SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Anadolu Sivas`ın Yanında! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25215)

SivasSpor.Com 30.04.2009 09:14

Anadolu Sivas`ın Yanında!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/tsl.jpg[/IMG]

Süper Lig'de devrime hazırlanan Yiğidolar, Anadolu kulüplerinden tam destek aldı...

Kulüp başkanları ve sorumluları, lider Sivasspor'un şampiyonluğa ulaşması halinde örnek oluşturacağını, Türk futbolunda adaletin sağlanacağını savundular.

[B]BURSASPOR: İBRAHİM YAZICI[/B]

Sivasspor'un şampiyon olmasına iyi baktığımız ortada. Uzun seneler sonra Anadolu'dan bir şampiyonun çıkmasını, Anadolu kulüpleri açısından çok önemsiyoruz. Bu şampiyonluk, her şeyin para olmadığını da gösterecektir. Darısı önümüzdeki yıllarda Bursaspor'un başına.

[B]KAYSERİSPOR: RECEP MAMUR [/B]

Gönlümüzden geçen Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasıdır. Sivasspor iki sezondur çok başarılı. Başkanı, yönetimi, teknik heyeti ve futbolcu kadrosuyla önemli bir başarı yakaladılar. İnşallah bunun devamı da gelir ve önümüzdeki yıllarda diğer Anadolu takımları da böyle önemli başarılar elde ederler. Gelecek sezon büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde yer alacaklar. Eğer UEFA, 4 Eylül Stadı için Sivasspor'a onay vermezse veya onlar Kayseri'de oynamak isterlerse, Kadir Has Stadı'nı seçmelerinden memnuniyet duyarız.

[B]GAZİANTEPSPOR: İBRAHİM KIZIL[/B]

Sivasspor'la bu hafta maçımız var, açıklama yapmam doğru değil. Fakat şampiyonluğun 3-4 takımın tekelinde olmaması gerektiğini de belirtmek isterim. Anadolu kulüpleri olarak, Sivasspor'u alkışlamamız lazım. Henüz şampiyon olmadılar, ama şimdiden şapka çıkartılacak bir başarı elde ettiler. Eğer şampiyonluğa ulaşırlarsa, bu başarı diğer Anadolu kulüpleri için de örnek olur. Önümüzdeki yıllar için bizim de büyük hedeflerimiz var.Transfer çalışmalarına şimdiden başladık. Sivasspor'un başarısını kendimize örnek alacağız.

[B]ANTALYASPOR: HASAN AKINCIOĞLU[/B]

Sivasspor'un şampiyonluğunu istiyoruz. Başarının, Anadolu'ya bütün Türkiye'ye yayılmasını çok arzu ediyoruz. Sivasspor hedefine ulaşırsa, lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'ne katılım için elde edeceği gelirlerle çok daha iyi bir duruma gelme şansı yakalayacak. Bugün dört büyük takım sadece forma reklamı için 5-6 milyon dolar kazanırken, Anadolu kulüpleri 750 bin dolara, 1 milyon dolara zor sponsor buluyor. Sivas'ın şampiyonluğu sponsorlar anlamında ekonomik dengeleri de değiştirir ve bundan diğer Anadolu takımları da faydalanır.

[B]ESKİŞEHİRSPOR: HALİL ÜNAL[/B]

Sivasspor'un başarısını takdir ediyoruz, ancak ligin bitmesine daha 5 hafta var. Eskişehirspor olarak, iki takımdan birinin şampiyonluğunu arzu ettiğimizi söylememiz doğru olmaz. Sivasspor sezon sonu şampiyonluğa ulaşırsa, değerlendirmemizi yaparız, onları başarıları için kutlarız. Beşiktaş olursa, onları da tebrik ederiz. Sivasspor'un şampiyonluğu, Anadolu kulüpleri için ekonomi ve vizyon anlamında önemli bir adım olabilir.

