![]() |
TS li taraftarların maç öncesi ve sonrası...:)
[FONT="Comic Sans MS"][B]arkadaşlar trabzonspor forum sitelerini geziyordum da yorumlara bir baktım. maç öncesi 3 atarız 5 atarız diyen ts taraftarı maç sonu fena bozulmuş.helal sana yiğidom bize bu gururu yaşattığın için tsye haddini bildirdiğin için helal.
işte forumun adresi:) [url]http://www.gazetelinki.com/c.php?link=http://www.6t1s.com/[/url][/B][/FONT] |
Cevap: TS li taraftarların maç öncesi ve sonrası..
bir sürü üyesi olan bir forumda bir tane delikanlı yorum olmaz mı yahu? ama yok işte...her zamanki gibi kalitesizliklerini ve seviyerini ortaya koymuşlar...bu acıyı siddin sene unutmazlar artık...
|
[B]işte örnekler:)
önce maç öncesinden...[/B] Sakin ol emice. Maçı bağladık... (0-4) maç bizim. Akın abi emin ol benimde aklımdan 3'lü 4'lü bir skor geçiyor ama 1 olsun bizim olsun. Öyle 1-0 falan olmaz bu maç 3-0 olsun bizim olsun. şeref noksanı sivaslılar sahayı ağlayarak terkedecekler. bol gollü galibiyet diliyorum Bu maçı rahat alırız.ilk defa bu kadar rahatım bu sezon.ama heyecanımda yok değil.sabırsızlıkla maçı bekliyorum.ve maçtan sonra şenşakrak bir hafta sonu geçirmeyi düşünüyorum.. Aynen katılıyorum şu sivası eze eze bi yensek, kimin gerçek anadolu takımı olduğunu bi göstersek gerisi önemli değil... Sivasspor'u yenin, varın Şampiyon olmayın canınız sağolsun sizlerin...!!! [B]birazda maç sonuna göz atalım:D:D:D[/B] Sivas böyle istediği gibi at koşturur.Hüseyi'ne de tavsiyem akşam Sivas'lı futbolcuları tekrar tekrar izlemesini ve mümkünse Trabzonspor'dan defolup gitmesini tavsiye etmekten başka bişey elmiyor elimden. Çok yazık çok...Sabaha kadar oynasak biz bu Sivasa bu görüntüyle gol atamayız...Bunlara güvenipte Sivas'a giden arkadaşların Allah yardımcısı olsun,o dönüş yolu bitermi.. Adamlar ellerini kollarını sallayarak gol atıyorlar Hayatımın en büyük azabı bu takım Beş paralık insanları havalandırıyoruz..delirmek üzereyim... Bükemediğin bileği öpeceksin ve gelecek sezon için bu sezondan ibret alarak çalışmalara derhal başlayacaksın. Koskoca sezonun özeti budur... Bu sezon sıralamada yenebildiğimiz takımlar belli gücümüz bu kadar mış .. Su sivasi sevindirmek icin her seyi yaptilar bu gün ne hirs vardi ne azim koca bir hic vardi insan biraz mücadele eder. yenen goller b.k gibi amatörde yenmeyecek türden. bu takima adam gibi adam futbolcular gerekli, dedigim gibi 3 puana üzülmedim yenilmek beni mahvetti kahroldum Çok üzgünüm parmaklarım titriyo yazarken diyecek bişeyyok boğazım düğümleniyo yazık oldu.. yensek şaşardım... [B](böyle yaparlar adamı işte:D)[/B]-------------------------------------------------------------------------------- |
[B]Kol bastı artık gol bastı oldu:D:D[/B]
|
ne yapsın adamlar.maç sonu kol bastı planlarlarken bir anda sivas onlara gol basıp basıp durdu.:D
|
vay laz kafalılar vay o uzun yol nasıl bitti acaba balonlarını patlatsaydık uçarlardı aslında kafayı biraz çalıştırsalardı yiğidoların attığı balonları toplar uçarak giderlerdi nerde lazlarda o kafa görün anadolu takımı kimmiş uşaum
|
onların dersini istasyon caddesinde verdik biz
|
önce komik bir hale düştüklerini düşünüp gülüyordum bu zavallılara...ama şimdi bakıyorum ki acınacak haldeler...artık gülmüyorum...ANADOLUDA BAŞKA TAKIMLARINDA VARLIĞINI HAZMETMEYİ ÖĞRENENE KADAR, DAHA DA BETER OLURLAR İNŞALLAH...zoraki düşman ettiler bizi kendilerine yahu, şu hale bak...
