![]() |
2009-2010 Transfer Pazarı
Arkadaşlar yeni sezona girerken takımımızla ilgili transfer haberlerini buraya yazıp paylaşabiliriz.
ben bugün okuduğum haberi paylaşayım ilk olarak..Bülent hoca yeni sezon için bir arap bir de afrika kökenli 2 futbolcu ile anlaşıldığını açıklamış... |
Cevap: 2009-2010 sezonu Sivasspor transfer haberle
niye yabanci aliyorki? hicmi iyi oynayan Turk futbolcumuz yok 70milyon arasinda :confused:
|
Sivassporda Kac Tane Sivasli Var ?!?:confused:
|
2 tane...hayrettin ve ibrahim..
|
Paf Takimda Kac Tane Sivasli Var !
|
çoookk var paf takımın da sanırım...
|
alt yapı tam faaliyete geçsin inşallah takımda çook Sivaslı göreceğiz bence
|
[B]Paf takımda 4-5 tane Sivaslı var [/B]
|
[center][b]Sandro - Sandro José Ferreira da Silva[/b] [Brezilya]
23 Yasinda | Boy-1,77 [B]SK Austria Kärnten[/B] [Avusturya 1. Lig][/center] |
Bomba transferler bekliyoruz ama bu senede olmucak gibi :confused:
|
[QUOTE=sensetik;517828]Arkadaşlar yeni sezona girerken takımımızla ilgili transfer haberlerini buraya yazıp paylaşabiliriz.
ben bugün okuduğum haberi paylaşayım ilk olarak..Bülent hoca yeni sezon için bir arap bir de afrika kökenli 2 futbolcu ile anlaşıldığını açıklamış...[/QUOTE] haftaya gelcekler yazıyor anlamadım neden hemen geliyorlar |
[B]yaaa kopa haberere kulak asmayın... ben imzayı görmeden hiçbr transfer haberine inanmam geene gidenede inanmam.[/B]
|
benim bildiğim bilica gidiyo:confused::confused:
|
[QUOTE=ozgursahin58;518061]benim bildiğim bilica gidiyo:confused::confused:[/QUOTE]
kusura bakma da fener forması ne alaka |
Bilica resmen F.Bahceli oldu
Aziz Yıldırım, Sivas Başkanı Odyakmaz ile stoper Bilica için 2.5 milyon Euro ve Burak ile Gürhan karşılığında ‘el’ sıkıştı
BU sezon hem lig hem de Türkiye Kupası’nda hayâl kırıklığı yaşatan F.Bahçe, gelecek sene için ilk transfer bombasını patlattı. Takımda kalıp kalmayacağı henüz netleşmeyen Edu ve Lugano’nun yerine alternatif oyuncu bakan sarı-lacivertliler, Sivasspor’un yıldız futbolcusu Bilica ile her konuda anlaştı. Bu oyuncunun bonservisi 4 milyon Euro olarak açıklanırken, F.Bahçe Aziz Yıldırım’ın çok istediği Sambacı için 2.5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Başkan Aziz Yıldırım 2.5 milyon Euro artı Burak ve Gürhan Gürsoy teklifiyle Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz’ı inka etmeyi başardı. HAZİRANDA resmi sözleşme imzalanacak olün Bilica’nın da sarı-lacivertlilerden yıllık 1 milyon Euro almasına karar verildi. İbrahim Dağaşan için de girişimler devam ediyor. |
Her transfer dedikodusu için ayrı bir başlık açıp konu kirliliği yaratmayalım!!!
