![]() |
Yılın Mucizesi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/kadro/sivasspor2009.jpg[/IMG]
Aftonbladet, yaptığı araştırmada bu sezonun en büyük ilk 10 mucizesi listesinde Sivasspor'u ikinci sıraya koydu. Yiğidoların bu sezon yakaladığı performansa dikkat çeken gazeteci Lars Nylin,'Türk futbolu dendiğinde ilk akla gelen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarıdır. Daha sonra 80'li yıllarda İstanbul takımlarına kafa tutan Trabzonspor. Bunların arkasından gelen hiçbir takım istikrar gösteremiyordu. Şimdi Türkiye'nin doğusundan bir takım, Süper Lig'e yükselmesinden sadece 4 yıl sonra, üstelik Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geride bırakarak Beşiktaş ile şampiyonluk için savaşıyor' diyerek Sivasspor'u tanıttı. Listenin birinci sırasında ise Wolfsburg yer alıyor. Avrupa'nın en genç şehirlerinden biri olan Wolfsburg, 1938 yılında Adolf Hitler tarafından kuruldu ve ünlü otomobil şirketi Volkswagen şu an takımın da en önemli sponsoru konumunda. Bundesliga'da ligin ikinci yarısında Wolfsburg büyük çıkış yakalayarak, bitime 2 hafta kala averajla liderliğini koruyor. Bundan 2 sezon önce neredeyse 2. lige düşmekten son anda kurtulan Wolfsburg, tarihinin en büyük başarısını da yakalamış durumda. |
Cevap: Yılın Mucizesi
yabancı basın bile takdir ediyor bizim basın fos helal olsun biz takımımızla gurur duyuyoruz duymayada devam edeceğiz duymayan duymasın
|
zuhahaa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:
|
[B]ARTIK SİVASSPORUMUZ AVRUPA DEĞİL DÜNYA MARKASI OLMUŞTUR.TEK ŞAMPİYONLUĞUMUZ EKSİK İNŞALLAH ONUDA 3 HAFTA SONRA OLUCAZ.[/B]
|
[B]1. sırada bulunan Wolfsburg'un arkasında önemli bir marka olan Volkswagen var. Bizim ise sponsorumuz yok bizim başarımız daha anlamlı ve başarılı. O yuzden 1. sırada bizim olmamız gerek.
Diğer önemli bir konu ise bizim şampiyonluğa oynamamız asla mucize değil. Doğru planlama ve istikrar bizi buraya getirdi. Mucize demek haksızlık olur...[/B] |
TRANSFER
ABİ ENGİN BAYTAR diye bi oyuncu var süperlig de onun gibi bi oyuncu alınsa SİVASSPOR daha ii duruma gelecek
|
[QUOTE=besyo_cu;518606][B]1. sırada bulunan Wolfsburg'un arkasında önemli bir marka olan Volkswagen var. Bizim ise sponsorumuz yok bizim başarımız daha anlamlı ve başarılı. O yuzden 1. sırada bizim olmamız gerek.
Diğer önemli bir konu ise bizim şampiyonluğa oynamamız asla mucize değil. Doğru planlama ve istikrar bizi buraya getirdi. Mucize demek haksızlık olur...[/B][/QUOTE] Çok doğru demişin bizim hiç sponsorumuz yok... 1. sırayı biz hakediyoruz. :) |
bak su ise, bizim turkiyedeki bazi yazarlar gazateler, bu basarimizi gormuyor, ama tiiiiii oralarda olan yabanci basin goruyor ve hakkimizda guzel yaziyor. yok yok, bizim bazi basin ve gazatelere AT GOZLUKLERI lazim!:D
|
Bizimkiler tek bir şey biliyorlar:tesadüf.
