![]() |
Maçın Ardından
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg[/IMG]
Sivasspor'da 2-1'lik Büyükşehir yenilgisinin ardından teknik direktör Bülent Uygun, avantajı Beşiktaş'a kaptırdıklarını ifade etti ve kaçan goller için "Futbolun cilvesi" dedi.. Uygun'un maç sonunda Ajansspor.com tarafından derlenen açıklamaları şu şekilde; “Rakibe pozisyon vermeden 2 tane gol yedik.. 8 tane golü altıpastan kaçırdık, direklerden dönen toplarımız vardı.. Artık bu futbolun adaleti mi cilvesi mi bilmiyorum. Olmadı sonuçta ama ben oyuncularımla gurur duydum. Gol atabilmek adına mücadele verdiler ama maalesef olmadı.. Sivas halkı da onlarla gurur duysun.” “Bir mağlubiyet aldık sadece.. Futbolun doğasında var bu. Her zamanki gibi istediklerimizi sahaya yansıtamayınca böyle oldu. Arka arkaya istemediğimiz iki yenilgi aldık ve artık böyle bir lüksümüz kalmadı. Kalan maçlarımızı kazanmalıyız..” “Elimizdeki imkanları Beşiktaş’a kaptırdık. Bunları geri almak için mücadele edeceğiz artık. Kazanmak adına her şeyi yapmalıydık, artık bunlardan ders çıkarmalıyız. Ama güzeldi, seyredenler zevk aldı. Ben bile yedek kulübesinde bu atmosferi yaşadım. Taraftarımız da inanılmaz destek verdi. Onlar zaten gönüllerin şampiyonu. Bu maçta galip gelmek isterdik ama olmadı, önümüze bakacağız..” |
Cevap: Maçın Ardından
bülent hoca senin sayende buralara geldik işallah başaracağız da ama şu mehmeti oyundan almalısın
|
BÜLENT HOCAM
OYNUYAMDIK ADAMLAR GELDILER GALIBIYET NASIL KORUNUR GÖSTERDILER SIZ GECEN HAFTA NIYE GALIBIYETI KORAYAMADINIZ TAKIM SANKI MACTA ÖNDEYIMIS GIBI PAS YAPIYOR HER DAKIKA BIZIM ALEYHIMIZE DIKINE VE PRES YAPARIK HIZLI OYNASANA RAKIPI BOGAMADIK HOCAM MEHMETI VE MUSAYI ABDULLAHI NE OLUR OYNATMA ADAMLAR 1 METREDEN KALEYE VURAMIYORLAR ABDULLAH ÖYLE CALIM YENIRMI BE ANLADIK STRES VAR AMA INSAN 1 METREDENDE KALEYE VURAMAZMI SÖYLE ORTASAHADA TOPU ALINCA RAKIP KALEYE MACI YIKACAK OYUNCUMUZ YOK HOCAM ILERIDE RAKIBE BASKI KURACAK UC ELEMANIMIZ YOK KAMANANA NE OLDU BU YIL GECTI BASKA BAHARA HOCAM VERDIGIN EMEKLER ICIN SANA TESEKKÜRLER |
Öncelikle bize bu yıl ligde yaşattığı başarılar için kendisine teşekkür ederim.Hocam son haftalardaki futbolumuzTrabzon maçı hariç vasatın üstüne çıkamadı.Özellikle bu son maçta üç forvetle oyuna başlamak bizim için dezavantaja döndü...Yalnız özellikle Mehmet YILDIZ ın saha içindeki anlamsız tavırlarını inanın anlamakta güçlük çekiyoruz..Mehmetle ilgili düşünceleriniz ve bu futbolcuda özellikle ısrarınızı Sivas kamuoyuyla paylaşsanızda taraftar olarak bizde aydınlansak.Saygılarmla.
|
Yapma ya hocam hala gereksiz ve çok konuşuyorsun. İnsanları kandırma lütfen, böyle futbol mu olur? Orta sahası olmayan takım 4 forvet değil 14 forvet olsa gol atamaz. Fenerbahçe, Konya, Antep şimdi de BB maçı insan aynı hatayı 4 kez yapar mı?
|
Buyrun cenaze namazına...Sen 15 hafta liderlik koltuğunda otur ve sonunda kendi ellerinle koltuğu teslim et!
