![]() |
Top Toplayıcı Çocuklar ...
SivasSporumuzun Top Toplayıcı Çocuklarına Gönülden Tesekkür ederiz... Dünkü Trabzon Macında 2. Golümüz onlar Sayesinde oldu :) Biz Futbolu Sadece O dikdörtgen içindeki 11 Sivaslıyla deil Dısarıdaki Ruhumuzlada oynarız ...Sivasın Farkı budur Yürek ! ...
Hiç Durmadan Çalışan O Çocuklara Tesekkürlerimizi Sunarız... |
Cevap: Top Toplayıcı Çocuklar ...
top toplayıcılarla bülent hoca haftada 2 kez toplantı yapıyormuş
|
[QUOTE=sinan-58;508987]top toplayıcılarla bülent hoca haftada 2 kez toplantı yapıyormuş[/QUOTE]
Nede olsa Onlarda Bu Takımın Bir Parçası... Yapacak elbette :) |
[B]O posizyonda adeta taç atılmadı da top toplayıcı çocukla paslaştılar.:)[/B]
|
O çocuk kimse illaki siteye giriyordur yaw :D bir kaç foto eklesin koçum benim
|
sezonun en güzel asistiydi... sivas gerçekten muhteşem oynadı... haketti kazandı... trabzon yine sefilleri oynadı...
|
Gerçektende Sezonun en iyi asisti denilebilir :)
|
ahhh bea az toplamadık o topları az bozuk para mesale onfetı toplamadık :)
|
artık büyük takımız neden meşale olsun onfeti olsun meşale yakamıyoz trabzon maçında 1.golden sonra yaktım tam 8 tane polis beni stattdan attı sivas emniyetini kınıyorum bu kadarda üstümüze gelemez sivas deblasmanına gelen seyirciler de aynısını yapıyor ama onlara bişey yok çünkü attınmı stattdan başlarına bela olacak YAZIKLAR OLSUN
|
[QUOTE=06kaan058;509037]artık büyük takımız neden meşale olsun onfeti olsun meşale yakamıyoz trabzon maçında 1.golden sonra yaktım tam 8 tane polis beni stattdan attı sivas emniyetini kınıyorum bu kadarda üstümüze gelemez sivas deblasmanına gelen seyirciler de aynısını yapıyor ama onlara bişey yok çünkü attınmı stattdan başlarına bela olacak YAZIKLAR OLSUN[/QUOTE]
[B][COLOR="black"]stadda trabzonsporlular koltukları kırarken ses yok emniyet görevlisine diyorum o hareketlerin %1 sivasa seyircisi yapsa gavura vurur gibi jopla dalarsınız sivasın kaderimidir nedir her gelen emniyet görevlisi sivas da aslan kesiliyor seyirciler artık maça gelmekden nefret eder hale geldi yönetime sesleniyorum iş sadece bilet satmak degil birazda taraftarın sesine kulak vermek yönetimden bir abimiz okuyorsa hak versin okusun lütfen[/COLOR][/B] |
Herşeyiyle ekip diye takım diye buna derim işte..
|
o çocukların kimliğine bakın kesin anadolu yiğidosu yazar
|
gerçekten çok güzel hareket ve goldü çocuguda tebrik ederim bu konuyu açanıda
|
Bende Tesekkur ederim.... Gerçektende o cocugu Tanımayı cok isterdim... Koskoca Sivasımızda 1 Golde de o ismini yazdırmıs Helal olsun... !
|
TOP TOPLAYAN ÇOCUKLAR SİVASSPOR ALT YAPISINDAN SEÇİLİYOR....
|
Gözlerinizden öpüyorum, Takimin önemli bir Üyeside sizsiniz, bunuda en iyi sekilde Sahaya yansitiyorsunuz!!!!!!
Ikinci gol size aittir, o yüzdende degerinizi bilin, cünkü bize degerinizin cok ama cok oldugunu gösterdiniz Saolun Varolun.........................;) :) |
[B][COLOR="DarkOrange"]sivasspora kazandıran her zaman saha dışarısında etkin olan kardeşlerimize buradan sevgilerimi iletiyorum.kendilerine teşekkür ederim.[/COLOR][/B]
|
dün maçı izlerken evde bu kadar etkili bir futbol oynacağımızı tahmin bile etmiyorsum elim de kumanda o top toplayıcısına nasıl bağırdım bilemesiniz at şu topu çabuk ver avazım çıktığı kadar bağırdım sanki beni duydu helal olsun ayrıaten sezer kardeşimide tebrik ederim bu gol benim deyip vurmadı %100 oldun diye arkadaşına verdi ve gol oldu o top kurtulsaydı yani egemen yetişseydi hiç önemli değil seerin o pası vermesi çok önemli anlıyorsunuz dimi arkadaşlar bencillik değil takım olmak işte budur dün ligtv de yorumları dinliyorum maçın yıldızını sivasspor kulübü olarak seçtiler bencede en doğrusuda buydu ÇÜNKÜ MAÇIN YILDIZI SİVASSPOR FUTBOL KULÜBÜYDÜ......