[B]KONYASPOR: MEHMET ALİ KUNTOĞLU[/B]

Çok net söylüyorum, şampiyonluk için Sivasspor'u gönülden destekliyoruz. Onların başarısı Anadolu takımlarına bir yol haritası olacaktır. Biz, Türkiye'nin en büyük kentlerinden Konya'da, Theoue'yi tutamadık. Büyük umutlarla transfer ettiğimiz Fahri Tatan da adapte olamadı. Ancak Sivasspor, Konya'ya göre çok daha küçük olan kentte bütün yabancıları ve yerlileri mutlu etmeyi başarıyor. Sivasspor'un bunu nasıl yaptığını özellikle araştıracağım. Çünkü bunu da ayrı bir başarı olarak görüyorum.

[B]KOCAELİSPOR: SERHAN GÜRKAN[/B]

Sivasspor'un şampiyon olması halinde Kocaelispor camiası olarak bununla gurur duyarız. Bize göre herkese örnek olması gereken bir başarıdır. Bu şampiyonluk aynı zamanda Anadolu takımları için de itici bir güç olacaktır.

[B]ANKARAGÜCÜ: CENGİZ TOPEL YILDIRIM[/B]

Bu tablo onların şampiyonluğu hak ettiğini gösteriyor. Ama benim için bu durumun daha önemli bir sonucu var. Sivasspor oluyorsa, Ankaragücü de olmalıdır, olabilmelidir. Sivasspor'un şampiyon olması, dört takımdan başka bir ekibin de bu hedefe ulaşabileceğini gösterir. Büyükler dışında şampiyon çıkmaz lafının geçerliliği de ortadan kalkar.

[B]HACETTEPE: TURGAY KALEMCİ[/B]

Sivaspor'un geldiği noktanın tesadüfi olduğunu sanmıyorum. Gördüğüm kadarıyla dört yıldır adım adım işleyen bir plan var. Bütçeye uygun, ihtiyaç kadar transfer, tesislerin düzeltilmesi, şehrin ve taraftarın dört yılda adım adım bu hedefe hazırlanması, yedek kadroda yapılan iyi seçimler bunun sıradan bir çıkış olmadığını gösteriyor. Tabi şampiyon olmak Beşiktaş'ın da hakkı. Ben o şampiyon olsun, bu olmasın demiyorum. Ama yaptığı yatırım, verdiği mücadele ve emekle şampiyonluk Sivasspor'un daha çok hakkı diyebilirim.
[B]
GENÇLERBİRLİĞİ: TARIK ARTUKMAÇ (Başkan Vekili)[/B]

Sivasspor'un şampiyon olmasından mutluluk duyarız. Şampiyonluğun belli takımların tekelinde kalması hem Türk futbolu için kötü hem de diğer takımların motivasyonunu olumsuz etkiliyor. 2003'te şampiyonluk için mücadele ettik. Bana göre şampiyonluğa layıktık, fakat o dönem öyle bir kanaat vardı ki, üç büyükler dışında bir takım ağzıyla kuş tutsa şampiyon olamazdı. Bu bizi de etkiledi. Ama şimdi çok şey değişti. Sivasspor şampiyon olursa, diğer takımlara da aynı başarıya ulaşabileceklerini gösterecek.

[B]ANKARASPOR: AHMET GÖKÇEK (Futbol Şube sorumlusu)[/B]

Anadolu kulübü olarak, Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasını çok istiyoruz. Bunun iki nedeni var. Birincisi; İstanbul takımlarının yıllardır süren sadece onların tekelinde gibi görünen şampiyonluğu artık bir Anadolu takımının da alabileceğinin ciddi göstergesi olması. Ayrıca havuz gelirlerindeki dağılım değişecek. Şampiyonluk payı dört değil, beş kulübe dağılacak. En azından dört büyüklerin buradan aldığı gelir azalacak. Az da olsa adalet sağlanacak.