Bu hafta Bjk-Ts-Gs-Fb hepsi de galip geldiler.Ya biz ne yaptık?Bir çuval inciri berbat ettik. Lider takımın iki haftada 6 puan kaybetme lüksü yoktur.Geçen hafta Fenerbahçeye minnettar kaldık,bu hafta Ankaraspordan medet umduk,önümüzdeki hafta da Ankaragücünü mü pohpohlayacağız.Bırakalım artık bu işleri. Şampiyonluk güvercini elimizden uçtu gitti.Bunu ben söylemiyorum.Hala insanlara keyif aldırdığını iddaa edip saçma sapan konuşan bülent uygun ve futbolcular söylüyor. Sonuna kadar Sivassporluyum.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Ama 15 hafta lider kalıp tepetaklak düşmektense sezon boyunca ikinci yada üçüncü olup bu şekilde bitirmeyi tercih ederim! |
BEN YENILDİGİMİZE YANMIYORUM NAMERDİN BİZE GÜLMESİNE YANIYORUM ÇOK YANDIM ÇOKKK
|
sen m.yıldız la hic bı maç kazanman hoca bunu bil :mad:
|
BÜLENT HOCA SİZİ HEP TAKDİR ETTİM, AMA İBB MAÇINA M.YILDIZ-KAMANAN-TUM ÜÇLÜSÜYLE BAŞLAMAK ZATEN BİR FACİAYDI, ORTA SAHA YOK OLDU, KAMANAN YERİNE SEZER VEYA ONURLA BAŞLASAYDIN İBB GOL ATAMAZDI.
|
saol bulent hoca mactan sonra siteye girdim birde baktim bir kac ucube aslinda sayende bu ucube sayisida artti sivasi sevmeyen dangalaklar ana avrat sivasa sivaslilara kufrederek gordunuzmu bilmem ne diyerek bize ana avrat kufrediyo ve bunun sebebide sensin birak nabal okumayi be takima oyunmu oynatiyosun sana ait olmayan basarilari tek basina sahiplenip kendine piyasa olusturma derdine dustun sivassporu ikinci plana ittin sonrada biz gonullerin sampiyonuyuz diyon istemem hoca bana sivaslilara ana avarat kufrettirerek bizi sampiyon yapacaksan saol kalsin gerekmez benim serefim haysiyetim sivasspordan daha ustun yenilsin cokta tin amma sirf senin medayada yarattigin antipati yuzunden kufur yemek zorunda degiliz ya takima odaklan yada sus ve cekip git seni severler sayarlar o onlarin sorunu ben seni sevmiyorum ama uzuldugum konu sivas baskanina yazik oldu okadar emek harcadi yatirim yapti hicmi ondanda utanmiyosun abi diyosun adami yuzune amma nasil sevgiyse kendini herkesden herseyden ustte tutup sahsi hayaller pesine kosarak sivasis sivassporu sivaslilari magdur ediyosun buyuk konu amma buyuk lokma yeme demisler yen ikisinbide yaptin artik senden benim sahsen beklentim yok umarim yanilirim sonucta ortadaki ortak paydamiz sivas ve sivasspordur benim yanilmam beni uzmez amma haklim cikmamda bi husran olur onun icin yeter artik ......
|
3FORVETLE OYUNA BAŞLADIK ORTA SAHA TAMAMEN YOK OLDU BÖYLECE NE İLERİYE NEDE DEFANSA YARDIM EDECEK ADAM KALMADI, KAMANAN MAÇTA BİR TANE OLUMLU İŞ YAPMADI, BIRAK HOCAM BU İŞLERİ BİZ HERZAMANKİ KADROYLA BAŞLASAYDIK ŞUAN %80 ŞAMPİYONDUK.
