SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25101)

SivasSpor.Com 25.04.2009 17:21

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/svsts.jpg[/IMG]

Şampiyonluk yolunda attığımız son adım olan Sivasspor 3 Trabzonspor 0 maçını değerlendirelim.

[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B]

Maçın en kötüsü kimdi ?

[B]Maçta göze çarpanlar ?[/B]

Ne gibi eksiklerimiz var ?

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B]

Taraftar nasıldı ?

[B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=5247&token=27378][img]http://resimzade.com/Show.html?i=5247&token=27378[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=5248&token=27430][img]http://resimzade.com/Show.html?i=5248&token=27430[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=5249&token=26731][img]http://resimzade.com/Show.html?i=5249&token=26731[/img][/url]

58gürünlü35 25.04.2009 17:29

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın yıldızı kimdi ? Mehmet Yıldız diyebilirim... Gollerde emegi var Bilicada Defandaki Hakimiyetinden Sayılablir...

Maçın en kötüsü kimdi ? Hamsi Kafalılar :D

Maçta göze çarpanlar ? Baliliye Gerek Kalmadı :D:D Bu gozume carptı ...

Ne gibi eksiklerimiz var ? Masallah Tam denilebilir...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Güzel oynadık 3 puanı 3 golle aldık Hak ettik...

Taraftar nasıldı ? Bugün En begendigim onlardı nerdeyse... Cok Güzeldiler...

Maç hakkında genel yorumunuz ? Sampiyon Sivas Baska Söze Gerek Varmı ?...

husnusivas 25.04.2009 17:30

macin en kotusu yattara, macin yildizi hayrettin .Sivas taraftari cok suskun kaliyor takima destekleri cok az,cok guzel bir ortamda akilli bir oyunla 3 puani hanemize yazdirmayi bildik , kalan maclarda sivassporumuza cani gonulden Hollandadan basarilar diliyorum en buyuk SIVASSPOR, SIVASLI HUSNU

YigidoFrkn 25.04.2009 17:33

Maçın yıldızı kimdi ?Bilica

Maçın en kötüsü kimdi ? Hamsi Kafalılar

Maçta göze çarpanlar ? Baliliye Gerek Kalmadı

Ne gibi eksiklerimiz var ? Eksiqimiz yoktu

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 3 puanı 3 golle aldık Hak ettik...

Taraftar nasıldı ? En GuzeL bizim Grup Grupistasyon58

Maç hakkında genel yorumunuz ? Sampiyon Sivas Baska Söze Gerek Varmı ?...

lastsivasli 25.04.2009 17:33

Maçın yıldızı Bilica... her pozisyonda yerinde müüdahele etti... hamsileri karaya çıkarmadı

Maçın en kötüsü her zamanki gib mehmet yıldız'dı... bütün topları öldürdü...

Maçta göze çarpanlar : taraftar bugün çok iyiydi... ama ikinci yarı sustular... hiç yakışmadı... şampiyon olacak takımın taraftarı böyle olmaz.

Ne gibi eksiklerimiz var : aslında eksiğimiz yok ama biraz daha medya desteği alabilsek şimdiden şampiyon olabiliridik

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?: takım çok iyi organize oynadı... hamsileri bu şekilde yakalamışken 7 tane atmamız gerekirdi. yazık oldu...

Taraftar nasıldı ?: tarfatar 60.ncı dakika ya kadar iyiydi... sonra sustular ses çıkmadı... sanki yeniliyormuş gibi hissettim...
yazık vallahi bu takıma bu taraftarla uğraşıyor...
ya kardeşim şampiyonluk için tek eksik taraftar yani....

Maç hakkında genel yorumunuz ?

BOUN 25.04.2009 17:35

Şu an hayatımın en mutlu anlarından birisi... Bugün hayatımın en mutlu günlerinden birisi, Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah.

Sevgili Yiğidolar, buradan bize bu günleri yaşamamıza vesile olan sevgili Başkanımız Mecnun Odyakmaz'a, Bülent Hocamıza, bütün teknik ekibimize, istisnasız bütün futbolcularımıza teşekkür edyorum. İşte Sivas bu, işte Sivasspor bu, işte altı milyon Sivaslının gözbebeği....

