SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Buluşmaya İyimser Baktı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25211)

SivasSpor.Com 30.04.2009 10:01

Buluşmaya İyimser Baktı!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskan10.jpg[/IMG]

2006'da Beşiktaş ile G.Saray başkanları "tarihi" mekan Papermoon'da buluşmuş, o zamanın şampiyonluk adayı Fenerbahçe köpürmüştü! Son olarak Fenerbahçe ile Beşiktaş başkanları aynı mekanda bir araya geldi. Fakat şampiyonluk adayı Sivasspor bu buluşmaya hiç de kötü niyetle bakmadı...

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe ve Beşiktaş Kulübü başkanlarının bir araya gelmesiyle ilgili bir rahatsızlığının olmadığını söyledi.

Otyakmaz başkanların bir araya gelmesinden haberinin olduğunu söylerken, ortaya atılan iddiaların da ayıp olduğunu ifade etti.

Otyakmaz konu hakkında "Böyle düşünmek ayıp. Benim söylenecek bir şeyim yok. Konudan haberim var. Söylediler, kupa maçı için bir araya geldiler. İki büyük kulübün başkanı oturup da pazarlık yapmaz. Bu konu ile ilgili bir rahatsızlığım yok" yorumunda bulundu.

Sezon sonunda hiçbir futbolcusunun sözleşmesinin bitmeyeceğini de ifade eden Otyakmaz, hepsini ayarladığını ve oyuncuların sözleşmesinin devam edeceğini belirtti.

azgeç 30.04.2009 10:06

Cevap: Buluşmaya İyimser Baktı!

madem kankayız yen kartalı :mad:

sivaslı_cagdas 30.04.2009 10:07

yemekte aziz yıldırım mecnun odyakmazı arayaraak sakın aklına kötü şeyler gelmesin demiş

Salim58 30.04.2009 10:11

haklı olabilirsin başkanım bunu haftasonu göreceğiz fb geçen yıl ts ye yaptığını busene bjk ya yapmasın inşallah sen haklı çıkarsın biz yanılırız ayrıca mevcut takımı koruduğun için sağol büyük başkan

kangal06 30.04.2009 10:29

fener geçen sene trabzon a yenildi ayıp etti bi de kardeş olacaz bari bu sene işimize yarasınlar:D kupayı kim alıyosa alsın da lig maçını oynayınız lütfen:D

carizma0658 30.04.2009 11:23

başakanım canı gönulden yanındayız ARKADAŞLAR HAYR OLSUN BJK FENERE 3_O YENILIYOMUŞ BU ARADA RÜYAMDA GÖRDÜM HAYR OLSUN ;)

nL58 30.04.2009 11:28

belkide fener kupayi bjk ye vericek ligde yenecek Sivasspor sampiyon olacak :d boylede olabilir ama cok kucuk bi ihtimal.. Bence oyunlar oynaniyor bu ligin ustunde

Gencosman 30.04.2009 11:55

bizim baskan aklina kotu seyler getirmek istemiyor.
aslinda o da biliyor donme dolabin nasil birsey oldugunu.

serrkann58 30.04.2009 12:11

Herşeyin hayırlısı diyelim hayırlı olsun
SİVASIM ŞAMPİYON OLSUN....

sevda58 30.04.2009 13:06

her sey hafta sonu belli olur,
ama bu ligde okadar sey donuyorki, hele soz konusu istanbul takimlari ise.
neyse biz kendi isimize bakacaz ve kalan maclarimizi almaya bakacagiz.

aytugar 30.04.2009 13:28

şimdi soruyorum sivaslı kardeşlerim şayet beşiktaş-trabzon maçı olsaydı
ve başkanlar buluşsaydı sayın başkanınız bu kadar iyimser bakarmıydı tabi hayırçünkü sayın başkanınız koyu bir fenerbahçe taraftarıdır bunu unutmayım
işnize geldiği gibi davranıyosunuz ıstanbl takımı oldumu eyvallah anadolu takımı oldumu yaygara aşalamalar hakeretler ama unutmayın ıstanbul takımları elinde
olsa sizi bir kaşık suda boğmak isterler anadolunun anadoludan başka dostu yoktur

07reis58 30.04.2009 13:40

[B]fortisi fener alacak ligdede bjk ya yatacak bu böyle olursa hiç şaşırmayalım.. ayrıca antep başkanı demirörenın iş ortaklarından .....