|
bulent hoca son haftalara geldık cok hata yapıon hala mehmet ısrarınıda anlamak mumkın deıl bu adamda ne buluon acıklarmısın yenılıncede futbolun cilvesıymıs yok hata bende fılan acıklamaları yapıon son haftaya getırdınız sıvaslıyı umutlandırdınız artık bu ısı tıtızlıkle yapman gerekıor kalan 3 haftada mehmeti oynatacagın kesın ama bu adam bızı yakmaya dvm edecek ne desem bılmıorum bu adam oynadıgı surece bızım ısımız yaş
|
[B]Tek kelimeyle yazık oldu..............[/B]
|
[B]BURALARA BÜLENT HOCA VE BU FUTBOLCULARLA GELDİK ÇOK BÜYÜK BAŞARI AMA ARTIKÇOKBASİT 2 MAÇI KAYBETTİK YOKSA KESİN ŞAMPİYONDUK,AMA BEŞİKTAŞIN 3 MAÇIDA ÇOK ZOR BİZ KAZANALIM YİNE ŞAMPİYONUZ[/B]
|
[QUOTE=esentepeli58;516118]sen m.yıldız la hic bı maç kazanman hoca bunu bil :mad:[/QUOTE]
HAKLISIN GARDASLIK BU MACI FRANSIZ BI ARKADASIMLA SEYRETTIM BANA BU COBAN KIM YA BUNU OYNATAN TEKNIK DREKTOR AMATOR BI HOCADIR ANCAK DEDI ADAM ASINIRLENDIM EVIMDE MISAFIR DI ARKADASIMDI BIR AN BOCALADIM BI KAFA GOMEYIM DIYE AMMA NE DIYIM ADAM HAKLIYDI ZATEN YENILIYODUK VE LHASIL KELAM BARCELONA BILE GARANTI MACLARINA DORT BES GOLE YONELIK OYNAYAN ADAMIYLA OYNAMAZ BU ADAM NE SANIYO KENDINI BILMEMKI YA HAYAL PEREST YADA ISI BILMIYO ISTANBUL TAKIMI CAN DERDINE DUSMUS DUSTU DUSECEK SEN BU ADAMLARA KARSI BOLE OYNARSAN PES BE DAHA NE DIYEYIM BUGUN BIZI YEDIN BITRDIN BE HOCA YAZIK OLDU SIVASLIMIN HAYALLERINE SAYENDE BALON PATLADI.... |
Yav arkadaşlar sizin taraftarlıgınız bu işte.Ne çabuk unuttunuz Adıyamansporla amatör kümeye düşmeme maçını.Nankörlük yapmayın...
|
noluyor ya sivasspor'a, hocam neler oluyor
her hafta lider olan sivasspora noluyor hocam?? nazar'mi, inancsizlikmi? hocam buraya kadar gelmisik, birakmak olurmu |
Tamam top sevmedi eyvallah kaçtı yapacak,diyecek bir şey yok de be kardeşim 2 tane golü niye yersin sen zaten gol atamayan takımız biz hadi bu maç çok kaçırdık atamadık falan filan da sene boyunca çok mu pozisyon bulan bir takımdık biz.. Yok ileri hatta beceriksiziz daha doğrusu oyun tipimiz buna uygun değil de sen az gol yiyen müdafaa hattını nasıl oluşturuyorsun anlamadım ... Ben bizim takımda maç çevirecek bir futbolcu görmüyorum garantici bir takımız açıkcası o yüzden bu kadar kolay gol yememeliyiz.. Trabzon maçında dedik ki tamamdır bizimkiler özgüveni kazanmışlar rahat oynuyorlar falan filan da 2 haftadır neyin darlığını yaşıyoruz,neyin stresini çekiyoruz anlamış değilim..Kimse kusura bakmasın da bunu yaratanda biz taraftarlar değiliz takım sanki kendi kendine bir tribe girmiş gibi ... Biz bu takımın derecesi,aldığı başarı ne olursa olsun zaten tutmaya,desteklemeye,her alanda savunmaya devam edeceğiz zaten de ben bu son 2 haftada ne oldu da bu kadar şey değişti onu çok merak ediyorum... Bir de artık şu gönüllerin şampiyonu diyeni gırtlaklayasım geliyor...Bülent Hoca da şu hazırladığı konuşmalar verdiği röportajlar kadar takımı hazırlasa biraz bunlarında hiçbiri olmazdı ... Öyle topçuya sus emri ver,yok konuşmasın dikkati dağılmasın olayı değil bu adamı kafa olarak hazırlayacaksın yasaklarla vs. olacak iş değil.İnşallah kendilerine gelirler de bırakın bizi kendi emeklerini boşa çıkartmazlar.. Yine de ne olursa olsun her şartta Sivas'lıyız Sivasspor'luyuz,rahat olsun herkes kimsenin takımın arkasından çekildiği filan yok...
|
[QUOTE=KIZILCAN;516115]Buyrun cenaze namazına...Sen 15 hafta liderlik koltuğunda otur ve sonunda kendi ellerinle koltuğu teslim et!