Bugün sahada özlediğimiz Sivassporu gördük, geçen yıldan beri izlemeye alıştığımız, bu sene ilk yarı bol bol izlediğimiz ancak son yedi-sekiz maçtır birazcık ruhunu kaybetmiş olan Sivassporumuzun aslına geri döndüğünü gördük ve inanılmaz mutlu olduk. Musa Musa gibi, Sezer Sezer gibi, Mehmet Mehmet gibi, Hayrettin Hayrettin gibi, bütün futbolcularımız Sivas gibi Yiğido gibi oynadı ve sonuca gittik.

Tekrardan hepsine teşekkür ediyorum. Trabzonspor'a da lig ikiciliği veya UEFA için başarılar diliyorum.

Bu arada Hamsi veya Hamsikafalı tabirini kullanan arkadaşlarımızı kınıyorum. Yeter artık biraz seviyeli olun. Eleştirecekseniz eleştirin ancak hala basitlik liginde zirvedesiniz. Yendik işte bunun sevinci size yetmiyor mu? Anadolunun temsilcisi Anadoluyu kucaklamalı. Bizi başkalarının yaptığı ettiği ilgilendirmez, biz kendi doğrularımızla yürüyelim!

007furkan1994 25.04.2009 17:40

ANADOLUNUN ONURU GURURU SİVASIMIZA YAKIŞAN BUDUR GARDAŞLAR
SEZON SONU ANADOLU YILDIZI PARLAYACAK

velibircan 25.04.2009 17:45

Maçın yıldızı kimdi ? [B]Tüm Futbolcularımız[/B]

Maçın en kötüsü kimdi ? [B]trabzonluların hepsi :D[/B]

Maçta göze çarpanlar ? [B]trabzonun doğru düzgün bir pozisyonu bile yok[/B]

Ne gibi eksiklerimiz var ? [B]herşey süper şimdilik [/B]

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [B]3 gol 3 puan süper...[/B]

Taraftar nasıldı ? [B]Mükemmel...bu hafta mükemmeldik...58.dakika şovu süperdi[/B]

Maç hakkında genel yorumunuz ? [B]Süperdi En Kötü Günümüz böyle Olsun [/B]

KeruLLu_17 25.04.2009 17:48

[B]Ezdik Mi Ne :)[/B]

Abdullah DuMaN 25.04.2009 17:49

[B]Maçın yıldızı kimdi ? Hayrettin Yerlikaya

Maçın en kötüsü kimdi ? Bizde kötü kimse yoktu

Maçta göze çarpanlar ? Takım olarak oynayınca güzel işler çıkartıyoruz

Ne gibi eksiklerimiz var ?-

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? çok zevkli bir maç oldu

Taraftar nasıldı ? Muhteşemdi

Maç hakkında genel yorumunuz ? Sivas trabzona [COLOR="Red"]Gol[/COLOR]bastı[/B]

bRsVs 25.04.2009 17:50

Maçın yıldızı kimdi ?
Sivasspor'du kötu yokdu.. ozellıkle hayrettın sezonun en guzel macını cıkardı sezer murat erdogan blica cok iyilerdi dialloyu cok sevıorum inş gitmez
Maçın en kötüsü kimdi ?
----
Maçta göze çarpanlar ?
---
---
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
antep macınıda aldıkmı 31 mayısı beklıcezz...
Taraftar nasıldı ?
fener macı kadar ii degıllerdı fener macında daha istekli gordum
sampiyon SİVASSS

gül5858 25.04.2009 17:53

attığımız son adım olan Sivasspor 3 Trabzonspor 0 maçını değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ? bence maçın yıldızı bütün takın kadrosu :D

Maçın en kötüsü kimdi ? Trapzondu:D

Maçta göze çarpanlar ? Musa Sezer Abdurahman Hayrettin Faruk:D

Ne gibi eksiklerimiz var ? Başkanımız Mecnun bey Sivasa Şampiyonluk vermezler dediği için cezadan dolayı sahaya inemedi büyük eksik:mad:

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Trabzonlu Abdurahman Derelinin goluuuuuuuuuu

