![]() |
KARDEŞ TRİBÜN SEÇELİM..
Sevgili hemşerilerim.. tribünlerdeki dostluğu kardeşliği heyecanı artırmak, özellikle deplasmanlarda takımımıza taraftar desteği sağlamak maksadıyla rakip takım taraftarlarından bize en uygununu bulup kardeş taraftar grubu oluşturmayı arzu ediyorum.
Bugün bir Ankaragücü-Bursa , Sakarya- Göztepe-Manisa gibi bizde bir oluşum yaratabiliriz.. önce biz hangi taraftar grubunu kendimize kardeş seöeceğimizi belirleyelim sonrada o belirlediğimiz gruba teklif edelim.. eminim kabul görecektir.. Herkes bir teklif yaparsa alınan karar ortak çogunlukla alınmış olacaktır.. lütfen vereceğiniz cevaplar tribün kardeşliğine destek için olsun.İlk teklifi Ben yapıyorum ben sakaryaspor taraftar grubu Tatangaları kardeş tribun olarak uygun buluyorum tribunlerindeki duruşları ve takımlarına olan bağlılıkları gerçekten örnek seviyededir. Destek bekliyorum... Saygılar... |
Cevap: KARDEŞ TRİBÜN SEÇELİM..
[B]istanbul ve trabzon takımalrı harici hepsi kardeşimiz sonsuz saygımız var... kardeşe gelince biz bize yeteriz diye düşünüyorum.[/B]
|
düşüncelerine saygı duyuyorum... ama tribünlerimiz geleceği açısından sağlıklı bir uygulama olacağını düşünüyorum
|
sivaSakarya var ya zaten. kardeş taraftarız zaten sakarya'yla. süperlige gelseler ne güzel olacak
|
kardeş trubun seçmen için önce türbünün olması lazım
|
bir işe karamsar başlarsan sonunu getiremezsin..
|
[B]kendi tribunumuzu kurduktan sonra dusunulebilecek seyler bunlar...
suan bunun en guzel ornegi bursankara ve hodrimeydantalya ... bizim daha coook firin ekmek yememiz lazim..:) Ankaragucu maclarina gidiyorum ankarada her hafta gorunen koy kilavuz istmez.. sampiyon sivas demekten aciz bir tribunuz maalesef.... taraftar gruplari acilen maratona tasinmali....[/B] |
[B]kardeş trübün öyle kolay kolay kazanılmaz...hem zaten var....
SivaSSakaRya[/B] |
[QUOTE=okan27ank;507959]bir işe karamsar başlarsan sonunu getiremezsin..[/QUOTE]
karamsarlıkla alakası yok ben her hafta trubundeyim her şey ortada |
[B]Ups Karpuz'mu Seçiyon Bacanak...:D Kardeşlikler Öyle Seçmeyle Söylemeyle Olmaz...
Forza SivaSakarya[/B] |
[QUOTE=myway;507960][B]kendi tribunumuzu kurduktan sonra dusunulebilecek seyler bunlar...
suan bunun en guzel ornegi bursankara ve hodrimeydantalya ... bizim daha coook firin ekmek yememiz lazim..:) Ankaragucu maclarina gidiyorum ankarada her hafta gorunen koy kilavuz istmez.. sampiyon sivas demekten aciz bir tribunuz maalesef.... taraftar gruplari acilen maratona tasinmali....[/B][/QUOTE] [B]Mustafa'nın da dediği gibi önce kendi tribünümüzü oluşturmalıyız. Bizim tribün paramparça bir halde.[/B] |
Sakarya'nın Sivas'a maça gelirkenki yaptıkları kazadan sonra bir sempati oluştu aramızda ama onların Göztepe'si yok muydu??
|
[B]Sivasta oynanan maçlarda Takımımıza en büyük desteği Gecekondu yaptı[/B]
|
destek olun tribunler şenlensin tribunlerde kardeşlik meydana gelsin..