ANTİ BİZANS FORZA ANADOLU[/B]

Salim58 30.04.2009 13:43

[QUOTE=aytugar;511073]şimdi soruyorum sivaslı kardeşlerim şayet beşiktaş-trabzon maçı olsaydı
ve başkanlar buluşsaydı sayın başkanınız bu kadar iyimser bakarmıydı tabi hayırçünkü sayın başkanınız koyu bir fenerbahçe taraftarıdır bunu unutmayım
işnize geldiği gibi davranıyosunuz ıstanbl takımı oldumu eyvallah anadolu takımı oldumu yaygara aşalamalar hakeretler ama unutmayın ıstanbul takımları elinde
olsa sizi bir kaşık suda boğmak isterler anadolunun anadoludan başka dostu yoktur[/QUOTE]

biz işimizi biliriz kardeş sen kendini üzme ts başarılar
bizim işimiz garanti yürekten oynuyoruz

mysuskunx 30.04.2009 14:56

KUPA FENERE GİDER, 3 PUANDA BEŞİKTAŞA GİDER BEN BURAYA YAZDIM ....

İSTANBUL TAKIMLARINA FAZLA GÜVENMEYİNNNNN....

Del Piero 30.04.2009 14:58

[B]karamanın koyunu sonra çıkar oyunu bekliyip göreceğiz ![/B]

vedat58 30.04.2009 15:41

[QUOTE=carizma0658;511034]başakanım canı gönulden yanındayız ARKADAŞLAR HAYR OLSUN BJK FENERE 3_O YENILIYOMUŞ BU ARADA RÜYAMDA GÖRDÜM HAYR OLSUN ;)[/QUOTE]

usta futbolda rüyalar hep ters oluyor gör bak bjk feneri yenecek demedi demeyin ben buna cok sahit oldum

vedat58 30.04.2009 15:43

temennimiz fenerin bjk yi 3 0 yenmesi , insallah fener yener bizde antebi yendikmi cok rahatlayacaz

vedat58 30.04.2009 15:46

[QUOTE=aytugar;511073]şimdi soruyorum sivaslı kardeşlerim şayet beşiktaş-trabzon maçı olsaydı
olsa sizi bir kaşık suda boğmak isterler anadolunun anadoludan başka dostu yoktur[/QUOTE]

dogru diyon gardas gecen sene fener bilerek trabzona yenildi sivasi uefa dan etti ben inanmiyorum kesin bu isin icinde bir capanoglu var hadi hayirlisi ama fener bjk yi yenerse iste o zaman haksiz oluruz

ERMAN 30.04.2009 15:55

Herşeyin hayırlısı .....................

aytugar 30.04.2009 16:54

inşallah sivasspor şampiyon olur ama endişelerim var bu hafta fener -beşiktaşa yatacak gibi inşallah yanılırım sizi bizim formuzada bekliyorum bordo mavi net
artık bu düşmanlığı kenara bırakmamız lazım sivaslılar bizim kardeşimizdir ıstanbula karşı birlik olmamız lazım adamlar her yıl kendilerinin şampiyon olmasını istiyor anti-ıstanbul inşallah iyi dostluklar kurmaya çalışalım
sivaspora başarılar hepiniz kendinize iyi bakın

talipmercan 30.04.2009 17:01

Ben kesinlikle başkanımız gibi iyimser değilim.Çok önemli Şampiyonluğu yakından ilgilendiren bir maç öncesinde bu buluşma neden?Bu buluşmanın yanlış anlaşılabileceğini hesap etmiyorlarmı ki sanmam düşünmüşlerdir.Peki maçtan sonra biraraya gelselerdi ve kupanın oynanacağı yeri belirleselerdi olmazmıydı?olurdu.Neden bu buluşmayı ayan beyan medyanın önünde gerçekleştirdiler?Bir telefonlada olabilirdi.offf Arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım vede burnuma kötü kokular geliyor,demedi demeyin ve göreceksiniz Fener pazar günü yenilecek ve bjk ya 3 puanı hediye edecek.İnşallah yanılırım!!!