Taraftar nasıldı ? Çoşkulu ve bir an susmaksızın tam destek verdi TEŞEKKÜRLER TARAFTAR TEŞEKKÜRLER SİVAS SPOR

Maç hakkında genel yorumunuz ? Bu kupayı hakeden anadolu takımı S.spor
60 puan'a yükseldi taraftarı ile, yönetimi ile, teknik kadrosu ile,Tarihi değiştirmeyi başardılar. 5 maçı kalan yiğidolar 7 puanla arayı açtılar

vedat58 25.04.2009 18:03

[QUOTE=BOUN;508568]Şu an hayatımın en mutlu anlarından birisi... Bugün hayatımın en mutlu günlerinden birisi, Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah.

Sevgili Yiğidolar, buradan bize bu günleri yaşamamıza vesile olan sevgili Başkanımız Mecnun Odyakmaz'a, Bülent Hocamıza, bütün teknik ekibimize, istisnasız bütün futbolcularımıza teşekkür edyorum. İşte Sivas bu, işte Sivasspor bu, işte altı milyon Sivaslının gözbebeği....

Bugün sahada özlediğimiz Sivassporu gördük, geçen yıldan beri izlemeye alıştığımız, bu sene ilk yarı bol bol izlediğimiz ancak son yedi-sekiz maçtır birazcık ruhunu kaybetmiş olan Sivassporumuzun aslına geri döndüğünü gördük ve inanılmaz mutlu olduk. Musa Musa gibi, Sezer Sezer gibi, Mehmet Mehmet gibi, Hayrettin Hayrettin gibi, bütün futbolcularımız Sivas gibi Yiğido gibi oynadı ve sonuca gittik.

Tekrardan hepsine teşekkür ediyorum. Trabzonspor'a da lig ikiciliği veya UEFA için başarılar diliyorum.

Bu arada Hamsi veya Hamsikafalı tabirini kullanan arkadaşlarımızı kınıyorum. Yeter artık biraz seviyeli olun. Eleştirecekseniz eleştirin ancak hala basitlik liginde zirvedesiniz. Yendik işte bunun sevinci size yetmiyor mu? Anadolunun temsilcisi Anadoluyu kucaklamalı. Bizi başkalarının yaptığı ettiği ilgilendirmez, biz kendi doğrularımızla yürüyelim![/QUOTE]

TESEKKÜR EDERIM COK GÜZEL YAZMISSINIZ ELINIZE YÜREGINIZE SAGLIK BENDE SIZIN GIBI DÜSÜNÜYORUM

GAZİANTEPTEN 25.04.2009 18:06

Maçın yıldızı kimdi ? Bilika, Hayrtettin, Mehmet (takımın tamamı aslında)

Maçın en kötüsü kimdi ? Hakem (Üç kez elleriyle kestiler topu ceza alanında)

Maçta göze çarpanlar ? Sivas Spor Şampiyonluk fikrini kafasına iyice yerleştirmiş

Ne gibi eksiklerimiz var ? Tecrübe

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Züpppeeerr

Taraftar nasıldı ? idare eder

Maç hakkında genel yorumunuz ? Sondaki Mehter hepsine değdi

sewaz58 25.04.2009 18:09

[QUOTE=SivasSpor.Com;508562][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/svsts.jpg[/IMG]

Şampiyonluk yolunda attığımız son adım olan Sivasspor 3 Trabzonspor 0 maçını değerlendirelim.

Bilica
Maçın en kötüsü kimdi ?
Malanzinho
Mehmet Yıldız kendine geldi biraz...
4-5 tane atardık rahat.. Bikaç gol eksiğimiz var anlayacağınız :)
Keşke her maçımız bu kadar kolay olsa...:)
Taraftar nasıldı ?
Diğer maçlara göre iyiydi en azından kilit noktalarda kilit tezahüratlar oldu..(bkz.ohhh ohhh !!! :))
[B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B][/QUOTE]
Herkese ve Herşeye harika bir cevap oldu bu galibiyet...

ilker_8787 25.04.2009 18:10

Sivas ellerinden çıktık biz geliyoruz.Bekle bizi Şampiyonlar Ligi :)

yigidozan 25.04.2009 18:11

çok mutluyum çok güzel bi maçtı takım halinde mükemmel oynadık. özlenen futbolumuz buydu işte. trabzon boşuna yaygara çıkarmamış demekki başlarına geleceği hissetmişler. gazamız mübarek olsun :D

