SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Umutlar Bitmedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25518)

SivasSpor.Com 13.05.2009 09:11

Umutlar Bitmedi

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ibrahimdagasan.jpg[/IMG]

Yiğidolar’ın tecrübeli ismi Murat, "Elimizdeki avantajımızı kaybettik. Ama ligin bitimine 3 hafta var. Biz yeniden bu maçları kazanarak lig sonunda şampiyonluğa ulaşan taraf olmak istiyoruz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle liderliği kaybeden Sivasspor, Hacettepe maçının hazırlıklarına başlarken kırmızı beyazlı futbolculardan Murat Erdoğan ve İbrahim Dağaşan, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi.

Cumartesi günü ligden düşmesi kesinleşen Hacettepe ile Ankara'da karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşma için Kızılcahamam'da dün bir antrenman yaptı. Geçen hafta sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Sylla'nın bu haftaki maça kadar iyileşeceği açıklandı.

[B]KÖTÜ MAÇ OLDU[/B]

Oynadıkları son 2 maçta kaybettikleri 6 puanla şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldıklarını belirten Murat Erdoğan, Hacettepe karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Gaziantepspor'dan sonra Büyükşehir Belediyespor maçında da beklemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını belirten Murat Erdoğan, şöyle dedi: "Kazanıp liderliğimizi devam ettirmek istemiştik ama olmadı. Kötü bir maç oldu bizim adımıza.

Elimizdeki avantajımızı kaybetmiş olduk. Ama ligin bitimine daha 3 hafta var ve biz yeniden bu karşılaşmaları kazanarak lig sonunda şampiyonluğa ulaşan taraf olmak istiyoruz.

Neticede bu ligde her takım her an puan kaybedebilir. Önemli olan bundan sonra bizim puan kaybetmememiz." İbrahim Dağaşan ise, "Rakiplerimizin de oynayacakları ve puan kaybedebilecekleri maçlar var. Dolayısıyla biz öncelikle Hacettepe maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

Sezon sonuna kadar oynayacağımız 3 maçta istediğimiz sonuçları alırsak, mutlu sona ulaşan tarafın biz olacağını düşünüyorum. Çıkmadan candan ümit kesilmez. Mücadelemiz sürecek."

davulcu 13.05.2009 10:37

Cevap: Umutlar Bitmedi

ben 8taşın puan kaybediceğine inanıyorum

Velican 13.05.2009 10:38

belki'de ilk defa birinciligi kaybetmenin ne oldugunu anladilar..
insallah son 3hafta'da titreyip kendilerine dönüp, bütün maçlari alirlar
birde su seyircimiz çekirdek yerine bagirsaya..
aslinda çekirdek yasagi koyacan :D

sevda58 13.05.2009 10:49

biz 3te 3 yapalimda, en onemlisi bu zaten,
bjk nasil olsa puan kaybedecektir, benim umudum var.

carizma0658 13.05.2009 11:07

kim ne derse desin ortada bir gercek var tamm yenılgi almamalıydık ama işin ddogrusu isvasın işi gercekten çok herşey bitmedi ve ezıklerin ts hiç katmıom onlar anya konya görecek ezık bence yuzde yuz puan kaybı yaşıcak yani ibre sivastan yana ama kesınlıkle puan kaybı olmamalı ŞAMPIYON SİVAS

carizma0658 13.05.2009 11:09

VAYY SEVDA TAHMINLERİ SONRADAN GÖRDÜM AMA GÜZEL YORUM YAZIOSUN TEBRİKLER

carizma5858 13.05.2009 11:16

TEK ŞAMPIYON VAR SİVAS KİMSE HEVES YAPMASIN ALAYINA GİDER YİGİDOYLA URAŞILMAZ:rolleyes:

konartr58 13.05.2009 11:37

bizimkiler anlaşılan hala uykularından uyanamışlar.sanırım uykularından gs maçından sonra uyanırlar.derler ki ne çabuk bitti bu lig.yorgan gitti. uyku bitti.sağlık olsun.futbolda umut tükenmez.

QuttLanDeR6161 13.05.2009 12:23

[QUOTE=konartr58;517869]bizimkiler anlaşılan hala uykularından uyanamışlar.sanırım uykularından gs maçından sonra uyanırlar.derler ki ne çabuk bitti bu lig.yorgan gitti. uyku bitti.sağlık olsun.futbolda umut tükenmez.[/QUOTE]

ist bb yenemeyen antepe yenilen bir sivasspor ben sanmıyorum galarasarayı yensin imkansız bence iki takımı yenseydin tamam derdim ama şu an hiç sanmıyorum sivassporun toplayacağı max puan 5 dir benim görüşüm

Apocalyptica 13.05.2009 14:56

[QUOTE=sevda58;517854]biz 3te 3 yapalimda, en onemlisi bu zaten,
bjk nasil olsa puan kaybedecektir, benim umudum var.[/QUOTE]

aynen kardesım katılıyorum sana;)

LosTie58 13.05.2009 15:05

[B]Çıkmadık candan ümit kesilmez bekleyelim bakalım.Çok zor olacak ama..[/B]

Mursallı yiğido 13.05.2009 15:22

Tabiki umutlar bitmiş değil.Hatırlarsak bir hafta önce 8eşiktaş 2.sıradaydı ama bu kadar olay olmamıştı.Biz düştüğümüz anda tekmeyi yiyoruz.Önümüzdeki maçlarda kayıp vermeden bitirirsek gerçek büyüğü gösteririz.