Bizi en iyi yabancılar anlıyor. |
BENCE SIVASSPORUN SPONSORU OLMAMASI SIVASIN YARARINA OLDU CUNKU DUSUNUN BIR SIIRT JETPA SPORU BIR YOZGAT YIMPAS SPORU ARKALARI GUCLUYDU PARAYLA KURDUKLARI KADROLARINDAN BIR VERIM ALAMADILAR VE NIHAYETINDE SU AN LIGDE DEGILLER ONUN ICIN ONCE AZIMLE HIRSLA OZVERIYLE BURALARDA OLMAMIZ BENCE DAHA ONEMLI CUNKU BIRDEN YUKLENILSE ONUNE GELENI IYI FUTBOLCU VAR DIYEREK SPONSORA GUVENIP ALSAYDIK BENCE BU BASARIYI YAKALAYMAZDIK CUNKU KIM NE DERSE DESIN AVRUPADAKI FUTBOL MANTALITESI FARKLI BENIM OTURDUGUM MAHALLENIN BILE 6 TANE SADECE FUTBOLCU ARAYIP TARAMAKLA GOREVLI CALISANI VAR KALDIKI VOLSBOURGUN KIMBILIR KACTANE NERELERDEN ARASTIRDILAR GETIRDILER OYUNCULARINI BELKI KALITELI DEGIL AMMA YINEDE IYI KADROLARI VAR BIZIM KAC TANE SIRF FUTBOLCU ARAMAKLA ILGILENEN GOREVLIMIZ VAR ORASI MECHUL ONUN ICIN SIVASSPOR IYIKI PARASI OLMADAN BU BASARILARI KAZANDIDA SONRADAN KALICI OLMAK ADINA SAGLAM BI YATIRIM OLDU PARAYLA BUNLAR KAZANILMAZDI...
|
HA BU ARA BI ZENCI COCUGU GOZUME KESTIRDIM BI KAC MACINI TAKIP ETTIM SUPER BIR FORVET VEDE YASI 17 18 AKLIMA GELMIYO DEGIL NEDEN SIVASSPORUN GONULLU ARASTIRMACISI OLMIM CEKERIM GORUNTULERINI MACLARINI YOLLARIM NEDEN OLMASIN:)
|
futbolda en önemli konu para chelsea dünya klübü başında kim var dolar milyarderi milan man unt en kaliteli takımların parası var
|
NE MUCUZESİ ARKADAŞIM BİLEYİMİZİN HAKKIYLA GELDİK BİZ BURAYA BAŞIMIZ ÖN DE HERZAMAN VE ÖNDE OLCAK HERZAMAN TESADÜFDEYİL EMEYİMİZİN HAKKINI ALDIK . BU BÖYLE BİLİNSİN
|
[QUOTE=tuzlugollu;518627]HA BU ARA BI ZENCI COCUGU GOZUME KESTIRDIM BI KAC MACINI TAKIP ETTIM SUPER BIR FORVET VEDE YASI 17 18 AKLIMA GELMIYO DEGIL NEDEN SIVASSPORUN GONULLU ARASTIRMACISI OLMIM CEKERIM GORUNTULERINI MACLARINI YOLLARIM NEDEN OLMASIN:)[/QUOTE]
aman kamanan gibi olmasın 2 maç oynanıp diğer maçlarda yatmasın:D valla arkamızda sponsor desteğini geçtim zengin bir işadamı olsa rakiplerimizdeki bjk gs fb ts gibi bu sene 15 puan farkla şampiyontuk ama başkana lafım yok çok zeki bir başkanımız var diğerlerinde para var bizde akıl mantık :D |
[B]Mucizeyle ne alakası var çalışma işi hırs işi azim işi bu işler.....[/B]
|
[QUOTE=YiğidoPrens;518600]zuhahaa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:[/QUOTE]
bu ne şimdi niye bukadar güldünki anlayamadım |
cartel medyasında üç büyütülmüş yalakalığı had safada onun için anadolu takımının başarısı görmezden geliniyo gerçi sivasa karşı ayrı bi düşmanlıkları var ne hikmetse anlamak güç doğru bizim arkamızda dev sponsorlar yok peki bu ayıp kimin ayıbıdır sivaslı iş adamlarının toprağına memleketine ve sporcusuna sahip çıkmayan zengin olsa ne işe yarar biz hala mecnun başkan ve bülent hocayla uğraşıyoruz bunca imkansızlığa rağmen bir büyük başarının arkasından milyonlarca sivaslıyı sürüklemeye çalışıyolar peki biz sivaslılar olarak ne verdik takımımıza hiç koca bir hiç olsada vermedik olmasada milyon dolarlık takımlara karşı ufacık bütçelerle kocaman başarılar yakalayan bu yönetim ve hocayı yerden yere vurmanın çok insafsız olduğunu düşünüyorum