FANATIK YIGIDO 25.04.2009 18:15

anadolu kaplani hamsiyi parcaladi:D:D:D:D:D

Yigido5458 25.04.2009 18:21

ampiyon trabzonmuş :D:D:D intertoto da başarılar uefa ya gidicekerini düşünmüyorsunuz herhalde:D

Yigido5458 25.04.2009 18:23

şampiyon trabzonmuş :D:D:D intertoto da başarılar uefa ya gidicekerini düşünmüyorsunuz herhalde:D

giants 25.04.2009 18:27

Maçın yıldızı kimdi ? Sivas Spor Tüm oynayan arkadaslar

Maçın en kötüsü kimdi ? Trabzon Spor

Maçta göze çarpanlar ? Haftalardir elestirdigimiz Arkadaslarin Kendileri gibi oynamalari.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Sampiyonluk Kupasi eksik...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Muhtesemdi Tüm futbolcu arkadaslara teknik heyete ve yönetimimize Ayrica O muhtesem taraftara tesekkür ederim..

Taraftar nasıldı ? Muhtesemdi ve cok mutlu oldu.

Maç hakkında genel yorumunuz ? mac harikaydi beni mutlu eden diger bir olayda sivas sehrini asagilar gibi, bilincli olarak tokatta kalan trabzon spor yönetimi aslinda bir yerlere mesaj vermeye calismisti. Sivasi sampiyon yapmayin bakin bir otelleri bile yok demeye getirdi. fakat bomba ellerinde patladi inaniyorumki sahada is yaptiramayan bu yönetime Trabzon halki gereken dersi verecektir.

F. Şahin 25.04.2009 18:29

Maçın yıldızı kimdi ? Hayrettin Yerlikaya

Maçın en kötüsü kimdi ? Pini Felix Balili :) Oyuna bile giremedi. :D

Maçta göze çarpanlar ? Oldukça düzenli oyun oynadık. Trabzon'a top oynatmadık. Bu kadar yoğun geçen maç haftasında böyle bir oyunla net galibiyet ve bu galibiyetin de Trabzon'a karşı olması da oldukça sevindirici.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Bu maçta göze çarpan bir eksiklik yoktu.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Seyir zevki olan bir maçtı. Her zaman böyle oynamak temennisiyle.

Taraftar nasıldı ? Yiğido Gençlik dikkat çekiyordu ama tribünlerin geneline bakıldığında tribünler dolu olmasına rağmen, seyirci çoğunluktaydı.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Bu sene şampiyon Anadolu'dan.

GokhanTurna 25.04.2009 18:29

Sivasspor camiasında tut top toplayıcısına kadar hepsi yıldızdı

[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B]
Trabzonspor

Trabzona futbol dersini bir kez daha vermiş olmamız.

[B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B]
Tarihi farkı yapamadık :D

58.hava alayı 61.topçularını geçti her zaman ki gibi

[B]Taraftar nasıldı ?[/B]
Sorudaki gibi artık taraftar. 2 haftadır mükemmeller

sivassporummm58 25.04.2009 18:37

Ben maçın yıldızını ayırt etmeyecem maçın yıldızı bana göre tüm takımdı.

[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B]

Yoktu

Bugün takımımız hem fiziksel hem de mental açıdan gösterdiki şampiyonluğun tek adayı biziz.

[B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B]

Bugün maça baktığımda hiçbir eksiklik göremedim.Zaten eldeki imkanlarla en üst düzeyde verim alınıyor.Burada eksiklikten kesinlikle söz edilemez..

Ligin en rahat maçını oynadık diyebiliriz.Gerçekten ilk yarıda işi bitirdik.İlk golu attık.Rakibin toparlanmasına fırsat vermeden ikinci golu attık ve iş böylece bitmiş oldu.Hayrettin in golu ise köftenin yerine döneri de ekledi:)))

[B]Taraftar nasıldı ?[/B]
Taraftar bağırmıyorsunuz diyenlere inat bu maçta futbolcularımız gibi sezonun en iyi performansını çıkardı.Ambians harikaydı.Stada gelenleri kutluyorum.

