![]() |
TSL/Hacettepe-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]Avantajımızı kendi sahamızda rakiplerimize ellerimizle armağan ettikten sonra bu kezde başkentte kaptırdığımız avantajımızı geri alma çabası içine gireceğiz.
3 takımında şampiyonluk ve şampiyonlar ligi şansını yakalaması Hacettepe maçını artık çok daha önemli duruma getirdi. Gönlüm ve aklım bu maçı taraftarında desteği ile alacağımıza inanıyor... [CENTER]Hacettepe: 0 [IMG]http://www.medyaspor.com/v02/images/teams/6899.gif[/IMG] [COLOR="red"]SİVASSPORUM: 3[/COLOR] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=5035&token=13037[/IMG][/B][/CENTER] |
Cevap: TSL/Hacettepe-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru
sivasspor alacak ve liderliği geri alacağız 0-3 maç bizim olacak
|
günay moderatörüm bu konuyu açmanı bekliyordum teşekkür ederimm.. önümüzdeki maçlara bakmalıyız,yapmamız gereken şey sadece ders çıkarmak aynı hataya düşmemektir ah vah çekmek bize göre değil..lütfen hemen şimdi kendimize gelelim geriden gelen insanlar bu şekilde hareket ederek bu konuma geldiler..haydiiii yiğidolarrr... daha güçlü daha inançlı olmamız gereken haftalarda umudumuzu kaybetmeyelimm.. ankaraya hacettepe maçına 10 bin kişi takımımızı desteklemeye gidelimm..heyyyy beyler Biz Yiğidolarız...
|
[B]Sivassporu Ankaraya lider olarak bekliyorduk ama Beşiktaş lider gelecek buraya. İnşallah Sivasımızı Ankaradan tekrar lider göndeririz.
[/B] [B]Hacettepe:1 Sivasspor :2[/B] |
[B]Liderligimizi bir daha devretmemek uzere alacagimiz mac... 0-4
Herkesi bekliyoruz...[/B] |
Mehmet oynarsa 0-1 oynamazsa 0-4
|
[B]inş bu maçı alacaz beraberliğe bile tahammülümüz yok...maçı yenip ankaragücü maç skoru nu beklicez...[/B]
|
umarım gelecek hafta yener ve herşeyi unuturuz.. Ama bence beşiktaş bu saatten sonra bize kaptırmaz parayla maçı alır yine de bize liderliği bırakmaz.. İnşAllah yanılırım..
|
malesef ben bu oyun mantalitesi devam ettiği sürece galip gelebileceğimizi sanmıyorum.çekirge misali 1 sıçradık iki sıçradık 3.de kimsenin gözünün yaşına bakmazlar.bülent hocadan tutun tüm futbolcuların azında 1 puan öndeyiz avantajlıyız lafı dolaşıp duruyordu.sanki 5-6 puan fark varmış gibi rahatlık rehavet olmaz böyle şey.yine söylüyorum bu oyun böyle devam ettiği sürece ne hacceti yenebiliriz ne gençleri...
|
Kimse kusura bakmasın ama ben bu maça maç demiyorum hacettepeyide takım olarak görmüyorum.
Bu takıma yenilirsek hacettepeli olurum lan... Adam gibi oyna Sivasspor... |
[B]Alırız diyorum. 2 maçda çok önemli puanları harcadık resmen.[/B]
|
bu macda cok tehlikeli. Bülent yine harakiri yaparsa macda yine hüsran olur
|
[QUOTE=Metal Gear;516163]Mehmet oynarsa 0-1 oynamazsa 0-4[/QUOTE][B]Neyi kastediyosun sen Mehmet Yıldız'ın takımı batırdığınımı?[/B]
|
ne fark ederki..............................................
|
Ne olacağı hiç belli olmaz...Bakarsınız Hacettepeli oyuncular son maçlarını kazanmak isterler...Sİvasspor bu moral çöküntüsü ile puan kaybedebilir bence..
|
haydi ankara maça. bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
hacettepe 0 [COLOR="Red"]SİVASSPORumuz 3[/COLOR]. |
yanındayız ve burdayız desteğimize devam ama biraz oynayın kaybedersenizde oynayarak kaybedin oynamadan kaybetmek daha kötü
|
[QUOTE]Neyi kastediyosun sen Mehmet Yıldız'ın takımı batırdığınımı?[/QUOTE]
[B]ya sen maç seyretmiyorsun herhalde mehmet yıldızın saçmaladıgını görmemek için insanın görme problemi olması lazım[/B] |
3*3 = 9 PUAN ALMAMIZ LAZIM.