tuzlugollu 13.05.2009 15:29

yahu anlayamiyorum bizim yoneticiler ne dedi aciklama yasak futbolculara falan ya ben yanlis okudum haberleri yada yonetiminhic bi etkisiyok futbolcularda heralde bi otorite boslugu var tamam sampiyon olamayiz belki tamam sorun degil canlari saolsun bunada sukur avrupa kupalarina katilalim onada eyvallah ama guzel kardeslerim allah askina artik birakin aciklama yapmayi agziniza kilit vurun agziniz degil ayaklariniz konussun bundan sonra kendiniz icin olmazsa bile milyonlarca size inanmis taraftara saygili olun cikin kalan maclarinizi aslanlar gibi oynayin onun bunun kaybedecegi puanlari beklemeyi siz cikarttiniz basimiza bu aciklamalara hic gerek yoktu isinizi biraz daha ciddiye alsaniz ne vardi simdi bunlari konusuyo olmazdiniz umarin lig bittiginde gecti borun pazari sur esegini nigdeye hesabi olmaz ....

Siiivasliii 13.05.2009 15:30

Insaallah Sivasspor kalan maçlari kazanir ve Besiktas'ta kaybeder !!! Insaallah....

58_babacan_58 13.05.2009 15:44

[B][COLOR="Green"]biz 3te 3 yapalimda, en onemlisi bu zaten,
bjk nasil olsa puan kaybedecektir, benim umudum var.[/COLOR][/B]

abircan 13.05.2009 15:59

umudunu yitiren herşeyini yitirir, hala en büyük şampiyonluk adayıyız arkadaşlar inanın güvenin sahip çıkın

eyupk 13.05.2009 22:33

Güvenimiz tam elhamdulillah. Bu sefer bizi üzmiyceğinize inanıyoruz.

noname87 13.05.2009 22:40

ibrahim dağaşana güveniyorum yerli gattuso milli takımda kesinlikle oynaması lazım

FANATIK YIGIDO 13.05.2009 23:09

sasma sapan ust ustte 6pugan kaybettik kaybetiyimiz 6pugan hanemize yazilaydi belki buhafta belki bjk gs macindansonra sanpiyonlugumuzu kutlayacaktik evimizde oynuyacagimiz gencler birliyi mac sonrasi lig kupasi 4eylul sitadinda kutlayacaktik neyse umudumuz devam ediyor bizde alisamiyende kutlariz neyapalim salik olsun hem deplasmanda gsyenersek kutlamak ayribir zafer olur.

BozokluReis58 13.05.2009 23:17

[B]Varmi Sivasimizdan yürekli bir Takim Ligte? Kadromuza güc katan Bülent Uygun Hocamiz sagolsun bu Sampiyonluga oynama seviyesine geldik. Sampiyon olduk veya olmadik. Henüz erken ama birsey belli Tarihe bir Yigido Destani olarak gececegiz[/B]

yigidogurbettee 13.05.2009 23:22

[QUOTE=BozokluReis58;518125][B]Varmi Sivasimizdan yürekli bir Takim Ligte? Kadromuza güc katan Bülent Uygun Hocamiz sagolsun bu Sampiyonluga oynama seviyesine geldik. Sampiyon olduk veya olmadik. Henüz erken ama birsey belli Tarihe bir Yigido Destani olarak gececegiz[/B][/QUOTE]

İnşallah tüm iyi niyetlerimiz bu yönde.

sivasfutbol 15.05.2009 14:41

boş umut geçti borun pazarı süüür merkebini niğde ye canlarım bir başka bahara seneye bank asya liğine düşmeyelimde?

burak_baykal 16.05.2009 01:59

[B][COLOR="Teal"]iki maç kaybettik diye asla umutları kesmeyelim inşallah bu hafta hacettepe maçını aldıktan sonra kendi evimizde gençlerbirliği ile oynayacağız ve bundan sonraki maçlarda sivasspor için dualarımızı ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz.şimdi hacettepe maçı için el ele desteklemeye[/COLOR][/B]

bgürsoy 16.05.2009 02:53

[QUOTE=sivasfutbol;518577]boş umut geçti borun pazarı süüür merkebini niğde ye canlarım bir başka bahara seneye bank asya liğine düşmeyelimde?[/QUOTE]

sana yanlışlıkla teşekkür ettim.. teşekkürümü geri versene.. yazdığın mesaja bak abi..kurbanın olayım Sivaslı olamadığını söyle bana..

sivasfutbol 16.05.2009 11:49

doğruları söyleyince sivaslı olunmuyormu.???

osmanlisivas 16.05.2009 13:31

[QUOTE=sivasfutbol;518821]doğruları söyleyince sivaslı olunmuyormu.???[/QUOTE]

Hayır Yanlışları doğru gibi gösterenler sivaslı olamıyor.

kasko 16.05.2009 13:42

[QUOTE=sivasfutbol;518577]boş umut geçti borun pazarı süüür merkebini niğde ye canlarım bir başka bahara seneye bank asya liğine düşmeyelimde?[/QUOTE]

Sen bir kere sivaslı değilsin olamazsın da...
Neden biliyor musun??
Hadi, benim umudum yok desen anlarız
Ancak söylediğin cümleye dikkat et.
Seneye bank asya ligine düşmeyelim de diyorsun.
Sen nasıl düşeceksin Bank asya ligine böyle saçma bir söz olabilir mi.
Bunu sadece ve sadece sivas düşmanları söyler.Sen de galiba onlara özendin veyahut onlardan birisisin.

Eğer sivaslıysan bizim sizin gibilere ihtiyacımız yok.Senin gibi sivaslıya yazıklar olsun...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:24.