|
[B]Sezon sonunda da inşallah yüzyılın mucizesini gerçekleştirmiş olacağız :)[/B]
|
[B][COLOR="darkred"][COLOR="Blue"][B][COLOR="DarkRed"]avrupada sivasspor takımını üst sevilerde gösteriyor bizim kendi basınımızda görmemezlikten geliyor. [/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/B]
|
herkes bilsin herkes inansın sivas daha çok mucizelere imza atacak avrupa hatta dünya sivası konuşurken sivası anlatırken neden demıcem kıskançlık ve fobi sivas fransız takımı ya ne türkıyede çok kişi nede türk futbolu nda çok kişi sivasın başarısını kabullenemıyor yazık derim çünki söylenecek hiç bişe yok yorumculara bakıosun hikaye çogu paralı yorumcu takımlara taraftarlara bakıosun kıskançlık krızınde resmen çekememe ve kıskançlıkk başka hiç bişe degil EVET AVRUPAYI BİLIORUZ ÖNEMLI OLAN TÜRKIYE VE BİR GÜN SİVAS GERÇEGINI KABUL EDECEKLER VE SİVASIN DAHA ÇOK MUCİZELERİNİ GÖRCEKLER SİVAS BU HEDEF HERZAMAN ŞAMPIYONLUK HEDEF BÜYÜK BİR TAKIM OLMAK Kİ BUNU KANITLADI ŞAMPIYON YİGİDOLAR;)
|
MEYDINNNN SİVASS ANLAYANA :D:D:D
|
hadise ve sivasspor ikisi birden aynı yılda ülke sınırlarını aşan bir başarıya imza atacaklar.hayırlı olsun ikisine de ülkemize de sivasımız da
artık hadise bjk puan kaybederse gs-sivasspor maçına ali sami yene gelir |
BIZIM BASINMI GORECEK OLNLAR ANCAK ISINE GELEN SEYLERI GORUR BIZIM BASIN YALAKALIGI DA SEVER NICIN BJK LIDER OLDUGU ICIN BIZIM BASININ GOZU ÜÇ BUYUK VARMISYA HANI ONLARDAN BASKASINI YAZMAZ VE GORMEZ FB .BJK.GS.TS.GIBI BILMEM KACYUZ MILYON DOLARLARA KURULAN BU TAKIMLARIN FUTBOLUNU GORDUKYA BUSENE SİVASSPORUMUN YİGİDOLARIMIN BU BASARISINI NASIL ALKISLAMAM O MEMLEKET BENIM ISTE O MEMLEKET SİVAS İŞTE YIGITLER KENTI YIGIDIN HARMAN OLDUGU YER TEŞEKKURLER YABANCI BASINA BIZIM YALAKALAR GITSINLER BIRAZ DERS ALSINLAR ŞAAMPİYON SİVASSPORRRRRRRR
|
[QUOTE=tuzlugollu;518627]HA BU ARA BI ZENCI COCUGU GOZUME KESTIRDIM BI KAC MACINI TAKIP ETTIM SUPER BIR FORVET VEDE YASI 17 18 AKLIMA GELMIYO DEGIL NEDEN SIVASSPORUN GONULLU ARASTIRMACISI OLMIM CEKERIM GORUNTULERINI MACLARINI YOLLARIM NEDEN OLMASIN:)[/QUOTE]
toprak iyi düsünmüssün , sivassporumuz icin faydali bir is , bakarsin sayende sivasspor bir yildiz kazanmis olur, bizlerde sana tesekkür ederiz;) |
Sezon sonu şampiyon oldugumuzda istanbul sendromuna son vererek anadolunun tekrar dirilişini gerçekleştiricez.ülkemizde nasıl olsa her gün birşeyler kutlanıyor.sivasımızda şampiyonlugunu ilan ettigi günde her yıl resmi bayram olarak kutlanır.:D:D:D:D
|
[QUOTE=besyo_cu;518606][B]1. sırada bulunan Wolfsburg'un arkasında önemli bir marka olan Volkswagen var. Bizim ise sponsorumuz yok bizim başarımız daha anlamlı ve başarılı. O yuzden 1. sırada bizim olmamız gerek.
