SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sizce sivasporun 3 maçtır kötü oynamasının sebebi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25462)

engin2609 09.05.2009 21:51

Sizce sivasporun 3 maçtır kötü oynamasının sebebi

malesef ki 3 maçtır galibiyet almıyoruz sizce bunun sebebi ne olabilir.

bence orta sahanın yetersizliginden kaynaklanan bi durum sivassporda 3 mactır orta saha vasat inş ilerki zamanlarda düzelir

zaralı19 09.05.2009 21:58

Cevap: Sizce sivasporun 3 maçtır kötü oynamasının

orta saha hiç yok ama mehmeti de çıkarması lazım artık

Dark Force 09.05.2009 22:02

[B]Mehmet oynayınca takımı kurtarıyor...oynamayınca takımı batırıyor anlamadım gitti.....[/B]

bekçi 09.05.2009 22:05

arkadaşlar stres stres ilk yarı sanki futbolcuların ayakları bağlanmış zannettim. m. yıldız la olmuyor artık. hocam teşekkürler.gözlerimden yaşlar geldi fazla dayanamıyorum. herkese selam yiğdolar

Agcalli 09.05.2009 22:16

Bunun birçok sebebi var.. Birincisi Futbolculardaki formsuzluk.. Abdurrahmanın kanat otobana döndü.. Antep maçında da bu maçtada bunu gördük.. İkincisi Mehmet Yıldız artık bitmiştir Bülent Hoca bu ısrarından vazgeçmelidir.. Kamana ve Tum bence daha uyumlu ve daha baskılı olur.. Üçüncüsü futbolcularımız bu stresi kaldıramıyor ben bunu anladım.. Bugünki maça bakarsanız Bilica hariç herkes kendinden geçmişti.. Transfer haberlerinden diyorlar ama katılmıyorum en çok transfer haberi bu haft Bilica için çıktı ama takımın yıldızı yine oydu.. Ve son olarak Bülent Hoca artık ben ne yaparsam doğru anlayışından vazgeçmesi lazım..

basayev58 09.05.2009 22:24

Son 4 maçına lider olarak girmiş bir Sivasspor var.Ve Türkiye'de kimse şampiyonluğuna inanmıyor.Yok Bilica kaç milyon Euro,yok Bülent Uygun Fener'e mi gidiyor...Sivasspor son haftalara sahipsiz giriyor...

sultansehir 09.05.2009 22:30

Bence birinci neden mehmet yıldız hem antep'te hem belediye maçında bizi yakan adam oldu ikincisi ise orta saha yok top çeviremiyoruz üçüncü olaraksa bülent hocanın b planı yok hep aynı taktik rakipler çözdü artık. Ama bunlara rağmen hala inanıyorum Allah'in izniyle şampiyon oluruz.

memet24 09.05.2009 22:31

cvp yok bu sene şampıyonuzzzzzzzzz.......................................

SenSetik 09.05.2009 23:22

her yenilgiye bir kılıf bulunması,
yırtık dondan çıkar gibi bülent uygunun her röpörtajdan çıkması,
mehmetin kendinisini ronaldo zannetmesi,
bir tane yetmezmiş gibi 2. bir fatih terimin türemesi,
anadolu takımlarının bize yatmasının beklenmesi ama tam tersinin olması,
mücadele etmeden maç kazanılmayacağının unutulması...
saymakla bitmezki....

gerçekleri kabullenmek,görmek ve tedbir almak gözünüz kör olduğunda çok zordur....gören gözlere, işiten kulaklara !!!!!!!!!!!!!!!!!

emi61 09.05.2009 23:30

mehmet yıldız gazi anteb e bülent hoca da galatasaray a gitsin yeter ya...böyle saçma sapan iş olur mu ya son 4 haftaya lider gir gerisini mahvet hevesimiz kursağımızda kaldı yaa...

yiğido 09.05.2009 23:35

sivas 2009 daki tüm maçlarında çok kötü oynadı tek maçımız var uşaklara karşı oynadık başkada maç yok. bizim laylamız yok camimiz varaya dualarla bugüne geldik, klübede atmosfer yaşayıp zevk alacağına dua etseydinya uygun efendi.
hadi bizi kandırdın bari kendini kandırma. yapılan bu açıklamalar ..tü kurtarma laflarıdır. herkes seni çok iyi tanıdı bizim içinse acı bir tecrübe oldu.
yazıklar olsun size ruhsuzlar ordusu komutanı ve askerleri başka ne sebebi olacak.