06kaan058 30.04.2009 17:04

gardaşlarım öyle dolablar dönüyorki yorumlarınızda bildiginiz halde inanasınız gelmiyor
BEŞİKTAŞ KUPAYI VERECEK FENERE NEDENMİ ÇÜNKÜ TAM 26 YIL HASRET DİLE KOLAY 26 YIL BU PAZARLIK FENERİN İŞİNE GELECEK ÇÜNKÜ HİÇ BİR İDDASI YOK UEFAYA GİDECEK KUPA SAYESİNDE FENERBAHÇE İSE PAZAR GÜNKÜ MAÇI BEŞİKTAŞA BIRAKACAK ÇÜNKÜ BEŞİKTAŞIN ŞAMPİYON OLMASI KUPADAN ÖNEMLİ ADAMLAR AGIZLARIYLA SÖLÜYOR BİZİM İÇİN LİG DAHA ÖNEMLİ DİYE NEYSE BİZLER BUNLARA DİKKATE ALMAYALIM OLAN OLACAK SİVASSPORUN ŞAMPİYON OLABİLMESİ İÇİN TEK ÇARE GALATASARAY MAÇINA KADAR MAÇLARINI ALMASI YOLU İLE TARİHE ADIMIZ BÜYÜK HAFRLERLE ŞAMPİYON SİVAS YAZDIRACAGIZ ZATEN SON MAÇIMIZ GALATASARAY NE FENERLE NE BEŞİKTAŞLA NEDE BAŞKA TAKIMLA PAZARLIGA OTURMAZ AMA FENERBAHÇE BURALARA BÖYLE GELDİ ANLAYALIM ARTIK

LosTie58 30.04.2009 18:03

Umarım dediğin gibidir başkanım haftasonu anlarız.

FANATIK YIGIDO 30.04.2009 21:58

arkadaslar kimin neyaptigi onemlideyil lideriz 1pugan ondeyiz onumuzdeki 5maci kazanip sanpiyon olacak gucumuzdevar yeterki yigidolar inansin rakiplerimizi tek tek devire devire butlusona ulasacagiz buna inaniyorum allah yardimcimiz olsun.

burak_baykal 30.04.2009 22:02

[B][COLOR="Blue"]mecnun başkanı araması önemli değil ama inşallah bir fesatlık yapmasalar iyi olur.[/COLOR][/B]

izmirliyigido 30.04.2009 22:43

Senaryo şu; Fenerbahçe ligde maçı Beşiktaş'a verecek. Nasıl olsa bahanesi hazır. Takımın yarısından fazlası sakat, ağlasa yalan olmaz. Kupada da Beşiktaş yalandan Fener'e yatacak.

Bir tarafta 7 yıldır şampiyonluğa hasret kalmış Beşiktaş, diğer yanda 26 yıldır kupanın rengini unutan Fenerbahçe.

Beşiktaş şampiyon olursa 3 büyüklerden biri olacak, olamazsa üçüncü büyük olarak kalacak. Fenerbahçe kupayı alırsa makus talihini yenecek, alamazsa 1 yıl daha rezil olacak.

Başkanımız çok iyimser. Ama biz taraftarlar o kadar değiliz. Bu resmen [B]al gülüm-ver gülüm[/B] oyunu. [B]Eski düşmanlar[/B], bugün [B]dost[/B] olmuşlar. Haydi bakalım hayırlısı. Çünkü bizde futbolda [B][COLOR="Blue"]dostluktan yanayız[/COLOR][/B] ama böyle çıkar ilişkisi içerisinde değil.