[B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B]

Tek cümle ile ifade etmek gerkirse;Bugün Kolbastı yoktu [B]SİVAS HALAYI [/B]vardı:)))

LosTie58 25.04.2009 18:42

[B]SivaaaaaaaaaaaaaaaaasSpooooooooooooooRRRRRRRRRRRRRRR[/B]

[B][COLOR="red"]Allah'ım sana geliyorummmmmmmmmmmm[/B][/COLOR]:D

[B][I]Ezdik ulannnnn ezdikkkk sahayaaa gömdükkkkkkkk[/I][/B] :D :D :D :D

[B][COLOR="red"]Muhteşem oynadık GOLbastıkkkkkkk,taraftarrr süperdiiiiii,58. dakika şovuuu süperdiii..[/COLOR][/B]

[B]61.dakikada rezil ettiler kendilerini zaten skor 3-0'dı......[/B] :D :D :D :D :D

Kibrisli 25.04.2009 18:47

bir hafta boyunca renkdaslarıma burda atısmanın anlamı yok.kavgayı sahada verecegız arkadaslar ,taraftarlarımız bu enerjıyı stadda atsın lutfen demıstım..
ne takımım benı yanılttı ne taraftarlarımız..bu hafta bu macın tadını cıkaralım,galıbıyetın tadını cıkaralım..sonuna kadar hakettık..
benım gıbı gunlerdır uyuyamayan hemserılerım bu gece gusel bı uyku cekerler emınım..bu kırmızı-beyaz formaya gonlumu verdıgım ıcın cok gururluyum..
haydı es-es nesemıze neşe kat..

Besyo_cu 25.04.2009 18:55

Maçın yıldızı kimdi ? Sezer , Mehmet YIldız ,Blica , MUsa, Hayrettin , Diallo, A.Dereli , Tum , M.Erdoğan , Petkoviç, Kamanan, İbrahim, Faruk , M.Ali

Maçın en kötüsü kimdi ? Kötü mü ne kötüsü

Maçta göze çarpanlar ? Müthiş bir takımız

Ne gibi eksiklerimiz var ? -----

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Böyle bir maç izlemedım cok rahat yendık

Taraftar nasıldı ? Olağan üstüydük.

Maç hakkında genel yorumunuz ? BU takım şampiyon olacak

yorumyapıyombenya 25.04.2009 18:57

Tüm takım ve taraflarlar resmen shov yaptık defalarca yazdım en rahat macımız olacak diye dediğim gibi oldu.

Mursallı yiğido 25.04.2009 19:08

Eski Sivasspor gibi oynadık.
Eze eze geliyoruz.Eminim ki Beşiktaş çok büyük strese girdi.Aslında maç için söylenecek tek şey var:
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLU'DAN...
Bize bu sevinci yaşattığın için teşekkürler Sivasspor.

pover58 25.04.2009 19:08

muhteşem bir galibiyet deneck tek şey mehmet zoru başardı yine kaleyi bi türlü bulamadı ancak bulacak düzelme var.taraftar desen harika hiç susmadı buda iyiye işaret.tebrikler sivas tebrikler sivasspor.

KEMAL_KENAN 25.04.2009 19:18

[FONT="Fixedsys"][FONT="Comic Sans MS"]Maçın yıldızı kimdi [/FONT][/FONT]? [COLOR="White"][/COLOR]

Tüm Futbolcularımız.[COLOR="red"]HEPSİDE GÖNÜLDEN OYNADILAR[/COLOR][COLOR="Red"][/COLOR]

Maçın en kötüsü kimdi ? [COLOR="white"][/COLOR]

BENCE YOKTU[COLOR="Red"][/COLOR]

Maçta göze çarpanlar ? [COLOR="white"][/COLOR]

FUTBOLCULARIMIZIN YÜREKLERİYDİ[COLOR="red"][/COLOR]

Ne gibi eksiklerimiz var ? kUpA[COLOR="red"][/COLOR]

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [COLOR="white"][/COLOR]

Full Süper...;)[COLOR="red"][/COLOR]

Taraftar nasıldı ?

