SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ahlaksız Teklif !!! Antep Sivas maçı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25299)

Gurbet058 03.05.2009 18:55

Ahlaksız Teklif !!! Antep Sivas maçı

Ahlaksız Teklif !!! ( g.antep - sivas maçı ve bejeke )
goksel ergül - Antu

malumunuz önümüzde çok önemli bir derbi var...bizim için prestij bejeke içinse şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli aşacağı bir maç...bütün gözler bu maçta doğal olarak....ancak bence bir o kadar belkide daha önemli bir maç daha var antepte....sivas bu maçı alırsa benim düşünceme göre % 80-85 oranında şampiyon olacak..yani sivasın galibiyeti sonrası bejeke bizi yense dahi pek birşey değişmeyecek...işte burda çok önemli bir detay daha doğrusu bir ahlaksızlık ortaya çıkıyor....

sanırım sene 2004-2005 olması gerekiyor...bir topic açmıştım...şansal büyükağa ve lig tv hakkında ( şansalın aziz yıldırımı devirmek ve fenerbahçemizi aşağı çekmek için aylık açıktan binlerce usd maaş aldığını anlatan bir konuydu ) ..o zamanlar bazı kesimlerden olumsuz eleştiride almıştım..uydurma ‚ hayal ürünü diyenler olmuştu...bugün baktığımızda benzer duyumları ve yazıları yazan başka bir arkadaşımızın topic i tartışılıyor....burda demek istediğim kaynağımın çok sağlam bir yer olmasıydı....

bugünde açmış olduğum bu konuda kaynağım çok ama çok sağlam...kaynağımı konun başında isim ‚ makam belirtmeden söylemek istiyorum...bu kaynağım bejekenin çok önemli isimlerinden ‚ tanınmış isimlerinden . camiada belli bir söz ve güce sahip birisi..çoğunuz tanırsınız ismini duyunca.....evet dün akşam öğrendiğim bu haberi paylaşıyorum sizlerle....

olay g.antep - sivas maçında g.antepin sivası yenmesi için yapılan pazarlık....bir kaç bejeke li yönetici bundan yaklaşık 3 gün önce yani çarşamba gecesi antepli yöneticilerle buluşup bu hafta oynanacak maçta sivası yenmeleri için telkinlerde bulunmuş bejeke için çok önemli bir şampiyonluk olduğunu ‚ bu şampiyonluğun yıldırım demirören ve ekibi için son şans olduğu ‚ bu bağlamda bir çok makam ve yönetimle sezonun 2. yarısından beri çeşitli konuşma ‚ pazarlık ve anlaşmaların yapıldığı ‚ bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağı anlatılmıştır...iş daha da ileri götürülerek olası bir anadolu dayanışmasını engellemek adına zaten paragöz olan antep başkanın geri çeviremeyeceği bir teklifte bulunulmuştur.....bu maçı g.antep in kazanması durumunda 2‚500‚000 usd nakit para ve sezon sonunda batuhan karadeniz kiralık olarak ( bedel alınmadan ) ve aydın karabulut bonservisi ile (bedelsiz ) g.antepe teklif edilmiştir.....yani yuvarlak hesapla 4‚500‚000 - 5‚000‚000 usd lik bir teklif iletilmiştir.....bu kesin ve sağlam bir kaynaktan alınmış üstelik 2 kere teyit ettirilmiş bir haberdir......teklife verilen cevabı bilmiyorum...çünkü kaynağımda bilmiyor...gerçek olup olmadığını maçtan sonra ve sanırım transfer sezonunda göreceğiz......

NOT : şimdi o kaynağa nasıl ulaştın diyenler olabilir ....gerçi beni tanıyanlar bilirler...o kaynak benim 1 sene öncesine kadar patronumdu....senelerce yanında çalıştığım....şuanda da sağ kolu olan çok samimi arkaşımdan alınmış bir bilgidir....

FurkaN 03.05.2009 20:59

Bunlara inanmak istemiyruz ama geçmişte yaptıkları ortada her şey beklenir İstanbul'dan

yorumyapıyombenya 09.05.2009 17:04

Cevap: Skor Tahmin Yarışması 31.Hafta

bu iki başkanın dost olduklarnı zaten bilmeyen yok inşalah böyle birşey yoktur bakalım transfer sezonunda ne olacak kimseye sivassporun hakkını yedirtmeyiz

efe058 12.05.2009 08:19

Cevap: ŞAMPİYONLUK İÇİN ANKARA'DAYIZ

[B]Ayak oyunları devam ediyor kritik haftalara girdik artık önümüzü kesmek için ne varsa yapacaklar. Dikkatli olmamız gerek[/B]

Gurbet058 23.07.2009 14:35

[FONT="Courier New"]zamaninda buraya haberi aktarmistim antu.comdan... görüldügü gibi tek tek cikiyor...antu.com bizi zamaninda uyarmisti
ismaile onca para verildi (degmedigi halde) ve simdide batuhan 1 sene kiralik verildi[/FONT]

Besyo_cu 23.07.2009 14:42

Cevap: Ahlaksız Teklif !!! Antep Sivas maçı

[B]İlk başta umursamamıştım bu haberi. Ancak zaman bu yazıyı yazan kişiyi haklı çıkardı. İsmail denilen oyuncu rekor üçretle bjk ye transfer oldu hemde hiç o parayı etmiyeceği halde. Birde üstüne Serdar Kurtuluş gibi bir oyuncu verildi.