Diğer önemli bir konu ise bizim şampiyonluğa oynamamız asla mucize değil. Doğru planlama ve istikrar bizi buraya getirdi. Mucize demek haksızlık olur...[/B][/QUOTE] [B]kesinlikle katılıyorum sana.1. sıraya bizi koymaları gerekirdi...[/B] |
[QUOTE=tuzlugollu;518626]BENCE SIVASSPORUN SPONSORU OLMAMASI SIVASIN YARARINA OLDU CUNKU DUSUNUN BIR SIIRT JETPA SPORU BIR YOZGAT YIMPAS SPORU ARKALARI GUCLUYDU PARAYLA KURDUKLARI KADROLARINDAN BIR VERIM ALAMADILAR VE NIHAYETINDE SU AN LIGDE DEGILLER ONUN ICIN ONCE AZIMLE HIRSLA OZVERIYLE BURALARDA OLMAMIZ BENCE DAHA ONEMLI CUNKU BIRDEN YUKLENILSE ONUNE GELENI IYI FUTBOLCU VAR DIYEREK SPONSORA GUVENIP ALSAYDIK BENCE BU BASARIYI YAKALAYMAZDIK CUNKU KIM NE DERSE DESIN AVRUPADAKI FUTBOL MANTALITESI FARKLI BENIM OTURDUGUM MAHALLENIN BILE 6 TANE SADECE FUTBOLCU ARAYIP TARAMAKLA GOREVLI CALISANI VAR KALDIKI VOLSBOURGUN KIMBILIR KACTANE NERELERDEN ARASTIRDILAR GETIRDILER OYUNCULARINI BELKI KALITELI DEGIL AMMA YINEDE IYI KADROLARI VAR BIZIM KAC TANE SIRF FUTBOLCU ARAMAKLA ILGILENEN GOREVLIMIZ VAR ORASI MECHUL ONUN ICIN SIVASSPOR IYIKI PARASI OLMADAN BU BASARILARI KAZANDIDA SONRADAN KALICI OLMAK ADINA SAGLAM BI YATIRIM OLDU PARAYLA BUNLAR KAZANILMAZDI...[/QUOTE]
[B]Gardaş o dediğin hem takımın sahibiydi hemde adlarını sponsor diye futbol takımını kullanıyorlardı. Günümüz futbolda yapacaksın 1-2 yıl yada daha fazla anlaşmanı forma reklamı yapacaksın. Eğer takımın adı mesela mercedes Sivasspor olsaydı işimiz yaş olabilirdi senin dediğin gibi ama Bizim markamız Sivassporumuz. Verirsin reklamını basarsın parayı. 2 yıl sponsorluğunu yaparız olur biter. Bu olay biraz başlık olarak farklı. Ama yinede düşüncelerinde doğrusun.[/B] |
[B]dünya duysun bilsin alemin kralıyz[/B]
|
sivasspor u dünya tanıdı taktir ettide biz türkiyede kendimizi bitürlü kabulettiremedik sebebi tamamen istemezlik yoksa herkes biliyor sivassporu.sivaslıdan başka belki 2 - 3 anadolu şehri sivası istiyor onlarında süperligde takımı yok ,gerisi laf. kıskanıyorlar bırakın çatlasınlar.
|
eee sivasspor bu yıllın mucizesinide yaratır her şeyi bi şampiyonluk kaldı.