HACETTEPE MAÇINA EN AZ 10.000 SİVASLI GELMELİDİR. YOKSA YAZIKLAR OLSUN BÖYLE TARAFTARA. |
[B]benim bu maçdan da ümidim yok artık haccetepe ye de puan verirsek yazıklar olsun[/B]
|
[B]hacettepe nin başında ergün pembe var adam gs li maça asılabilrler küme düştü ama yinede maça asılabilir.temkinli stres yapmadan rehavete girmeden oynarsak yeneriz yok stres yaparsak yine o zaman vay başımıza gelenler deriz yine.[/B]
|
Aynı hataları hacettepeye karşı da yapacağız. Ben beraberliğe razıyım.
Musa aydın mehmet yıldız oynarsa zaten işimiz yaş. |
[QUOTE=GuNaY;516076][B]Avantajımızı kendi sahamızda rakiplerimize ellerimizle armağan ettikten sonra bu kezde başkentte kaptırdığımız avantajımızı geri alma çabası içine gireceğiz.
3 takımında şampiyonluk ve şampiyonlar ligi şansını yakalaması Hacettepe maçını artık çok daha önemli duruma getirdi. Gönlüm ve aklım bu maçı taraftarında desteği ile alacağımıza inanıyor... [CENTER]Hacettepe: 0 [IMG]http://www.medyaspor.com/v02/images/teams/6899.gif[/IMG] [COLOR="red"]SİVASSPOr: 3[/COLOR] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=5035&token=13037[/IMG][/B][/CENTER][/QUOTE]:mad::mad::mad: Sivasa Dün bi gıcık oldum daha sampiyon olmasın |
Beyler hafta sonu yine 4 forvetli oyun var. Üstelik mehmet yıldız ilk 11'de, maç sonucunu siz tahmin edin artık.
|
İ.b.b. maçı gibi olursa kendimizi kandırmaya gerek yok.Ama artık toparlanacağımızı düşünerek 2-1 diyorum.
|
farklı kazanırız..ankaragücüde kargalara çakar biz yine lider oluruz..haa unutmadan hamsi kafalılar çok havaya girdi bu hafta bursa onlara bi güzellik yapacak görürsünüz..
|
[B]Kazanırız.Hele ki Bjk de A.gücü'ne takılırsa ki bence takılma olasılığı çok yüksek liderliğimizi 1 haftalık emanetten sonra geri alırız.
SivasSpor:3 Hacettepe:0 [/B] |
[B]2-0 alırız bu maçı .....................[/B]
|
sivasSpoOr BU MAÇı TAM===== 8-2 KAZANCAK!!! İDDAA EDİYORUM 2.Bİ İDDAAM İSE BJK VE TS MAGLUP OLCAKLAR HEMDE 1 GOL BARAJINI GEÇEMİCEKLER............. benim 6. hislerim acayip GÜÇLÜDÜR... BU YAZILARIMI BİR YERE KAYDEDİN..............................................................................