[B]DENİZLİSPOR: ALİ İPEK[/B]

İpi göğüslemesi halinde bir devrim gerçekleştirir. Sivas'ın başarısı diğer Anadolu takımları için itici güç haline geldi. Şampiyon olurlarsa, öteki Anadolu takımları da hedef büyütür. Başarılarını takdir ediyorum. Bence şimdiden gönüllerin şampiyonu oldular.

[B]TRABZONSPOR: HAYRETTİN HACISALİHOĞLU (Asbaşkan)[/B]

Biz öncelikle gayet tabii kendi şampiyonluğumuzu istiyoruz. Diğer takımlara eşit mesafedeyiz. Kim olursa saygı duyarız. Ancak eğer Sivasspor hedefe ulaşırsa, bu başarı Türk futbolunda şampiyonluğun yaygınlaşması anlamında olumlu olacaktır.

Salim58 30.04.2009 09:17

Cevap: Anadolu Sivas`ın Yanında!

bunlar kendine zemin hazırlıyor anadolu takımlarından yemedikmi bütün darbeleri
biz önce kendimize güvenelim biz bize yeteriz

ERMAN 30.04.2009 09:32

KAYSERİSPOR: RECEP MAMUR

Gönlümüzden geçen Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasıdır. Sivasspor iki sezondur çok başarılı. Başkanı, yönetimi, teknik heyeti ve futbolcu kadrosuyla önemli bir başarı yakaladılar. İnşallah bunun devamı da gelir ve önümüzdeki yıllarda diğer Anadolu takımları da böyle önemli başarılar elde ederler. Gelecek sezon büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde yer alacaklar. Eğer UEFA, 4 Eylül Stadı için Sivasspor'a onay vermezse veya onlar Kayseri'de oynamak isterlerse, Kadir Has Stadı'nı seçmelerinden memnuniyet duyarız.
biz menmun olmayaz ama ınsallah maclar sıvasta oyanancak

ready 30.04.2009 09:53

[B]arkadaş bunlar hep laf sivasspor da işler kötü gitse ilk darbeyi vuracaklardır anadolu kardeşmiş hepsi yalan [/B]

|By|_SivasLı 30.04.2009 11:18

Sivasspor bir devrim yaptı. Ve devam ediyor bun devrim bu sene şampiyon Anadoludan çıkacak ve bu Sene Sivasspor ilerliyen senelerde ise anadolu ekipleri olacak. Bakalım Yiğidolar bu sene olacakmı olursa 4 Büyüklerin ( Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ) işi biter :):):)

vedat58 30.04.2009 13:27

INSALLAH BU SENE SAMPIYON OLURUZ , EGERKI SAMPIYON OLDUK SIZ SENEYE LIGI GÖRÜN ,BÜTÜN ANADOLU TAKIMLARI SAMPIYONLUGA OYNAYACAK ,COK BÜYÜK REKABETLER OLACAK, SENEYE LIG COK DAHA ZOR OLACAK ,HELE ÜC BÜYÜKLERIN HIC SANSLARI OLMAYACAK , YANI YENI BIR ANADOLU DEVRIMI BASLAYACAK

GuNaY 30.04.2009 13:30

[B]Bütün anadolu takımları bizlere gıpta ile bakıyorlar. Bunda bir art niyet aramamak lazım. Ne kadar tersini düşünenler olsada böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissetmiyorlar.

Genelde de bize çelme takan, puan kaybettiğimiz takımların başkanları olmamızı istiyormuş :) [/B]