Lütfen transferle ilgili haberler ve yorumlarınızı bu başlığa yazın... |
bılıca gıtmıs heralde
bravo yonetım aynen devam yonetım !!! biz dimi sampıyonluga gıdıyoruz demı ? en guclu 2 adaydan bırıyız demı ? fınal macı oncesı bılıca nın degerını acıklıyorsunuz sonrada neden kaybettık herseyi... SADECE YAZIKLAR OLSUN .... |
[QUOTE=merkez_emre;518470]bılıca gıtmıs heralde
bravo yonetım aynen devam yonetım !!! biz dimi sampıyonluga gıdıyoruz demı ? en guclu 2 adaydan bırıyız demı ? fınal macı oncesı bılıca nın degerını acıklıyorsunuz sonrada neden kaybettık herseyi... SADECE YAZIKLAR OLSUN ....[/QUOTE] Emrecim sakin ol biraz :)... Herkesin yeri doldurulur merak etme...Aynı şeyler M.yıldız için yazıldı çizildi durumu görüyorsun şuanda..Devre arasında verilen paraların yarısına satamadığın gibi kaç maçtır faydasıdayok..Unutma demir tavında dövülür...Bülent Hoca o paralara daha iyisini bulur getirir merak etme :) |
Eger bu haber dogruysa, ne gerizekalilik bu ya. Bilica´yi elimizi öpene 5 milyon euroya rahat satardik. BURAK VE GÜRHANI ZATEN GÖZDEN CIKARMISLARDI GÖNDERECEKLERDI. kafam karisti fotomac.com da 2 milyon diyor burak ve gürhan dan hic söz edilmiyor. ya benim anlamadigim bu iki oyuncu 1,5 milyon euro edermiki. Insallah haber dogru degildir
|
Merhaba Arkadaslar,
ara transferde Sivassporumuz Ankaragücün'den Tevfik Altindag isminde bir oyuncu transfer etmisti. Hocamiz henüz sans vermedi. Yurtdisinda yasadigim icin, antremanlarida izleyemiyorum. Bu oyuncuyu izleyen, veya Camiamizin bu oyuncu hakkinda neler düsündügünü bilen varmi..? Saygilarimla UltraKangal... |
[QUOTE=UltraKangal;519582]Merhaba Arkadaslar,
ara transferde Sivassporumuz Ankaragücün'den Tevfik Altindag isminde bir oyuncu transfer etmisti. Hocamiz henüz sans vermedi. Yurtdisinda yasadigim icin, antremanlarida izleyemiyorum. Bu oyuncuyu izleyen, veya Camiamizin bu oyuncu hakkinda neler düsündügünü bilen varmi..? Saygilarimla UltraKangal...[/QUOTE] Sadece 15 dk forma şansı buldu ama beğendim ilerde sezer gibi başarılı olur |
birincisi sampıyonlar ligi sampıyonluk hedefleyorsan bilica gıbı bır topcuyu satmayacaksın bu takıma katkısında degıl bılıca bıreysel zengnlıkleri olan bır futbolcu takım kötü oynadıgı yenıldıgı zaman bile macın yıldızı olan bır futbolcu bu nedeme avrupa pazarında sıvas basarılı olmasa dahı bu fıyatın kat kat ustune satılır.
|
Gaziantep ten Tabata gibi 10 numara kesinlikle gerekiyor.Muhammet aliyle olacak iş değil bunlar.mehmet yıldız artık satılsın kaç para ederse etsin ama takımın kollektif oyununa hiçbir katkısı yok.kendi başına takım olduğunu zannediyor kendisini.forvete kaliteli yabancı da olabilir iyi yerli de olabilir.defansa bilica ayarında bi adam alınmalı.ve son olarak musanın alternatifi olmalı.
|
aynen katılıyorum.Mehmet artık faydalı olamıyor.
son 5 maçın 2 sini statda diğerlerini tv de izledim.Saç baş yoldurdu. Şöyle kamanan gibi hızlı son vuruşları ondan daha iyi bi futbolcuya ihtiyaç var.Youla iyi bence mesela.Yada hava toplarında iyi bir forvet lazım.Malum hep uzun toplarla oynuyoruz. |
ILK TRANSFERIMIZ YAPMISIZ
Sivasspor ilk transferini yaptı
21 Mayıs 2009 Perşembe 11:07 Sivas, yeni sezon için ilk transferini bitirdi. Her konuda anlaşılan Tunuslu Hamed Namouchi, 2 hafta sonra imza atacak. Bir yandan şampiyonluk yarışı veren bir yandan da yeni sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Sivasspor’da ilk transfer gerçekleşmek üzere.. Son olarak Fransa’nın Lorient takımında forma giyen ve Bülent Uygun’un uzun süredir takip ettirdiği futbolcu olan Tunuslu Hamed Namouchi ile başkan Mecnun Odyakmaz’ın yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu daha önceden Cannes ve Glasgow Rangers gibi üst düzey takımlarda forma giydi. Tunus Milli Takımı’nın da formasını giyen genç futbolcunun Sivas’a götürülmediği öğrenildi. Bülent Uygun’un takımının şampiyonluk yarışında olmasından dolayı imzayı 2 hafta sonrasına ertelettiği öğrenildi. INTERNETSPOR UN HABERI HAYDI HAYIRLISI OLSUN |
Cevap: ILK TRANSFERIMIZ YAPMISIZ
Hayırlı olur İnşallah. Hiç duymadığımız futbolcuları alıyoruz ama yerinde ve iyi tranferler yapıyoruz.Buda bunlardan biridir inşallah.Mohammed yerine geçecek heralde.