Zor oyunu bozar. Bizde inşallah böyle buram buram pislik kokan oyunu bozacağız. Bu hocamıza ve futbolcularımıza düşüyor. Kalan 5 maçımızı da kazanalım bakalım o zaman anlaştıkları gibi Beşiktaş Kupada Fener'e yatıyormu? Eğer yatarsa vesikalı (!) demektir. Bekleyip göreceğiz.

Hani futbolcularımız Antalyaspor maçından sonra [B]HERŞEYE RAĞMEN[/B] demişlerdi de, başta [B]Şansal BÜYÜKA[/B] olmak üzere pekçok spor adamı ayağa kalkmıştı. Beyler o dediğimiz [B]HERŞEYE RAĞMEN[/B], işte bunlar. İşte bu kirli ve çirkin oyunlar.

Ama biz [B]Herşeye Rağmen[/B] Şampiyonluk yolunda kanımızın son damlasına kadar yürümeye devam edeceğiz.

AYK

Kasim58 30.04.2009 22:48

Baskanim keske herkes seningibi iyi niyetli düsünse.insallah bizler yaniliyor oluruz büyük baskanim?

burak_baykal 01.05.2009 00:35

[B][COLOR="Blue"]bu buluşmada hayri halamet değil inşallah bir fesatlık yapmazlar[/COLOR][/B]

club7house 01.05.2009 00:40

Bu haberde beni en çok mutlu eden şey futbolcularımızın sözleşme tazelemesi acayip sevindim :)

sivasli_boy 01.05.2009 00:53

Acaba bu iki takımda şampiyonluk yarışında olsaydı bu 2 çakal bi araya gelirmiydi acaba aralarında ki konusmayı tahmin etmekte zor degil KUPA SİZİN OLSUN LİG DE BİZİM.. bitsin artik bu bizans oyunu...

etzel1967 01.05.2009 01:05

illa saçmalayacaksınız değil mi??? az bi mantıklı düşünün doğru yolu bulacaksınız ama bu kafayla sizin işiniz zor arkadaş...anadolunun anadoludan başka dostu yoktur diyorsun ama taraftar sitende bjk eskişehire gol attığında sevinçten yırtınıyorsun...

geç bunları...herkes kendi yoluna...

bahadır erdem 01.05.2009 01:41

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]ARKADAŞ İPİNİ KENDİN ÇEKECEKSİN BAŞKALARINDAN MEDET UMMAYACAKSIN!

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORSAN KALAN 5 MAÇIDA KAZANACAKSIN.

BIRAKIN ELALEM NE YAPARSA YAPSIN!!![/B][/COLOR][/FONT]

biyolog4 01.05.2009 10:37

Aziz Yıldırım Galatasaray uçağında
Galatasaray yarın akşam oynayacağı Hacettepe maçı için uçak ile Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı. Uçakta Aziz Yıldırım da vardı?????????????????????

[COLOR="Red"]son beş haftaya girilirken sivassporun şampiyon olmasını engellemek için saha dışı çalışmalarının oldukça arttığı görülüyor.
sayın abdullah yiğitin yorumuda dikkate değer...[/COLOR]
Tanıdık film!

Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarının birlikte yemek yeme işi bana biraz manidar geliyor! Zaman olarak yanlış olduğu gibi, etik olarakta doğru değil. Hiç kimse bu buluşmayı, masum bir yemek yeme olarak kamuoyuna izah edemez, vicdanları rahatlatamaz! Çünkü ne yazık ki Fenerbahçe ve Beşiktaş takımları daha geçen sezondan sabıkalı! Hatırlanacağı gibi ligde iddiası olmayan Fenerbahçe, Trabzon maçına durup dururken yedek ağırlıklı kadroyla çıkıp yenilmiş ve Sivasspor'un UEFA'ya gitmesine engel olmuştu. Yine Beşiktaş geçen sezon son maçta Manisaspor'a ilk 20 dakikada 4 gol atmış sonra "Bu kadar yeter, bu karşılaşmada averaj önemli değil" dedikten sonra 90 dakikayı o skorla tamamlamıştı. Hatta Beşiktaşlı spor yazarları bile bu işe şaşırmış, "Ben ilk defa Beşiktaş'ın bu kadar kısa sürede 4 gol attığına şahit oluyorum" diyerek şaşkınlığını dile getirmişti. Diyeceğim şu ki başkanların bir araya gelmesi iyi niyetli de olsa, geçmişe bakınca insanın aklına kötü şeyler geliyor.