mysuskunx 30.04.2009 13:45

GÖRÜŞLERİNİN AÇIKLAYAN TÜM BAŞKANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ, AMA BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM BU 4 BÜYÜK HARİCİ 14 FUTBOL KULÜBÜ ANADOLUMUZDAN AMA NEDENSE BİZİM SİVASSPORUMUZ İLE YAPTIKLARI TÜM MAÇLARDA BU DİĞER 4 BÜYÜK TAKIM DİYE TABİR ETTİĞİMİZ TAKIMLAR İLE OYNADIKLARI MÜCADELE ETTİKLERİ GİBİ OYNAMIYORLAR, BİZE TABİRİ CAİZ İSE ÖLÜMÜNE TOP OYNUYORLAR, 11 KİŞİ DEFANS YAPIYORLAR SERT OYNUYORLAR, ADANA DA OYNANAN KAYSERİ MAÇINDA ONURA YAPILAN HAREKET KIRMIZI KART VERDİ HAKEM AMA ONUR SAKATLANDI, ANTALYA MAÇINDA SERT FUTBOLA, ANKARA SPOR MAÇINDAKİ SERTİLİĞE SESSİZ KALMADIK, HOCAMIZA 4 MAÇ CEZA BAŞKANIMIZA 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI VERDİLER ŞİMDİ OKUDUKLARIMIZA MI? DUYDUKLARIMIZA MI? GÖRDÜKLERİMİZE Mİ? İNANALIM ANADOLU TAKIMLARININ TARAFSIZLIĞINA MI İNANALIM, EN BASİT ÖRNEĞİ BEŞİKTAŞ KULÜBÜ; BURSANIN, ESKİŞEHİR VE ANTALYANIN VS. HOCALARI ESKİ FUTBOLCULARI, TOLUNAY KAFKAS VAR TRABZONLU ADAMLAR ARTIK TARAFSIZ DEĞİL EN AZINDAN BEN İNANMIYORUM....

yigidozan 30.04.2009 13:52

[QUOTE]KONYASPOR: MEHMET ALİ KUNTOĞLU

Çok net söylüyorum, şampiyonluk için Sivasspor'u gönülden destekliyoruz. Onların başarısı Anadolu takımlarına bir yol haritası olacaktır. Biz, Türkiye'nin en büyük kentlerinden Konya'da, Theoue'yi tutamadık. Büyük umutlarla transfer ettiğimiz Fahri Tatan da adapte olamadı. Ancak Sivasspor, Konya'ya göre çok daha küçük olan kentte bütün yabancıları ve yerlileri mutlu etmeyi başarıyor. Sivasspor'un bunu nasıl yaptığını özellikle araştıracağım. Çünkü bunu da ayrı bir başarı olarak görüyorum. [/QUOTE]

yedin iki puanımızı be konya :D

B.Demirci 30.04.2009 15:29

Şampiyon olur veya olmaz, bunu kestirmek zor ama Sivasspor şimdiden gönüllerin şampiyonu oldu. Sivasspor'un toplam değeri 14 milyon euro'luk F.Bahçeli Güiza'nın değeri ile eşit. Demek ki, futboldan anlayan birkaç adam bulabilirseniz, az parayla iyi takım kurabiliyorsunuz. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun'un, çok parayla kötü takım kuran büyüklere verdikleri mesaj, böylesine açık ve net! Göreceksiniz Sivasspor, şampiyon veya ikinci olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa, orada da bir yeniliğe imza atacak. Ne yapacak? UEFA'dan gelecek katılım payının yarısı ile 3-4 kaliteli futbolcu alacak. Yeni takımla, Şampiyonlar Ligi'nde averaj takımı olmayacağı gibi Süper Lig'de de yeniden şampiyonluğa oynayacak. Şunun açık seçik altını çiziyorum. Eğer Beşiktaş bugün dört büyükler içinde, Sivasspor ile şampiyonluk yarışını sürdüren tek büyük olarak kaldıysa, bunun tek bir nedeni var. O da Mustafa Denizli...
Fotomaç Yazarı: İlker ATEŞ