çarşı20 09.05.2009 23:35

[QUOTE=sensetik;516266]her yenilgiye bir kılıf bulunması,
yırtık dondan çıkar gibi bülent uygunun her röpörtajdan çıkması,
mehmetin kendinisini ronaldo zannetmesi,
bir tane yetmezmiş gibi 2. bir fatih terimin türemesi,
anadolu takımlarının bize yatmasının beklenmesi ama tam tersinin olması,
mücadele etmeden maç kazanılmayacağının unutulması...
saymakla bitmezki....

gerçekleri kabullenmek,görmek ve tedbir almak gözünüz kör olduğunda çok zordur....gören gözlere, işiten kulaklara !!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Helal olsun birader, aynen katılıyorum...

ekingölü 09.05.2009 23:39

ne olacak şimdi,Sivas böyle oynamaya devam ederse şampiyonluk hayal.Artık beşiktaşın puan kaybetmesini,bizimde 3 maçıda almamız gerekiyor.Ama bu oyunla o dazor gibi,biz şampiyon olacağımıza inandıkta futbolcular ve yönetimde inansa bu malubiyetler olmazdı.

eyuphulagu 10.05.2009 00:27

Trabzonu yendiğimiz maçtan sonra herkes bu takıma methiyeler düzüyordu.Artık bu iş bitti;şampiyonlar ligini hangi staatda oynayalım masalları anlatılıyordu.Herkes Trabzonspor içinde lige havlu attı,gelecek yıla hazırlanalım şarkıları söylenmeya başladı;hatta Ersun YENAL'ın görevine bile son verildi.Aradan 2 hafta geçti Sivas 2 mağlubiyet,Trabzon'da 2 galibiyet aldı birden bire ibre trsine döndü;tekrar zirveye ortak oldu.Demekki arkadaşlar bu köprünün altından daha çok sular akacak;heran herşey olabilir.Biz nasıl puanlar kaybettiysek rakiplerimizde aynı şekilde puanlar kaybedebilir.Ortada oynanmamış 3 maç daha var.Biz toplayabileceğimiz bütün puanları toplayalım ligin sonunda ne olacağını hep birlikte göreceğiz.Ligi 1. de bitirebiliriz;4. de.15 hafta liderlik koltuğuna oturan bir takıma kimse başarısız diyemez.Biraz da biz zirveyi geriden takip edlim bakalım ne olacak.Belki geriden gelmek stresimize çare olur.Umarım şans bundan sonra bizim yanımızda olur.Ben bu haftaki Ankaragücü-Bjk ve Trabzon-Bursa maçlarından sürpriz sonuçlar bekliyorum.HERŞEY SİVAS İÇİN....

TS58 10.05.2009 08:38

SİVAS son on maçtır TRABZONSPOR maçı hariç kötü oynuyor. Bu maçı da basit gördü.

ÇÖZÜM: YİĞİDO GİBİ OYNAYIP 3 MAÇTA 9 PUAN ALMAK.

Salim58 10.05.2009 09:33

bence havaya girdiler bide şampiyon oluyoruz yükü ağır bi baskı kurdu futbolcularda bunu kaldıramıyorlar iyi oynayıpta yenilsek sorun yok takım kötü oynuyor kalan üç maçta böyle olmaz inşallah

Mursallı yiğido 10.05.2009 09:59

Galibiyet alamamamızın sebepleri savunmadaki inanılmaz hatalar ve forvetin beceriksizliği.

Garip 10.05.2009 10:53

Sivassporun Hatalari Bu : _Defans Kendini Orta Saha Oyuncusu Saniyor
_Orta Saha Kendini Forvet SAniyor
_Futbocular Acele Oynadilar Hemen Kaleye Yuklendiler Ve Defansta Ve Orta Saha Bostu . Ve Futbolcularin Biraz Dinlenmeleri Lazim .

