![]() |
Haydi Sivaslılar Habertürkte sms'e
Sevgili Hemşerilerim,
Şu an Habertürk kanalında Saba Tümer'in programında futbol camiasının sevilen isimlerinin konuk olduğu Engelli kardeşlerimiz için program yapılmakta. Taraftarlar Sms yollayarak engelli kardeşlerimize yardım etmektedir. Sivassporda bunun içindedir. Tüm desteklerimizi Sivasspor Taraftarı olarak verelim. |
Cevap: Haydi Sivaslılar Habertürkte sms'e
Ben 2 tane attım .
|
Program çok güzel gidiyor. Hatıralar, espriler gırla gidiyor. İzleyin bence. Çok güzel....
AYK |
Kesinlikle muhteşem.Murat Erdoğan, İbrahim dağaşanda bağlandı :)
|
ACİL HABERTÜRK TE SİVAS
DEVAMLI Yakınıyoruz Büyük Takım Olarak bize yer verilmiyor diye
Habertürkte diğer dört takımın arasında Sivassporunda adını yazarak mesj gönderebiliyorsunuz.. Ama diğer taraftarlar uçtu bizim taraftarlardan gelen henüz 386 msj var.. İZLEMEYENLERİNDE HEMEN HABERTÜRKÜ AÇIP SİVASSPORUMUZA YARDIM KUPASINI GETİRMESİNİ İSTİYORUM.. 10 dan fazla msj ben gönderdim SİVASLI TARFTARLAR GÜCÜMÜZÜ GÖSTERELİM HEMDE YARDIMIMIZI GÖSTERELİM... |
Cevap: ACİL HABERTÜRK TE SİVAS
geç saate denk geldi program ama ben gönderemedim duygusal mesele
|
SS YAZ 3595 e GÖNDER SİVASSPOR TARAFTARI ACELE ET
|
SS yaz 3595 e Gönder
SS yaz 3595 e Gönder SS yaz 3595 e Gönder SS yaz 3595 e Gönder SS yaz 3595 e Gönder |
Trabzonsporlu eski futbolcular dolu orası. bizden neden kimse yok.
SS yaz 3595 e Gönder |
Kimse gitmemiş izin vermemişler yapacak bir şey yok bizim adımıza da artık Rıza Çalımbay var bir sivaslı olarak Ama sivasspor adına ayrı bir hesap açmış olmaları gurur verici
SS yaz 3595 e Gönder SS yaz 3595 e Gönder SS yaz 3595 e Gönder |
Arkadaşlar zaten Sivasspor canlı bağlandı yayına. Önemli maçımızın olması ve o maçı kenetlenmemizden dolayı bizden kimse yoktu. Ama özel olarak yayına bağlandık zaten. Hatta bizim için muhteşem marş bile yapmışlar :) Geliyor anadolunun yiğidosu açılın felan diye :)
|
desteklerimizi Sivasspor Taraftarı olarak verelim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:17. |