muco5806 30.04.2009 16:28

KONYASPOR: MEHMET ALİ KUNTOĞLU

Çok net söylüyorum, şampiyonluk için Sivasspor'u gönülden destekliyoruz. Onların başarısı Anadolu takımlarına bir yol haritası olacaktır. Biz, Türkiye'nin en büyük kentlerinden Konya'da, Theoue'yi tutamadık. Büyük umutlarla transfer ettiğimiz Fahri Tatan da adapte olamadı. Ancak Sivasspor, Konya'ya göre çok daha küçük olan kentte bütün yabancıları ve yerlileri mutlu etmeyi başarıyor. Sivasspor'un bunu nasıl yaptığını özellikle araştıracağım. Çünkü bunu da ayrı bir başarı olarak görüyorum.
en güzel yorum bu olmuş bence.İşte nasıl şampiyonluğa oynuyorsunuzun resmi...

ready 30.04.2009 17:28

[B]Eskişehir bjk maçını seyredenler arkadaşlar görmüştür sivasspora kök söktüren eskişehirspor ne hikmetse beşiktaş maçında bize oynadıkları gibi oynamadılar bunun gibi örnekleri çogaltabiliriz[/B]

Del Piero 30.04.2009 18:13

[B]Hayd Anadolu yol kardeşik yolu.. Bizans'sın düzenini bozacağız inşallah.[/B]

Mursallı yiğido 30.04.2009 19:14

Bütün Anadolu yanımızda,bizi destekliyor.
Şampiyonluğa 5 hafta kaldı...

CRAZY_OSMAN_58 30.04.2009 19:39

allah(c.c) nasip ederse bu sen şampıyonuz arkadaş

SİVASSPOR'UN SİVAS'LIDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR.

carizma0658 30.04.2009 20:11

türkün türk ten başka dostu yoktur ata sözü sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur carızma lafı (sipor için ) sözüm hiç bişe ye sevinmem de sivas ampıyon olduktan sonra ilk ücü önümüz deki sezonlar asla bırakmıcak tır bu bi gerçek ben işte o zaman ist iligini görmek isterim

lastsivasli 30.04.2009 20:18

YÜRÜ BE YİĞİDO... AZ KALDI TARİH YAZMAYA...

Yiğiter 30.04.2009 20:22

Bülent Hoca'nın ve Mecnun Başkan'ın bazen antisempatik açıklamaları da olmasa daha da iyi olurdu..

burak_baykal 30.04.2009 21:11

[B][COLOR="Blue"]anadolu takımları temsil olarak şampiyon olması için sivasspora destek vermelerini ve anadolu takımlarını çekemeyenlere bundan sonra sivasspor anadolunun ateşi olarak bilmelerini isterim.[/COLOR][/B]

dülger58 01.05.2009 01:02

ESKİŞEHİRSPOR DAHA NEREYİ DESTEKLEDİGİNİ BİLE BİLMİYOR.AKLI SIRA HER İKİ TARAFA ŞİRİN GÖZÜKMEYE ÇALIŞIYOR.BİZ NEREYİ DESTEKLEDİGİNİ GEÇEN HAFTA GÖRDÜK.......ESKİŞEHİR BU LİGİ HAKETMİYOR......

pover58 01.05.2009 09:47

iyi temenniler için hepsine teşekkür ederim ancak keşke samimi olsalar.bizi desteklemeleri çok güzel ancak bazı anadolu takımlarının bize nasıl saldırdıgın görünce dogrusu çokta istemediklerini düşünüyorum.bu demeçleri vermeleri genede çok güzel.sivasın şampiyon olması türk futboluna çok şey katar.anadolu her yıl bu işi zorlar yok sivas şampiyon olamazsa yada edilmezse herşey kaldıgı yerden devam eder bir santimde ileri gidemeyiz.

sivaslitaner58 01.05.2009 12:02

HERZAMAN HER YERDE ANADOLU HERZAMAN VE HER YERDE SIVASSPOR

howsoonisnow3 01.05.2009 14:08

çok güzel ve naif açıklamalar. Ama sanmayın ki bütün bu açıklamalar o takım yöneticileri tarafından içtenlikle yapılmış olsun. Çünkü bu sene kayseride 4, ankarada 5, antalyada 3, eskişehirde 2 puan bıraktık. Bu takımlardan tam puan alsaydık şimdiye 15 puan öndeydik, bu durumu da bildiğimizi bilerek açıklama yapsalar daha iyi olur! Yoksa lafta herkes bize destek veriyor!!!