Fener tepki koymuştu
Çok iyi hatırlıyorum, 2006 yılında Beşiktaş ve Galatasaray başkanları böyle bir yemekte bir araya gelince, şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe yönetimi adeta kazan kaldırıp, bu buluşmayı ağır sözlerle eleştirmişti. Şimdi bakıyoruz aynı hatayı kendileri yapıyor. Aslında bu olaylar şu gerçeği de bir kez daha ortaya çıkarıyor. Bu üç İstanbul takımı, menfaatleri söz konusu olduğu zaman bir araya gelip gerekli adımı birlikte atıyorlar. Menfaatler çatıştığı zaman da bir birlerine ağır sözler söylemekten geri durmuyorlar. İnsanlar o kadar saf değil! Her şeyin farkındalar. Keşke her zaman bu kulüp yöneticileri bir araya gelseler. Ama öyle olmuyor! 364 gün bir birlerine veryansın ediyorlar, böyle günlerde ise dostluk pozları veriyorlar! Peki kim inanır buna? Bütün bunlardan sonra bu iki takım başkanlarına da şunu sormak gerekir. Sivasspor bu hafta Gaziantepspor'la oynayacak. Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl ile bir araya gelip "Sivasspor'un, Gaziantep'te kalacağı otel konusunda görüşme yaptık" deselerdi, başta Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demiören olmak üzere ne derdi acaba? Mevlananın bir sözü aklıma geliyor: "Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol!" (abdullah yiğit)

submarıneyıgıdo 01.05.2009 11:05

BAŞKANIM İNŞALLAH SENİN DEDİGİN GİBİDİR.AMA BANA ŞAHSİ FİKRİMİ SORARSANIZ OYUNU KURALINA GÖRE OYNAMIYACAKLAR EMİN OLUN BUNUN FAZLA MUHASEBESİNİ YAPMAYA HİÇDE GEREK YOK O BULUŞMADA NELER KONUŞULDU BU SORUNUN CEVABINI YANITLAMAK HİÇDE ZOR DEGİL......
UMARIM YANILIYORUMDUR......

mahmutarslan 01.05.2009 15:49

işin içinde bir iş olmasa bütün lig tarihi boyunca bu 3+1 büyük takım neden lig zirvesinde olsunlar.bu kulüpler lig tarihi boyunca bir iş çevirmeye alışıklar.

