SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas`ın İlgi Odağı Oldu! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25173)

SivasSpor.Com 28.04.2009 10:57

Sivas`ın İlgi Odağı Oldu!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg[/IMG]

Süper Lig'in 29'uncu haftasında Trabzonspor ile şampiyonluk yarışında zorlu bir karşılaşmaya çıkan ve 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrılan Sivasspor'da 2'inci golün pasını veren top toplayıcı 14 yaşındaki Ömer Faruk Uzunoğlu, kentte ilgi odağı oldu.

Trabzonspor ile karşılaşan Sivasspor galibiyetin sevincini doyasıya yaşıyor. Trabzonspor galibiyeti ile şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan kırmızı-beyazlı ekipte herkes 2'inci golün pasını veren top toplayıcı 14 yaşındaki Ömer Faruk Uzunoğlu'nu konuşuyor. 20'inci dakikada taca çıkan topu hemen Mehmet Yıldız'a atarak oyunu başlatan ve Trabzonspor savunmasını hazırlıksız yakalatarak 2'inci golü attıran Mehmetçik İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi ve aynı zamanda Sivasspor'un yıldız takımının futbolcusu olan Ömer Faruk Uzunoğlu yaşananları DHA'ya anlattı.

Ömer Faruk Uzunoğlu, "Sol kanata top toplayıcılık yapıyordum. Karşılaşmanın 20'inci dakikasında bana doğru gelen topun taca çıkacağını anladım. Baktığım zaman Trabzonspor takımının defansı tam yerleşmemişti. Sivasspor'un hücuma kalabalık çıktığını görünce topu hemen oyuna sokmak için Mehmet abiye attım. O da verdiğim bu topu iyi değerlendirdi ve Sivasspor'un 2'inci golü geldi. Gol olduğu zaman çok sevindim çünkü gol olacağı içime doğmuştu. Atılan 2'inci golde benimde katkım var diye çok mutluyum" dedi.

Ömer Faruk Uzunoğlu, "Zaten her karşılaşma öncesi Bülent Uygun ve Ahmet Bingöl hocamız bizim ile bir toplantı yaparak neler yapmamız gerektiğini anlatıyor. Bülent hoca bize çok değer veriyor. Bizim ve Sivasspor'un gelişmesinde çok önemli bir faktör, bize karşılaşma öncesi 'Kesinlikle size verilen görevi en iyi şekilde yapın. Futbol sahada güzel, topu oyuna ne kadar erken sokarsanız o kadar iyi" diyerek karşılaşmayı güzeleştirmek için neler yapacağımızı anlatıyorlar" diye konuştu.

Yıldız takım oyuncusunu maçın skoruna yaptığı katkıdan dolayı kulübün ödüllendireceği öğrenildi.

Salim58 28.04.2009 11:00

Cevap: Sivas`ın İlgi Odağı Oldu!

sevgili ömer faruk kardeşimizi canı gönülden kutluyorum onu yetiştiren bu günlere getirenlerede sonsuz saygı ve selamlarımı yolluyorum
genç yiğidom benim

carizma0658 28.04.2009 11:01

DİKKAT ÇEKERİM SADECE SİVASTA DEGİL TÜRKIYENIN HER YERİNDE İLGİ ODAGI OLMUŞTUR VE SİVASTA SADCE FUBOL DEGİL HERKES TEK YÜREK TEK YUMRUK :)

carizma0658 28.04.2009 11:04

AYRICA TOP TPLAYICI COCUK DİCEM CÜNKİ O HEP OYLE ANILDI OÇOCUK 3 GOLÜN DE SAHİBİDİR ANLINDAN ÖPÜYORUM :)

altuntas58 28.04.2009 11:05

[B]Ömer Faruk Uzunoğlua sivassporun attığı golde katkılardan dolayı teşekkür ederim[/B]

sivaslimete 28.04.2009 11:18

Kardesim benim allahina kurban senin.Yigidimiz bir ödül hak ediyor tabi

gül5858 28.04.2009 11:40

[B]Ömer Faruk Uzunoğlu, "Saha dışındaki top toplayan kardeşimize sonsuz teşekkürler geleceğin yiğidosu[/B]

yener_sahin 28.04.2009 11:45

Helali hoş olsun aslanıma.Verilen ödül bence biraz diğer kardeşlerimizi de heveslendirecek yönde olmalı.Orjinal forma veya ürünle değil biraz daha geleceğine yönelik olur inşallah.

spainloco 28.04.2009 11:52

Ömer Faruk Uzunoğlu, "Zaten her karşılaşma öncesi Bülent Uygun ve Ahmet Bingöl hocamız bizim ile bir toplantı yaparak neler yapmamız gerektiğini anlatıyor. Bülent hoca bize çok değer veriyor. Bizim ve Sivasspor'un gelişmesinde çok önemli bir faktör, bize karşılaşma öncesi 'Kesinlikle size verilen görevi en iyi şekilde yapın. Futbol sahada güzel, topu oyuna ne kadar erken sokarsanız o kadar iyi" diyerek karşılaşmayı güzeleştirmek için neler yapacağımızı anlatıyorlar" diye konuştu.