Bu hafta Bjk-Ts-Gs-Fb hepsi de galip geldiler.Ya biz ne yaptık?Bir çuval inciri berbat ettik. Lider takımın iki haftada 6 puan kaybetme lüksü yoktur.Geçen hafta Fenerbahçeye minnettar kaldık,bu hafta Ankaraspordan medet umduk,önümüzdeki hafta da Ankaragücünü mü pohpohlayacağız.Bırakalım artık bu işleri. Şampiyonluk güvercini elimizden uçtu gitti.Bunu ben söylemiyorum.Hala insanlara keyif aldırdığını iddaa edip saçma sapan konuşan bülent uygun ve futbolcular söylüyor. Sonuna kadar Sivassporluyum.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Ama 15 hafta lider kalıp tepetaklak düşmektense sezon boyunca ikinci yada üçüncü olup bu şekilde bitirmeyi tercih ederim![/QUOTE] sana sonuna kadar katiliyom hemso amma salla gitsin bu takimdan futboldan anlayan herkes bilirki bi cacik olmazdi kendi takimlarinda kadroya giremeyen ne kadar kart oyuncu varsa topladi takima sonrada tutturdu turbulans cart curt ayaklari sonuc ortada biz bunlari yaziyosak sivasi sivassporu sevmedigimizden degil canimiz yanmiski yaziyoz ondan iyimi bilecez diye sorabilirler tamam bilmiyozda o cok biliyodu bu durum ne iki haftada alti puan uctu gitti yokuc galibiyet bir beraberlik dedinal sana maglubiyet amman be valla stres topu olduk ya yanlis anlayanlar olabilir bu yorumlar bizi bagliyohepoksamak iyi degil biraz durtmek lazim artik bu futbolcular farkina varsinki sivas sivasspor onlardan herzaman buyuk sivas ebediyete kadar baki olacak onlar yolcu civasn han ya adam gibi oynar oynatirlar takimi yada ceker giderler basari varmi gonullerin sampiyonuymus hikaye bence artik hayallerin sampiyonuyuz kim ne derse desin artik hayal S A M P I Y O N L U K |
selam hocam buralara kadar getirdiğn için sonsuz teşekkürler...mehmet yıldız la olmaz hocam
|
Kamanan çok kötü oynadı Ben anlamadığım nokta Bülent uygun Mehmet yıldız,tum,Kamanan gibi forvet oyuncularıyla niye çıkıyor o yüzden sivas pas yapamıyor sonra Orta saha etkinliliği kalmıyor Benim bildiğim eskiden Sivasspor İlk önce gol yemez sonra atardı o sistemde güzeldi.
Bu arada Kamanan'da çok kötü oynadı belki sistemden kaynaklanıyordur çünkü 3 forvet. Yazık Çok yazık Sivasspor Kendi Elinle verdi Liderliği. |
[QUOTE=SivasSpor.Com;516092][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg[/IMG]
Sivasspor'da 2-1'lik Büyükşehir yenilgisinin ardından teknik direktör Bülent Uygun, avantajı Beşiktaş'a kaptırdıklarını ifade etti ve kaçan goller için "Futbolun cilvesi" dedi.. Uygun'un maç sonunda Ajansspor.com tarafından derlenen açıklamaları şu şekilde; “Rakibe pozisyon vermeden 2 tane gol yedik.. 8 tane golü altıpastan kaçırdık, direklerden dönen toplarımız vardı.. Artık bu futbolun adaleti mi cilvesi mi bilmiyorum. Olmadı sonuçta ama ben oyuncularımla gurur duydum. Gol atabilmek adına mücadele verdiler ama maalesef olmadı.. Sivas halkı da onlarla gurur duysun.” “Bir mağlubiyet aldık sadece.. Futbolun doğasında var bu. Her zamanki gibi istediklerimizi sahaya yansıtamayınca böyle oldu. Arka arkaya istemediğimiz iki yenilgi aldık ve artık böyle bir lüksümüz kalmadı. Kalan maçlarımızı kazanmalıyız..” “Elimizdeki imkanları Beşiktaş’a kaptırdık. Bunları geri almak için mücadele edeceğiz artık. Kazanmak adına her şeyi yapmalıydık, artık bunlardan ders çıkarmalıyız. Ama güzeldi, seyredenler zevk aldı. Ben bile yedek kulübesinde bu atmosferi yaşadım. Taraftarımız da inanılmaz destek verdi. Onlar zaten gönüllerin şampiyonu. Bu maçta galip gelmek isterdik ama olmadı, önümüze bakacağız..”[/QUOTE] [B]şampiyonluğu kaybetmiş bir takımın hocası olarak yapabileceğin en trajik komik, iğrenç açıklamayı yaptın hocam tebrik ederim. hani konyada aldığımız bir puan bizi şampiyon yapacaktı,oysa bu son 3 maçı alsak 7 puan farkla liderdik, hani onları parası laylası vardı...... sen bu atmosferi yaşarken zevk alırken bizler ağladık hocam, hemde çocuklar gibi hüngür hüngür ağladık, sana ve futbolculara inandığımız için, bu rüyayı kabusa çevirdiğiniz için ağladık, el alemin ağzına sakız olduk diye ağladık, tezgaha mı karıştınız diye ağladık, çocuklarımza anlatacağımız bir şampiyonluğu yok yere harcadığınıza, bu rüyayı çocuklarımıza anlatamıyacağımıza ağladık, paramız yoktu yüreğimiz vardı diyemediğimize ağladık, kısacası ağladık hocam bilmem sizin için bişey ifade edermi ama..... ağladık..... yazıklar olsun diyorum başkada bişe demiyorum....[/B] |
