![]() |
Bu Sene Kim Şampiyon Olur
:)Tabikide Yiğidolar Sivasspor Şampiyon Bu sene İnşallah
Şampiyon olacağız Sivasım Bu sene koyacağız cimbomada fenere gel bu sene son verelim dertlere oooooooo |
Cevap: Bu Sene Kim Şampiyon Olur
tüm teknik heyeti ve tüm futbolcuları alınlarından öpüyoruz desteğini esirgemeyen tüm yiğidolara sonsuz selap
şampiyooooooooooooooooon sivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas |
ArkadsaLAr Zor oLucak ßiz oLucas ßiz inandık herkes inandı ßuna Yani Sene Sonu Kupayı aLmGidices :P ßuna inanıorum Goruces Hep ßeraßer
|
Allahı izni ile şampiyon sivasssssssss
|
:d:):):):):):):):):):):):) :) :)
|
son hafta cincon bi kıyak yaparda maçı olimpiyata alır inşallah.malum anadolunun gözbebeği yıldızlar toplulugu 4 büyüklerin efendisi gönüllerin yeni aşkı SİVASSPOR geliyor.ali samiyene dar gelir.yetmez bu sefer gerçi olimpiyatta yetmez ama samiyenden iyidir.
|
[B][COLOR="Red"]Şampiyonluk Sivasspor'uma,Sivas halkına,Sivas şehrine,Anadolu'ya çoOoOok yakışacak.[/COLOR][/B]
|
İç Anadoludan İnşallah hep devam Eder Sivasımız Şampiyon
|
Saçma bi konu açmışsın çünkü Şampiyon sivasspor olacak.
|
[QUOTE=sivaslıbaki;509694]Saçma bi konu açmışsın çünkü Şampiyon sivasspor olacak.[/QUOTE]
-------ne sacması cvpolama o zaman |
Bir Fenerbahçeli olarak 'Şampiyon Sivasspor' diyorum başka da birşey diyemiyorum.
|
Sivassporu şampiyon görmek istiyoruz !!
|
[QUOTE=Samsunspor55;511152]Sivassporu şampiyon görmek istiyoruz !![/QUOTE]
saygılar sağol tüm samsuna selam |
. Sivasspor Şampiyon ..........
|
:d Sivasspor şampiyon
:):) |
ben trabzonsorluyum ama yürekten sivassor un şampiyon olmasını istiyorum artık bi dur demenin zamanı geldi istanbul hakimiyetine değil mi yiğidolar...?o da inşallah bu sene olacak..biz kolbastı oynayamadık ama sizinle halay çekeriz artık kupayı kaldırınca...sivas olacak bence ama her seneki malum son dakikaa oyunları olmaz inşallah...
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]EVET ARTIK ANADOLUNUN ŞAHLANMASI LAZIM.
ÖZELLİKLE TRABZONSPOR'UN ESKİ GÜNLERİNİ ÖZLÜYORUZ.İNŞAALLAH ONLARDA ŞAHA KALKTILAR,TRABZONLU KARDEŞLERİM TAKIMLARINA BOŞUNA KIZIYORLAR.YENİ OLUŞTURULMUŞ BİR TAKIMIN ŞU ANDA 3 NCÜ OLMASI BİLE BÜYÜK BAŞARI. BURSASPOR'UN GAZİANTEPSPOR'UN, KAYSERİSPOR'UN ARTIK BU TAKIMLARINDA ORTA SIRALARI BIRAKIN ZİRVEYİ ZORLAMASI LAZIM. ÜÇ BÜYÜK DENEN TAKIMLAR 100 YILDIR ŞAMPİYON OLMAKTAN BAŞKA NE YAPIYORLAR.[/B][/COLOR][/FONT] |
şampiyon sivasspor....................
|
Aklım fikrim SİVASSPOR'um
Yeter artık vereceğiz bu çileye soon, Bu sene sensin şampiyoon. |
[B][COLOR="DarkRed"]Bu sen şampiyon Sivasspor olacak dayanın 5 maç kaldı[/COLOR][/B]
|
sivasspor sampıyon olur barcelona yı sıvasa getırır o gelmesse mancester gelsın
|
[B][COLOR="DarkRed"]fazla yoruma gerek yok çünkü şampiyon[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR][/B]
|
[B]beşiktaş şompiyon olayacağını anlayınca fortis türkiye kupasına yöneldi beşiktaş da bunun peşini bırak tıysa artık zorluk yok bu kupa bizimdir ŞAMPIYON SİVASSPORUN dur !