Şimdide Batuhan kiralık olarak Antep'e gitti. Bence bu kadar tesadüf fazla yetkilileri göreve davet ediyorum. Önceki sezon da hakkımız yenildi Uefa'ya gidemedik şimdi ise Şampiyonlugumuz elimizden gitti

Artık YETER !!![/B]

damir kaan 23.07.2009 14:44

batuhan antepte bilmeyen yoktur

GokhanTurna 23.07.2009 14:49

Böyle bi dümen olduğunu biliyorduk ama detaylarını bilmiyorduk. Ben boşuna demiyorum İsmail Köybaşı o kadar etmez + Serdar Kurtuluş ve Batuhan verildi ücretsiz bu işte böle şeylerin olması ap açık ortada işte.

Helal olsun bu yazıyı yazana

mdogan58 23.07.2009 15:07

Aslinda boylesi konular bizi sasirtmamasi lazim...tam tersine gururlanmamiz lazim..Cunku bu bi korku demek..."BUYUK" saydigimiz takim boyle seylere ihtiyac duyuyorsa, bize, kenara oturup keyfini cikarmak duser.. Bu tur olaylar ne ilk ne de son olacak..Sadece bizden korktuklarini gormek herseye bedel..

ReDYiGiDo 23.07.2009 15:16

[B]Arkadaslar aylar öncesinden tarihi bile belli olan bu haberi bence yetkililere ulaştırmak gerekir.. Çünkü bildiğiniz gibi yeni alınan karar ile Teşvik primide artık şike kapsamında ve teşvik primi veren klüp bir alt kümeye düşürülecek.. Biz bu tarihiyle ispatlı (yani maç oynanmadan önce ve transfer döneminde ki gerceklerle) haberi gerekli medya kurumlarına faks gecmeli mail atmalı ve bir şekilde ulaştırmalıyız bu haberin üstüne gidilmesini sağlamalıyız.. Şampiyonluğumuzu yiyen klüpler başkanımız ve teknik direktörümüzün ısrarla oyunlardan döndüğünden bahsetmesi bu haberinde kanıt olarak gösterilmesi gercekten çok önemli.. Biz bizxa düşen görevi yaparak bu haberi Fanatik, Fotomac, Lig TV , NTV vs.. gibi medya kuruluşlarına ulaştırırsak belki Beşiktaş ın haksız şampiyonluğunu düşünenler bu olayın üstüne gider.. İlgili ve Alakadar olmanızı beklliyorum Sivasspor taraftarları olarak..[/B]

Rallim58 23.07.2009 15:26

[B]Olayın senaryodan ibaret olmadığı aleni olarak ortada....

Yapılan şike, teşvik olayı da fiiliyata geçmeden bir bir yazılmış, bugün de o yazılanlar bir bir oynanıyor...

Verilen sözler yerine getiriliyor...

Hani bir döneme damgasını vuran söz vardı ya... (Nerde Devlet...?, Nerde Millet....?)

Şimdilerde ise, o söz;

NEREDE...? FUTBOLA LEKE DÜŞÜRÜLMESİN DİYEN FUTBOL OTORİTELERİ...

NEREDE...? CUMHURİYETİMİZİN SAVCILARI...

NEREDE...? TÜRKİYEMİZİN FUTBOL FEDERASYONU YÖNETİMİ...

Konunun açıklığa kavuşturularak kamuoyunun bilgilendirilmesi acilen elzem olmuştur. Yoksa kimse kahin değil ki, müsabakanın sonucu ile futbolcuların transfer ve kiralıklarına kadar biliyor olsun. Ortada yangın var ve duman çıkıyor. Kokular da etrafı sarmaya başladı.[/B]

izmirliyigido 23.07.2009 15:30

Bence konu iyice araştırılıp, Kulüp yönetimi katında suç duyurusunda bulunmalı. Eğer bulunmazlarsa da Taraftarlar derneği ve taraftarlar olarak biz bulunabiliriz.

AYK

giants 23.07.2009 15:37

Bu Ahlaksizlarin yaptigi sadece bu Olaylada sinirli degil o sürecte gündeme getirdik.Bülent Hocaya gecen yil ligin ikici yarisinin basinda acilan Ergenekoncu davasi ilede bu kesimlerin Parmmagi var.Ayrica Mehmet yildizin düsürülmesinden ve kimyasinin bozulmasindanda bu kesimlerin parmagi var.
popermom mu pokemon mu adi herneyse bu restorantlarda tezgah yemeklerine haftalar önce kulüp baskanlari yöneticiler ve Federasyon baskani hatta siyasi iktidar sahiplerinin destegini alarak bu kumpaslar kuruldu. Bülent Uygun Hocayi hizaya getirmek icin Basbakan bile dava acildikdan sonra görüsme yapti. bu görüsmeler iyi niyetli olmadigi sonraki gelismeler bakip görmemek icin saftirik olmak lazim. Sonuc olarak Istanbul rezileri ve onlarin karadenizli kardesleri, siyasi destekcileri ve kendini parayla satan Anadolulu usaklari bu kumpasin tezgahin yürütücüsü oldular. Ve Anadolunun yildizi SivasSporun sampiyonlugunu gasb edip istanbula hediye ettiler bu saat den sonra cok fazla bir sey degisecegini sanmiyorum o sürecde ben bu görüsümü Basbakanda dahil yollamadigim yer ve spor otoritesi kalmadi bir tane onurlu adam da cikip o sürec de demedi ne oluyor bu kirlilik ve tezgah niye diye Aksine ligin ne kadar temiz oldugundan günlerce bahsedik lige bulasan kirliligi temizleme görevi yürüttüler.