|
hayırlı olsun sivasımıza gollerini izledik inşallah o güzel gollerini sivasspordada görürüz
|
hayırlısı olsun oda imzayı attıktan sonra bir yiğido olacaktır ve yiğido gibi oynayacaktır
|
'Namouchi Süper Lig'i Sarsacak'
[I]21 Mayıs 2009[/I]
[B][COLOR="red"]'Sivas'a en iyisini getirdik'[/COLOR][/B] [B]Kırmızı-Beyazlılar´ın hocası, yeni transferleri Namouchi´yi öve öve bitiremedi. Müthiş bir oyun kurucu aldıklarını söyleyen Uygun, “Bilica ve Kamanan´dan daha çok ses getirecek” dedi.[/B] [IMG]http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/5/18_255413_21FAN05HA1-C-B.jpg[/IMG] Sivasspor’un yeni transferi Hamet Namouchi için yeni hocası Bülent Uygun’dan övgü dolu sözler... Tunuslu futbolcuyu 7 aydır takip ettikleri belirten Uygun, “Kendisiyle uzun süredir pazarlık yapıyorduk. Sonunda önemli bir oyuncuyu ikna ettik ve Sivas’a getirttik” dedi. 25 yaşındaki futbolcunun ilk olarak Sivas’ı gezeceğini ifade eden genç hoca, “Havayı soluyacak, idmanları izleyecek, maçımıza gelecek. Ondan sonra Sivas’ın havasına ayak uyduracak. Bakıyorum da, kulüpler Avrupa’da oyuncuya imza attırıyor, sonra Türkiye’ye getirip, ürün bekliyor. Aynısını daha önce Kamanan ve Bilica’da uyguladık. Ne kadar yararlı olduklarına kamuoyu karar versin” ifadesini kullandı. Namouchi’nin Bilica ve Kamanan’dan çok daha fazla adından söz ettireceğini de vurgulayan Bülent Uygun, “Müthiş bir oyun kurucuyu Türk futboluna kazandırmak niyetindeyiz. Başarılı olacağından şüphem yok” açıklamasında bulundu. M.Ali Sabuncu [I]Alıntı FANATİK.com.tr[/I] |
Cevap: 'Namouchi Süper Lig'i Sarsacak'
[B]bülent hocamız öyle diyorsa kesin iyidir.hadi hayırlısı.[/B]
|
Cevap: 2009-2010 Sezonu Sivasspor Transfer Haberle
SERGIO YUDA BÖYLE NE UMUTLARLA ALMISTIK
FENERBAHCEDEKI ALEXIN AYNISI DIYORLARDI NE OLDU HANGI MACTA OYNADI ADAM BÜLENT HOCA KAFAYA TAKTIMMI OYNATMAZ TUTTUGU OYUNCUYUDA LIGIN EN FORMSUZUDA OLSA HER MAC DIREK OYNATIR INSALLAH BU ARKADASTAN FAYDALANIR SIVASSPORUMUZ |
Arap Fransa'dan olmasi gerek Namouchi diye okudum internetten
|
Insaallah Sivasspor'a hayirli olur
|
Bence yeni oyuncuların yetişmesi için tabi Sivasspor'un geleceğinide düşünmemiz lazım tesislere önem verilmesi lazım ki her sezon şampiyonluğa oynıyalım bi 5. büyük çıksın:) tabi şampiyon olursak önümüz açık. olamazsakta herzaman Sivasspor'un yanındayız ''You Will Never Walk Alone''
|
bence austria karnten den sandro gelecek
|
Hahahah bu Adammi Daha Cok Ses Getirecekmis ? Muahahahahah..
