![]() |
Teşekkürler Yiğidolar
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/devBayrak.jpg[/IMG]
Yiğidoların buluşma noktası [url]www.sivasspor.com[/url] istikrarlı yükselişine devam ediyor. Sitemizin Üye Sayısı 03.05.2009 Tarihi itibari ile 50.000 eşiğini aşmıştır. Yıllardır sürdürdüğümüz dürüst yayın anlayışı, güvenli, hızlı haberleri ve en önemlisi Sivas’a, Sivaslıya yakışır, spor kültürünü geliştirmeye yönelik ilkelerimizle hemşerilerimizin ve spor kamuoyunun taktirini topladık. Dinamik yönetim kadromuz, ilkeli yayın anlayışımız ile Sivasspor’umuza, hemşerilerimize ve SivasSpor.Com gönüllülerine hizmet etmeye devam edeceğiz. Sitemize gösterdiğiniz ilgiden dolayı bütün SivasSpor.Com gönüllülerine teşekkür ediyoruz. [I][B]SivasSpor.Com Yönetimi [/B][/I] |
Cevap: Teşekkürler Yiğidolar
bizlere verdiğiniz bu hizmetten dolayı sizlere sonsuz selamlarımı yolluyorum değişik şehirlerden kardeşlerimizle konuşmak özlem gidermek ve sivassporumuza destek olmak amacımız 50.000 üyeyi sürekli takip ettik erdalabi58 olarak kayda geçtim bu kardeşimizide kutluyorum emeği geçen herkese çok çok teşekkürler
|
50000. UYE KIM? KENDİSİNE FORMA WERİLSİN? :D
|
[QUOTE=slasher//z;512935]50000. UYE KIM? KENDİSİNE FORMA WERİLSİN? :D[/QUOTE]
dün 1/0 öndeydik maçla beraber 50.000 üyeyide takip ettim rakam elli bini gösterdiğimde {erdalabi58]olarak gördüm kendisini kutluyorum |
[B]sitemiz 50 binci üyeyi asti hepimize hayirli olsun
gün gectikce büyümekde olan sitemize yorumlariyla güzellik katan üyelerimize cok tesekkür ederim Bizler Spor Sevgi Baris ve Kardesliktir diyerek yolumuza baskoyduk ve Üyelerimiz sagolsunlar sitemizin kalitesini seviyesini her zaman yüksek tuttular, misafirperverligimizi ve saygimizi her zaman düsünerek yorum yapiyorlar nasil SivasSpor`umuzla gurur duyuyorsak ben üyelerimizlede duyuyorum cünkü onlar küfüre karsi küfür etmiyorlar her zaman bu durusumuzu korumak dilegiyle, insaAllah böylece nice üyelere diyeyim[/B] |
50bin üyeyi avantaja dönüştürmek lazım herkesten 10lira gelse 500bin lira :) site üzerinden sivasspor resmi atkı forma bayrak satışı yapılabilir
|
Bende kendi adima siz site yöneticilerini hem verdiginiz emekden dolayi hemde dünyanin cesitli yerlerine savrulmus bu gün elli bin üzerindeki sivasliyi ayni cosku sevdada bulusturdugunuz icin binlerce kez tesekkürler. dedigimiz gibi bu gün elli bin üzeri yarin bu sevdaya milyonlar ortak olacak.
sevgiler selamlar saygilar tekrar emegi gecen herkese tesekkürler. |
50.000 uye var
ama bunlardan kaci: -yurtdisindaki yigidolar -turkiyedeki yigidolar -rakip takimlarin taraftari merak ediyorum dogrusu |
sadece int olanlar ve destek çıkanlar daha bunun bi 50000 daha çıkar
|
bütün sivasspor tarafatarları sivassporu şampiyonluk yolunda yalnız bırakmadığınız için teşk
|
dünyada 7 milyon sivaslı var.bence bu sayı az en az 1 milyon kişi olması lazım....
|
[B]Sivasspor.com olarak bizlere yıllarca hizmet sunduğunuz için teşekkürler...[/B]
|
Sivasspor başarılarını sürdürdükçe üye sayısı 100.000'i de geçer.