Baskan Mecnun un israrla vurguladigi ama taraftarimizin bile o sürecte gerekli destegi pratikde vermedigi görüsler bu gün Iste can alici en büyük eksigimiz olarak bugün burdada yeniden ortaya cikiyor. Yapilmasi gereken SivasSporun cikarlari konusunda dil birligi yapmak ve düsünce birligi yapip Birlik beraberlik icerisinde ortak hareket etme yanimizi güclendirmektir. böyle olursa kimse SivasSpor üzerine kolay hesap yapamaz.

Salim58 23.07.2009 15:53

[B]bu gibi dolapların döndüğü zaten belli ama üzerine kim gidecek bu belli değil[/B]

burakplt 23.07.2009 15:55

gerçekten ilginç bir haber yani insan duyunca şaşırıyor zamanında hep böyle şeylerin fenerbahçe nin yaptığı söylenirdi belki doğru belki yanlış tam olarak bilemiyoruz ama bü haber çıktığına göre bi yerden kaçak var olduğunu gösterir durduk yere olmaz böyle bir şey
O zaman bizde maçı kazansaydık yani ne kadar para verirseler versinler antep bizden iyi takım değil ki iyi oynasaydık kazanıp belki şampiyon olurduk:

alemdargokhan 23.07.2009 16:08

özer de ismail ile aynı paraya alındı.mehmet topuz ikisinden de daha pahalıya alındı.sercan için çok daha fazla paralar istendi.kaldı ki ismail için geleceğin carlosu deniliyor.antepin tabata ile beraber en iyi topçusuydu.böyle komik bir gerekçe olamaz.ayrıca antep çıktı maçını aldı, ortada yenilmiş hiçbir hak yok. . .

cabuker 23.07.2009 16:25

konunun gündemde kalması lazım

elimizden geleni yapalım

giants 23.07.2009 16:31

[QUOTE=alemdargokhan;538265]özer de ismail ile aynı paraya alındı.mehmet topuz ikisinden de daha pahalıya alındı.sercan için çok daha fazla paralar istendi.kaldı ki ismail için geleceğin carlosu deniliyor.antepin tabata ile beraber en iyi topçusuydu.böyle komik bir gerekçe olamaz.ayrıca antep çıktı maçını aldı, ortada yenilmiş hiçbir hak yok. . .[/QUOTE]

Bu mantik sahiplerini farz edelim sivasli ve SivasSporluda degil olarak kabul edelim yada Sivasli Bir sey degismiyor. Bak sevgili kardesim Adalet ve hak duygusu insan olana has bir duygudur. taraftarlikla alakasi bile olmayacak bir duygudur.

Soru 1. 2009 subat ayi baslarinda Bir otöbüste Bülent Hocanin Ev icin gönderdigi paraya el konuluyor. Alacak kisi belli veren kisi belli ve ne icin gönderildigi belli bir para ve Bunun Üzerinden Hocaya Ergenekoncu diye dava aciliyor.. Bu dava takim Ligin Son haftasina Sivas Sampiyonlugu kaybetmeyi garantileyene kadar düsürülmüyor...Sence bu durum neden böyle gelisti Hocanin Takima karsi verimliligin düsürmek ve kimyasini bozmak yüregine korku sarip düsürmek amacli degilmiydi.ayni se senin basina insan olarak gelse sen ne yapardin.

Soru 2. Basbakan 2009 mart ayinda baslarinda Bülent Hoca ile sence ne görüsmüs olabilir ortada acilmis bir Ergenekon davasi var Bir ergenekon sanigi olma idasindaki biri ile Basbakan neden görüsme ihtiyaci hissedmis sence Bülent hocadan ne talepde bulunmustur.

Soru 3 Popermon yemekleri istanbul takimlarinin baskanlari ve yöneticelri ve
Fedrasyon baskani neden mac arefelerinde bir araya gelme ihtiyaci hissedmislerdir. Kaldiki bu haberleri yapanlar bile basinda bu bir araya gelisin saibeli oldugunu acik acik yazmisken. bu yemekler de BJK baskani Demirkemirenin öncülügünde bir araya gelenler ligin bitimine 6 hafta kala Sivas Lider konumda iken yapmalari sence dostanemi dost yemekleri ise simdi bu yemekleri neden yemiyorlar.

4. Topikdeki yazi aylar öncesine ait bir yazi o yazidaki iddalarin bu gün bir bir cikmasi sence ne anlama gelir.

5. Bir takimin ligin ilk devresi iyi performans göstermis bir futbolcusunu ayartmaya calismasi kendisinden beklentisi olan kulüp yöneticilerinin performansini ve takima birinci döneme iliskin katkisini düsünüp isi yokusa sürmesi ve onu vermemek istemesi dogalken bu futbolcuyu ligin ortalarinda büyük teklifler sunup Kimyasini bozarken lig bittiginde gündemine bile almamasini nasil degerlendiriyorsun.