kolukisa 10.05.2009 11:25

Sivasspor'a oncelikle basarilar dielrim,enazindan ligi 3'lukle bitirebilmesini en icten dileklerimle temeni edrim.Hatirlarsak sevgili Sivassporlu kardeslerim Bursa spor macindan beri bir dusus yasiyorlar,ortasaha nedense bazen yok denecek kadar kayboluyor,Ankaraspormacinda 1 sifir onde beraberlik,Antepmacinda keza yine onde malesep maglup,teknik heyet bunu sebep ve sonuclarini analiz edip tetbirler almalilardi diye dusunuyorum,Bulent kardesimiz basraili bir teknik adam oldugunu kanitladi,bir takimmin nasil olusturulabilecegi dersinide herkese verdi,fakat bu demek degildir ki ben hata yapmam bazen de cevreni dinle ve alcak gonullulugu ve hosgoruyu asla ve asla elden birakma.Anadolunun kalkinmasi ve huzurlu olmasi ici boyle basrilara herzaman ihtiyacimiz var.Simdi sahada var gunuzle son uc macinizi 9 puanla bitirerek yakiplerinizin hata yapmasin beklemekten baska yapilacak bir sey yok.Lutfen sahahalardaki basarilariniz konussun demeclerinez degil.Hepinizin anneler gununu kutlar yeniden basralirar dilerim.

tekdoktirin 10.05.2009 11:46

KARDEŞİM BUTAKIMI BU HALE GETİREN MEHMET EFENDİ NEREYE TIRASFER OLCAN ŞİMDİ MİLANA MI YASEN ENFAZLA ANADOLUTAKIMLARINDA OYNARSIN GÖRDÜN MÜ ŞİMDİ TIRASFER AYAKLARINI MAFETTİN OTAKIMI İKİ HAFTADIR SENİN YÜZÜN DEN KAYIP ETTİK ARTIK ÇİFT SÜRERSİN ANADOLUDA KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR AMA SİZ BUNU ANLAYAMADINIZ

yasin237 10.05.2009 12:29

bülent hoca ne var şu yorumları bi oku, dün takımda bilica hariç herkes kötüydü bence, petkoviç bile o gölleri nasıl yedi helede ilk gölü, Allah tan sezer girdi de ikinci yarıda oyunu diğer alana yıktık ama musa boş kaleye ,mehmet de karşı karşıya atamazsaa böyle olur işte :mad:

LosTie58 10.05.2009 12:29

3 maçtır değil 2 maçtır kötüyüz Antep ve Belediye maçları.Ondan önce Trabzon'la oynadık.

winner58 10.05.2009 13:13

ne diyelim ki aslında diyecek çok sey var takım hazır değil cok stres var baskıyı kaldıramıyor doğru dürüst bir oyun planımız yok hep aynı şekilde saldırıyoz aynı sekilde gol yiyoruz buna nasıl bir önlem alınmaz bilmiyorum ki son 4 haftaya girmişin şu belediye maçını alsak işimiz tamam dı ama alamadık adete sok yaşadım kendime gelemedim hayla olacak iş değil ama umudumu yitirmedim allahın izni ile şampiyon olacağız valla kafam cok dağınık daldan dala atladım okuyanlar kusura bakmasın

tekdoktirin 10.05.2009 13:19

kardeşim birde moda oldu sitres sitres alsana sitres tüm sıvas ın kaderiyle oynadılar şerefli sıvaslıların hayatını bitirdiler şerefli olsalardı oynarlardı bundasonra keçi otlatırlar artık

sahinok 10.05.2009 13:20

yBence bu durumun tek ve tek sebebi Bülent uygundur. Ya o kadar çok konuşuyor ki arkadaşlar ben bile nefret etmeye başladım antipati duymaya başladım ya. Yönetim diyor ki konuşma yasağı var. Yok Yok Yok. Adam konuşmaya devam ediyor. Ya Allah aşkına bülent hoca git fenere kurtulalım olmaz olsun şampiyonluğun da şampiyonlar liginde takımımızı severek 10. olalım daha iyi ya :mad::mad::mad:

sahinok 10.05.2009 13:24

Bülent hoca eğer bu yazıları okuyorsan ki eminim okuyorsun sana diyeceğim şu: Ya sus Ertuğrul hoca gibi efendi efendi teknik direktörlüğünü yap ya da git git git.