|
[B]sitemi büyüyerek devam edecek
100.000i görmek dileğiyle...[/B] |
[B]50000. üyeye hediye verilmeli bence :)[/B]
|
[QUOTE=sevda58;513106]50.000 uye var
ama bunlardan kaci: -yurtdisindaki yigidolar -turkiyedeki yigidolar -rakip takimlarin taraftari merak ediyorum dogrusu[/QUOTE] valla bende merak ediyorum.. Sitemize gelince katkısı olan herkese tebrikler ve teşekkürler.. Bide ayrıca reklam alınabilir gelir acısından.. çünkü sonuçta sizinde host domain gb paralar ödüyorsunuz.. |
Sitemizi yapanların ellerine sağlık,ancak bizler de okumak yerine biraz daha aktif olup yorumlarda bulunursak her şey daha kaliteli olur..
|
aynı 50.000 üye acaba bır organız yapıldıgında kacı destek verır oda cok dusundurucu :confused::confused:
|
[B][I]Yıllardır Sivasspor'a ve Yiğidolara kaliteli hizmet vermeye çalışan ve her geçen gün kalitesini arttıran SivasSpor.Com ekibinin gayretli çalışmalarının en büyük ödülü hemşerilerimiz gösterdiği ilgi ve alakadır. İlkelerimizden ödün vermeden çıktığımız yolda başarı ile ilerlemekteyiz. Spor kamuoyunun ve taraftarlarımızın taktirleri bizleri şevklendirmektedir. Taraftar siteleri arasında zirveye doğru hızla ilerliyoruz. Hemşerilerimizin desteği ve yöneticilerimiz gayretleri ile başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sitemizin kurucusu Rüştü Elmas ağbeye özellikle teşekkür etmek istiyorum, gayretleri ve çabaları olmasaydı bu gün Sivasspor Taraftarlarının bu kalitede bir sitesi olmayacaktı.
50.000 üye sayısı önemli bir eşik, Anadolu Takımları arasında SivasSpor.com birinci sırada ve Taraftar siteleri arasında da ilk 5'te yer almaktadır. Bu başarının en büyük sırrı Anadolu kültürü ve hoşgörüsünün SivasSpor.Com da hayat bulmasıdır. Spor Sevgi, Barış ve Kardeşlik ilkemiz bir çok taraftar sitesi için uygulanamaz bir idolken biz bu ilke çerçevesinde güzel dostluklar kurmayı başardık. Küfürsüz, hakaretsiz ve çirkinliklerden uzak Taraftar sitelerininde başarılı olabileceğinin en büyük kanıtı SivasSpor.Com'dur. SivasSpor.Com kurumsal yapılanmasınıda hızla tamamlamak üzeredir. Yakın zamanda çok daha kaliteli ve profesyönel çalışmalar ile üyelerimize hizmet edeceğiz. Sitemize güvenen, desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz bütün Yiğidolara teşekkürler. SivasSpor.Com'u izlemeye devam edin ...[/I][/B] |
[COLOR="Red"][B]50.000 üye oldu ama malesef çoğu siteye bir kere girebilmek için üye oluyor[/B][/COLOR]
|
Bu büyük rakam büyük kitle 50.000 üye arasında yer almanın gururu ve onurunu yaşamaktayım. Şahsım adına bu kalitede ve düzeyde bize yorumlarda bulunma zemini ve fırsatı verdikleri için kendi adıma Teşekkür ederim. Sivasspor ve Sivasspor.com'un bu anlamlı başarılarının devamınıda temenni ediyorum...
|
[B]Hayırlı Olsun....İnşallah 100 Bin'inide Görürüz...Bizi Temsil Eden Bu Sitenin Daha Güzel Yerlere Gelebilmesi İçin Gece Gündüz Çalışan Abilerimize Sonsuz Teşekkürler...Onların Çektiği Çileyi Az Çok Bilirim :)
Nice Binlere İnşallah[/B] |
daha çok tarfatar çıkacak yeterkı sivasımız istedigimiz noktaya gelsin
|
[QUOTE=slasher//z;512935]50000. UYE KIM? KENDİSİNE FORMA WERİLSİN? :D[/QUOTE]
[B][FONT="Trebuchet MS"] aslın da formayı 58.000 kişiye verilmesi iyi olur hemde sivasımızın plakası bunu site yönetimine uygun görmesini talep ederim.[/FONT][/B] |
[B]Dürüst ve ilkeli bir sitenin üyesi olduğum için gurur duyuyorum iyiki varsın [COLOR="Red"]SİVASSPOR:COM[/COLOR][/B]
|
Tebrikler Şanslısın Gerçekten Yigido :)
|
Sivassporumuza, kalan dört maçında başarılar diyiyor ve mutlu sona ulaşmasını canı gönülden destekliyor ve tüm Türkiye olarak bu sevinci yaşarız inşallah.