|
[COLOR="DarkRed"][B]yavaş yavaş btn dünyaya yayılacak sivasımın şanı...[/B][/COLOR]
|
Yavaş yavaş kerkez bu başarının tesadüf Olmadıgını anlayacak..
ayrıca, bu başarıda başta. Başkana yönetim kuruluna,sevgili hocamıza ve o kar,kış demeden bu takıma destek veren taraftara teşekkürler bu gururu bizlere yaşattıkları için...... |
valla pek de mucize değil aslında bence mucize deyince işin içine biraz da "tesadüf" lafı karışıyo:D bülent hoca nın 3 sene önceki laflarını hatırlarım, mehmet yıldız ve daha birçok oyuncusunu türk futboluna kazandıracağını iddia etmişti, bugün mehmet i, sezer i oldukça iyi yerlerde görüyoruz. sonra chelsea yi sivas a getireceğiz demişti mecnun başkanla beraber, ne yalan söyliyim nasıl olcak o iş demiştim kendi kendime ama şaka maka chelsea, olmazsa 1.torbadan dev bir takım sivas topraklarına ayak basacak:D ayrıca planlanmış bir yükseliş olduğunu görmek için şuna bakmak da yeterli diye düşünüyorum, 1.lige çıkınca kadroyu reset leyen, baştan aşağı değiştiren takımlara karşın, sivasspor un 2. lig kadrosundan birçok ismin bu 4 yıllık hikayede de en önemli rolleri üstlendiğini görüyoruz. yani tüm 2.lig takımları "çıkalım da gerisi kolay" mantığı güderken, sivasspor yönetimi 1.ligde de tutunacak, başarılı olacak bir kadroyu o zamandan kurmuştu. helal bee:D:D
|
el oglu daha iyi kıymet bilir. bizimkilerde nerde hata yapacaklar nerde tökezlıycekler dıye pusuda beklerler.ben buna mucize degil azmin hırsın zaferi derim.
|
wolfsburg un kadrosu iyi bide koskoca volkswagen i arkasina almis!bence onlarinki normal!ayni basariyi bizimki dar bi kadro ve dar bi kaynakla yapsinlar o zaman mucize derim!asil mucize bizimki
|
[B]Wolfsburg sponsoru bırakıp sadece yayın gelirleriyle başarı yakalasınlarda görelim!!!Ki yayın gelirleri gene bizden cok daha fazladır.[/B]
|
yabancı basın bile bizi göklere çıkarıyor bizim bağzı basınlarda bizim başarımıza gölge düşürüyor fırsat buldumu bizi hertürlü oyunu yapıyor
|
SIVAS CUMHURIYET KURULDUGUNDAN BERI HER ZAMAN HEDEF OLMUSTUR:CÜNKI MUSTAFA KEMAL SIVASA SIVASLILARA GÜVENMISTIR VE MILLI MÜCADELEYI SIVASTAN ATESLEMISTIR.TÜRKIYE CUMHURIYETININ TEMELLERINI SIVAS ATMISTIR.BU FESATLIK YILLARDAN BERI GELEN BIR KONUDUR SIVAS BU ÜLKEYE SAMPIYONLAR LIGI KUPASIDA GETIRSE BU CUMHURIYET DÜSMANLARI ONU BILE GÖRMEZDEN GELIRLER.BU ÜLKEDE NEFES HUZURLA NEFES ALIP VEREN HERKESIN ÜSTÜNDE BU SIVASIN HAKKI VARDIR.KIMSEYE HOSGÖRÜNME CABASI ICINDE DEGILIZ KIMSEDEN ÖVGÜ BEKLEMIYORUZ:EGER AVRUPALILARDA BILSE BU GERCEKLERI ONLARDA ADINI AGZINA ALAMAZ SIVASIN. (* CÜNKI ASIL SIVAS TÜRKIYEDIR * )
|
sponsora gerek yok dağ gibi bi başkanımız var arkamızda helel olsun sana başkanm yürekli yiğit mert doğru dürüst adam gibi adam MECNUN OTYAKMAZ
|
bu sayede sivassspor güzel mı güzel tanın mıs oldu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:32. |