![]() |
Sivas Bilica`nın Bedelini Açıkladı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bilica.jpg[/IMG]
Fenerbahçe´nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Bilica konusuna Sivasspor Yönetimi noktayı koydu. Bu sezon sergilediği performansla Avrupa takımlarının da listesine giren Brezilyalı yıldızın bonservis bedeli ‘4 milyon Euro’ olarak belirlendi. Başkan Mecnun Otyakmaz ve kurmayları, teknik direktör Bülent Uygun’un isteği üzerine sezon bitimine kadar gelecek tüm teklifleri geri çevirecek. Sezon sonunda Bilica için kapıyı çalan kulüplerden de işte bu rakam istenecek. Bilica için 4 milyon Euro’dan aşağı inilmeyecek ve takas formülü de kesinlikle kabul edilmeyecek. [B]Fanatik[/B] |
Cevap: Sivas Bilica`nın Bedelini Açıkladı
Sivas yönetimi sezon sonuna kadar bekliyemedi mi
|
[B]az biLe istiyor yönetim :)
bu Rakamın üstüne en az 2 milyon Euro daha Eklenmesi Lazım[/B] |
rahat bırakan yokki yönetimi futbolcuyu aslında hiçbir görüşme yapılmayacak
zaten bilica da gitmez şampiyon takımdan kim gitmek isterki |
4 milyon eoru az bilicayı alan takım şampiyonlugu %50 garantiler.böyle degerli bir oyunccuyu satmakda şimdi zamanı degil seneye bu takım şampiyonlar liğinde mücadele edicek.bilica olun m.yıldız olsun bunlara ihtiyacımız var.şampiyonlar liğinde oynadıkdan sonra daha iyi paralara satılabilirler.
|
sampıyonlar ligi icin blica sart
|
EĞER AVRUPA DA BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORSAK BİLİCA TAKIMIMIZDA KALMALI.ÇÜNKÜ BİLİCA ŞUANDA BANA GÖRE TÜRKİYENİN EN İYİ STOPERİ.SİVAS İÇİN BİLİCA ŞART.ŞAMPİYONLAR LİGİNDE SİVAS FAZLASIYLA 4MİLYON DOLAR KAZANDIRIR.AVRUPA BİLİCAYI Bİ GÖRSÜN DAFA FAZLA Bİ
LE FİYAT VEREBİLİRLER.AMA NE OLURSA OLSUN BİLİCA SİVASTA KALSIN.BÜYÜK DÜŞÜNENLER BÜYÜK OYNAMALI |
Fenerbahçe"ye Bilica Müjdesi
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=5766&token=10060][img]http://resimzade.com/Show.html?i=5766&token=10060[/img][/url]
[B]Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz Galatasaray'ın da istediği Bilica'nın transferi ile ilgili Aziz Yıldırım'a söz verdi.[/B] Başarısız geçen bir sezonun ardından gelecek senenin takımını kurmak için düğmeye basan F.Bahçe ilk bombasını patlattı. Sezon bitiminde birçok oyuncuyla yollarını ayırmayı düşünen sarı-lacivertliler, Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Bilica ile her konuda anlaştı. Avdupa'dan birçok talibi bulunan Edu ve Lugano ikilisinden en az bir tanesini Avrupa’dan bir takıma yollamanın hesaplarını yapan Yıldırım, bu ikiliden boşalacak yere hemen gerekli takviyeyi yaptı. Takımın iskeletini oluşturan bu mevkide artık sorun yaşamak istemeyen başkan, 2. yarının başından beri birçok oyuncuyu mercek altına aldı. Sivas’ın bu seneki başarısında aslan payına sahip oyunculardan Bilica’ya hayranlığını her defasında dile getiren başkan, bu oyuncuyu çok istediğini Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz’a iletti. [B]BILICA’NIN TALİBİ ÇOK [/B] Türkiye'den G.Saray ve Trabzon’un yanı sıra Avrupa’dan da büyük kulüplerin transfer listesinde bulunan Bilica için 4 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Yiğidolar, yakın ilişkide oldukları F.Bahçe’ye hiç düşünmeden söz verdi. Yıldırım’la geçtiğimiz günlerde bir görüşme yapan ve Brezilyalı yıldız için aradaki bütün pürüzleri gideren Mecnun Odyakmaz, Yıldırım’a ’Basında Bilica’nın adı birçok kulüple anılıyor. Avrupa’dan da talipleri varmış. Ancak içiniz