Divriği58- 10.05.2009 13:33

Nedense normal düzenimizin dışına çıktık bence maça 3 forvet başlamak yanlıştı daha sakin kontrollü oynasak maçı alırdık .... belliki oyuncularda büyük bir stress var ama şunuda unutmamak lazım belediye bu macı mutlaka kazanmalıydı ve kazandı haftaya bjk ankaragucu oynanacak ve bu sefer ANKARAGUCU KAZANMAK ZORUNDA Yani moral bozmaya gerek yok Haftaya lideriz ......... AYRICA KAC HAFTADIR AKIL ALMAZ GOLLER KACIRIYORUZ KARSI KARSIYA ALTI PASTAN ATAMAMIYORUZ ..... BİRGÜNDE KRAL OLMADIK BİR GÜNDE TAHTDAN İNMEYİZ BU SENE ŞAMPİYON SİVAS......

escem26 10.05.2009 13:34

Sen evinde dalga geçtiğin İ.B.B. belediye takımını yenemeyeceksin,Gaziantep çıkıp futbol oynadı diye hem futbolcun hem hocan kangal gibi sağa sola saldıracak,kümede kaldım diye sevinen rakip futbolcu edebiyle sevinirken dayılık yapacaksın,İstanbulda Laila,Sivasta La İlahe İllallah diye gerizekalı bir söyleme sahip kendine bir halt sanan teknik direktörün olacak,hakemler diğer Anadolu takımlarını ezerken olur böyle şeyler ağlamasınlar diyecek kadar alçak olacaksın,bizi şampiyon yapmayacaklar derken başkanın futbol oynamayan sadece top şişiren ve gol atınca üstüne yatmaya çalışan bir takımın olacak sonra da saygı mı bekliyorsun?
UYAN ARTIK EY SİVAS CAMİASI!!!!!
Bu adamlar sana başarılı günler yaşatmış olabilir ama kendi egoları için rezil ediyorlar koca bir camiayı...Bülent Uygun ve Mehmet Yıldız çetesi çokmu sempatik geliyor size?Buradan hiç öyle görünmüyor...
Uyanın ve minnet duygularını bırakın.Bülenti,Mehmeti,Mecnunu gelip geçici,sonuna dek yaşayacak olan Sivasspor ismidir.Kimseyi takımın adının önüne geçirmeyin.Bülent Uygun padişah oldu da haberimiz mi yok???Mehmet Yıldız tüm takımı fırçalarken bu rezil futboluyla tribünden bir tek tepki gelmiyorsa taraftarlığınızı sorgulayın biraz.
Kendinizi kandırmayın UYANIN ARTIK...

58ÖREN58 10.05.2009 13:43

BENCE ORTA SAHA HIC YOK SİVAS SPORDA SEZON BASINDA BIRTANE IYI BIR ORTA SAHA ALINSAYDI SUANDA ACIKARA LIDERDIK İNSALLAH SENEYE IKI ORTA SAHA BIRDE IYI BIR FORVET BUIS BITER SENEYE

sahinok 10.05.2009 13:45

eskişehirli dostum haklısın. Başarılıyız diye kimsenin sesi çıkmadı ama kıyamet kopacak. Artık sadece Mecnun başkana güveniyorum artık. Mecnun başkan lütfen şu olaya bir el at ya. Hocaya de sussun susmuyorsa çeksin gitsin mehmete söyle kral değil adam gibi oyununu oynasın sağa sola saldırmasın. Kardeşim yenildin neden gariban belediye oyuncularına saldırıyorsun. Onlarda ana kuzusu ligde kaldık diye seviniyorlar. 2 gol attı yattılar en doğal hakları bu. Bülent hoca sana çok kızıyorum. Gün be gün konuşmalarınla bitirdin kendini sen var ya sen artistin birisin sen filmlerde falan oynamalısın :mad::mad::mad:

osmanlisivas 10.05.2009 14:23

son 2 maçta ki şanssızlığıda gözardı etmemek lazım.Daha önemlisi futbolculardaki stresi herkes görüyordur.Bitirici vuruşları yapamamız bundan kaynaklanıyor.Bu stresin atılması lazım.Rüzgar en öndekine vurur hep...Artık 2.yiz bu stresi beşiktaş yaşayacak.Rahat olun Bu sene şampiyonuz.

sahinok 10.05.2009 14:26

bu oyunla mı? iyi oynasak derim ki 3 maçı da alırız BJKde yenilirse şampiyon olabiliriz? Ama yok oyun çok kötü...