ŞAMPİYON SİVASSPOR |
[B]Teşekkürler herkze hocasından başkanına top toplayıcsından taraftarına herkez bir bütün ...[/B]
|
[QUOTE=58gürünlü35;508983]SivasSporumuzun Top Toplayıcı Çocuklarına Gönülden Tesekkür ederiz... Dünkü Trabzon Macında 2. Golümüz onlar Sayesinde oldu :) Biz Futbolu Sadece O dikdörtgen içindeki 11 Sivaslıyla deil Dısarıdaki Ruhumuzlada oynarız ...Sivasın Farkı budur Yürek ! ...
Hiç Durmadan Çalışan O Çocuklara Tesekkürlerimizi Sunarız...[/QUOTE] helal olsun vallahi, iste cekirdekten yetismeli:D bize boyle sivasspora gonul verenler lazim... biz boyle bir takimiz iste:D |
cok süper bir yapti o cocuk vallah bravo sivassporun oyunculari degil herkesi saglam
|
[QUOTE=06kaan058;509037]artık büyük takımız neden meşale olsun onfeti olsun meşale yakamıyoz trabzon maçında 1.golden sonra yaktım tam 8 tane polis beni stattdan attı sivas emniyetini kınıyorum bu kadarda üstümüze gelemez sivas deblasmanına gelen seyirciler de aynısını yapıyor ama onlara bişey yok çünkü attınmı stattdan başlarına bela olacak YAZIKLAR OLSUN[/QUOTE]
kaan sen de az deilsin kanka hermacta atılıyon hepsenimi buluyor bunlar :D Ben ibrhm krşyk |
[QUOTE=merkez_emre;509023]ahhh bea az toplamadık o topları az bozuk para mesale onfetı toplamadık :)[/QUOTE]
[B]aynen az toplamadın o topları sen emre[/B] |
[B]erman toroğlunun dediği gibi bülent hoca kesin onlara da antrenman yaptırıyordur :)[/B]
|
[QUOTE=sivasli215;509289][B]erman toroğlunun dediği gibi bülent hoca kesin onlara da antrenman yaptırıyordur :)[/B][/QUOTE]
Hehehe Gercektende Antreman Yaptırıyor olabilir ... Ben izmirde oturuyorm az önce berberden geldim ... Berberde sıra beklerken Yanımda Trabzonlu bir abi Vardı Berber ile dunku macı tartısıyorlardı adam diyorduki : O macta Trabzonlu Futbolcuların kıcına Sanki çomak sokmuslarda Adamlar Hic hareket edemiyor dedi... Sonrada Sivas Sporu övmeye Basladı Su gibi top oynadılar Futbolcusundan tut Top Toplayıcsına kadar Mükkemmel bir Takım oldu Sivas Spor... Bende Sivaslıyım diyince adam utandı sonrada Tebrik etti... İnsallah Sampiyon olursunuz ama Sizi İstanbul Takımları Sampiyon yapmaz dedi... Bende Onlar Nasıl karıscakk ... Biz Kendimiz oluruz dedim... |
[B]Abi hatırlarmısınız bilmiyorum da GS nin 2 yıl önce şampiyon olduğu sene bu denizli fb maçının berabere bittiği yıl yine aynı bu tarz bi olay oldu.Bi maçta bi çocuk Necati'ye hemen topu attı Gs de 1-0 kazanmıştı o maçı.Çok önemli bi maçtı ama...Çocuğa iyi bi para ödülü vermişlerdi.Bence bu güzel kardeşimizin de ödüllendirilmesi lazım...[/B]
|
asisti yapan top toplayıcı arkadaşa teşekürlerimi sunuyorum:D
|
[QUOTE=muco5806;509334][B]Abi hatırlarmısınız bilmiyorum da GS nin 2 yıl önce şampiyon olduğu sene bu denizli fb maçının berabere bittiği yıl yine aynı bu tarz bi olay oldu.Bi maçta bi çocuk Necati'ye hemen topu attı Gs de 1-0 kazanmıştı o maçı.Çok önemli bi maçtı ama...Çocuğa iyi bi para ödülü vermişlerdi.Bence bu güzel kardeşimizin de ödüllendirilmesi lazım...[/B][/QUOTE]
Bende bu kanaatdayım fakat sadece o degil bütün top toplayıcı cocuklarımza verilmeli bu para... Çünkü onun yerinde baskası olsaydı oda aynısını yapardı ... |
bu delikanlıyı alnından öpmek gerek...aslanım benim...alexten daha iyi asist yaptı:)
|
kardeşim bende dediklerine katılıyorum 1 tane meşale için sanki adam oldurmuscesine komserin 5 6 tane polısi saldıgını gordum getirin diye |
[QUOTE=sinan-58;508987]top toplayıcılarla bülent hoca haftada 2 kez toplantı yapıyormuş[/QUOTE]
[B]Onlarda sahanın,oyunun ve takımın bir parçası sadece bu maçta değil her maçta yakından izliyorum futbolculara çok hızlı top çıkarıyorlar [/B] |
helal olsun yigidolar size .
bu sene sampiyonus allahin iznyle Bekle avrupa sivas geliyor |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:57. |