rahat olsun. Bilica F.Bahçe’nindir başkan’ yanıtını verdi. [B]YENİ HEDEF DAĞAŞAN [/B] Kadroda revizyona gideceği hemen hemen herkes tarafından bilinen başkan Aziz Yıldırım, Bilica için Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz’dan ’olur’ yanıtını almasının keyfini yaşarken, bir yandan da takımdaki Brezilyalı oyuncuların ahengini bozmayacağı için sevinçli. Üstelik Sivas kanadıyla yaptığı görüşmelerde bu oyuncunun 4 milyon Euro’luk bonservis bedenilini de 2.5 milyon Euro’ya kadar indiren sarı-lacivertli yöneticiler, şimdi de Yiğidolar’ın genç yeteneği İbrahim Dağaşan için girişimlere başladılar. Orta alanı çok koşan ve iyi pas yapan oyunculardan kurmaya niyetli olan Aziz Yıldırım’ın, bu transferi de birkaç gün içinde bitirmesi bekleniyor. [B]Kaynak:internetspor.com[/B] |
Cevap: Fenerbahçe"ye Bilica Müjdesi
yalan...inanmayın bunlara...Bilica belki iyi bir para verilirse satılabilir ama İbrahim'i bir yere bırakmazlar...
|
Cevap: Fenerbahçe"ye Bilica Müjdesi
aynen katılıyorum ibrahimi bırakmazlar kolay kolay
|
Bilica sırf 4 milyon için satılcaksa çok büyük bi hata olur Avrupa yolunda Bilicasız ve İbrahimsiz Sivasspor düşünemiyorum.
Valla 10 milyon verseler yine satmam ben olsam çünkü öle oyuncu bulmak için fb,ts falan ne paralar harcadı yinede bulamadılar |
---------------------YÖNETIME DUYURULUR--------------------------------ELINDEKI BÖYLE BIR SÜPER OYUNCUYU SATAMAZSINIZ, SAMPIYONLAR LIGINDE KIMINLE OYNAMAK ISTIYORSUNUZ , LÜTFEN HELE ILK ÖNCE SAMPIYONLAR LIGINI OYNAYALIM DAHA SONRA SATARSINIZ, SAMPIYONLAR LIGINDE BLICAYA , 10 MILYON EURODAN TALIBLILERI CIKACAKTIR , SIZ KIME HIZMET EDIYORSUNUZ , EGER AMAC SIVASSPORUN MENFATIYSA SU ANDA BLICA YI SATMAK COK ERKEN , ÖNCE BLICA SAMPIYONLAR LIGINI OYNAMALI , DAHA SONRA SATILMAK ISTENIYORSA DAHA YÜKSEK PARALARA SATILAMLI
|
[B]bilica takımda kalmalı değeride 10 milyon euro olmalı satılırsada aynı kalitede oyuncu alınmalı [/B]
|
Son 4 hafta kaldı şu an en yakın biziz ligin kralı olmaya ve bu haberlerin çıkması da hiç şaşırtıcı değil!
|
bence boyle şeyler çok saçma..
yonetıme bak adamın fıyatını açıklıyo hani gelın alın der gibi bencve çok saçma sen şampıyonluğa oynuyosun ya ne gerek var boyle şeylere.. |
içimden küfretmek gelıyo yanı.egerkı bunlar dogruysa blıca verıldıyse ve 4 mılyon euroya verıldıyse yazık olur.. sampıyonlar lıgı arafesınde blıcanı satıyorsun buyuklukten falan bahsetmeyeceksın hıc..
ısın dıger tarafından bakınca bulent hoca satsalar bıle altarnatıfını hazırlamıstır ama blıca sembol ısım oldu gıtmesı kesınlıkle cok yalnıs olur. acayıp uzulurumm.. bu arada yalan haber dıyen arkadaslar var ama alınan bılgılere gore bal gıbıde satmısız adamı..lıg bıtmemıs etmemıs pazarlıklar ortada.. kalem kılactan keskındır derler ya hakıkaten dogru,medya dogramaya basladı bızımkılerı.. |
[B]Yine aynı nakaratı dinliyoruz.Bunların hepsi yalan haber,tamamen takımın motivasyonunu bozmaya yönelik Şekiztaş kalemşörlerinin haberleri.[/B]
|
bence az bile 2 sene sonra avrupaya 10 milyon eder acele edip ucuza satmayalım, şampiyonlar ligine çıkınca zaten piyasası artacak yönetim iyi düşünmeli, şuan ribery 40 milyon etti, gasssaraylılar beş kuruş alamadan adamı yolladılar , akıllı olalım şampiyonlar ligine çıkınca 2 maçtan sonra tüm takmın değeri en az 2 kat artacak
|
bence hepsi yalan haber yayınlamayınız böyle haberleri...
|
Bilica iyi futbolcu ama hızlı oynayan takımlara karşı etkisiz kalıyor.