6.Biz kendi üzerimize düsen eksiklerimizi görüp orayada yükleniyoruz..
Kafamizi korumaliydik diyoruz ama kafamiza tas atanada neden atin sorusunu soruyoruz.......biri gelip senin kafana bir tas atiyor kafan kiriliyor ben sana kafana sahip cikaydin dersem sen ne düsünürsün.. tasi kafana atanin hicmi sucu yok sence.

eger isin kirlilikleri temizlemek degilse bunlari cevaplarsan sevinirim.

yiğidohalit58 23.07.2009 16:34

ben ce siva sspor haklıdır kimseye hakımızı yedirtmeyiz

davulcu 23.07.2009 17:07

beşiktaşın kocakafalı başkanındanda bu beklenir ancak ağzından salyaları saçılarak konuşuyo

cabuker 23.07.2009 17:29

bu konuyu iletebildiğimiz kadar çok insana iletelim arkadaşlar ancak böyle bir durumda sadece forum içinde konuşulan bir konu olmaktan çıkıp ülke gündemine yerleşebilir. bu konuya duyarsız kalmayın.

cabuker 23.07.2009 17:32

[QUOTE=alemdargokhan;538265]özer de ismail ile aynı paraya alındı.mehmet topuz ikisinden de daha pahalıya alındı.sercan için çok daha fazla paralar istendi.kaldı ki ismail için geleceğin carlosu deniliyor.antepin tabata ile beraber en iyi topçusuydu.böyle komik bir gerekçe olamaz.ayrıca antep çıktı maçını aldı, ortada yenilmiş hiçbir hak yok. . .[/QUOTE]

ortada elbette yenilmiş bir hak yok
sivas oynayıp alsaydı bu işler boşa çıkacaktı ancak işin içinde
bu gün olsa SUÇ teşkil edecek TEŞVİK var kardeşim

giants 23.07.2009 21:18

[QUOTE=cabuker;538288]ortada elbette yenilmiş bir hak yok
sivas oynayıp alsaydı bu işler boşa çıkacaktı ancak işin içinde
bu gün olsa SUÇ teşkil edecek TEŞVİK var kardeşim[/QUOTE]

Oda bir bir bakis acisi ama mesele sivas oynatilmadi keske icerden disardan sagdan soldan tepeden.Sivasin tepesinde tehditler rakiplerine ise rüsvet ve tasvikler olmasa idi. Ayrica Sivas Taraftari takimiyla eksikleri noktasinda hesaplasti. Sivasdaki Son maca bakanlar görürler. Bu ne bicim mantik hem yenilen hak yoktur.... hemde tesvik vardir suc vardir . tesvik varsa ortada hak gaspı var.. ahlaksiz bir durum var. Hocasinin tepesinde Ergenekon sanigi olmak iceride truva atina dönüsmüs neden ben bu takimdayim kötü oynuyumda beni biraksinlar diyen Mehmet yildiz var gelde yen Antepi gelsinde Delikanli bir takim varsa ayni durumda ahlaksizlikla bas etseydi.
[B]Onun icin ortada suc varsa Hak Gaspıda vardir[/B]

GuVeN 23.07.2009 21:31

günahları boyunlarına,egerkı hakkımız gecmısse bunlara allah ıkısındende yenı sezonda mıslı mıslı cıkarsın inşallah..

yigido_mami_58 23.07.2009 21:33

şimdi buna yanmak veya avunmak yersiz kardesler bence antep beşiktaşın xxxx levent kızıl denilen adam bjkli sivasspor run yapması gereken onları macta eze eze yenmek ve intikam almak belkı sanpıyonlugu yapılanı getırmez ama en azından taraftarın yuregıne su serper

FurkaN 23.07.2009 21:34

[B]Bugün bu yazılanların ne kadar doğru ve haklı olduğunu görüyoruz. Yazıklar olsun. Temiz bir lig istiyorlarmış. Onlar için temiz lig kazandıkları şampiyon oldukları zaman oluyor. Eğer kaybetmişlerse o lig şaibeli... bejeke kazandığna göre tertemiz(!) bir lig olmuş. Gelecek sezon göreceğiz hepsini... Şampiyonlar Ligi'nde 8 tane yiyince Avrupalı böyle bulunca affetmiyor derler yine :D[/B]

burakbaba9 23.07.2009 23:04

[B]kardesim zaten o macda g.antep 2.golü attığında futbolcuların şampiyonlar ligini kazanması gibi sevindiğinden anlaşılmıştı.[/B]

burakbaba9 23.07.2009 23:11

güçlü bi taraftarımız yokki yiyosa bjk fb gs ye yapsın taraftarı cok hemen acıga cıkarırılar.

giants 24.07.2009 00:53

Bu yaziyi Sporla ilgili tüm basin yayin kuruluslarian yolluyorum

Türkiye Komuoyuna ve Tüm Spor camiasina

Gercek Saibesiz Bir Lig Istiyoruz

Ben bir SivasSpor Taraftari olarak 2008-2009 sezonunu bize temiz bir ligdi diye yutturmaya calisanlara diyorumki
büyük bir gayretle kirli bir sezonu, temiz bir sezon gecirdik diye basta bize, türkiye spor kamuoyuna ve
Türkiye halkina yutturmaya calistiniz ama öyle olmadiginin bilincindeyiz.ve bunu
Türkiye halkiyla ve kamuoyu ile paylasacagim.