|
Bence kardeş tribün olarak Sivas'ta [B]kale arkası, maratonu[/B] seçmeli... :D :D Daha kendi aramızda kardeşlik yok, birliktelik yok ki, başka şehirle olsun...:rolleyes:
AYK |
[QUOTE=sinan-58;507957]kardeş trubun seçmen için önce türbünün olması lazım[/QUOTE]
arkadaşa yurekten katılıyorum once bızım seyırcımız degıl saglam bır taraftar grubumuz olması lazım daha sonra baskaları bıze kardeslik teklıf ederlertakım sampıyonluga gıdıyor sankı hersene şampıyon oluyomusuz gıbı kımsede heyecan yok takımımıza sahıp cıkalım |
[QUOTE=izmirliyigido;507984]Bence kardeş tribün olarak Sivas'ta [B]kale arkası, maratonu[/B] seçmeli... :D :D Daha kendi aramızda kardeşlik yok, birliktelik yok ki, başka şehirle olsun...:rolleyes:
AYK[/QUOTE] güzel bir konuya değinmişin çok haklısın :) kae arkası maraton kardeşliği istiyoruz :) |
[B][U]HER ZAMANNN------SİVASAKARYA------[/U][/B]
|
[QUOTE=FatihCan;507991]güzel bir konuya değinmişin çok haklısın :) kae arkası maraton kardeşliği istiyoruz :)[/QUOTE]
Haksızmıyım ?..... En güzeli kale arkası-maraton kardeşliği. Biz kendi aramızda bunu bir sağlayalım sonrada şehirlerarası bakarız....Yaşasın kale arkası-maraton kardeşliği. AYK |
en yakın duranlar bıze gecmısden sakarya ankaragucu duruyor
ben aslen sakaryayı sevıyorum ama sakaryalıların sıvaslıların onları sevdıklerı gıbı sevdıklerını pek dusunmuyorum...sevenler sadece dıger anadolu kuluplerı gıbı ya anadoludan basarıya ımza attıgımı ıcın yada buletn hoca ıcındır... |
taraftar menfatini düşünmüyorsa sivası düşünüyorsa kale arkası maraton ayrım yapılmamalı yok birileri kendi men fatini düşünüp reislik sevdalısı ise o zaman bırakın başkalarıyla birleşmeyi , söylediğiniz gibi kendi içimizde birleşemeyiz..
|
[B][COLOR="Red"]SiVAS[/COLOR][COLOR="Green"]AKARYA[/COLOR]
SİVASGücü [COLOR="Orange"]ANKAR[/COLOR][COLOR="Navy"]AGÜCÜ [/COLOR]:..... Başarılar dılerız[/B] |
[QUOTE=GLoBe-Y-Gençlik;508132][B][COLOR="Red"]SiVAS[/COLOR][COLOR="Green"]AKARYA[/COLOR]
SİVASGücü [COLOR="Orange"]ANKAR[/COLOR][COLOR="Navy"]AGÜCÜ [/COLOR]:..... Başarılar dılerız[/B][/QUOTE] İkiside birbirine zıt ama ne olacak o zaman :) |
önce taraftar olabılelım bunlar su an ıcın gereksız.. kendı ıcımızde farklı gruplar var, ve kendı aralarında bıle bırlık yok.uzucu ama gercek,o yuzden bu topic den bi şey cıkmaz.. zamanla olacak seyler gıbı gelıyor bana..
|
ne diyeyim içimde birazcık umut vardı ama
o umutta söndü... nnapalım bunu başaramadık bari kandi içimizdeki ayrımı kaldıralım buda bir dilek görünen o ki oda bir mucize... |
Kardeş tribün seçmek için önce bizim adam gibi bi tribünümüz olmalı aslında ama,
yinede [B]sivaSakarya![/B] |
[QUOTE=okan27ank;507945]Sevgili hemşerilerim.. tribünlerdeki dostluğu kardeşliği heyecanı artırmak, özellikle deplasmanlarda takımımıza taraftar desteği sağlamak maksadıyla rakip takım taraftarlarından bize en uygununu bulup kardeş taraftar grubu oluşturmayı arzu ediyorum.
Bugün bir Ankaragücü-Bursa , Sakarya- Göztepe-Manisa gibi bizde bir oluşum yaratabiliriz.. önce biz hangi taraftar grubunu kendimize kardeş seöeceğimizi belirleyelim sonrada o belirlediğimiz gruba teklif edelim.. eminim kabul görecektir.. Herkes bir teklif yaparsa alınan karar ortak çogunlukla alınmış olacaktır.. lütfen vereceğiniz cevaplar tribün kardeşliğine destek için olsun.İlk teklifi Ben yapıyorum ben sakaryaspor taraftar grubu Tatangaları kardeş tribun olarak uygun buluyorum tribunlerindeki duruşları ve takımlarına olan bağlılıkları gerçekten örnek seviyededir. Destek bekliyorum... Saygılar...[/QUOTE]TEK KARDEŞİNİZ VAR ANKARADA ODA BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR |
[QUOTE=yigidolar06;508189]TEK KARDEŞİNİZ VAR ANKARADA ODA BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR[/QUOTE]
helal olsunn:)......................:) |
Yiğidolar Sakaryanın kardeşidir...