Çok Güzel ya..

GLoBe-Y-Gençlik 28.04.2009 13:04

`AsisT BuduR`

[IMG]http://img238.yukle.tc/images/5931fft17_mf229961.jpg[/IMG]

[B]Sivasspor'a asist yapan top toplayıcı çocuk: Gol içime doğmuştu

[U]HALİFE YALÇINKAYA - SİVAS / DHA[/U]

Süper Lig'in 29'uncu haftasında Trabzonspor ile şampiyonluk yarışında zorlu bir karşılaşmaya çıkan ve 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrılan Sivasspor'da 2'inci golün pasını veren top toplayıcı 14 yaşındaki Ömer Faruk Uzunoğlu, kentte ilgi odağı oldu.

Trabzonspor ile karşılaşan Sivasspor galibiyetin sevincini doyasıya yaşıyor. Trabzonspor galibiyeti ile şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan kırmızı-beyazlı ekipte herkes 2'inci golün pasını veren top toplayıcı 14 yaşındaki Ömer Faruk Uzunoğlu'nu konuşuyor. 20'inci dakikada taca çıkan topu hemen Mehmet Yıldız'a atarak oyunu başlatan ve Trabzonspor savunmasını hazırlıksız yakalatarak 2'inci golü attıran Mehmetçik İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi ve aynı zamanda Sivasspor'un yıldız takımının futbolcusu olan Ömer Faruk Uzunoğlu yaşananları DHA'ya anlattı.

Ömer Faruk Uzunoğlu, "Sol kanata top toplayıcılık yapıyordum. Karşılaşmanın 20'inci dakikasında bana doğru gelen topun taca çıkacağını anladım. Baktığım zaman Trabzonspor takımının defansı tam yerleşmemişti. Sivasspor'un hücuma kalabalık çıktığını görünce topu hemen oyuna sokmak için Mehmet abiye attım. O da verdiğim bu topu iyi değerlendirdi ve Sivasspor'un 2'inci golü geldi. Gol olduğu zaman çok sevindim çünkü gol olacağı içime doğmuştu. Atılan 2'inci golde benimde katkım var diye çok mutluyum" dedi.

Yıldız takım oyuncusunu maçın skoruna yaptığı katkıdan dolayı kulübün ödüllendireceği öğrenildi.[/B]

MiLLiyet.com.Tr KaYNaK

Murat ARICI 28.04.2009 13:05

Cevap: `AsisT BuduR`

HARBİDEN ÖMER FARUKDA MEŞHUR OLDU..ŞİMDİDEN SİVASSPORA ADINI YAZDIRDI..

abircan 28.04.2009 13:06

süper çocuk çok iyi iş yaptın sivas seninlede gurur duyuyorrrrrrrr

07reis58 28.04.2009 13:09

[B]helal olsun ne de olsa oda bir YİGİDO :)[/B]

YigidoFrkn 28.04.2009 13:51

aßi cok AkıLLı Hareket Yaptı ama kucumsencek gibi degil kendisni kutluyoruz insallah ileride kendiside Buyuk Topcu oLuR

vedat58 28.04.2009 13:57

Ömer Faruk Uzunoğlu tesekkür edwerim sana yürekli genc yigido insallah sen gelecegin yildizi olacaksin seni anlindan öpüyorum aslanim

vedat58 28.04.2009 14:16

[QUOTE=abircan;510201]süper çocuk çok iyi iş yaptın sivas seninlede gurur duyuyorrrrrrrr[/QUOTE]

evet süper cocuk vallaha helal olsun sana bu arada ikimizin üyelik tarihi ayni ne tesadüf yeni fark ettim:D

abircan 28.04.2009 14:28

[QUOTE=vedat58;510229]evet süper cocuk vallaha helal olsun sana bu arada ikimizin üyelik tarihi ayni ne tesadüf yeni fark ettim:D[/QUOTE]

böyle binlerce tarih var tesadüf değil, bir dönem sunucu değiştirdi site , bu yüzden herkes aynı tarihle üye oluyomuş gibi oldu, benim dört yıl 2 ay oldu bağlanalı hep böylede kalacak, mezara kadar sivasspor, mezara kadar sivasspor.com

sevda58 28.04.2009 15:33

allah herseyi gonlune gore versin onun...
helal olsun...
nede olsa ''O BIR YIGIDO'';)