superglam 02.05.2009 13:02

Ercan Güven, MİLLİYET

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in buluşup yemek yemesi ve Kupa finalinin yerini tartışması nasıl bir olaydı sizce?
Çağdaş Türkiye’nin fotoğrafı mı?
Uygar futbolumuzun göstergesi mi?
Mantıklı ve düzeyli bir sportif ilişki mi?
Şayet futbolumuzun ve onun içindeki insan unsurunun nitelikleri, söz konusu çağdaşlık, uygarlık, mantık ve düzey ile “iyi ilişkiler” içinde olsaydı, belki!..
Ama halimiz belli...
Aziz Yıldırım ile Yıldırım Demirören bile “yanlış anlaşılma” ihtimalini hissedip Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’a yemek masasından telefon ediyorlar “aman kupa ile şampiyonluğu bölüşüyoruz falan sanma” diyorlar.
Öyle bir durumdayız ki, çağdaş, uygar, mantıklı ve düzeyli yemeği “izah edebilmek için” hakareti göze alıyor taraflar.
Evet... Hakaret!.. Ben Mecnun Odyakmaz’ın yerinde olsam, “Ne demek istiyorsun kardeşim, ben bu hesaplara girecek kadar ilkel biri miyim” derdim.
“İnsan başkasını da kendisi gibi bilir” özdeyişinden yola çıkar ve levrekle somonu boğazlarına dizerdim.
Yapmadı... Çünkü toplumsal algılamamıza göre “şike” de mübah, “şikeden şüphelenmek” de. Herkes, aksi ispat edilene kadar üçkağıtçı bu ülkede!
Geçen sene Beşiktaş ve Galatasaray başkanları buluştuğunda söylenenleri hatırlayın lütfen. Özellikle Fenerbahçe esip gürlemişti. Roller değişince karakter de mi değişiyor, yoksa rahmetli Erol Taş’a “kötü adam” diye saldıranların torunları, bir karış ilerleyemiyor mu zihinsel yolda?
Neden böyleyiz peki?
Bir kulübün başkanı, “kupa” peşinde koşarken evini, işini ihmal edip sağlığını bile hiçe sayıyor, emek, para, zaman harcayıp karşılığında ancak eşit miktarda “sevgi” ve “yergi” elde edebiliyorsa... Yani “bilanço” sıfıra sıfır elde var sıfırsa...
Yine de “başkan” olarak kalmak istiyorsa... O kupayı kazanmak için “her şeyi yapabileceği” gibi bir kanı uyanıyor toplumda.
“Adam hayatını koymuş ortaya, elinden ne gelirse artık”!..
Diğer başkan aynen... Takımı gelip gelsin diye cebinde taşıdığı “okunmuş taş”ı öpen, para, statü, karizma sahibi bir “fanatikten” kural dışı anlaşmalar bekleyen halkımızı kim suçlayabilir ki?
“Şampiyonluğu o kadar istiyor ki, kupayı boş ver kolunu iste verir”!
İmaj budur...
Elbette acımasız ve peşin hükümlüdür. Ama budur.
Düzeltmek, Sivasspor Başkanı’na telefon etmekle değil, doğru mesaj ve imajı için uğraşmak, rakiplerin uğradığı haksızlıkta da dik durmak, asaleti ve adaleti bayraklaştırmakla ve bunu istisnasız yıllarca uygulamakla olur.
Her olayda. Her zaman. Herkes için.
Aziz Yıldırım ile Yıldırım Demirören’in uluorta yemeğini “gizli pazarlık” olarak sunmak ve futbolumuzun acı çorbasına biraz daha zehir katarak bundan tiraj/reyting kapmak isteyen “komplo” teorisyenlerine biz yanıt veririz; merak etmesinler.
Nasıl mı?.. Efendice; olmazsa kendi silahlarıyla. Bizim de komplo teorisi üretecek kadar zekamız var çok şükür...
Futbolumuz komplocuların söylediği kadar bataktaysa, ürettikleri senaryoların “temiz”, “samimi” ve sadece kamu menfaati için yapılmış olma ihtimali kaçta kaç acaba?
Bakın açıkça yazayım... Ben iki başkanın “pazarlık” için bir araya geldiğine inanmıyorum.
Mecnun Odyakmaz’ın telefon gelmese bile inanmayacağını biliyorum.
Yemeğe “pazarlık” diyenlerin de söylediklerine inanmadıklarından eminim.
İnanması muhtemel olan sokaktaki insan.
Hepimiz işin pis tarafına dikkat çekince kaçınılmaz... Onları da suçlayamıyorum.
Çağdaş, uygar, mantıklı ve düzeyli günleri bekliyorum ümitsizce.

superglam 02.05.2009 13:09

Turgay DEMİR, MARATON

Dün olduğu gibi bugün de yemekteyiz! Önce Adnan Polat'la Yıldırım Demirören, sonra Aziz Yıldırım'la Yıldırım Demirören... Önümüzde iki seçenek var, ya bu yemek muhabbetinin samimiyetine inanacağız ya da "inek" altında buzağı arayacağız!. Peki hangisini yapalım? Bence bunun cevabını başkanlar vermeli.