Ondan Adam Lorientde Bi Kac Maca Cikmis.. Kac Golu , Kac Asisti Varmis Bulent Efendi.. Sampionlar Liginde Oyniyacaksan Daha Ciddi Futbolcular Alacaksin.. |
[COLOR="Black"][B]Hamed Namouchi:[/B][/COLOR]
Doğum Tarihi: 14.02.1984 Yaş : 25 Boy : 1,83 Pasaportu: Tunisia / France Ayak: sol Bu yılki istatistikleri pek parlak değil ama Bülent Hoca onu özüne döndürür..Rangers bir adamı boş yere almaz...Serbest kalmasaydı bonservisi 1 milyon euro idi... |
Engin BAYTAR....Kesinlikle alınmalı...Ahlağı kötü olabilir...fakat tekniği süper:D
|
SİVAS'A MÜTHİŞ BİR OYUN KURUCU GETİRDİK
[B] BÜLENT UYGUN "SİVAS'A MÜTHİŞ BİR OYUN KURUCU GETİRDİK"[/B]
Kırmızı-Beyazlılar´ın hocası, yeni transferleri Namouchi´yi öve öve bitiremedi. Müthiş bir oyun kurucu aldıklarını söyleyen Uygun, “Bilica ve Kamanan´dan daha çok ses getirecek” dedi. İlk önce FANATİK’in duyurduğu Sivasspor’un yeni transferi Hamet Namouchi için yeni hocası Bülent Uygun’dan övgü dolu sözler... Tunuslu futbolcuyu 7 aydır takip ettikleri belirten Uygun, “Kendisiyle uzun süredir pazarlık yapıyorduk. Sonunda önemli bir oyuncuyu ikna ettik ve Sivas’a getirttik” dedi. 25 yaşındaki futbolcunun ilk olarak Sivas’ı gezeceğini ifade eden genç hoca, “Havayı soluyacak, idmanları izleyecek, maçımıza gelecek. Ondan sonra Sivas’ın havasına ayak uyduracak. Bakıyorum da, kulüpler Avrupa’da oyuncuya imza attırıyor, sonra Türkiye’ye getirip, ürün bekliyor. Aynısını daha önce Kamanan ve Bilica’da uyguladık. Ne kadar yararlı olduklarına kamuoyu karar versin” ifadesini kullandı. Namouchi’nin Bilica ve Kamanan’dan çok daha fazla adından söz ettireceğini de vurgulayan Bülent Uygun, “Müthiş bir oyun kurucuyu Türk futboluna kazandırmak niyetindeyiz. Başarılı olacağından şüphem yok” açıklamasında bulundu. Duaları Sivas için 2000-03’te Cannes, 2003-06’da Glasgow Rangers, son olarak da Lorient’de oynayan Namouchi, Tunus Milli Takımı’nın 2006 Dünya Kupası Elemeleri’nde de forma giydi. Türkiye’ye başarılı olmak için geldiğini söyleyen genç oyuncu, “Birçok güçlü ekibin yer aldığı Türkiye’de şampiyonluğa çok yakın olan Sivasspor’da forma giyecek olmak gurur verici. Kulüple daha önce de görüşmelerimiz olmuştu. Umarım bu transfer, iki taraf için de hayırlı olur. Bu sezonu şampiyon bitirmeleri için de dua ediyorum” diye konuştu. Elde var bir! Gelecek yıl için anlaşma sağladıkları iki futbolcudan birini Türkiye’ye getiren Sivasspor’un, ismini sakladıkları diğer oyuncuya da en kısa sürede formayı giydireceği öğrenildi. Afrika kökenli olduğu bilinen bu futbolcuyla da büyük ölçüde anlaşma sağlayan Yiğidolar’ın, yine yurt dışında transfer çalışmalarına devam edeceği ifade edildi. Avrupa Kupaları’nda sahne alacak bir kadro için kolları sıvayan Kırmızı-Beyazlılar’ın yıldız isimden çok teknik direktör Bülent Uygun’un sistemine ayak uyduracak, mücadeleci isimleri transfer edeceği vurgulandı. fanatik |
Cevap: SİVAS'A MÜTHİŞ BİR OYUN KURUCU GETİRDİK
[B]BİZE FAYDALI OLUR İNŞALLAH........[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:30. |