bulent hocam siz elinizden geleni yaptiniz hata hakem'de
3 4 kere ele oynadilar ve o hakem olacak adam penalti vermedi eger o penaltilari verseydi maçi buyuk bir farkla alirdik inshallah bu sene sampiyon anadolu'dan -çikacak buna inaniyor ve dua ediyorum |
Yorumları okuyunca hak verdim.Öncelikle Mehmet YILDIZ hatası yineledi.1 metreden topu hawaya dikti Anteptede aynı işi yaptı.Çok vasat Mehmet,Milli takıma çağrıldı bir kaç kere hemen Fatih hoca Mehmetten vaz gecti.Sorun Mehmet maç sonu yaptıklarında hiç açıklaması olmayacak şeyler.Şımarıklık mı?Kabadayılık mı?Sorumsuzluk mu?Eleştirmemiz belki tozu fazla.Bizde Mehmet YILDIZ gibi sahada çok konuşup az mı iş yapıyoruz?
BİRDE HER ŞEY BİTTMEDİ EN OLASIK VERDİĞİM GALATASARAYIN BEŞİKTAŞI YENMESİ *** AYRICA BEŞİKTAŞI BERABERLİKTE ALABİLİR DİĞER TAKIMLARDAN?? SADECE 2 PUAN VAR? ÇOK ACAYİP DURUMLAR WAR ??DESTEĞE DEWAM ŞİMDİ ÜÇ MAÇ 9 PUAN HİÇDE ZOR DEĞİL BU TAKIM İÇİN.. AMACIM İYİSERLİK DEĞİL OLASILIK DEĞİL OLABİLECEKLER ARKADAŞLAR.. |
bulent hoca elinden geleni yapti hep o hakem yuzunden 4 penaltiyi verseydi
buyuk bir farkla kazanacaktik ama olmadi ama inshallah sampiyon olacagiz |
Diyecek bir şey yok.. bunca emeğe bunca ümide yazık oldu.. Daha üç var evet ama belediyeyi sahamızda yenemiyorsak elli maç olsa ne yazar..
|
yazik gercekten cok yazik. buraya kadar getirmisken son 3 mac kalmisken bu olmaz be. antalyanin yenilmesinden daha fazla üzüldüm bugun
|
ortasahada top yapılmıyor direk defanstan forvet hattını besleecek paslar atılıyor bunalrında çoğu rakibe geçiyo orta saha sırf defans yapmak için kullanılmaz birazda hucum ederken herkesin yaptığı gibi ortasahadan dikine paslar atarak gelelimm yoksa tüm uzun paslarda defansn hatasını bekliyip gol atmak çok gereksiz ve takımımız için yararsız.. orta sahada top ypacak dağıtacak rakibi zorayacak güzel paslar çıkaracak bir 10 no gerek bize
buraya kadar getiren tüm futbolcularımızın ve yönetimimize teşekürler bize bu heycanı yaşatmanız da güzel oldu ne olursa olsun şampiyonlar ligineyiz hatta şampiyonluk şansımızda varr asla pes etmek yokkkkkkk..!!!! |
birak hoca birak iki tane capulcuyu güldürüyorsun anadolu kardesligiymis birakin bu isleri su ligde yürekten sivasi destekleyen tek takim var oda kayserispor en büyük düsmanda trabzon adamlor tutustu bizden baska anadoludan büyük cikar diye onun icin sivas ve kayseriye düsman oldular hos kendilerini anadoludan sayiyorlar bunuda anlamadim anadolunun efendisiymis trabzonun neresi anadolu anlamadim sivassporra sempati duyan takimlarida zorla kendimize düsman ettik bülent hocanin ükala ükala aciklamalari yüzünden bülent hoca ve mehmet yildiz fazla havalara girdiler sivasspor türkiyeye kendini efendi takim olarak tanitti ama bülent beyin aciklamalari yüzünden ne hale geldik kardesim su fenere bu kadar sevdalisin git oraya orda görev al her soruldugunda fenere sevdani dile getiriyorsun yazik be bu kadarda olmazki su an kime sorsan sivassporu fenerin pilot takimi diyor ayip mecburmuydun sivasi herkese öyle tanitmaya keske sivas ortalarda olsaydida kendini fenerin pilot takimi olarak bilmeseydi gecen sene kafaya oynadik tüm takimlar keske sivas sampiyon olsa dedi 7den 77ye ama bu sene ne diyorlar sivasi gercekten seven haric aman olmasin sivas sampiyon olursa fener olmus gibi diyorlar
|
Sayın Bülent hocam acep Sivasta sıcak bir hava mı hakimdi bugün ? Yoksa Antep havası mı çarptı sizi geçen hafta? Yoksa maç saatimi uygun değil di ?