[B][/B]ence yetrince bir destek yoktu ben son dakikaya kadr duymak isterdim ama ikinci yarı 70.dk dan sora desteklenmediğini düşünüyorum[COLOR="red"][/COLOR]

Maç hakkında genel yorumunuz ! [COLOR="white"][/COLOR]

maç budur skor budur denir;)[COLOR="red"][/COLOR]

Anadolunun takımı sivas spor başka söz ne hacet..[COLOR="red"][/COLOR]

SEVDAMSIN58 25.04.2009 19:20

TEK KELIME YIGIDOYA BU YAKISIR EMEGI GECEN HERKESI TEBRIK EDIYORUM

gala86 25.04.2009 19:24

bu sezonun en kolay gecen maciydi, kaleciden forvette kadar herkes mükemmel oynadi ve sivassporun gücünp shaya yansitti

trabzon hacettepe yi yenip kendi samspiyon adayi sandi ama sivasspor onlara yigidoyla kolbasti oynanmaz ama sivas da sivas halayi cekildigini gösterdi ve eli bos geri gittiler

KIZILCAN 25.04.2009 19:25

Bence bu hafta maçı değerlendirmeye gerek yok.Çünkü A'dan Z'ye herşey mükemmeldi.Yalnız taraftarlarımız da futbolcular kadar mükemmel olabilseydi.

bhdr5858 25.04.2009 19:41

Maçın yıldızı kimdi ?mehmet yıldız tum

Maçın en kötüsü kimdi ?petkoviç

Maçta göze çarpanlar ?hayrettin

Ne gibi eksiklerimiz var ?2. yarı orta saha bitmişti sonlarda

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?delice oynadık kazandık helal olsun

Taraftar nasıldı ?

Agcalli 25.04.2009 19:50

Maçın yıldızı kimdi ?
Hepsi bir yıldızdı ama bence sahanın en iyisi Hayrettin idi. Daha sonra Bilica

Maçın en kötüsü kimdi ?

Kötü demiyelim de Mehmedin biraz daha kendini toparlaması lazım. Bildiğimiz mehmetten biraz uzak gibiydi.

Maçta göze çarpanlar ?
Maç sonunda Sezerin ve Musanın çocukları ile sahada dolaşması. Çok hoş bir görüntü idi.

Eksik yoktu. Bu sezon en iyi Sivassporu izledik..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Tamamen harika bir maç oldu. Trabzondan medet uman eziktaşlılar ve cinconlar da çok üzüldü :)

Taraftar nasıldı ?

Bizim taraftar daha şampiyon olacak bir takımın taraftarı seviyesine ulaşamadı. Bir Eskişehir taraftarı yada Bursa taraftarı gibi olsak daha güzel olur..

yigidoo 25.04.2009 20:03

Süper hepsi harika oynadilar bu havayla Sampiyon Sivasspor.

carizma0658 25.04.2009 20:03

YA YORUMA NE GEREK VAR KORKULAN DEGİL KOTKUTAN OLDUMUZ İÇİN ÇIKTIK 3 PUANIMIZI ALDIK BİLMIYOLAR HERHALDE 4 EYLÜL CEHENMEDİNDEN ÇIKIŞ OLMADIGINI AMA BİŞEYE ÜZÜLDÜM YA TS LİLERİ Bİ KOLBASTI İLE UGURLAYABİLİRDİK İYİ OLURDU ASLINDA NEYSE Bİ KOLBASTI YAPARIZ ONLARA Bİ GÜN ANKARADAN CARİZMA 0658

spidey58 25.04.2009 20:27

Emeği geçen herkese helal olsun.Maçın yıldızı futbolcusuyla,taraftarıyla sivasspordu...

Divriği58- 25.04.2009 20:47

Maçın yıldızı kimdi TÜM SİVASSPOR CAMİASI

Maçın en kötüsü kimdi MOHAMMED ALİ 2.YARI GIRMESINE RAGMEN SAHADA YOKTU

Maçta göze çarpanlar Taraftar galiba şampiyonluga inanmaya başlamıs Biraz geç oldu ama .... olsun

Ne gibi eksiklerimiz var BEN EKSIK GOREMEDIM ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:33.