|
maçtan önce sitemize giripte atıp tutanlar acaba dünden beri sitemize giriyorlarmı çok merak ediyorum :)
|
maç öncesi bize hanzo hamido diyhenleri meydanda gördük temiz bi dayak yediler sivil polisler aldı :D
|
[QUOTE=tanju_58;509058]maçtan önce sitemize giripte atıp tutanlar acaba dünden beri sitemize giriyorlarmı çok merak ediyorum :)[/QUOTE]
toprağım onlar sabaha kadar uyayamamışlardır.yiğido gerçekleri acı bir şekilde gösterdi onlara;):) |
Ya kaale almayın şunları defoldu gittiler işte :D
|
[B]sitelerini ziyaret ettim hayrete düştüm sanki biz düşmanmışız gibi küfürler günahlar vs Seviyesiz bir topluluk bunlardan daha başka bir şey beklenmez[/B]
|
beyler şunları daha fazla ağzımıza almayalım...kirliliğe neden oluyorlar...inşallah daha beter olurlar diyip noktayı koyalım...
|
İlk defa spor sitelerindeki sivas hakkında yorumları okuyunca duygulandım çok hoşuma gitti. GSlisi,Bjklisi,Fblisi ve bazı trabzonlular tebrik etmişler inşallah şampiyon olurlar yorumları falan.
|
....SON SÖZÜMÜZ'DÜ GOLLER....
Maça bir hafta kala yapmadıkları rezillik ve küfür kalmadı Birde Sivas'ı karalamak için yaptıkları dedikodular cabası. İşte göstermiş oldu Yiğidolar sahada onlara en iyi cevabı verdiler ''Sivas adına Yönetim adına taraftar adına konuşmaya gerek kalmadı son sözü söyledi yiğidolar |
istasyon caddesinde önlerini kestiler 10 kadar trabzonlu arkadaşlarımız vermiş kalayı gezmeyin falan trabzonlunun dediği şu : biz size trabzonda böylemi yaptık :) ondan sonra girdiler uzaktaydım gidip ayıralım yazıktır dedik olan oldu ama :rolleyes::)
|
Geldikleri gibi gittiler :D
|
[B][COLOR="Teal"]herkes haddini bilecek burası sivas ders olsun onlara hamsi bir güzel ama [/COLOR][/B] : )
|
[QUOTE=LosTie58;509074]Geldikleri gibi gittiler :D[/QUOTE]
[B]sopa yedikleri de yanına kar kaldı eee bişey yapıyorsan sonuçlarına katlanacaksın[/B] |
hehe girdim bende baktım artık kendilerine satasır oldu hamsiler.. :D hehehe :)
|
arkadaşlarımızın dediği gibi sivassporumuz en iyi cevabı sahada verdi arkadaşlar.onlar için bir daha sivasa gelmek mi?imkansız olsa gerek:)her geldiklerinde yenilip gidiyorlar:D
|
tarihinde muzenizde kaç kupa var bana söylermiisiniz 1 tane bile yok
bizim muzeye gidin orada kupları görün büyüklük maç kazanmakla 1 kere şampiyonlukla olmuyor büyüklük muzendeki kuplarla olur 6 defa şampiyon olun bizde size büyük unvanı vererelim ama ginede sivsspora başarılar nede olsas anodulu takımı inşalalh şampiyon olursunuz trabzonsoprlu olarak bunu canı gönülden istiyorum inşallah bide 2 olrak şampiyonlar liği gider kardeşce ilk iki sırayı paylaşışırız anodolu birlik olursa ıstanbulu dize getiririz inşalah gelecek yıllarda bizde o günleri görürüz sivasspor sempatizmanı trabzonlu |
Adamlar Sivasla gurur duyacaklari yerde, ellerinden gelse bi kasik suda bogacaklar...
Aciklamalariyla ortami germek bizi provoke etmek icin ellerinden geleni yapiyolar Süper lige ciktigimiz günden beri ama bizede en cok puan veren takimlarin basini da cekiyolar... Eyyyy Allahim sen ne büyüksün, onlarla ayni seviyeye düsmeden Sahada cevaplarini vermeyi nasip ediyosun bize, Büyüklügünden Süphe yok!!!!!!! Anadolunun Gururu Sivastir, TS degil cünkü orasi karadeniz Anadolulu görmeyin kendinizi TS liler..... Ins UEFA ya bile gidemiyceksiniz cünkü hak etmiyorsunuz !!!!!!!!!!!!!!:D |
sivası kutlamak gerek. artık anadoluyu onlar temsil ediyor. bizden bu kadar. insallah sampiyon olurlar yiğidolar. zaten bizden fazla hakediyolor. sahada remen bizi ezdiler.
bu takımı kim bu hale getirdiyse yazıklar olsun.ligte ts den daha kötü futbol oynayan bi tkm varsa bana söyleyin lütfen.yazık sadri şenerin emeklerine.futbolcuların ve tknk heyetin aldığı paralar haram olsun.sivasada başarılar. :D |
Mağrurlanma padişahım senden büyük Allah var! demiş eskler... Cüssene ve kudretine güvenerek havalara girersen işte böyle zırvalarsınız. Bu da size kapak olsun Trabzonlular... Cidden de bu Trabzonspor takımına güvenip Sivas'a gelen Trabzonlulara yazık be.... Üç taneyi nasıl götürdüler Trabzona, yol nasıl bitti?