Bilica'nın yanına genç ve hızlı iki kanat oyuncusu şart. Özellikle hayrettin bana hiç güven vermiyor. bir maç süper oyunuyor öbür maç saşmalıyor resmen. Avrupaya gidersek hayrettin o kanatta çok başarılı olamaz. bilica'da ayağı iyi pas yapan ve hızlı kontra oyuncularına karşı yetersiz. Bilica'nın soluna iyi bir defans oyuncusu alınmazsa Avrupaya gidince hem verim alınmaz hemde bilica'nın değeri düşer. Teknik heyetin çok iyi analiz edip iyi seçim yapması lazım bu konuda. |
egerki bilicayı 4 milyona satışa cıkardı iseler yazıklar olsun bu yönetime ben şunu düşündüm sezon sonunda şampiyon olamıyacagızki iyi olan oyuncuları satmaya kalkıyorlar yönetimi buradan protesto ediyorum ve kalan maçlarada gitmeyecegim yerine oynayacak oyuncunmu var sedat zaten müzmin sakat gibi bir şey ? eger satacaksan şam .liginde oyna oyuncun avrupa vitrinine bir çıksında ondan sonra degerinden sat . birde şu konudan bir sivaslı olarak rahatsız oluyorum bülent uygunun olur olmaz herşeye konuşması ne olur ya allah rızası için az konuş ya inter net sitelerinde senin için ileri geri konuşup yazanlara çevap yazmaktan usandım .
|
[B]Blica Dünyanın en iyi takımlarında oynaya bilecek olağan üstü bir defans oyuncusu hem oyun anlaşıyı hemde fiziki görüntüsü ile ben Real MADRİD li İtalyan oyuncu F.CAnnavaro ya cok benzetiyorum. Böylesi bir oyuncuyu elimizden kacırmak yanlış olur ancak cok iyi para verilir vede Bilicanın yerine iyi bir alternatif bulursak o zaman gitmesınden yanayım. Aklında gitmek olan bir oyuncuyu takımda tutmak klube büyük zarar verecektir.[/B]
|
[QUOTE=abircan;514745]bence az bile 2 sene sonra avrupaya 10 milyon eder acele edip ucuza satmayalım, şampiyonlar ligine çıkınca zaten piyasası artacak yönetim iyi düşünmeli, şuan ribery 40 milyon etti, gasssaraylılar beş kuruş alamadan adamı yolladılar , akıllı olalım şampiyonlar ligine çıkınca 2 maçtan sonra tüm takmın değeri en az 2 kat artacak[/QUOTE]
[B]Bilica'nın yaşı 30 ama Ribery Türkiyeye geldiğinde 21 yaşındaydı.4 milyon euro veriyorlarsa hiç düşünmeye gerek bence hemen verelim.Unutmayalım ki Bilica'yı 250 bin euroya bulduysak 4 milyona daha iyilerini buluruz.[/B] |
neden satıyorlarki şampiyon olunca ondan iisi olmadan bunu satmak saçmaa fb az futbolcu harcadı bide bilica harcasınlar bakalım...
|
Bilica giderse, Sivassporun defans göbegi tamamen çöker, eger satacaklarsa, önce Bilicadan daha üstün bir defans futbolcu bulmalari lazim, eger yoksa hiç satmasinlar, daha sampiyonlar ligi var.. eger önüm açilsin istiyorsa Bilica, Sivasssporda kalsin, kendini avrupada göstersin.. ayrica 4milyon cok az..
|
fenerbahce 2.5 euoraya bilicayı almak için mecnun başkanla el sıkışmışlar sırada ibrahim dağaşan var .?