|
sivas spora şampiyonluk yolunda sonsuz başarılar.. ben takımının arkasında boyle şehir gormedim. sivas tarabzon maçını sahanızda izledim şehrinizde 4 gün kaldım maç sonrası sokaklar o çoşku harikaydı.tabiki maçı sedat 27 formamla sıvaslılar arasında izledim.sonsuz başarılar
|
yiğidolara binlerce teşekkürler bizden gurbetci yiğidolar olarak gönlümüz ve kalbimiz hep sıladaki yiğidolarla çarpıyor bu sene allahın izniyle şampıyonluk turunu galatasaray maçından sonra istanbul sokaklarında ellerimizde şanlı yiğido bayraklarıyla istanbulu karnaval yerine çevireceğiz inşallah yolumuz açık olsun. haydi istanbuldaki yiğidolar bayrakları hazırlayın şampıyonluk kutlaması nasıl yapılır öğretelim fb gs bjk ye.
|
SİVASSPOR.COM TEBRİK GÖNDERMİŞ BİZİM BEYEFENDİLERDEN BAZILARIDA BUNU BEĞENMİYOR
50000 ÜYEYE FORMA VERİLSİN FALAN FİLAN BİR SÜRÜ SAÇMALIK SİVASSPOR'A ŞAHSIM ADINA TEBRİK EDER KALAN MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM ŞAMPİYONLUKTA SONADIMLARLA İLERLEYEN YİĞİDOLAR SÜPER LİGİ YÜZDÜ KUYRUĞUNA GETİRDİ VE 4 HAFTA SONUNDA AĞIZLARDAN TEK KELİME ÇIKACAK [B]İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON[/B] |
Aksine biz sivaslılar olarak sizlere minnet borçluyuz sivas sivassporla sivasspor sizlerle daha güzel
|
Allahın izniyle şampiyon olcagımıza inanıyorum şampiyonlar ligindede yakacaz ortalıgı
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]senin gitigin yer bize memleketimizi hatırlatır sivasım [/FONT][/COLOR] |
BUSENE ŞANPİYON ANADOLUDAN PAROLASIYLA ÇIKTINIZ BUYOLDA DAİMA VE DEVAMLI BAŞARILAR BEKLİYORUZ ARZULUYORUZ. SİZLER SİVASI YÜCELTTİKÇE BİZLER GURUR DUYACAGIZ VEDAİMA SİZLERİ AYAKTA ALKIŞLAYACAGIZ
|
canyiğidolara birkez daha teşekkürler bizleri oynadıkları futbolla gururlandırdıkları için iyiki varsın sivasspor teşekkürler mustafa
|
gaziantepe yenildiğimize cok üzüldüm aman şu kalan 4 maçı yeneriz inşallah.
sivassporu konusmadıkları zaman sin,ir oluyorum hadi yiğidolarım şampiyon olun. istanbulda arabaya bayragı takıp konvoy yapacağız. sivasın şanını sivasspor gösterecek. inşallah eurovizyondada yeneceğiz... bülent uyguna ve sporcularımıza tesekkur ediyorum... |
slm herkese.şampiyonluğa koşuyoruz
|
teşekkürler yigidolarım inşallah bu dort maçımızıda alıp şampiyon olacagız
|
ÖNCELİKLE SİTEMİZİN ÜYE SAYISININ 50000 İ AŞMASINDAN DOLAYI SİTE YÖNETİCİLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.
VE 50000. ÜYE OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM. BUNU SİTE YÖNETİCİLERİDE TEYİT EDERSE SEVİNİRİM. GURURLUYUM |
[QUOTE=erdalabi58;514468]ÖNCELİKLE SİTEMİZİN ÜYE SAYISININ 50000 İ AŞMASINDAN DOLAYI SİTE YÖNETİCİLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.
VE 50000. ÜYE OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM. BUNU SİTE YÖNETİCİLERİDE TEYİT EDERSE SEVİNİRİM. GURURLUYUM[/QUOTE] tebrikler kardeşim. yönetimdeki arkadaşlar heralde bu konuya duyarsız kalmazlar. 50000. üye olmak bence gurur verici |
58 bine bu sene sonuna kadar ulaşırız diye düşünüyorum. Sitemizi tercih eden yiğidolara teşekkürler
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:26. |