Taraftari oldugumuz SivasSpor un basin Basin icerisinde etkinligi olmadiginidan hak arama noktasinda
Kendimizi anlatmada zorluk yasadigimiz bir gercek. Türkiye futbolunun basina cöreklenmis istanbul yarasalari
Bizim üzerimizden her türlü oyun ve kirliligi yapmayi, oynamayi bir tarafdan mübah saymis
diger tarafdan tüm kirliliklerine ragmen sagir sultanin bile duydugu kirli,suc sebekesi iliskilerini
Tarihin En temiz sezonu En temiz ligi diye masallar okutup yutturmak istemislerdir.

Dogrudur Bizim bu suc sebekesine dönmüs kanun kural tanimayan cevreler gibi
MAASLI YAZARLARIMIZ VE YORUMCULARIMIZ YOK
ama bize masal okuyan kesimler Sehrimizin bir degeri olan SivasSporumuza
Tehtit,Komplo ve entirikalar yagdirmislardir. Hatta sahada bas edememdikleri
SivasSpor üzerine Parali Askelerini Satilik bürokrat ve siyasi koploculari salmislardir.
bu tip yöntemlerle sonuc alacaklarini bildikleri ve düsündükleri icin ve SivasSpor camiasinida
cok dikate almadiklari icin bukadar acik yüzleri bile kizarmadan cüratkarlik icine girmislerdir..
2008-2009 sezonun da Federasyon desdekli SivasSporun basina getirilenler
Basta SivasSpor olmak üzere Birdaha Baska Anadolu takiminin basina
getirilmesi gerekiyor.

Degerli Spor Otoriteleri.

Asagida linkleri ile beraber bir takim haber basliklari verdim. Bu haberlide
yapanlar gibi. Biz biliyoruzki Spor camiasi icerisinde yürekli onurlu hak ve adaletden
yana Haberciler var kamuoyu aydinlansin diye kirlilikler son bulsun
diye haber yapan yüzlerce basin mensubu ve televizyoncu var, bu vesile ile bu kesimlerden
Insan onuruna yakisan tutum ve davranis icerisinde olmayi bekliyor.
Türkiye futbolunu tahakkümüne ve tekeline almis hertürlü entirikayi ve kirliligi
mübah sayan bu kesimlere karsi daha dikkatli olmaya spor haberciligi temelide
gazeteciligin ve Spor televizyonculugun geregini yerine getirmeye cagiriyorum.

Ayrica bu yaziyi cesitli dillere cevirip Tüm avrupa Kulüplerine ve
FIFA ya UEFA ya yollayacagimi ilan ediyorum. ki yollayacam
Bu kirli iliskileri yürütrnler bir daha bu isleri yaparken iki kere düsünsün
yada ciktiklari uluslararasi platformlarda herkes ne mal olduklarini anlasinlar.

Suc Sebekesinin Isledigi Suclar.

Bülent Uygun'a Ergenekon şoku!
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=184452&interstitial=true[/url]
[url]http://haberalemi.net/83798_Basbakan,-Bulent-Uygun-la-Gorustu.htm[/url]

Ögreniyoruzki 10 SUBAT 2009 da Hocanin ev parasina Ergenekon parasi diye elkonuyor.
ile 18/02/2009 daki haberlere göre o gün Basbakanimiz görüsme yapiyor.

Subat 2009
Mehmet Yildizi sezonun birinci devresindeki performansindan dolayi
SivasSporlu yöneticilerinin gözden cikarimada zorluk cikaracagi bilinerek
GS baskani Tarafindan Bu futbolcuya cazip tekliflerle geliyor.
Bu futbolcuyu ayarttip düsürmeye calisiyor. Bu futbolcuya o dönem
cezbedecek teklifi yapan GS sezon sonunda stratejisinin basarisinin
zevkini cikarip bu futbolcunun adini bile anmiyor.

Nisan 2009
SİMSARLAR VAR, FEDERASYONA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR diyen

Sivasspor başkanı Mecnur Otyakmaz, Profesyonel Futbol Disiplin
Kurulu'nun 16 Nisan'da yaptığı toplantının ardından 21 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.

Kurul, bugünkü toplantısında, Sivasspor-Antalyaspor maçının ardından,
federasyonun saygınlığını zedeleyen beyanlarda bulunarak sportmenliğe aykırı hareket etmekten dolayı

[url]http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=55316[/url]
[url]http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=931981&Date=19.04.2009&CategoryID=84[/url]

Antep BJK Tezgahi

02.05.2009 Tarihinde [url]www.antu.com[/url] göksel Ergül isminde bir kisinin
Sivas Antep maci ile ilgili mac oynanmadan bir takim idadlar ortaya koymasi
ve bu gün bu iddalarin gercege dönüsmesi

[url]http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=20199&sayfa=1[/url]

Akmerkez Papermoon Tezgagin Karargahi

29 Mayıs 2009 Cuma haftalar öncesinde üst üste yapilan yemekli kumpaslarin desifresi
yapilmis bu yemeklere Federasyon Baskani da Dahil Haberi yapan tarafindan kimlerin katildigi isim isim
desifre edilmistir.