cesur sivas 01.05.2009 15:50

önümüzdeki sene dört büyükler kümeye !!!!!!!

sewaz58 01.05.2009 20:00

Benim anlamadığım onda şu kadar bunda bu kadar puan bıraktık hesabımızı yapmamız.. Ne yapacak millet şampiyon olalım diye maç mı verecekler bize lig boyunca.. O zaman her sene seçelim bir Anadolu kulübü,ağız birliği yapıp her maçta 3 puanı onlara verelim nasıl olsa İstanbul kulüpleri 3 tane kesin şampiyon bizden çıkmış olur böylece.. Başkanları istese de istemese de takdir ettiklerini dile getirmişler ve içtenlikle söyleyene de söylemeyene de teşekkür ederiz sonuç olarak bir ağız birliği olmuş.. Onu bunu kardeş görüp,şuna buna tutunmaktansa kendi yolumuzu çizdiğimiz ve bu yolda ilerlediğimiz sürece kimseye ihtiyacımız yok ki tabikide bu kimseye ihtiyacımız yok lafını saygı ve sevgi sınırlarında gerçekleştirmemiz gerekir.. İnşallah ileride kendi içimizdeki bütünlüğü sağlayarak gün geçtikçe büyüyen ve ses getiren bir camia oluruz şimdilik bu konuda çok eksiğimizin olduğu belli ama kimse büyük doğmaz yaptıkları sonucunda büyük olur ve umarım bizde bunu gerçekleştirenlerden ve baki kılanlardan oluruz...

adalı harun 01.05.2009 21:04

ne alakası var anadolu kulüplerinin bizi desteklemeleri köstek oluyorlar görmedikmi antalyayı ankarayı kayseriyi konyayı eskisehiri bizekarşı oynadıkları topu kime karşı oynadılar pilav olmadı lapa mantığı bizim bizden gayrı dostumuz yok inadına sampiyon:D

SEVDAMSIN58 01.05.2009 21:23

BIZLERDE SIZLERE TESEKKUR EDIYORUZ VE SIZLERINDE BASARILI SEZONLAR BEKLIYORUZ BIZLERDE SIZLERI UNUTMAYACAGIZ

keskin5858 01.05.2009 21:54

[COLOR="Red"]ARKADAŞLAR TÜM AÇIKLAMALARI OKUDUM HEPSİ DİYEMEM AMA BİR ÇOĞUNUN SÖZLERİ TİMSAH GÖZYAŞLARI. SİVASSPOR ŞAMPİYON OLSUN GİYEN TAKIMLARI SİVASSPORA KARŞI NASIL OYNADIKLARINI UNUTMADIK. BUNLARIN BAŞINDA KAYSERİ GELİYOR, ANKARSPOR GELİYOR HİÇ BİR İDDİALARI OLMADIĞI HALDE KENDİLERİ ŞAMPİYONLUĞA OYNAR GİBİ MAÇLARA ASILDILAR. YENİLEN TAKIMLARDA BAKTI OLMUYOR SİVASSPOR ŞAMPİYON OLSUN DİYOR. BU SÖZLERE ALDANMADAN İNANMIŞ BİR TARAFTAR VE SİVASSPOR ALLAH'IN İZNİYLE ŞAMPİYON OLACAKTIR.[/COLOR]