Misal, Adnan Polat'la Demirören buluştuklarında Aziz Başkan samimiyete inandıysa bunu açıklasın. O zaman bizim son yemeğin samimiyetine inanma ihtimalimiz çok yükselir. Ya da.. Adnan Polat çıkıp "Bu yemeklerde rahatsız edici bir şey yok!" desin. Bu da bizi rahatlatır... Ama şu olmaz... Yemekleri yiyenler, yemekleri yiyenlerden rahatsız olurlarsa işin tadı kaçar. Sen yerken iyi, başkası yerse kötü... Yok öyle dava!

Bir de "Artık şu işleri aşmalıyız" geyiği yapan arkadaşlar var, onlara da iki kelam edip, bir de selam göndermek şart. Arkadaşlar siz salak mısınız? Neye alışmamızı bekliyorsunuz? Yılda bir kez dahi oturup kahve içmeyen ve birbirlerinin yüzlerini görmemek için federasyon toplantılarında masa değiştirenlerin, birden bire dost canlısı olmalarına mı alışacağız. Bunu normal karşıladığımız gün normalleşecek miyiz? Bakın ben bir şey söylemiyorum. "Aziz Yıldırım-Demirören" buluşmasının mutlaka fitne, fesat içerdiğini düşünmüyorum ama kafa karıştırdığı kesin.

Hele hele vicdani rahatsızlık duyup Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ı aramaları çok ilginç. O da Başkanları tatmin etmemiş olcak ki medyada kimin, hangi yemeği yediğine kadar detaylar yer aldı.

Son söz: Gönül ister ki bu tür yemekler lig boyunca yenilebilsin. Dostluk gösterileri sadece iki takımın maçında bir kaç gün önceye denk gelmesin. Manzara böyle olmayınca, ne yaptıklarını kendileri biliyor günahları boynuna, ama insanın aklı karışıyor...

GuVeN 03.05.2009 01:06

başkanım umarım haklı cıkarsın .ama ben hıcde ınanmadım,emınım kı baskanımda ınanmadı ama polemık yaratmak ıstemıyo.. yarın bı Gaziantepı yenelım bız.. sonra 7 mılyonun gozu uzerlerınde olacak..

Dark Force 03.05.2009 01:29

[B]Bu saatten sonra mecnun başkan bu tür polemiklere girmez Yeri ve zamanında gereken konuşmayı yaptı...[/B]

fatihada58 03.05.2009 02:30

Walla ne olduğu ortada dün şike vardı bugün var ve yarın yine olacak.Şimdi bugün antep maçında hakem illa penaltı şart değil oynatmaz seni zırt düdük bırt düdük oynayamazsın antep gol atar yenilirsin öle bişi yarasa şike varmış gibi görünmez yada çıkar fener deli gibi top oynar dakka 20 defans oyuncusu kafayı gömer beşikli oyuncuya al sana penaltı bahane hazır nede olsa derbi gergin ortam oyuncular kaldıramadı bu gerginliği sonra 70 dakka fener bastırır beşik defans bizde lan fener aslan gibi top oynadı fenerli x penaltı yaptırmasaydı fener alırdı maçı muhabbeti...Çok paranoya göründü size bana görünmedi.1930lu yıllarda bir güreşçimiz rakibini 4 kere tuş ediyor hakem vermiyor en son rakibinin üstüne oturuyor beli kırılıncaya kadar.Adam yalvarıyor hakem tuş oldum bitir artık die mecbur tuş veriyor.Burda iş bize düşüyor Sivas kalan % maçınıda alacak başka yolu yok gerekirse rakibinin belini kıracak ve işte o zaman istanbulun belini kırıp Anadolunun şahlanışı gerçekleşecek...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:19.