|
internetspor.comdan haberi okuyabilirsiniz
|
Bilica baska takima gidmemeli cünkü onun evi SIVASSPOR onunla daha cok basarilara imza atariz ve onun BILICA gibisini daha bulamayiz
|
[QUOTE=sivasfutbol;514759]egerki bilicayı 4 milyona satışa cıkardı iseler yazıklar olsun bu yönetime ben şunu düşündüm sezon sonunda şampiyon olamıyacagızki iyi olan oyuncuları satmaya kalkıyorlar yönetimi buradan protesto ediyorum ve kalan maçlarada gitmeyecegim yerine oynayacak oyuncunmu var sedat zaten müzmin sakat gibi bir şey ? eger satacaksan şam .liginde oyna oyuncun avrupa vitrinine bir çıksında ondan sonra degerinden sat . birde şu konudan bir sivaslı olarak rahatsız oluyorum bülent uygunun olur olmaz herşeye konuşması ne olur ya allah rızası için az konuş ya inter net sitelerinde senin için ileri geri konuşup yazanlara çevap yazmaktan usandım .[/QUOTE]
Bilica 30 Yaşında. o yaştan sonra eğer Carlos gibi marka değeri olan bir futbolcu değilse çok para vermezler. Yönetim satacağı için değilde transfer dedikodularına son vermek için bu açıklamayı yapmıştır. 4 milyon vermeye kimin gücü yeter. FB ve GS 30 yaşını geçmiş futbolcuya kolay kolay o parayı vermezler. Ha veren bulursada satsınlar. yönetim mutlaka alternatifini bulmuştur o yüzden böyle rahat hareket ediyordur. |
Yahu bırakın bunları ... Blicayı bile Vermeyiz. Zaten Blica Kendisi gitmez Seneye Bu Takım ŞAmpiyonlar Liginde Oynucak Karsıya manchester gibi bir dev gelirse Orda iyi top oynarsa bu adam 25 30 milyon euro da olur... Bence bu adam Gelecegin Ferdinand ' ı ... ! demedi Demeyin bu adam Cok büyük kulüplerde oynucak ama ins. simdilik sivastan ayrılmaz... !
|
[COLOR="Blue"]Lig bitmeden bu tür açıklamalar futbolcuların aklını bulandırır. Telafisi olmayan maçlar öncesi bu tür haberlere dikkat edilmeli diye düşünüyorum.[/COLOR]
|
az bile o ücret inşallah sivasta kalır
|
bilica nın satılması resmen facia olur baska bir laf demeye gerek yok
|
Bilica gibisini şampiyonlar liginde bulabileceksek verelim.Yoksa kalmalı..
|
[B]4 milyon az yahu .[/B]
|
hocam guiza denen adam 17 trilyon alıyosa bilica 4 milyon euro ya bedava gider
|
[B]Gaziantep'in baskan'i tabatayi babam istese vermem dio ben olsam vermem bilica'yi :D:D[/B]
|
[B][QUOTE][COLOR="Red"]Sivasspor Bilica : 4.000.000 € (30 yaşında) 37 maçta 2 gol attı 2 de asist yaptı 1.573 dk oyunda kaldı[/COLOR]
[COLOR="Purple"] Trabzonspor Song : 5.500.000 € (32 yaşında) 31 maçta 1 gol attı 2.786 dk oyunda kaldı[/COLOR] Beşiktaş Gökhan Zan : 4.500.000 € (27 yaşında) 28 maçta 1 gol attı 1 de asist yaptı 2.289 dk oyunda kaldı [COLOR="Blue"]Fenerbahçe Lugano : 10.000.000 € (28 yaşında) 31 maçta 6 gol attı 1 de asist yaptı 3.060 dk oyunda kaldı[/COLOR] [COLOR="Yellow"]Galatasaray Servet : 9.000.000 € (28 yaşında) 31 maçta 2 gol attı 2 de asist yaptı 2.790 dk oyunda kaldı[/QUOTE][/B][/COLOR] [B]sizde bu istatistliğe bakıldığında Bilicanın değerinin ne kadar düşük olduğunu göreceksiniz bence 8.000.000 € dan aşşağı satılmamalıdır... [/B] |
[B]Aynen katılıyorum fiyatı 8.000.000 € civarlarında olmalı,4.000.000 € az böyle bir futbolcu için.[/B]
|
4 milyon euro bilicaya az edudan kotumu bilica anlamiyorum en az 7 milyon euro olmasi gerek
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:56. |