|
trabzonsporlu olarak sivassporu kutluyorum inşallah şampiyon olursunuz
nede olsa nadolu takımısınız ıstanbul takımı olacagına siz olun anodulu birlik olursaq ıstanbulu dize getiririz bizde inşallah 2 olarak şampiyonlar ligine kardeşce gideriz sivassporla bizim hiçbir sorunumuz yok sizler olayı büyütüyorsunuz ama sivasspor 90 dakika boyunca küfür etmesi hakeret etmesi **** trabzon diye bagırması tarftar olarak size hiç yakışmadı caba soruyorumm hangi ıstanbul takımına kötü tezaharat hakerret ettiniz biz anodulu takımıyız bunları yapmamalıyız ıstanbula koz vermemeliyiz birlik olmalıyız tüm sivaslı kardeşlerime bunu belirtmek istedim kendinize iyi bakın inşallah şampiyon olursunuz sivas sempetizmanı |
[QUOTE=aytugar;509141]trabzonsporlu olarak sivassporu kutluyorum inşallah şampiyon olursunuz
nede olsa nadolu takımısınız ıstanbul takımı olacagına siz olun anodulu birlik olursaq ıstanbulu dize getiririz bizde inşallah 2 olarak şampiyonlar ligine kardeşce gideriz sivassporla bizim hiçbir sorunumuz yok sizler olayı büyütüyorsunuz ama sivasspor 90 dakika boyunca küfür etmesi hakeret etmesi **** trabzon diye bagırması tarftar olarak size hiç yakışmadı caba soruyorumm hangi ıstanbul takımına kötü tezaharat hakerret ettiniz biz anodulu takımıyız bunları yapmamalıyız ıstanbula koz vermemeliyiz birlik olmalıyız tüm sivaslı kardeşlerime bunu belirtmek istedim kendinize iyi bakın inşallah şampiyon olursunuz sivas sempetizmanı[/QUOTE] siz maçtan önce sivasta formalarınızla geziyorsunuz tek tek gezmenize birşey demedik ama toplu gezen bir gruba dersini verdik stada girmek için kendi girişinizi değil pravakosyon için bizim orayı seçtiniz ordada biz kendimizden geçtik polis aldı sizi elimizden her ortamda bize kufur eden sizsiniz bırakın kendi statımızdada biz edelim biz istanbul takımların hepsine size etiğimizin katlarca fazlasını etti birde sizin her ortamda ib.. sivas olamazsın şampiyon tezahüratlarınızı unutamıyoruz |
BİR GUN HERKES SİVASSPORLU
OLMASIN!BIRAKIN O GURUR SİVASSPORLU DOĞANLARA KALSIN evet çok doğru kolay kolay sivassporlu olunmaz bizim ayazımızı yemeyen bilemez.:D:D;) |
[B]olay çıkaran bir grup trabzon taraftarının sırf olay çıkarmak için alkol alıp millete sataştıgı görülmüştür [/B]
|
KISACASI ÖNCE SİVAS SONRA KOL BASTI:D:D
|
[B]Futbolu bilmeyen lazolar işte atıp tutmuşlar iyice......Bunları kaale almayın hepsi çapulcu takımı..[/B]
|
yaaaaaaaaaaaaa
bosuna dememisler... BUYUK LOKMA YE AMA, BUYUK SOZ KONUSMA:D |
[B][I]Kardeşim cok güzel bi konu olmuş teşekkrler..[/I][/B]
|
seneye bekliyoruz hepinizi Trabzona bakalım elmi yaman beymi yaman
|
[B]Trabzonspor artık türk futbolunun yüz karası olmaya başladı nere gitseniz milletin midesi bulanmaya başladı her türlü pislik sizde[/B]
|
Cok komik yaa fark atacaklarmis olsun inanmakta iyi biseydir forumda malin biri mehmet yildiz pisligi diye bisey yazmis konyaspor maciyla ilgili benden burda ona pislik sensin diyorum ve mehmet yildizi cok seviyorum iyiki varsin sivasspor !!
|
[B][COLOR="Indigo"]Arkadaşlar yorumlara dikkat edelim. Her yerde birkaç tane dengesiz çıkar genele maletmemek lazım. Trabzonluların da biraz daha sakin olması lazım. [/COLOR][/B]
|
Ey yiğidolar ben size başka ne diyim..Benim mesajımı silmişsiniz..Silmeniz gereken mesaj öylece yerli yerinde duruyor..
|
[B]Lazo nun biriside trabzon forumlarında uzun uza bir konu açmış sivas deplasmanında yaşadıklarımız diye neler yazmamış sivasta sanarsınızki savaş çıkmış :D Ulan denyolar 4 Eylüle gömüldünüz işte Sen kim yiğidoyu yiğido mabetitinde yenmek kim Lazolar sizi kaale alanda kabahat..[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:01. |