[url]http://www.netgazete.com/News/598714/bjkli_yonetici_kenan_oner_denizlispor_baskani_ali_%C4%B0pek_ve_tff_baskani_mahmut_ozgener_gizlice_yemek_yedi;_dedikodular_basladi.aspx[/url]

[url]http://www.medyaspor.com/v02/News.aspx?id=25718[/url]

Sivas son haftalarda liderligi Antep ve IBB yenilgileri sonrasi BJK ye birakmasiyla
Dava düstü Ergenekoncu olmakdan kurtuldu el konulan 150 bin lirasi geri verildi Hocanin parasi verildi

[url]http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=221778[/url]

sergio1989sivas 24.07.2009 01:18

beşiktaş .... haram zıkkım olsun sana bu kupa ....

izmirliyigido 24.07.2009 08:07

[QUOTE=FurkaN;538342][B]Bugün bu yazılanların ne kadar doğru ve haklı olduğunu görüyoruz. Yazıklar olsun. Temiz bir lig istiyorlarmış. Onlar için temiz lig kazandıkları şampiyon oldukları zaman oluyor. Eğer kaybetmişlerse o lig şaibeli... bejeke kazandığna göre tertemiz(!) bir lig olmuş. Gelecek sezon göreceğiz hepsini... Şampiyonlar Ligi'nde 8 tane yiyince Avrupalı böyle bulunca affetmiyor derler yine :D[/B][/QUOTE]

İnşallah, bir Türk olarak utansam bile Eziktaş Avrupa'da 8 gol yedikçe her gol yediğinde bayram edeceğim. Hakkımızı yemek neymiş Allah soracaktır birgün. Bu kadar mazlum ve masum insanın hakkı kalmaz kursaklarında, merak etmeyin.

AYK

Rallim58 24.07.2009 09:06

[B]Konunun üzerine gidilerek gündemde tutulması lazım.

Sivasspor yönetimi bu konuda, gerekçelerini de ortaya koyarak; [COLOR="Red"]bu tesadüfi gelişmeler hakkında[/COLOR] BJK yönetiminden kamuoyunu aydınlatıcı açıklama talep hakkını kullanmalıdır.

Yasalar önünde, "Suç isnadına rastlanılmamıştır" denilse de;

[COLOR="red"]KAMU VİCDANINDA LEKELENMİŞTİR.[/COLOR] [/B]

cabuker 24.07.2009 09:23

[QUOTE=giants;538381]Bu yaziyi Sporla ilgili tüm basin yayin kuruluslarian yolluyorum

Türkiye Komuoyuna ve Tüm Spor camiasina

Gercek Saibesiz Bir Lig Istiyoruz

Ben bir SivasSpor Taraftari olarak 2008-2009 sezonunu bize temiz bir ligdi diye yutturmaya calisanlara diyorumki
büyük bir gayretle kirli bir sezonu, temiz bir sezon gecirdik diye basta bize, türkiye spor kamuoyuna ve
Türkiye halkina yutturmaya calistiniz ama öyle olmadiginin bilincindeyiz.ve bunu
Türkiye halkiyla ve kamuoyu ile paylasacagim.

Taraftari oldugumuz SivasSpor un basin Basin icerisinde etkinligi olmadiginidan hak arama noktasinda
Kendimizi anlatmada zorluk yasadigimiz bir gercek. Türkiye futbolunun basina cöreklenmis istanbul yarasalari
Bizim üzerimizden her türlü oyun ve kirliligi yapmayi, oynamayi bir tarafdan mübah saymis
diger tarafdan tüm kirliliklerine ragmen sagir sultanin bile duydugu kirli,suc sebekesi iliskilerini
Tarihin En temiz sezonu En temiz ligi diye masallar okutup yutturmak istemislerdir.

Dogrudur Bizim bu suc sebekesine dönmüs kanun kural tanimayan cevreler gibi
MAASLI YAZARLARIMIZ VE YORUMCULARIMIZ YOK
ama bize masal okuyan kesimler Sehrimizin bir degeri olan SivasSporumuza
Tehtit,Komplo ve entirikalar yagdirmislardir. Hatta sahada bas edememdikleri
SivasSpor üzerine Parali Askelerini Satilik bürokrat ve siyasi koploculari salmislardir.
bu tip yöntemlerle sonuc alacaklarini bildikleri ve düsündükleri icin ve SivasSpor camiasinida
cok dikate almadiklari icin bukadar acik yüzleri bile kizarmadan cüratkarlik icine girmislerdir..
2008-2009 sezonun da Federasyon desdekli SivasSporun basina getirilenler
Basta SivasSpor olmak üzere Birdaha Baska Anadolu takiminin basina
getirilmesi gerekiyor.

Degerli Spor Otoriteleri.

Asagida linkleri ile beraber bir takim haber basliklari verdim. Bu haberlide
yapanlar gibi. Biz biliyoruzki Spor camiasi icerisinde yürekli onurlu hak ve adaletden
yana Haberciler var kamuoyu aydinlansin diye kirlilikler son bulsun
diye haber yapan yüzlerce basin mensubu ve televizyoncu var, bu vesile ile bu kesimlerden
Insan onuruna yakisan tutum ve davranis icerisinde olmayi bekliyor.
Türkiye futbolunu tahakkümüne ve tekeline almis hertürlü entirikayi ve kirliligi
mübah sayan bu kesimlere karsi daha dikkatli olmaya spor haberciligi temelide
gazeteciligin ve Spor televizyonculugun geregini yerine getirmeye cagiriyorum.

Ayrica bu yaziyi cesitli dillere cevirip Tüm avrupa Kulüplerine ve
FIFA ya UEFA ya yollayacagimi ilan ediyorum. ki yollayacam
Bu kirli iliskileri yürütrnler bir daha bu isleri yaparken iki kere düsünsün
yada ciktiklari uluslararasi platformlarda herkes ne mal olduklarini anlasinlar.