|
hadi hayırlısı guzel bır dusunce umarım hak ettıgı destegi gorur
|
[B]TOKATSPOR u yapın[/B] Çünkü Sivas bizim gardaşımız...
|
beşiktaş*ı yapalım ne de olsa kadeş sayılırız
|
bjk bjk bjk bjk bjk bjk bjk bjk bjk ...............
|
[QUOTE=sinan-58;507957]kardeş trubun seçmen için önce türbünün olması lazım[/QUOTE]
Birde şu açıdan bakalım. Heryerde Sivaslı ve Sivassporlu var. Ve bizlere YİĞİDOLAR deniliyor. Biz zaten bütünüz. Dünya YİĞİDOLAR diyor. Sakaryaya Kocaeline Bursaya Kayseriye Adanaya Malatyaya ve diğer yerlere taraftarımız gidiyor mu. EVET gidiyor. Tribündeki koltuklar doluyor mu. EVET doluyor. Oralara giden taraftarlarımız ev sahibi taraftarlara sarılamaz mı. SARILIR aslanım. TOKALAŞIR aslanım. ANLADIN MI... Yukarda bir arkadaşımız demiş. İstanbul ve Trabzon takımları hariç HERKEZ KARDEŞİMİZDİR. Katılıyorum sonuna kadar. Lan diyene lan, ulan diye ulan, kardeş diyene kardeş zaten diyoruz... NO PROBLEM... |
kardeş tribün belli sivasspor .Sakaryalılar Tokatlılar dostumuzdur. Hatta ve hatta art niyetli olmayan bütün tribünler kardeşimizdir.
|
kardeşli dedigi gibi cogu kişinin hemen olcak seyler deil ben bi ankaragüclü olarak bursayla kardesligimiz yıllara dayanıo.. sivas tribünleri suan tüm anadolunun kardeşidir.. yürübe yiğido kim tutar seni.. eziklere goster gününü....
------------Forza GECEKONDU------------- |
aynen katılıyorum. İSTANBUL ve TRABZON TAKIMLARI HARİÇ HERKESLE DOSTUZ. BİZ KARŞIMIZDAKİ İNSANLARIN NİYETİNİ ANLIYORUZ.
|
Ne gerek var şimdi buna. biz her takımla dost değilmiyiz zaten.
önce SivasSporumuza taraftar lazım malesef sadece seyircimiz var. geçen hafta Beşiktaş-bursa maçını Çarşı grubunun içinde izledim ve yaşadıklarıma inanamadım. insanlar okadar çok seviyoki inanılmaz onlar için Beşiktaşk artık bir yaşam biçimi haline gelmiş. o ciğerden haykırışlarını ve ağlayışlarını görseniz taraftar denilen şeyin ne olduğunu anlarsınız. eğer SivasSporumuzun taraftarıyız diyorsak kendimize, bence herkes biraz düşünmeli ve gerçek taraftar olmak için kolları sıvamalı. Saygılarımla... |
[QUOTE=darkhe;508931]Ne gerek var şimdi buna. biz her takımla dost değilmiyiz zaten.
önce SivasSporumuza taraftar lazım malesef sadece seyircimiz var. geçen hafta Beşiktaş-bursa maçını Çarşı grubunun içinde izledim ve yaşadıklarıma inanamadım. insanlar okadar çok seviyoki inanılmaz onlar için Beşiktaşk artık bir yaşam biçimi haline gelmiş. o ciğerden haykırışlarını ve ağlayışlarını görseniz taraftar denilen şeyin ne olduğunu anlarsınız. eğer SivasSporumuzun taraftarıyız diyorsak kendimize, bence herkes biraz düşünmeli ve gerçek taraftar olmak için kolları sıvamalı. Saygılarımla...[/QUOTE] Herkez eleştirisini bu yönde yapmalı ama kendi adına, Sen ne veriyorsun demek iş değil Ben Sİvasspor'a ne verdim ne verebilirim.. lütfen ama önce kendimizi eleştirelim... |
arkadaşlar önemli olan birlik beraberliği artırmak size hak veriyorum.. düşünün. bir türübünki her takımdan forma var ama sadece sivas diye bağırıyor bunun kime zararı var.. asıl özlemimiz amacımız bu.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:54. |