GuVeN 28.04.2009 15:35

ya bu yiğidonun bi resmını koyabılsek keske..sıvasda gorursem alnından öpecem onu..

winner58 28.04.2009 15:38

helal olsun küçük yiğidom gözlerinden öperim

bekçi 28.04.2009 15:42

çok güzel bir ödül olmasını temenni ederim. helal olsun küçük yiğido....mükemmelsin

Mursallı yiğido 28.04.2009 15:43

Futbol birlik oyunudur.Yönetimle,futbolcularla,top toplayıcılarla birlik içinde hareket etmek gerek.

özyiğido 28.04.2009 16:08

HERKES GİBİ BENDE EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM GENÇ YİĞİDO

carizma0658 28.04.2009 17:36

SEVGİLİ KARDEŞİM ÖMER SADECE SİVAS DEGİL SENİ TÜM TÜRKIYE KONUŞUYOR BIL VE SİVASLILAR OLARAK SENINLE GURUR DUYORURUZ UMARIM İLERİDE İYİ BİR YİGİDO OLUR SUN SENİ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM ÖMER:)

yigidomustafa58 28.04.2009 18:02

[B]helal olsun çok güzel bir organizasyon oldu maçta çok akıllıca...[/B]

yigidozan 28.04.2009 18:27

helal sana yiğido:D:D trabzonun sebebi oldun:D

etzel1967 28.04.2009 18:29

koçum benim, seni alnından öpüyorum...

merkez_emre 28.04.2009 18:33

ahmet hoca bıze de az taktıkvermedı hani :D
kulakları cınlasın

fatihtuztas 28.04.2009 18:34

ömer faruk sana çok teşekkürler.ayrıca bülent hocaya da helal olsun adam gidip top toplayıcı çocuklarla dahi toplantı yapıyormuş.ne mutlu bize.

Besyo_cu 28.04.2009 18:36

[B]Küçük kardeşimizi teprık ederım ancak hemen hızla atmaya giden Mehmet'i ve süratle atağa kalkan Murat Erdoğan , Sezer Badur ve golu atan A.Dereliyide unutmayalım...[/B]

sivasspor200970 28.04.2009 23:12

tesekür ederim ömer faruk bundan sonra hepimiz el ele sampionluga kosalim kaldi 5 mac haydi yigidom

COBANSARAYLI 28.04.2009 23:16

isvec,te bir cemiyette maci izliyordum yigidolar ikinci golu omer farukun asisti ile atinca cemiyetteki bjk ve trabzonlular sasirdilar ve adamlara bakin ya top toplayicilari bile antrenman yapmis dediler bende kis kis guldum helal olsun genc yigidoya

GuNaY 28.04.2009 23:33

[B]İnandık biz bu Şampiyonluğa...

Sadece oyuncuların inanması gerektiğini düşünenler bu hafta oynanan maça bir daha baksınlar :)

Ellerin dert görmesin Ömer Faruk :)[/B]

TracyMcGrady58 29.04.2009 00:36

Kardesimize tesekkür ediyorum. Onun katkisiyla hem golü bulduk hem maci aldik. Kendiside en az bizim kadar mutludur. Insallah kendi sahamizda oyniyacagimiz diger 2 macta da gollerde her hangi bir katkiniz olur :D

muratsarix 29.04.2009 07:24

brovo ömer faruk kardeşim inşallah güzel bir ödül verirler

saygılarımla murat sarı

mysuskunx 29.04.2009 08:20

BİZ TOP TOPLAYICISI ANTRONÖR, ÇAMAŞIRCISI HERKESLE BİR TAKIMIZ....

HAFİKLİMİRZA 02.05.2009 17:51

YA BUNE MUHTEŞEM BİR TAKIM BU NE ÖVÜNMEKLE DOYULMAYAN TOPRAK KARDEŞİME BAK HELAL OLSUN SİVASSPOR BU BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ YOK TEK YÜREK KENDİNE BÜYÜK DİYEN TAKIMLAR BU YÜREKLER PARAYLA SATIN ALINMAZ BU DAVA İÇİN TER DÖKEN TÜM KARDEŞLERİMİZ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:50.