Suc Sebekesinin Isledigi Suclar.

Bülent Uygun'a Ergenekon şoku!
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=184452&interstitial=true[/url]
[url]http://haberalemi.net/83798_Basbakan,-Bulent-Uygun-la-Gorustu.htm[/url]

Ögreniyoruzki 10 SUBAT 2009 da Hocanin ev parasina Ergenekon parasi diye elkonuyor.
ile 18/02/2009 daki haberlere göre o gün Basbakanimiz görüsme yapiyor.

Subat 2009
Mehmet Yildizi sezonun birinci devresindeki performansindan dolayi
SivasSporlu yöneticilerinin gözden cikarimada zorluk cikaracagi bilinerek
GS baskani Tarafindan Bu futbolcuya cazip tekliflerle geliyor.
Bu futbolcuyu ayarttip düsürmeye calisiyor. Bu futbolcuya o dönem
cezbedecek teklifi yapan GS sezon sonunda stratejisinin basarisinin
zevkini cikarip bu futbolcunun adini bile anmiyor.

Nisan 2009
SİMSARLAR VAR, FEDERASYONA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR diyen

Sivasspor başkanı Mecnur Otyakmaz, Profesyonel Futbol Disiplin
Kurulu'nun 16 Nisan'da yaptığı toplantının ardından 21 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.

Kurul, bugünkü toplantısında, Sivasspor-Antalyaspor maçının ardından,
federasyonun saygınlığını zedeleyen beyanlarda bulunarak sportmenliğe aykırı hareket etmekten dolayı

[url]http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=55316[/url]
[url]http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=931981&Date=19.04.2009&CategoryID=84[/url]

Antep BJK Tezgahi

02.05.2009 Tarihinde [url]www.antu.com[/url] göksel Ergül isminde bir kisinin
Sivas Antep maci ile ilgili mac oynanmadan bir takim idadlar ortaya koymasi
ve bu gün bu iddalarin gercege dönüsmesi

[url]http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=20199&sayfa=1[/url]

Akmerkez Papermoon Tezgagin Karargahi

29 Mayıs 2009 Cuma haftalar öncesinde üst üste yapilan yemekli kumpaslarin desifresi
yapilmis bu yemeklere Federasyon Baskani da Dahil Haberi yapan tarafindan kimlerin katildigi isim isim
desifre edilmistir.

[url]http://www.netgazete.com/News/598714/bjkli_yonetici_kenan_oner_denizlispor_baskani_ali_%C4%B0pek_ve_tff_baskani_mahmut_ozgener_gizlice_yemek_yedi;_dedikodular_basladi.aspx[/url]

[url]http://www.medyaspor.com/v02/News.aspx?id=25718[/url]

Sivas son haftalarda liderligi Antep ve IBB yenilgileri sonrasi BJK ye birakmasiyla
Dava düstü Ergenekoncu olmakdan kurtuldu el konulan 150 bin lirasi geri verildi Hocanin parasi verildi

[url]http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=221778[/url][/QUOTE]

ben forumda bu haberi okur okumaz hemen bir kaç gazeteye ve yazara bu linkleri vererek mail attım bülent uygun un kendi sitesinden de ona mesaj gönderdim. biz sivas taraftarı olarak bu işin peşini bırakmamamız lazım. bu sene çok temiz bir lig oldu diyenlerin yüzüne bu bilgileri ÇARPMAMIZ lazım

alemdargokhan 24.07.2009 09:37

[QUOTE=giants;538280]Bu mantik sahiplerini farz edelim sivasli ve SivasSporluda degil olarak kabul edelim yada Sivasli Bir sey degismiyor. Bak sevgili kardesim Adalet ve hak duygusu insan olana has bir duygudur. taraftarlikla alakasi bile olmayacak bir duygudur.

Soru 1. 2009 subat ayi baslarinda Bir otöbüste Bülent Hocanin Ev icin gönderdigi paraya el konuluyor. Alacak kisi belli veren kisi belli ve ne icin gönderildigi belli bir para ve Bunun Üzerinden Hocaya Ergenekoncu diye dava aciliyor.. Bu dava takim Ligin Son haftasina Sivas Sampiyonlugu kaybetmeyi garantileyene kadar düsürülmüyor...Sence bu durum neden böyle gelisti Hocanin Takima karsi verimliligin düsürmek ve kimyasini bozmak yüregine korku sarip düsürmek amacli degilmiydi.ayni se senin basina insan olarak gelse sen ne yapardin.

Soru 2. Basbakan 2009 mart ayinda baslarinda Bülent Hoca ile sence ne görüsmüs olabilir ortada acilmis bir Ergenekon davasi var Bir ergenekon sanigi olma idasindaki biri ile Basbakan neden görüsme ihtiyaci hissedmis sence Bülent hocadan ne talepde bulunmustur.

Soru 3 Popermon yemekleri istanbul takimlarinin baskanlari ve yöneticelri ve
Fedrasyon baskani neden mac arefelerinde bir araya gelme ihtiyaci hissedmislerdir. Kaldiki bu haberleri yapanlar bile basinda bu bir araya gelisin saibeli oldugunu acik acik yazmisken. bu yemekler de BJK baskani Demirkemirenin öncülügünde bir araya gelenler ligin bitimine 6 hafta kala Sivas Lider konumda iken yapmalari sence dostanemi dost yemekleri ise simdi bu yemekleri neden yemiyorlar.

