulamadık başketli yigidolar olarak yerımızı almak ıstedık nasıp degilmiş....
mac sonrası cosku cok guzeldi hep boyle yuzumuz guler.... |
[B]Hacettepe maci icin mactan baya once Kizilayda toplanip Ulus a kadar kalabalik bir yuruyus yapmayi planliyoruz.Bu bir manada sampiyonluk yuruyusu olacaktir ;) Baskentli Yigidolar lutfen gelismeleri sitede kalarak takip edin.
[email]mustafa@sivasspor.com[/email] Sincan / ANKARA[/B] |
[email]savassahin58@hotmail.com[/email]
Çankaya Şampiyonluğu hak eden tek takımın tarftarlar kaln 5 maçın 3 tanesini almak bizi şampiyon yapcaktır ALLAH'IN izni ile Bu arada büyük bir SİVASSPOR BAYRAĞI HAZIRLATMAK GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SAYGILARIMLA |
ARKADAŞLAR ETLİK VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN VARSA BENİ BULSUN
[email]yigido85@hotmail.com[/email] |
arkadaslar kızılayda toplanıp stada gıtmek cok ıyı fıkır ama tek organızasyon olmasın takım ankaraya geldıgınde karsılayalım nereye ınıyorsa artık
|
arkadaşlar kızılayda buluşup ulusa kadar yürümük harika bi fikir. maç gününü sabırsızlıkla bekliyorum
|
Arkadaşlar hacettepe ile olan maçımız cumartesi günü saat 20:00 da. kızılaydan topluca ulusa kadar yürüme konusuna açıklık getirmek lazım. saat ve yer belirlememiz lazım...
|
BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak stadta erken gelip diğer şehirlerden gelen taraftar guruplarıyla buluşalım kale arkasında hep beraber olalım Keskin ve Muhammet abilerinizle birlikte hareket edelim
|
bu arada kızılay dan yürüme fikrini yeni gördüm eğer yapılırsa katılırım saati ve yeri belirleyelim yeter
|
napıyoz arkdaşlar mac oncesi kacda toplanalım fikırlerinizi beklıyorum [email]baskentli@yigidolar.com[/email] adresındende ulasabilirsiniz.....
|
Ben maça 2 saat kala staddayım görüşmek üzere
|
[IMG]http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5CHacettepe%20-%20Sivasspor%20(Turkcell%20S%C3%BCper%20Lig%2032.%20hafta)%5CA16202809.jpg[/IMG]
[IMG]http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5CHacettepe%20-%20Sivasspor%20(Turkcell%20S%C3%BCper%20Lig%2032.%20hafta)%5CA16202810.jpg[/IMG] [IMG]http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5CHacettepe%20-%20Sivasspor%20(Turkcell%20S%C3%BCper%20Lig%2032.%20hafta)%5CA16214902.jpg[/IMG] |
başkenttekı yıgıdolar yarın da gosterın kendınızı besıktasa karsı:)
|
Başkentli Yiğidoları Sivasspor formalarıyla yarın ankaragücüne destek vermeye çağırıyorum
|
oğuz akgül. yenimahall-ankara
[email]oguz_akgull@hotmail.com[/email] |
ilker ata
[email]ilker_ata58@hotmail.com[/email] |
burak gedik sincan [email]isyankar_liseli_burak@hotmail.com[/email]
|
[B]Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler... Bundan sonraki organizasyonlarimizda gorusmek tanismak dilegiyle....[/B]
|
Halı saha maçına davetlisiniz 23/5/2009 saat 18.00 - 19.00 sincan şehir stadı yanındaki halı saha. BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak buluşalım
|
ibrahim genes eryaman [email]espirili_trip@hotmail.com[/email]
|
Vahap KILIÇ
[url]www.selvateknik.com[/url] |
GERCEKTEN TEBRİKLER İŞTE YİGİDO BU BİRLİK VER BRABERLIK OLMASSA OLMAZ
|
enes arslan/ eryaman....:) not: ankarada forma isteyen arkadaş varsa elimde 2008-2009 sezonu çubuklu bir forma mevcuttur. [email]tokili_58@hotmail.com[/email] :D
|
[B]Ramazanda kızılayda iftar yapsak güzel olur bence :)[/B]
|
[QUOTE=myway;547486][B]Ramazanda kızılayda iftar yapsak güzel olur bence :)[/B][/QUOTE]
[B]bi proğram yapalım bu konuda bi çalışma başlatalım cleyle ben düşünüyoruz[/B] |
[B]başkentte kimse yok galiba bi ben varım heralde olsun idare ederim ortamı[/B]
|
[B]İftar programınıza Sivas'tan geleceklere yer varmı :)[/B]
|
[B]Geçtiğimiz 2 ramazanda yaptığımız gibi yine İftar programı düzenlemeyi planlıyoruz. Arkadaşlarla fikir alışverişi yaptıktan sonra yer ve zaman açıklanacaktır. Sivas'tan gelecek misafirlerimize baş köşeyi ayırırız Osmanım :)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:24. |