[/B] |
[B]beşiktaş şompiyon olayamayacağını anlayınca fortis türkiye kupasına yöneldi beşiktaş da bunun peşini bırak tıysa artık zorluk yok bu kupa bizimdir ŞAMPIYON SİVASSPORUN dur !
[/B] pardon yanlış yazım :D |
tÜRKCELL SÜPER LİGİN yani kralı [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR][COLOR="White"]SPOR[/COLOR]
|
böyle bir fiksürle şampiyon olunmazmı yha
SİVASSPOR (60 PUAN) Gaziantepspor (D) İstanbul BŞ Hacettepe (D) Gençlerbirliği Galatasaray (D) BEŞİKTAŞ (59) PUAN fenerrbahçe Ankaraspor (D) Ankaragücü (D) Galatasaray Denizlispor (D) TRABZONSPOR (53 PUAN) Kayserispor Kocaelispor (D) Bursaspor Eskişehirspor (D) fenerbahçe GS ve FB zaten hiç saymıorum bile ŞAMPİYON SİVASSPOR ...... |
[QUOTE=emi61;511391]ben trabzonsorluyum ama yürekten sivassor un şampiyon olmasını istiyorum artık bi dur demenin zamanı geldi istanbul hakimiyetine değil mi yiğidolar...?o da inşallah bu sene olacak..biz kolbastı oynayamadık ama sizinle halay çekeriz artık kupayı kaldırınca...sivas olacak bence ama her seneki malum son dakikaa oyunları olmaz inşallah...[/QUOTE]
.....................doğru sölüyon ............................... |
................SivasSpor.................
|
................. .YeNi Kral Sivasspor.........................................
|
ŞAMPİYON SİVASSPORDA BİRİNCİ KIM BILMIYORUM BU LİGDE BANA GORE COKTAN SIVAS IM SAMPIYON OLMUSTUR
TESEKKURLER TUM SIVASSPOR CAMIASINA |
[B]Süper'ligde SiVASSPOR'dan Başka bi takım varmi ya ben göremiyom :D:D[/B]
|
ben mbu haftaya dek sivasspor diodum :)
sonra sivas 2-0 yenildi :( dedim bjk :) sonra bejeke de yenilince dedim hayırlı olsun 2009 - 20010 şampiyonu SİVASSPOR |
Allahın izniyle bu sene şampiyon olacağız
|
Bazı futbol sitelerinde gözlemlediğim Bülent Hocanın tiye alıp söylediği bu sene sivasspor şampiyon 1. kim olur bilemem lafını beyniyle değilde münasip biryerlerinden anladığını fark ettim . Adam zekice bir espiri yapmış bizim sazanlar anlamamış anlamayanların eksikliği.
|
ya arkdaşlar bülent hoca sergio pachecoya neden hiç şans vermio o süper oynuyo bnce onu oynatması gerekir harika ara pasları atıyo yetenek o adam ama bülent hoca oynatmıyo bn çok istiyorum oynatmasını
|
bülent hocanın biraz daha sakin olması lazım
|
[QUOTE=artismaho58;514994]ya arkdaşlar bülent hoca sergio pachecoya neden hiç şans vermio o süper oynuyo bnce onu oynatması gerekir harika ara pasları atıyo yetenek o adam ama bülent hoca oynatmıyo bn çok istiyorum oynatmasını[/QUOTE]
Sergio gibi bir oyuncunun oynamamasına bende anlam veremiyor. |
bızım dostumuz sızsınız bu şampyonlugu hakkedınız
|
Anadolu ateşi Yiğidoların sönmemesi için bülent hoca takımı iyice motive etmesi gerekir.Anadolu ateşi yiğidolar sezonu inşallah şampiyon bitirir.
|
Sivasspor
................................................................. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:35. |