![]() |
TSL/Gaziantepspor-SİVASSPOR
[B]Gaziantepspor - Sivasspor Karşılaşması tahmin ve yorumlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz. [/B]
[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=5036&token=11222][img]http://resimzade.com/Show.html?i=5036&token=11222[/img][/url][url=http://resimzade.com/Show.html?i=5035&token=13037][img]http://resimzade.com/Show.html?i=5035&token=13037[/img][/url][/CENTER] [B][COLOR="red"]Sakat ve Cezalılar;[/COLOR][/B] [B]Gaziantepspor:[/B] Tabata,Erkan Sekman [COLOR="red"](Sakat)[/COLOR] [B]SİVASSPOR:[/B] İbrahim Dağaşan [COLOR="red"](Cezalı)[/COLOR] [B][COLOR="red"]Daha Önce Oynanan Karşılaşmalar;[/COLOR][/B] 2005/2006 TSL 13.08.2005 Gaziantepspor 0 - 0 [B][COLOR="red"]Sivasspor[/COLOR][/B] 2005/2006 TSL 29.03.2006 [B][COLOR="red"]Sivasspor[/COLOR][/B] 0 - 0 Gaziantepspor 2006/2007 TSL 29.10.2006 Gaziantepspor 1 - 0 [B][COLOR="red"]Sivasspor[/COLOR][/B] 2006/2007 TÜK 20.01.2007 Gaziantepspor 1 - 0 [B][COLOR="red"]Sivasspor [/COLOR][/B] 2006/2007 TSL 15.04.2007 [B][COLOR="red"]Sivasspor[/COLOR][/B] 2 - 1 Gaziantepspor 2007/2008 TSL 02.09.2007 [B][COLOR="red"]Sivasspor[/COLOR][/B] 2 - 0 Gaziantepspor 2007/2008 TSL 10.02.2008 Gaziantepspor 0 - 0 [B][COLOR="red"]Sivasspor [/COLOR][/B] 2008/2009 TSL 29.11.2008 [COLOR="Red"][B]Sivasspor[/B][/COLOR] 3 - 0 Gaziantepspor [B]ŞAMPION OLANA KADAR OYNAYIN SONUNA KADAR BİZ VARIZ ÖLENE KADAR BİRİMİZ KALANA KADAR..... [/B] |
Cevap: TSL/Gaziantepspor-SİVASSPOR
bu macida aliriz evvelallah:D:D:D
daha kimse tutamaz bizi |
Ts maçını bildim 3-0 bitmek üzere bu maçta 2-0 alırız diyorum
|
[B]hayırlısıyla bu maçda bizim skor 3-1 [/B]
|
[B]valla 3 puanı alalımda skor ne olursa olsun..[/B]
|
1 0 olsn bizim olsun ... :)
Sampiyonnnn Sivasssssssssssssss |
[B]Hocam basligi sen actin ya yine ugurlu gelir bence :) tahmini skor 1-3 ;)[/B]
|
GAZİANTEPE MAÇ İZLEMEYE GİDECEĞİM MAÇ İÇİN ORGANİZASYON OLURSA HABERİMİZ OLSUN...
|
tahminim 2-1 alırız diyorumm :D
|
maçı alalım da 1-0 olmuş 3-2 olmuş 5-0 olmuş farketmez.Tabata yokmuş.Bu bizim için iyi haber :))
|
GaziAntep bizi zorlamaz ya..!!
|
Bencede başlığı sen açtın yine uğur getirsin inşallah ((: Bu maçıda alıcaz inşallah 2-0.
|
:D:D:D:Dantep başkanı iki hafta önce 'sivasın başarısı bizim başarımızdır, tebrikler sivas' babında açıklamalar yapmıştı. Antep'in bizi üzüceğini sanmıyorum 2 0 alırız inşallah maçı:rolleyes::D;)
|
[B][COLOR="DarkRed"]bu maçıda allahın izniyle yiğitlerimizle alacağız.yğitlerimize başarılar aman hakemlere dikkat etmeliyiz.!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
|
[QUOTE=GokhanTurna;508556]Ts maçını bildim 3-0 bitmek üzere bu maçta 2-0 alırız diyorum[/QUOTE]
helal olsun sana yigidom insallah antep macinida bilirsin :) eger sen hep böyle bilmeye devam edersen kisa zamanda zengin olursun kardesim :D:D:D |
gaziantep i kesin yenmemiz lazım yoksa ağır bir darbe alırız
|
[B][COLOR="Indigo"]Motivasyonumuzu kaybetmeyelim, rehavete kapılmayalım yeter. [/COLOR][/B]
|
arkadaşlar antepide yenecez ve insallah şampiyon oluruz.
|
BENCE BU MAÇI RAHATLIKLA ALIRIZ TAKIM YENİ YENİ
KENDİNİ BULDU 2. YARI BU HIZLA 75 PUANDA ALIRIZ |
[B]Rahat Alırız Skor Önemli Değil.[/B]
|
Tabata gibi bir oyuncu yok..