|
Hocam birşeymi diyorsun...
işine bak basın sözcüsü konuşsun.... |
arkadaşlar bu mağlubiyetin tek sorumlusu bülent uygundur. Siz hiç ersun yanalın tv röportajlarına çıktığını gördünüz mü? değerli başkan mecnun odyakmazın yerinde olsam sezon sonun kadar herkese tv ve basına demeç vermeyi yasaklarım ve sahada konuşun derim olması gereken buydu bari bundan sonra sadece ve sadece SAHADA konuşsunlar başka bişi istemiyorum ayaklar çalışsın ağızlar değil.
|
[QUOTE=werder;516196]arkadaşlar bu mağlubiyetin tek sorumlusu bülent uygundur. Siz hiç ersun yanalın tv röportajlarına çıktığını gördünüz mü? değerli başkan mecnun odyakmazın yerinde olsam sezon sonun kadar herkese tv ve basına demeç vermeyi yasaklarım ve sahada konuşun derim olması gereken buydu bari bundan sonra sadece ve sadece SAHADA konuşsunlar başka bişi istemiyorum ayaklar çalışsın ağızlar değil.[/QUOTE]
sözde bu hafta konuşma yasağı vardı ama ne hikmetse normal haftalardan daha çok röpörtajları vardı oyuncuların bülent hocanın anlamadım gitti var bi terslik ama durun bakalım ne çıkacak... |
Mehmet yıldız'la olmaz hocam ayrıca pas yapmayı da ogrensek iyi olur dönen topları almayı filan 3 maçı kazanalım yine sampiyonuz insaallah
|
[B]4 maçtır yenemiyoruz sağolsun sivasspor bana çok büyük zevkler yaşattı ama şampiyonluğa bu kadar yakınken kötü oynamak sıkıntı veriyor.umarım önümüzdeki maçları alırız şampiyonluğu hakeden biziz.[/B]
|
bulent hoca yaptigin isler icin saolda ben senin hocaligini yeterli bulmuyon neden oncelikle sen hangi maci izledin mac sonunda cikiyon pozisyon vermedik diyon adamlar az becerikli olsa ilkyari 4 tane gol yerdik antep macinda bahaneler urettin biraz oyunu okusan kesin galip gelirdin ama yok sen havalardasin ayni hatayi burda yapiyon sonra cikiyon sans yanimizda yok diyon sen orta sahayi guclu tutma pres yapmayan golculerle oyna sabaha kadar oyna sonuc yine ayni olur nolur eskisi gibi olyada sene sonu memetle fb ye transfer olun sende rahat etbizde
|
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
yazık bize...maçtan çıktım eve yeni geliyorum...bu hallerede düşmeyi görmek varmış..namertler gülüyorya halimize...vay bee... |
trabzon gibi bir yerde tek başınasivassporu savunmak onun taraftarı olmak maçını izleyememek üzerine birde yenilmek ne kadar acı geliyor bilirmisiniz
|
tuzlugöllü bravo sana yazın çok güzel
|
Bülent hoca imzamı oku, bu imzayı üç beş hafta önce belki okur düşünürsün diye yazmıştım:mad::mad:
yolundan şaştın hocam...dikkat staplize yol !!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:22. |