ÇAĞLAR GİYİM 02.05.2009 20:49

BU DESTEKLER BOŞA DEİL BUGUN SİVAS YARIN TÜM ANADOLUUUUUUUUUUUUUU

ferhat_58_oğuz 03.05.2009 09:08

[QUOTE=ready;511236][B]Eskişehir bjk maçını seyredenler arkadaşlar görmüştür sivasspora kök söktüren eskişehirspor ne hikmetse beşiktaş maçında bize oynadıkları gibi oynamadılar bunun gibi örnekleri çogaltabiliriz[/B][/QUOTE]

doğru birde trabzon kayseri maçına bakın şampiyon biz olamasak en çok şampiyon olmasını isteyeceğim takım kayseri ama gelin görünki bize oynadıkları futbolun 10 da birini diğer dört büyüklere oynamadılar dünkü kayseri trabzon maçı tam bir rezalat tolunay kafkasın böyle bir kişiliği olduğunu zaten biliyodum ama bu kadarda olmaz bence bizim bizden başka dostumuz yok sakaryaspor hariç

sinan-58 03.05.2009 09:54

[COLOR="Red"][B]hepsine inanırım ama trabzon ile kayserinin bizi desteklediğine inanmam[/B][/COLOR]

ilker_8787 03.05.2009 22:29

O antepin ben varya taaa... Şerefsiz adamlar bize karşı Barcelona gibi oynadılar.

GuVeN 03.05.2009 23:07

yalan abı yalan kardeslık falan yalan.. bu hafta tekrar gelır eskısehırlılıler mesela..anadolu kardeslıgı dıye.ıstanbul macında sızı desteklıyoruz dıye..herkes kendı derdınde..kayserı desen sıvası desteklerız der bızım butun rakıplere yatar buyur gec der.trabzonunu solemeye bıle gerek yok,bugunde antepı tanıdık.. arada ıyı rakıplerde var denızlısı ankaragucu,bursası.. ama bu bı kac takım dısında gerısını gecc..

etzel1967 03.05.2009 23:11

kimsenin lütfuna ihtiyacımız yok ve kimsenin lütfu ile lider olmadık...biz lider takımız, elbette alt sıradaki takımlar bizi yenmek için ellerinden geleni yapacaklardır, bu doğal...ancak bize karşı son derece arzulu ve istekli oynayan takımları aynı arzu ve isteklerini üç istanbulluya karşı da ortaya koymalarını beklemek hakkımız...

ben inanıyorum ki, bu yönetici ve başkanların bir çoğu samimidir, ancak gene de içlerinde "neden biz değil de sivas" diye düşünmediklerini kimse iddia edemez...

gül5858 03.05.2009 23:19

[B]Tam destek'mi yoksa köstekmi anlamadım Gaziantep spor durdu durdu Sivas spor''u gördü manyak oynadı e bizim kendi kalemize atılan yanlış gol Yiğdoları morelmen yıktı ve olan oldu işte .
Hiç sanmıyorum S.spor'a destek olduklarını bütün dökülen takımlar S.spor'a iyi yükleniyor sonrada destek olduklarını sözde söylüyorlar.:confused:
Hiççç görmedim:D:D
Hiççç duymadım:D:D[/B]

Agcalli 03.05.2009 23:26

Puan kaybettiğimiz maçlara bakınca bu sözler bana faso fiso geliyor.. Konya maçı Antep maçı daha sayayım mı ? Ama olsun hepsine inat bu sene şampiyon biz olacağız onlarda hasetlerinden çatlayacak... Zengin olsam antepe kına fabrikası kurardım çünkü bugün çok iyi satış olurdu..

tunga 04.05.2009 09:05

bunların hepsi laf laf angaryaaa ,Ankaraspor ,kayseri,antalya,konya,trabzon ,eskişehir(beşiktaş,fenerbahçe,Galatasaray) bunlarmı bize yardımcı veya anadolu takımları bize yardımcı güldürmeyin insanıya bu akdar komik olunmaz,bileğimizin hakkı ile yüreğimizle yolumuzda ilerliyoruz,kimse kimseyi kandırmasın SİVAS ın SİVAS tan başka dostu yoktur bu böle biline...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:35.