Antep'in maça asılacağını hiç sanmıyorum.. 0-1 yeneriz gol Sezer..:) |
Onumuzdeki 5 mactan en Korktugum mac antep deplasmani..
Cok guzel oyniyorlar.. Insallah onlarida yeneriz ve sampionluga daha cok yaklasiriz.. ! |
tabatanın olmaması büyük şans bizim için...trabzon galibiyetinin yüksek morali ile bu maçı alacağımızı tahmin ediyorum...eğer eses yarın bjkye bir darbe vurursa işimiz daha da kolaylaşır, beraberlik bile yeter...
|
bügün kı maçı izledikten sonra bu hızla istekle kımse durduramaz bızı antep üzmez bizi:)
|
gaziantepspor 1
SİVASSPORUMUZ 2 |
[COLOR="Purple"][B]antepi 2-0 yeneriz
zorlanmayız[/B][/COLOR] |
antep zor bır deplasman beraberlık dıye dusunuyorum bugunku oyunu oynarsak antepte dagılır
|
[B]Antep yapar bize bi güzellik merak etmeyin;);)[/B]
|
ipler artik bizim elimizde,takim oyunumuzu ve inancimizi yitirmedikten sonra birakin gaziantepbi ligde kalan son bes macimizdanda 15 puan toplariz.yeterki inanalim takimimiza güvenelim,bundan sonrasini besiktas ve galatasaray düsünsün
|
o maçı da alacaz bu sene artık bizi kimse durduramaz
|
Gaziantep'te okuyan bir öğrenci olarak konuşuyorum..lütfen haftaya Gaziantep'e onlarca otobüs kaldıralım..burada Sivasspor'u desteklemeyen yok..formamızı giyip atkılarla sokağa çıktığımızda yoğun bir ilgi görüyoruz..Şampiyonun Anadoludan çıkacağına inancı tam olan bu şehre yiğidolarımızı bekliyoruz.. Geçen sene gerek maç öncesi,gerek maç esnası, gerekse maç sonrasında fairplay ruhunun güzelliklerini yaşadığımız Kamil Ocak Stadı'nda lütfen bu sene de buluşalım..sizleri bekliyoruz..sevgi ve saygılarımla değerli hemşerilerim..
|
Trabzonspor galibiyetini önemli kılmak için bu maçıda problemsiz geçmemiz gerekiyor skor ve tahminim gönlümün dilediğini gibi olur ve lehimize sonuçlanır inş. G.Antep'e bizden sonraki maçlarında başarılar...
|
[B]Gaziantepspor 1
Sivasspor 2 Kazanıcaz İnşallah.....[/B] |
zor deplasmanlardan bırı daha,bana kalırsa zor maclarımızdan sonuncusu,tabatanın oynamıyor olması buyuk avantaj bızım ıcın,egerkı gazıantepın lıgden dusme sıkıntısı veya uefa sansı olsaydı bu deplasmandan bır puan alırsak sevınelım derdım ama bu sartlarda kazanabılecegımızı dusunuyorum.skor olarak da 0-1 veya 0-2 dıye dusunuyorum..ınsallah bu macıda kazanır ve rahatlarız..
haydı es es yarın senleyız.. |
bu havayla artık kimseler tutamaz bizi 2/0 alırız buda bize yeter bjk bugün puan kaybeder onlarda havlu atar biz tek başımızla peştemalla kalırız inşallah
|
Gaziantepspor 0-2 SİVASSPOR inşallah kazanacağız.
|
bu arada tabata yoksa dahada güzel olur
|
1-0 OLSUN BİZİM OLSUN... en korktuğum maç deplasmanda ...hayırlısı..
|
antepe gidiyorum :) orada buluşmak üzere
|
bence kalan maçlarımızdan en zoru inş. kolaya çeviririz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:08. |