|
bu hafta bizde ankaradayız eziktaşda ankarada çok zorlu olacak maçlar aslında eziktaşın maçı daha zor olacak ankaragücü kesinlikle maç satmaz vede vermez çünki bursaspor ile kanki takım anlaragücü onun için sonuna kadar savaşacak zaten mecbur savaşmaya çünki onlarda düşme potasında ayrıca bizde maçı farklı şekilde almamız lazım şampiyonluk avarajada kalabilir onun için çok kritik bir hafta onun için bize bu acıyı unutturman lazım sivasspor birde oyuncularada bu siteyi takip ediyormu merak ediyorum
|
[B]Hacettepe 0
Sivasspor 4 ................[/B] |
[QUOTE=Dark Force;516718][B]Hacettepe 0
Sivasspor 4 ................[/B][/QUOTE] böyle bir skoru en son ne zaman aldık hatırlayan varmı?? |
[QUOTE=sensetik;516720]böyle bir skoru en son ne zaman aldık hatırlayan varmı??[/QUOTE]
Trabzon maçında çok yaklaşmıştık bu skora,öyle bir ruhla oynarsak yine kazanabiliriz. Umarım dün şampiyonluğu kaybetmemişizdir,ligin sonunda görücez artık bunu. |
maçı gooooooooll atarak almalız en az 4 gol atmalıyız averaj yapmak için
|
ben bu maçı farklı alacağız gibi geliyor.bi de sitede bazı sivassporlu taraftar mı yoksa değil mi anlamadığım bazı arkadaşlar sivasspor yenildi diye hemen takımlarını satmaya başlamışlar gerçek ve fanatik bir sivassporlu olarak ben böyle taraftar istemiyorum.eğer böyle yapmaya devam edeceklerse bu siteden .... gitsinler başkalarının da tepesinin attırmasınlar....inşallah geri kalan bütün maçları alıp ve sekiztaşın da puan kaybetmesini bekleyerek lider olup sonunda şampiyon olcağız ALLAH ın izniyle...
|
Arkadaşlar Beşiktaş maçı Ankaragücü için hayati maç oldu ligde kalabilmesi için,çünkü son hafta da kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Antalyaspor ile Antalya da oynayacak,ben Ankaragücü nün Beşiktaş tan en az 1 puan alacağına inanıyorum,biz de Hacettepe yi yendiğimizde lider oluruz tekrar bu durumda.Umutsuzluğa kapılmak yok,bu takımı bu duruma getiren bu oyuncularımızdı,takımı tekrar liderliğe taşıyacak olanlar da onlar olacaktır
|
[B]Hacettepe oyun anlayışı olarak bize ters gelebilecek bir takım. Hızlı oyuncuları var Sedat ile başlarsak bu maça galibiyet şansımız yok. Her zaman defalarca yazdım Diallo Sedattan kat ve kat daha iyi iddaa ediyorum Belediye maçında Diallo oynasaydı bu maçı biz kaybetmezdık.
Sadece Sedat değil son haftalarda berbat oynayan Abddurmahmanında oynamaması gerek adam gibi adam her mevkinin oyuncusu Murat SÖZGELMEZ sağ kanatta aslanlar gibi oynar. Özetle sedat ve A.dereli ile başlarsak kazanma ihtimalimiz YOK...[/B] |
sivasspor::4
hacettepe:::0 bana gore sivasspor uygun adımlarla ilerliyor şampiyon oluurz inş |
mehmet yıldız oynamazsa farka gideriz. bi mehmet yıldız sevdasına balili futbolu unuttu. böyle bir forvet birde belediye maçındaki petkoviç olacaksa ??? işimiz Allaha kalır
|
[QUOTE=besyo_cu;516806][B]Hacettepe oyun anlayışı olarak bize ters gelebilecek bir takım. Hızlı oyuncuları var Sedat ile başlarsak bu maça galibiyet şansımız yok. Her zaman defalarca yazdım Diallo Sedattan kat ve kat daha iyi iddaa ediyorum Belediye maçında Diallo oynasaydı bu maçı biz kaybetmezdık.
Sadece Sedat değil son haftalarda berbat oynayan Abddurmahmanında oynamaması gerek adam gibi adam her mevkinin oyuncusu Murat SÖZGELMEZ sağ kanatta aslanlar gibi oynar. Özetle sedat ve A.dereli ile başlarsak kazanma ihtimalimiz YOK...[/B][/QUOTE] abdurahman konusunda sonuna kadar katılıyorum dialloda sedatdan iyi futbolcu bir de ilaveten kamanan bu takımın forvetini bozdu bence top almaya gitmiyor hep aralara giriyor defansın arasında kayboluyor pres yapmıyor mehmet yıldız koşmak zorunda kalıyor çok yoruluyor sezon sonu kamanan sergio abdurahman out yerlerine adam bile alınması olur paftakilerde onlar kadar mücadele eder |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:07. |