osmanlisivas 10.05.2009 14:38

[QUOTE=sahinok;516666]bu oyunla mı? iyi oynasak derim ki 3 maçı da alırız BJKde yenilirse şampiyon olabiliriz? Ama yok oyun çok kötü...[/QUOTE]

2.yarıda ki oyunu beğenmediysen diyecek bir şey yok.Trabzon maçında nasıl oynadığımızı da herkes biliyor.Bizimkilerin üzerinden stres kalkmıştır.Gençlerbirliği de rahatladı.İlhan cavca'ın takımına prim vereceklerini falan da sanmıyorum.Beşiktaşta ki rehavetide göreceksiniz.İnancım hiç azalmadı

sahinok 10.05.2009 14:39

Vallahi ağzından bal damlıyor hemşerim ama bu hafta çok üzüldük çook

ready 10.05.2009 15:29

takım ruhunu kaybetmiş ne desek boş

galipgelen 10.05.2009 15:45

Takımına tezahürat etmeye tenezzül dahi etmeyen, çekirdek çitleyen, sinema seyircilerine SÖZÜM. Önce seyirci görevini yapacak, konuk takımı tezahüratla boğacak, bizim takımı ateşleyecek,90 dk. ayakta izleyecek,İKİ GOL YEDİKTEN SONRA DEĞİL.. BJK nin taraftarına bak, bir de bizimkilere. Ayakta durunca arkadan 'Otur gardaş göremiyom 'diyor. Biz maçı tribünde kaybettik. Maraton tribünü hariç destek yok. Şehrimizin insanı şampiyonluğa hazır değil. Şampiyonluğun neler getireceğini hesap bile edemiyor rahatına düşkünlüğünden.
Evet Bülent Hoca ve futbolcular çok hatalı ama bir de iğneyi kendimize batıralım. Son üç maça içerde dışarda gidelim ve ayakta destekleyelim. Sezon sonu gideceği kalacağı konuşuruz.HEP DESTEK, TAM DESTEK!

sahinok 10.05.2009 15:54

[QUOTE=galipgelen;516700]Takımına tezahürat etmeye tenezzül dahi etmeyen, çekirdek çitleyen, sinema seyircilerine SÖZÜM. Önce seyirci görevini yapacak, konuk takımı tezahüratla boğacak, bizim takımı ateşleyecek,90 dk. ayakta izleyecek,İKİ GOL YEDİKTEN SONRA DEĞİL.. BJK nin taraftarına bak, bir de bizimkilere. Ayakta durunca arkadan 'Otur gardaş göremiyom 'diyor. Biz maçı tribünde kaybettik. Maraton tribünü hariç destek yok. Şehrimizin insanı şampiyonluğa hazır değil. Şampiyonluğun neler getireceğini hesap bile edemiyor rahatına düşkünlüğünden.
Evet Bülent Hoca ve futbolcular çok hatalı ama bir de iğneyi kendimize batıralım. Son üç maça içerde dışarda gidelim ve ayakta destekleyelim. Sezon sonu gideceği kalacağı konuşuruz.HEP DESTEK, TAM DESTEK![/QUOTE]

Beşiktaş taraftarı süper destekliyor da ne oluyor? 15 senede 1 şampiyonluk. Geçelim bu taraftarlık işlerini. Takımda ruh olacak. hocası çok konuşmayacak artistlik yapmayacak. İşini yapacak. Zırt bırt o kanal şu kanal bıdı bıdı konuşmayacak. Bizi bu bitirdi. Sene sonu Bülent hoca gitsin artık yeter.

58_babacan_58 10.05.2009 16:04

[B]rehavet ve stres yüzünden 2 maçtır kaybediyoruz.[/B]

cemal58yiğido 10.05.2009 16:25

şampiyonluk tecrübemiz olmadığı için bu stresi kaldıramadık bu sene olacak olmazsa seneye kesin olacak.

karahisarli 10.05.2009 16:45

gördügüm kadariyla uzun top sevdasi uzun zamandir bu taktigi deniyoruz basarilida olduk ama rakip artik bunun önlemini aliyor ise yaramiyor defanstan cikan uzun top sistemi yüzünden rakibe pres yapamiyoruz ara paslariyla oynuyamiyoruz tek pas hic yapmiyoruz rakp kale agzinda tor tutamiyoruz defans oyuncularimiz cok iyi ama süratli degiller geriye hizli dönemiyoruz hava toplarinda etkili degiliz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:57.