4. Topikdeki yazi aylar öncesine ait bir yazi o yazidaki iddalarin bu gün bir bir cikmasi sence ne anlama gelir.

5. Bir takimin ligin ilk devresi iyi performans göstermis bir futbolcusunu ayartmaya calismasi kendisinden beklentisi olan kulüp yöneticilerinin performansini ve takima birinci döneme iliskin katkisini düsünüp isi yokusa sürmesi ve onu vermemek istemesi dogalken bu futbolcuyu ligin ortalarinda büyük teklifler sunup Kimyasini bozarken lig bittiginde gündemine bile almamasini nasil degerlendiriyorsun.

6.Biz kendi üzerimize düsen eksiklerimizi görüp orayada yükleniyoruz..
Kafamizi korumaliydik diyoruz ama kafamiza tas atanada neden atin sorusunu soruyoruz.......biri gelip senin kafana bir tas atiyor kafan kiriliyor ben sana kafana sahip cikaydin dersem sen ne düsünürsün.. tasi kafana atanin hicmi sucu yok sence.

eger isin kirlilikleri temizlemek degilse bunlari cevaplarsan sevinirim.[/QUOTE]

herkes Antep'in yatmasını bekliyordu heralde.her ne olursa olsun antep ve ibb'yi yenemeyen sivas kendi sonunu hazırlamıştır.kaldı ki bu maçların hepsi sahada kaybedildi.[B]öküz altında buzağı aramanın manası yok![/B]

cabuker 24.07.2009 10:31

[QUOTE=alemdargokhan;538412]herkes Antep'in yatmasını bekliyordu heralde.her ne olursa olsun antep ve ibb'yi yenemeyen sivas kendi sonunu hazırlamıştır.kaldı ki bu maçların hepsi sahada kaybedildi.[B]öküz altında buzağı aramanın manası yok![/B][/QUOTE]

Kimse antep in yamasını falan istemiyordu beklemiyordu da. Sivas orada maçta bir takım taktik hatalarda yaptı. ancak bu yapılanların tamamı ne olursa olsun ortadaki söylentileri aklamaz. Ortada Teşvik iddiaları var. bunun açıklığa kavuşturulması lazım. Maçın sonucunda sivas ta kazanabilirdi ama bu maçtan önce olanları haklı mı çıkaracaktı ?

sgulturk 24.07.2009 11:32

kesinlikle bunun doğru olduğunu düşünüyorum. zaten maçta inanamadım antep çılgınlar gibi ve yılın en iyi toğunu oynadı. tamam dedim bunlar teşvik almış. şimdi çıktı.
yukarıdaki bir gardaşımınm dediği gibi gündemde tutalım her yere mesaj yazlaım. biraz önce aktif haber de batuhan kiralandı heberine aynen bunları yazdım. ******** bjk. böyle ŞAMPUN olacaksan ol be.

Del Piero 24.07.2009 13:16

[B]Gerçektende biz sivassporlular olarak bu yaznın peşini bu olayın peşini bırakmayalım ve gerekirse savcılığa suç duyurunda bulunalım lütfen site yönetimide bu işin peşini bırakmasın ve ses getirelim
öncelikle biz taraftarlar bu işin peşini bırakmayalım... sonrada başkanımız bu işin peşine düşsün.... lütfen yani....

bu pisliklerin çevirdikleri bizans entrikaları çıksın gün yüzüne..[/B]

35fulya58 24.07.2009 13:47

Yıllardır oynayan ve oynanan filmler. Şaşırmadım. Ama üzüldüm. Onların gücü ancak parayla. Birgün kendilerine de oyun oynayan çıkar inşallah. Avrupa da bakalım kimi, nasıl satın alacaklar. Biz yenilsek rezil olmayız ama onlar yine fark yiyerek rezil olacaklar. Eziktaş'lılar....

sevda58 24.07.2009 14:03

.......GUN GELIR DEVRAN DONER.......

giants 24.07.2009 14:12

[QUOTE=alemdargokhan;538412]herkes Antep'in yatmasını bekliyordu heralde.her ne olursa olsun antep ve ibb'yi yenemeyen sivas kendi sonunu hazırlamıştır.kaldı ki bu maçların hepsi sahada kaybedildi.[B]öküz altında buzağı aramanın manası yok![/B][/QUOTE]

cakalla at arkadas olur böyle bir hikayesi var bilirmisin bilmem. Cakal ile su icmeye dereye inerler Cakal akintinin üs tarafina Atta alt basina gecip kafasini suya sokar Cakal kafayi kaldirir ve derki benim suyumu bulandiriyorsun. At da ona derki akintinin basinda olan sensin ben nasil senin suyunu bulandirmis olabilirim niyetin et kapmaksa gel der!!!! yani sevgili kardesim senin okuduklarindanda sonuc cikardigini sanmiyorum. hala ayni teraneleri siraliyorsun. senin isin üzüm yemek degil aklinca bagciyi dövmek. oynasa yense isin bir tarafi. [B]bizim söyledigimiz bizden dürüstlük bekleyen ahlaksizlarin bizim kadar dürüst olmadigi.[/B][B]Ayrica Öküzün kendisi ortada iken bizim buzagi ile ne isimiz olur degilmi..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:11.